Ramazan, opet ;)

Rasprave o vjerskim temama.
Locked
suspect_zero

#1551 Re: Ramazan, opet ;)

Post by suspect_zero »

Hoće li iko ustajati na sehur? :-D
BHF_Manijak

#1552 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

suspect_zero wrote:Hoće li iko ustajati na sehur? :-D
Ma sta ustajat,ja i brat Arzy ga docekali! :mrgreen:
suspect_zero

#1553 Re: Ramazan, opet ;)

Post by suspect_zero »

BHF_Manijak wrote:

Arza izgleda zaspao :zzzz: :zzzz: ........hajde ti, živ bio, zovi ga :)
BHF_Manijak

#1554 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

suspect_zero wrote:
BHF_Manijak wrote:

Arza izgleda zaspao :zzzz: :zzzz: ........hajde ti, živ bio, zovi ga :)
Uh nezogdan je kad zspe,cvrstog sna insan,kad zahrce teko ko da ga probudi,zna to Hadzinica najbolje :D
suspect_zero

#1555 Re: Ramazan, opet ;)

Post by suspect_zero »

BHF_Manijak wrote:
Uh nezogdan je kad zspe,cvrstog sna insan,kad zahrce teko ko da ga probudi,zna to Hadzinica najbolje :D

Može biti :roll: ............vidim ja slaba konekcija večeras, garant njegovo hrkanje uzrokuje prekide :)
istocnjak

#1556 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

Selam svima evo i ja ust'o ... :D
BHF_Manijak

#1557 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

istocnjak wrote:Selam svima evo i ja ust'o ... :D
Uh brate,nemoj upast,tek si iza sna,jos teturas a odmah za mubarek komp :lol: :thumbup: selamim te....
istocnjak

#1558 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

BHF_Manijak wrote:
Uh brate,nemoj upast,tek si iza sna,jos teturas a odmah za mubarek komp :lol: :thumbup: selamim te....
Evo sad ide kahvica laganini ... :D
istocnjak

#1559 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

zvjezdica_7 wrote:
BHF_Manijak wrote:Mashallah,tamam,spreman sam zivot dati i cast u borbi za Semsali stranu ,pasti na kapijama i utvrdama,pred silnu vojsku stati,sve za asik-trenutak na tom divnom Vratniku :D 8-) aha,eto sad... :P :P
Neka brate BHF, polahko, vidiš da ti brat Istočnjak i ja pokušavamo naći alernativne puteve. Ako nam o'ma zagineš na kapijama, ništa od ašik-trenutka :-) :D :-)
Ma ne sikiraj se on je pravi ašikbendija. :D
BHF_Manijak

#1560 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

hadzinica wrote:
BHF_Manijak wrote:
znam..ne dirajte lava dok spava
:lol: Ehlen we sehlen Ja Hadzinice :thumbup: ....kako tvoj hal...znam da te nesto mezetilo zadnjih dana...
Vares City

#1561 Re: Ramazan, opet ;)

Post by Vares City »

Kad' si ti ust'o ja dos'o s posla :roll:
istocnjak

#1562 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

BHF_Manijak wrote:
Allahhumme inni e'uzu bike mine-l-hubsi ve-l-habaisi
Euzubillahi minessejtan-nirradzim
Kul euzu bi rabbi-n-nas,meliki-n-nas,ilahi-n-nas,min serril wesvasil hannas,ellezi juvesvisu fiisu duri-n-nas, minnel dzinneti we-s-nas!
Allahumme' Alime-l-gajbi ve-š-šehadeti, Fatire- s-semavati ve-l-erdi, Rabbe kulli šej'in ve melikehu, ešhedu en la ilahe illa Ente. E'uzu bike min šerri nefsi ve min šerri-š-šejtani ve širkihi ve en akterife 'ala nefsi suen ev edžurrehu ila muslimin
Image

:D
Last edited by istocnjak on 02/09/2009 04:25, edited 5 times in total.
BHF_Manijak

#1563 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

Eh mashallah Hadzinice,drago mi je zbog tebe,da Allah olaksa i hajr dadne,a hoce inshallah!!

@Istocnjak,gdje njega ba nadje, :lol: jes ga vidio sto potajno sehuri sa rajom,al mu iz principa bezze da se raji otkrije ko je i sta je, :mrgreen: :run: la`netullahi,bice njemu sa zekkuma,sto rece brat Ahmmed :D
BHF_Manijak

#1564 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

Eh mashallah Hadzinice,drago mi je zbog tebe,da Allah olaksa i hajr dadne,a hoce inshallah!!

@Istocnjak,gdje njega ba nadje, :lol: jes ga vidio sto potajno sehuri sa rajom,al mu iz principa bezze da se raji otkrije ko je i sta je, :mrgreen: :run: la`netullahi,bice njemu sa zekkuma,sto rece brat Ahmmed :D
mrtva kokoš

#1565 Re: Ramazan, opet ;)

Post by mrtva kokoš »

joj ljudi svaka vam cast...divim vam se kako mozete svaku noc ustati na sehur pa u djamiju na sabah meni vas je milina gledati na forumu :D :) meni to predstavlja bas problem...inace se trudim sto vise ispostiti ali sa ustajanjem nikako ne ide...ovo veceras ostao duze za compom pa cu tako i sehuriti inace tko zna, valjda je to sa godinama jos sam relativno mlad (vadiona :-D ) Selam svima...i Allah da vas nagradi...
BHF_Manijak

#1566 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

Splinter wrote:joj ljudi svaka vam cast...divim vam se kako mozete svaku noc ustati na sehur pa u djamiju na sabah meni vas je milina gledati na forumu :D :) meni to predstavlja bas problem...inace se trudim sto vise ispostiti ali sa ustajanjem nikako ne ide...ovo veceras ostao duze za compom pa cu tako i sehuriti inace tko zna, valjda je to sa godinama jos sam relativno mlad (vadiona :-D ) Selam svima...i Allah da vas nagradi...
Eh eh brate,necemo tako :mrgreen: i ja sam relativno mlad,student,za tbe ne znam,ali moras se vremenom navikavati,inshallah bice to dobro ako Bog da,samo je bitno a imas volju,kad nekoliko puta se na tjeras da ustanes,vidjet ces da nije nikakv problem..za vjeru nikad nije rano,zapamti,ali ni kasno,ali sto ranije to bolje! :thumbup: :thumbup: da ti Allah olaksa!a za godine,mojne vadione :mrgreen:
zvjezdica_7

#1567 Re: Ramazan, opet ;)

Post by zvjezdica_7 »

Image

:D :D :D
istocnjak

#1568 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

BHF_Manijak wrote:Eh mashallah Hadzinice,drago mi je zbog tebe,da Allah olaksa i hajr dadne,a hoce inshallah!!

Da dragi Allah dž.š. sačuva i sakloni ... amin.
istocnjak

#1569 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

Splinter wrote:joj ljudi svaka vam cast...divim vam se kako mozete svaku noc ustati na sehur pa u djamiju na sabah meni vas je milina gledati na forumu :D :) meni to predstavlja bas problem...inace se trudim sto vise ispostiti ali sa ustajanjem nikako ne ide...ovo veceras ostao duze za compom pa cu tako i sehuriti inace tko zna, valjda je to sa godinama jos sam relativno mlad (vadiona :-D ) Selam svima...i Allah da vas nagradi...
Selam splinteru .... kako tvoji muridi slusaju ... Rafaelo, Donatelo i ostala raja ... :D
istocnjak

#1570 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

zvjezdica_7 wrote:Image

:D :D :D
Ko se jednom napije vode sa Vratnika ... :D
zvjezdica_7

#1571 Re: Ramazan, opet ;)

Post by zvjezdica_7 »

istocnjak wrote: Ko se jednom napije vode sa Vratnika ... :D
Tako je :D :-) :D :-)
BHF_Manijak

#1572 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

istocnjak wrote:
Selam splinteru .... kako tvoji muridi slusaju ... Rafaelo, Donatelo i ostala raja ... :D
:lol: Sto iz tebe veceras i danas sipa,na hajr...malo ga mezete Shredder(hOptimus :mrgreen: ),Bibop i Rokstedi ali dobro je,ucerfio je on sve to,jelle Splinteru,nahorozio je on svoje kornjace na njih 8-)

@Zvijezdice,ima`l bujruma za tu mubarek vodu...da i ja okusim Vratnicke vode :mrgreen:
zvjezdica_7

#1573 Re: Ramazan, opet ;)

Post by zvjezdica_7 »

BHF_Manijak wrote: @Zvijezdice,ima`l bujruma za tu mubarek vodu...da i ja okusim Vratnicke vode :mrgreen:
Jadakako :D
Ne odgovaram za posljedice :D :-)
istocnjak

#1574 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

BHF_Manijak wrote:
istocnjak wrote:
:lol: Sto iz tebe veceras i danas sipa,na hajr...malo ga mezete Shredder(hOptimus :mrgreen: ),Bibop i Rokstedi ali dobro je,ucerfio je on sve to,jelle Splinteru,nahorozio je on svoje kornjace na njih 8-)

@Zvijezdice,ima`l bujruma za tu mubarek vodu...da i ja okusim Vratnicke vode :mrgreen:
Kad se jednom napijes vratnicke vode ... ne saprate ni "Radenska tri srca" ... :D
zvjezdica_7

#1575 Re: Ramazan, opet ;)

Post by zvjezdica_7 »

istocnjak wrote: Kad se jednom napijes vratnicke vode ... ne saprate ni "Radenska tri srca" ... :D
Jel to iz iskustva? :D :D
Locked