bice dobra tekma,Teufik wrote:Bit ce vremena razmisljati o Barseloni....hajde prvo da osiguramo PL.
Uz janjetinu i pivo velika utakmica u nedelju protiv Arsenala.
mada citam, ser se zali da su mu izmoreni igraci
i da im treba odmora...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
bice dobra tekma,Teufik wrote:Bit ce vremena razmisljati o Barseloni....hajde prvo da osiguramo PL.
Uz janjetinu i pivo velika utakmica u nedelju protiv Arsenala.

Nije protiv Barcelone tesko vec protiv njihovih saveznika sudijakusur wrote:jesam navijac Mancestera, al protiv Barcelone tesko...
A, šta ćemo sa sezonom 1999/00, kad su se nadigravali i kad je najbolji napadački tandem u istoriji nogometa Cole Yorke trpao golove?!ultima_palabra wrote:De ba... Fergie se nije nadigravao ni sa truhlom Barcelonom iz 2008. kojoj su Almeria i Recreativo trpali po 2-3 gola, nego se branio ko Žepa u obje tekme sa Rooneyem i Tevezom na bekovimaŠto je legitimno, napravio je rezultat ali o kakvom nadigravanju onda pričamo
![]()
Finale dogodine da ne govorimo, nisu vidjeli lopte 75 minuta...
Drug moj, davno je to bilo... imao je tad moćnu ekipu od koje su svi strahovali. Negdje sam čitao da je poraz te sezone od Madrida na OT dosta uticao na Škota... od tada je uvijek malo oprezniji u evropskim utakmicama, često samo jedan napadač dok su prije bila obavezno dva, itd...Better Man wrote:A, šta ćemo sa sezonom 1999/00, kad su se nadigravali i kad je najbolji napadački tandem u istoriji nogometa Cole Yorke trpao golove?!ultima_palabra wrote:De ba... Fergie se nije nadigravao ni sa truhlom Barcelonom iz 2008. kojoj su Almeria i Recreativo trpali po 2-3 gola, nego se branio ko Žepa u obje tekme sa Rooneyem i Tevezom na bekovimaŠto je legitimno, napravio je rezultat ali o kakvom nadigravanju onda pričamo
![]()
Nije vazno ko ce proci od clasicosa u finale ...kad ce pasti od starog liscaultima_palabra wrote:Drug moj, davno je to bilo... imao je tad moćnu ekipu od koje su svi strahovali. Negdje sam čitao da je poraz te sezone od Madrida na OT dosta uticao na Škota... od tada je uvijek malo oprezniji u evropskim utakmicama, često samo jedan napadač dok su prije bila obavezno dva, itd...Better Man wrote:A, šta ćemo sa sezonom 1999/00, kad su se nadigravali i kad je najbolji napadački tandem u istoriji nogometa Cole Yorke trpao golove?!ultima_palabra wrote:De ba... Fergie se nije nadigravao ni sa truhlom Barcelonom iz 2008. kojoj su Almeria i Recreativo trpali po 2-3 gola, nego se branio ko Žepa u obje tekme sa Rooneyem i Tevezom na bekovimaŠto je legitimno, napravio je rezultat ali o kakvom nadigravanju onda pričamo
![]()
fidoremilienko wrote: Ti si fulio temu. Imaš pdf MUTD, pa tamo bacaj te klipove
100% sam siguran da ce u napadu u finalu igrati Rooney i Chicarito....ultima_palabra wrote:Drug moj, davno je to bilo... imao je tad moćnu ekipu od koje su svi strahovali. Negdje sam čitao da je poraz te sezone od Madrida na OT dosta uticao na Škota... od tada je uvijek malo oprezniji u evropskim utakmicama, često samo jedan napadač dok su prije bila obavezno dva, itd...Better Man wrote:A, šta ćemo sa sezonom 1999/00, kad su se nadigravali i kad je najbolji napadački tandem u istoriji nogometa Cole Yorke trpao golove?!ultima_palabra wrote:De ba... Fergie se nije nadigravao ni sa truhlom Barcelonom iz 2008. kojoj su Almeria i Recreativo trpali po 2-3 gola, nego se branio ko Žepa u obje tekme sa Rooneyem i Tevezom na bekovimaŠto je legitimno, napravio je rezultat ali o kakvom nadigravanju onda pričamo
![]()
Ferdinand i Owen kritizirali Barcine igrače zbog simulacije
Nogometaši Manchester Uniteda Rio Ferdinand i Michael Owen oštro su, putem Twittera, kritizirali Barcine igrače nakon utakmice protiv Reala zbog simulacije...
Rio Ferdinand je optužio Pedra za glumu u jednoj sitaciji s Alvarom Arbeloom, budući je usporena snimka jasno pokazala da kontakta između dvojice nije bilo, premda je Pedro pao kao pokošen na travnjak držeći se za lice.
"To simuliranje bilo je smiješno,neugodno. Mislite li da će Pedro dok to gleda pomisliti: Što sam to napravio?!. Mislim da se igrači ragbija smiju nogometu", napisao je Ferdinand na svom profilu društvene mreže.
Nije propustio komentirati ni isključenje Pepea nakon starta nad Danijem Alvesom, za koje smarta da je nepravedno dosuđeno.
"Ako me ikad vidite da me iznesu na nosilima i onda se netom poslije vratim na travnjak i počnem trčati, dajem dopuštenje svima da me razvale startom s dvije noge".
Ferdinandu se u kritikama pridružio i Michael Owen.
"Alvesov potez sigurno nije oduševio mnoge jer da je ustao odmah, bio bi to samo žuti karton. No, Barçini navijači bit će zadovoljni njegovim potezom", napisao je Owen.
Inače, Barcelona i Manchester United vrlo će izvjesno odmjeriti snage u velikom finalu Lige prvaka na Wembleyju 28. svibnja, budući obje momčadi iz prvih polufinalnih susreta odigranih u gostima imaju prednost 2-0.
Hoće, ali će Rooney igrati podaleko od gola.TLFanaticos777 wrote:100% sam siguran da ce u napadu u finalu igrati Rooney i Chicarito....
One love One UNITED!!!!!!!!!!tzipiripi wrote:Ferdinand i Owen kritizirali Barcine igrače zbog simulacije
Nogometaši Manchester Uniteda Rio Ferdinand i Michael Owen oštro su, putem Twittera, kritizirali Barcine igrače nakon utakmice protiv Reala zbog simulacije...
Rio Ferdinand je optužio Pedra za glumu u jednoj sitaciji s Alvarom Arbeloom, budući je usporena snimka jasno pokazala da kontakta između dvojice nije bilo, premda je Pedro pao kao pokošen na travnjak držeći se za lice.
Nece imati potrebe simulirati ako Scholes napravi na njemu prekrsaj![]()
"To simuliranje bilo je smiješno,neugodno. Mislite li da će Pedro dok to gleda pomisliti: Što sam to napravio?!. Mislim da se igrači ragbija smiju nogometu", napisao je Ferdinand na svom profilu društvene mreže.
Nije propustio komentirati ni isključenje Pepea nakon starta nad Danijem Alvesom, za koje smarta da je nepravedno dosuđeno.
"Ako me ikad vidite da me iznesu na nosilima i onda se netom poslije vratim na travnjak i počnem trčati, dajem dopuštenje svima da me razvale startom s dvije noge".
Leeegeeennndooooooooo![]()
![]()
![]()
Ferdinandu se u kritikama pridružio i Michael Owen.
"Alvesov potez sigurno nije oduševio mnoge jer da je ustao odmah, bio bi to samo žuti karton. No, Barçini navijači bit će zadovoljni njegovim potezom", napisao je Owen.
Inače, Barcelona i Manchester United vrlo će izvjesno odmjeriti snage u velikom finalu Lige prvaka na Wembleyju 28. svibnja, budući obje momčadi iz prvih polufinalnih susreta odigranih u gostima imaju prednost 2-0.
Busquets se već uvježbava pred ogledalomNece imati potrebe simulirati ako Scholes napravi na njemu prekrsaj
Ne mora vjezbati za to ....nece biti potrebe ....Scholes gdje uklize trava ne rasteultima_palabra wrote:Busquets se već uvježbava pred ogledalomNece imati potrebe simulirati ako Scholes napravi na njemu prekrsaj
Ti ko da si jedan od ove dvojice...lord blackadder wrote:Draga djeco, pise se "Keane". Ako ne znate kako se pise najveci kapiten u historiji kluba, onda bolje ne piskarajte ovuda.
Steta. Ovdje su nekad pisali Trasimaco i Baron Samedi, a sada sve neki kinderi sa djecjim komentarima i "prepucavanjem".