Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
lester burnham

#1551 Re: Manchester United FC

Post by lester burnham »

Teufik wrote:Bit ce vremena razmisljati o Barseloni....hajde prvo da osiguramo PL.
Uz janjetinu i pivo velika utakmica u nedelju protiv Arsenala.
bice dobra tekma,

mada citam, ser se zali da su mu izmoreni igraci
i da im treba odmora...
skafiskafsnjak

#1552 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Ma dobit ce ih United s pola snage, na iskustvo. vidjet cete ....
lester burnham

#1553 Re: Manchester United FC

Post by lester burnham »

Gigs nahvalio Vejna Runija

Fudbaler Mančester junajteda Rajan Gigs pohvalio je saigrača Vejna Runija za dobre partije koje napadač pruža u poslednje vreme.

Image

“Uopšte nisam iznenađen svim što Vejn radi. Najbolji igrači igraju najbolje u periodu kada se dele trofeji”.

“Oni imaju moment inspiracije kada je najpotrebnije, a Vejn to čini već godinama, tako da njegovo izvanredno izdanje u duelu sa Šalkeom nije iznenađenje”, rekao je 37-godišnji Gigs.

Velšanin je postigao prvi gol u trijumfu nad Šalkeom na Veltins areni, a drugi je dao upravo Runi. Već za vikend ‘Crveni đavoli’ gostuju Arsenalu u Londonu u veoma bitnom meču za titulu prvaka.

“To je ono što svako želi, cilj je da u završnici sezone igrate velike utakmice koje mnogo odlučuju jer to znači da ste u konkurenciji za trofeje. Mislim da imamo tim sposoban da se nosi sa izazovima, menadžer će verovatno napraviti neke izmene u meču sa Arsenalom, ali siguran sam da će zamene odigrati jednako dobro”, kaže Gigs.

Mančester junajted je trenutno prvi na tabeli Premijer lige sa šest bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Čelsi.
skafiskafsnjak

#1554 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Pa kao sto sam rekao , izmjesat ce to Ferguson. Unitedu je dovoljno da samo ne izgubi od Arsenala i Celzija ... i titula je tu . :evil: :evil: :evil:
Johnny_x

#1555 Re: Manchester United FC

Post by Johnny_x »

kusur wrote:jesam navijac Mancestera, al protiv Barcelone tesko...
Nije protiv Barcelone tesko vec protiv njihovih saveznika sudija
skafiskafsnjak

#1556 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Ma kakav si ti navijac kada ne vjerujes u svoj klub !!
Ako iko moze dobiti Barsu, to je United zajedno sa Fergusonom.
lester burnham

#1557 Re: Manchester United FC

Post by lester burnham »

to da,
u idealnom scenariju treba jos malo da se ovi el clasicovci pokrpe izmedju sebe u revansu u madridu, da pokupe koji (parni) karton, ili iskljucenje, pa da pepe dodje bar malo hendikepirani na vembli
i bice to lagana osveta za finale u rimu... mighty united!
skafiskafsnjak

#1558 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Man United ima najjacu odbranu na svijetu . Napad je prejak, jedino nam sredina malo kaslje, ali nadam se da ce se i to popraviti u slijedecem prijelaznom roku :D
Ali opet Nani, Valencia, Park, Anderson na celu sa Gigsom dobro odradjuju posao ...

GLORY GLORY MAN UNITED !! :evil:
Better Man

#1559 Re: Manchester United FC

Post by Better Man »

ultima_palabra wrote:De ba... Fergie se nije nadigravao ni sa truhlom Barcelonom iz 2008. kojoj su Almeria i Recreativo trpali po 2-3 gola, nego se branio ko Žepa u obje tekme sa Rooneyem i Tevezom na bekovima :-) Što je legitimno, napravio je rezultat ali o kakvom nadigravanju onda pričamo :roll:

Finale dogodine da ne govorimo, nisu vidjeli lopte 75 minuta...
A, šta ćemo sa sezonom 1999/00, kad su se nadigravali i kad je najbolji napadački tandem u istoriji nogometa Cole Yorke trpao golove?!
ultima_palabra

#1560 Re: Manchester United FC

Post by ultima_palabra »

Better Man wrote:
ultima_palabra wrote:De ba... Fergie se nije nadigravao ni sa truhlom Barcelonom iz 2008. kojoj su Almeria i Recreativo trpali po 2-3 gola, nego se branio ko Žepa u obje tekme sa Rooneyem i Tevezom na bekovima :-) Što je legitimno, napravio je rezultat ali o kakvom nadigravanju onda pričamo :roll:

A, šta ćemo sa sezonom 1999/00, kad su se nadigravali i kad je najbolji napadački tandem u istoriji nogometa Cole Yorke trpao golove?!
Drug moj, davno je to bilo... imao je tad moćnu ekipu od koje su svi strahovali. Negdje sam čitao da je poraz te sezone od Madrida na OT dosta uticao na Škota... od tada je uvijek malo oprezniji u evropskim utakmicama, često samo jedan napadač dok su prije bila obavezno dva, itd...
TLFanaticos777

#1561 Re: Manchester United FC

Post by TLFanaticos777 »

ultima_palabra wrote:
Better Man wrote:

Drug moj, davno je to bilo... imao je tad moćnu ekipu od koje su svi strahovali. Negdje sam čitao da je poraz te sezone od Madrida na OT dosta uticao na Škota... od tada je uvijek malo oprezniji u evropskim utakmicama, često samo jedan napadač dok su prije bila obavezno dva, itd...
Nije vazno ko ce proci od clasicosa u finale ...kad ce pasti od starog lisca :evil: :evil: :evil:
vaučer

#1562 Re: Manchester United FC

Post by vaučer »

http://www.index.hr/sport/clanak/fergus ... 49412.aspx

Malo ulizivanja kako bi Modrić rovario iznutra da ga se jeftino pusti u United?
Mos def, mos def... 'Ko ga ne zna eheeej..
tzipiripi

#1563 Re: Manchester United FC

Post by tzipiripi »

fidoremilienko wrote: Ti si fulio temu. Imaš pdf MUTD, pa tamo bacaj te klipove
TLFanaticos777

#1564 Re: Manchester United FC

Post by TLFanaticos777 »

ultima_palabra wrote:
Better Man wrote:

100% sam siguran da ce u napadu u finalu igrati Rooney i Chicarito....
tzipiripi

#1565 Re: Manchester United FC

Post by tzipiripi »

Ferdinand i Owen kritizirali Barcine igrače zbog simulacije
Nogometaši Manchester Uniteda Rio Ferdinand i Michael Owen oštro su, putem Twittera, kritizirali Barcine igrače nakon utakmice protiv Reala zbog simulacije...

Rio Ferdinand je optužio Pedra za glumu u jednoj sitaciji s Alvarom Arbeloom, budući je usporena snimka jasno pokazala da kontakta između dvojice nije bilo, premda je Pedro pao kao pokošen na travnjak držeći se za lice.

"To simuliranje bilo je smiješno,neugodno. Mislite li da će Pedro dok to gleda pomisliti: Što sam to napravio?!. Mislim da se igrači ragbija smiju nogometu", napisao je Ferdinand na svom profilu društvene mreže.

Nije propustio komentirati ni isključenje Pepea nakon starta nad Danijem Alvesom, za koje smarta da je nepravedno dosuđeno.

"Ako me ikad vidite da me iznesu na nosilima i onda se netom poslije vratim na travnjak i počnem trčati, dajem dopuštenje svima da me razvale startom s dvije noge".

Ferdinandu se u kritikama pridružio i Michael Owen.

"Alvesov potez sigurno nije oduševio mnoge jer da je ustao odmah, bio bi to samo žuti karton. No, Barçini navijači bit će zadovoljni njegovim potezom", napisao je Owen.

Inače, Barcelona i Manchester United vrlo će izvjesno odmjeriti snage u velikom finalu Lige prvaka na Wembleyju 28. svibnja, budući obje momčadi iz prvih polufinalnih susreta odigranih u gostima imaju prednost 2-0.
ultima_palabra

#1566 Re: Manchester United FC

Post by ultima_palabra »

TLFanaticos777 wrote:100% sam siguran da ce u napadu u finalu igrati Rooney i Chicarito....
Hoće, ali će Rooney igrati podaleko od gola.
TLFanaticos777

#1567 Re: Manchester United FC

Post by TLFanaticos777 »

tzipiripi wrote:
Ferdinand i Owen kritizirali Barcine igrače zbog simulacije
Nogometaši Manchester Uniteda Rio Ferdinand i Michael Owen oštro su, putem Twittera, kritizirali Barcine igrače nakon utakmice protiv Reala zbog simulacije...

Rio Ferdinand je optužio Pedra za glumu u jednoj sitaciji s Alvarom Arbeloom, budući je usporena snimka jasno pokazala da kontakta između dvojice nije bilo, premda je Pedro pao kao pokošen na travnjak držeći se za lice.
Nece imati potrebe simulirati ako Scholes napravi na njemu prekrsaj :D

"To simuliranje bilo je smiješno,neugodno. Mislite li da će Pedro dok to gleda pomisliti: Što sam to napravio?!. Mislim da se igrači ragbija smiju nogometu", napisao je Ferdinand na svom profilu društvene mreže.

Nije propustio komentirati ni isključenje Pepea nakon starta nad Danijem Alvesom, za koje smarta da je nepravedno dosuđeno.

"Ako me ikad vidite da me iznesu na nosilima i onda se netom poslije vratim na travnjak i počnem trčati, dajem dopuštenje svima da me razvale startom s dvije noge".
Leeegeeennndooooooooo :evil: :evil: :evil:

Ferdinandu se u kritikama pridružio i Michael Owen.

"Alvesov potez sigurno nije oduševio mnoge jer da je ustao odmah, bio bi to samo žuti karton. No, Barçini navijači bit će zadovoljni njegovim potezom", napisao je Owen.

Inače, Barcelona i Manchester United vrlo će izvjesno odmjeriti snage u velikom finalu Lige prvaka na Wembleyju 28. svibnja, budući obje momčadi iz prvih polufinalnih susreta odigranih u gostima imaju prednost 2-0.
One love One UNITED!!!!!!!!!! :evil:
neo7

#1568 Re: Manchester United FC

Post by neo7 »

Kean definitivno! :D
ultima_palabra

#1569 Re: Manchester United FC

Post by ultima_palabra »

Nece imati potrebe simulirati ako Scholes napravi na njemu prekrsaj
Busquets se već uvježbava pred ogledalom :D
TLFanaticos777

#1570 Re: Manchester United FC

Post by TLFanaticos777 »

ultima_palabra wrote:
Nece imati potrebe simulirati ako Scholes napravi na njemu prekrsaj
Busquets se već uvježbava pred ogledalom :D
Ne mora vjezbati za to ....nece biti potrebe ....Scholes gdje uklize trava ne raste :evil:
fidoremilienko

#1571 Re: Manchester United FC

Post by fidoremilienko »

ONE LOVE, ONE UNITED!

:evil: :evil: :evil:
lester burnham

#1572 Re: Manchester United FC

Post by lester burnham »

Image
lord blackadder

#1573 Re: Manchester United FC

Post by lord blackadder »

Draga djeco, pise se "Keane". Ako ne znate kako se pise najveci kapiten u historiji kluba, onda bolje ne piskarajte ovuda.

Steta. Ovdje su nekad pisali Trasimaco i Baron Samedi, a sada sve neki kinderi sa djecjim komentarima i "prepucavanjem".
fidoremilienko

#1574 Re: Manchester United FC

Post by fidoremilienko »

Jedva čekam derbi :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#1575 Re: Manchester United FC

Post by Tomahawk11 »

lord blackadder wrote:Draga djeco, pise se "Keane". Ako ne znate kako se pise najveci kapiten u historiji kluba, onda bolje ne piskarajte ovuda.

Steta. Ovdje su nekad pisali Trasimaco i Baron Samedi, a sada sve neki kinderi sa djecjim komentarima i "prepucavanjem".
Ti ko da si jedan od ove dvojice... :D ovo trazenje dlake u jajetu je njihov stil :D
Mada si u pravu za ove kindere...ima ih na bacanje, neka zaraza sta li, ne mozes ni na jednu temu od silne najezde istih.
Post Reply