Ramazan, opet ;)
-
suspect_zero
#1551 Re: Ramazan, opet ;)
Hoće li iko ustajati na sehur? 
- BHF_Manijak
#1552 Re: Ramazan, opet ;)
Ma sta ustajat,ja i brat Arzy ga docekali!suspect_zero wrote:Hoće li iko ustajati na sehur?
-
suspect_zero
#1553 Re: Ramazan, opet ;)
BHF_Manijak wrote:Ma sta ustajat,ja i brat Arzy ga docekali!suspect_zero wrote:Hoće li iko ustajati na sehur?
Arza izgleda zaspao
- BHF_Manijak
#1554 Re: Ramazan, opet ;)
Uh nezogdan je kad zspe,cvrstog sna insan,kad zahrce teko ko da ga probudi,zna to Hadzinica najboljesuspect_zero wrote:BHF_Manijak wrote:Ma sta ustajat,ja i brat Arzy ga docekali!suspect_zero wrote:Hoće li iko ustajati na sehur?
Arza izgleda zaspao![]()
........hajde ti, živ bio, zovi ga
-
suspect_zero
#1555 Re: Ramazan, opet ;)
BHF_Manijak wrote:
Uh nezogdan je kad zspe,cvrstog sna insan,kad zahrce teko ko da ga probudi,zna to Hadzinica najbolje
Može biti
-
istocnjak
#1556 Re: Ramazan, opet ;)
Selam svima evo i ja ust'o ... 
- BHF_Manijak
#1557 Re: Ramazan, opet ;)
Uh brate,nemoj upast,tek si iza sna,jos teturas a odmah za mubarek kompistocnjak wrote:Selam svima evo i ja ust'o ...
-
istocnjak
#1558 Re: Ramazan, opet ;)
Evo sad ide kahvica laganini ...BHF_Manijak wrote:Uh brate,nemoj upast,tek si iza sna,jos teturas a odmah za mubarek kompistocnjak wrote:Selam svima evo i ja ust'o ...![]()
selamim te....
-
istocnjak
#1559 Re: Ramazan, opet ;)
Ma ne sikiraj se on je pravi ašikbendija.zvjezdica_7 wrote:Neka brate BHF, polahko, vidiš da ti brat Istočnjak i ja pokušavamo naći alernativne puteve. Ako nam o'ma zagineš na kapijama, ništa od ašik-trenutkaBHF_Manijak wrote:Mashallah,tamam,spreman sam zivot dati i cast u borbi za Semsali stranu ,pasti na kapijama i utvrdama,pred silnu vojsku stati,sve za asik-trenutak na tom divnom Vratniku![]()
aha,eto sad...
![]()
![]()
![]()
- BHF_Manijak
#1560 Re: Ramazan, opet ;)
hadzinica wrote:znam..ne dirajte lava dok spavaBHF_Manijak wrote:
Uh nezogdan je kad zspe,cvrstog sna insan,kad zahrce teko ko da ga probudi,zna to Hadzinica najbolje
- Vares City
#1561 Re: Ramazan, opet ;)
Kad' si ti ust'o ja dos'o s poslaistocnjak wrote:Selam svima evo i ja ust'o ...
-
istocnjak
#1562 Re: Ramazan, opet ;)
BHF_Manijak wrote:
Allahhumme inni e'uzu bike mine-l-hubsi ve-l-habaisi
Euzubillahi minessejtan-nirradzim
Kul euzu bi rabbi-n-nas,meliki-n-nas,ilahi-n-nas,min serril wesvasil hannas,ellezi juvesvisu fiisu duri-n-nas, minnel dzinneti we-s-nas!
Allahumme' Alime-l-gajbi ve-š-šehadeti, Fatire- s-semavati ve-l-erdi, Rabbe kulli šej'in ve melikehu, ešhedu en la ilahe illa Ente. E'uzu bike min šerri nefsi ve min šerri-š-šejtani ve širkihi ve en akterife 'ala nefsi suen ev edžurrehu ila muslimin

Last edited by istocnjak on 02/09/2009 04:25, edited 5 times in total.
- BHF_Manijak
#1563 Re: Ramazan, opet ;)
Eh mashallah Hadzinice,drago mi je zbog tebe,da Allah olaksa i hajr dadne,a hoce inshallah!!
@Istocnjak,gdje njega ba nadje,
jes ga vidio sto potajno sehuri sa rajom,al mu iz principa bezze da se raji otkrije ko je i sta je,
la`netullahi,bice njemu sa zekkuma,sto rece brat Ahmmed 
- BHF_Manijak
#1564 Re: Ramazan, opet ;)
Eh mashallah Hadzinice,drago mi je zbog tebe,da Allah olaksa i hajr dadne,a hoce inshallah!!
jes ga vidio sto potajno sehuri sa rajom,al mu iz principa bezze da se raji otkrije ko je i sta je,
- mrtva kokoš
#1565 Re: Ramazan, opet ;)
joj ljudi svaka vam cast...divim vam se kako mozete svaku noc ustati na sehur pa u djamiju na sabah meni vas je milina gledati na forumu
meni to predstavlja bas problem...inace se trudim sto vise ispostiti ali sa ustajanjem nikako ne ide...ovo veceras ostao duze za compom pa cu tako i sehuriti inace tko zna, valjda je to sa godinama jos sam relativno mlad (vadiona
) Selam svima...i Allah da vas nagradi...
- BHF_Manijak
#1566 Re: Ramazan, opet ;)
Eh eh brate,necemo takoSplinter wrote:joj ljudi svaka vam cast...divim vam se kako mozete svaku noc ustati na sehur pa u djamiju na sabah meni vas je milina gledati na forumu![]()
meni to predstavlja bas problem...inace se trudim sto vise ispostiti ali sa ustajanjem nikako ne ide...ovo veceras ostao duze za compom pa cu tako i sehuriti inace tko zna, valjda je to sa godinama jos sam relativno mlad (vadiona
- zvjezdica_7
-
istocnjak
#1568 Re: Ramazan, opet ;)
Da dragi Allah dž.š. sačuva i sakloni ... amin.BHF_Manijak wrote:Eh mashallah Hadzinice,drago mi je zbog tebe,da Allah olaksa i hajr dadne,a hoce inshallah!!
@Istocnjak,gdje njega ba nadje,jes ga vidio sto potajno sehuri sa rajom,al mu iz principa bezze da se raji otkrije ko je i sta je,
![]()
-
istocnjak
#1569 Re: Ramazan, opet ;)
Selam splinteru .... kako tvoji muridi slusaju ... Rafaelo, Donatelo i ostala raja ...Splinter wrote:joj ljudi svaka vam cast...divim vam se kako mozete svaku noc ustati na sehur pa u djamiju na sabah meni vas je milina gledati na forumu![]()
-
istocnjak
#1570 Re: Ramazan, opet ;)
Ko se jednom napije vode sa Vratnika ...zvjezdica_7 wrote:
![]()
![]()
- zvjezdica_7
#1571 Re: Ramazan, opet ;)
Tako jeistocnjak wrote: Ko se jednom napije vode sa Vratnika ...
- BHF_Manijak
#1572 Re: Ramazan, opet ;)
istocnjak wrote:Selam splinteru .... kako tvoji muridi slusaju ... Rafaelo, Donatelo i ostala raja ...Splinter wrote:joj ljudi svaka vam cast...divim vam se kako mozete svaku noc ustati na sehur pa u djamiju na sabah meni vas je milina gledati na forumu![]()
@Zvijezdice,ima`l bujruma za tu mubarek vodu...da i ja okusim Vratnicke vode
- zvjezdica_7
#1573 Re: Ramazan, opet ;)
JadakakoBHF_Manijak wrote: @Zvijezdice,ima`l bujruma za tu mubarek vodu...da i ja okusim Vratnicke vode
Ne odgovaram za posljedice
-
istocnjak
#1574 Re: Ramazan, opet ;)
Kad se jednom napijes vratnicke vode ... ne saprate ni "Radenska tri srca" ...BHF_Manijak wrote:istocnjak wrote:Selam splinteru .... kako tvoji muridi slusaju ... Rafaelo, Donatelo i ostala raja ...Splinter wrote:joj ljudi svaka vam cast...divim vam se kako mozete svaku noc ustati na sehur pa u djamiju na sabah meni vas je milina gledati na forumu![]()
Sto iz tebe veceras i danas sipa,na hajr...malo ga mezete Shredder(hOptimus
),Bibop i Rokstedi ali dobro je,ucerfio je on sve to,jelle Splinteru,nahorozio je on svoje kornjace na njih
@Zvijezdice,ima`l bujruma za tu mubarek vodu...da i ja okusim Vratnicke vode
- zvjezdica_7
#1575 Re: Ramazan, opet ;)
Jel to iz iskustva?istocnjak wrote: Kad se jednom napijes vratnicke vode ... ne saprate ni "Radenska tri srca" ...