Premier Liga BiH 2006/2007
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- KotromanichII
a stooo bode ova Zeljina sedmica u oci
ja kad sam dosao kuci da vidim rezultat kad tamo 7:1 haj reko neko se sprda sa rezultatima , kad ono bas

-
PITARKA_SA
titula ide u Sarajevo
kraj rasprave kolege.

kraj rasprave kolege.
-
shadow
dobar vam ovaj dialiZa, cime ga tovite?
Nisam u potpunosti zadovoljan bodom iz Bihaca, pogotovo ako se uzme u obzir da smo bili nadomak pobjede (neiskoristen penal u 87. minuti). Ipak, jedno gostovanje manje a bodovna prednost na drugim odnosno trecim je ostala nepromjenjena tako da nije sve tako crno. U ovom kolu najvise profitirali Velez i Modrica, najvise iznenadio Siroki mada ko prati ovu premijer ligu zna da ovo i nije neko iznenadjenje jer Sloboda tradicionalno dobro igra dole.
Sad zbiti redove i mudrom igrom pokusati iz Mostara donijeti barem bod, to bi bio ogroman korak ka tituli. Mostar ce slijedeci vikend biti u bordo boji, juriiiissshhh
Nisam u potpunosti zadovoljan bodom iz Bihaca, pogotovo ako se uzme u obzir da smo bili nadomak pobjede (neiskoristen penal u 87. minuti). Ipak, jedno gostovanje manje a bodovna prednost na drugim odnosno trecim je ostala nepromjenjena tako da nije sve tako crno. U ovom kolu najvise profitirali Velez i Modrica, najvise iznenadio Siroki mada ko prati ovu premijer ligu zna da ovo i nije neko iznenadjenje jer Sloboda tradicionalno dobro igra dole.
Sad zbiti redove i mudrom igrom pokusati iz Mostara donijeti barem bod, to bi bio ogroman korak ka tituli. Mostar ce slijedeci vikend biti u bordo boji, juriiiissshhh
-
PITARKA_SA
opcina centar..jel dovoljnoBSn wrote:Ma jah samo, nisi rekla koja opcina, pa cak ni koji entitet!PITARKA_SA wrote:titula ide u Sarajevo
kraj rasprave kolege.
-
prleitihi
Dzana - Z. Pušenje
Datum je isti k'o prije godinu dana, al' je druga godina
ja nisam vise onaj isti bez mana, promijenila me Zenica
dosla je tiho k'o Doc Holliday iz mraka, sve ostalo je legenda
nije bila lijepa, al' imala je para, dakle, bila je simpaticna
Jer, ljubav nema granica
Hodao sam k'o odvaljen s njom, nije mi bilo sumnjivo
sto je stalno tu i na Kosevo je isla da gledamo Saraj'vo
vod'o sam je svud' i potrosio na nju svu lovu od dealova
pric'o sam joj da sam u Masinsku is'o, da sam bio sportista
Jer, ljubav nema granica
Ref. 2x
Dzana je radila za R MUP, Opstina Centar Saraj'vo
Dzana me radila k'o najveceg levata i za ovo i za ono
Sad kada pogledam, stvar je vrlo prosta, ima vremena da se razmislja
to je zmija, ne zena, hladna k'o snijeg 41. na vrhovima Igmana
al' jedino tad, o al' jedino tad u zivotu sam zivio ja
i da mi je jos jednom vidjeti Dzanu, dzaba jos jedna robija
Jer, ljubav nema granica...
džana..jesi to ti?

Datum je isti k'o prije godinu dana, al' je druga godina
ja nisam vise onaj isti bez mana, promijenila me Zenica
dosla je tiho k'o Doc Holliday iz mraka, sve ostalo je legenda
nije bila lijepa, al' imala je para, dakle, bila je simpaticna
Jer, ljubav nema granica
Hodao sam k'o odvaljen s njom, nije mi bilo sumnjivo
sto je stalno tu i na Kosevo je isla da gledamo Saraj'vo
vod'o sam je svud' i potrosio na nju svu lovu od dealova
pric'o sam joj da sam u Masinsku is'o, da sam bio sportista
Jer, ljubav nema granica
Ref. 2x
Dzana je radila za R MUP, Opstina Centar Saraj'vo
Dzana me radila k'o najveceg levata i za ovo i za ono
Sad kada pogledam, stvar je vrlo prosta, ima vremena da se razmislja
to je zmija, ne zena, hladna k'o snijeg 41. na vrhovima Igmana
al' jedino tad, o al' jedino tad u zivotu sam zivio ja
i da mi je jos jednom vidjeti Dzanu, dzaba jos jedna robija
Jer, ljubav nema granica...
džana..jesi to ti?
-
ero_sa_onog_svijeta
Vidim da ti, draga pitarko, onaj (smiješni) penal u Bihaću ulijeva nadu..PITARKA_SA wrote:titula ide u Sarajevo
kraj rasprave kolege.
Neka valja, al od nedjelje ste na +1 , a poslije....
Znam, Znam.... nada za bod(ove) iz Mostara je velika, ipak je tu Novo Panić,
tu je i Zrinjski, pa Vam ni Novica neće moći pomoći.
Al u svakom slučaju nek bolji pobijedi.
Znači: 4:1 ( Matko-Rajović-Matko-Rajović strijelci za Zrinjski, a za Sarajevo Grujić iz penala , s tim da Sarajevo neće iskoristiti još 4 dosuđena penala)
- GandalfSivi
@ero
Ma ne mogu ti ni odgovoriti, smijesno je...
Ma ne mogu ti ni odgovoriti, smijesno je...
-
zzzzz
Stvarno sta da mu covjek kaze na ovakve nebuloze, kladim se da penala nije ni vidio ali eto prisiva ga FSBiH...da ne bi ispalo da samo Uski i Svinjski namjestaju utakmice...
Svako ko je gledao snimak iz Bihaca zna da penal ne moze biti cistiji od onog koji je dosudjen Sarajevu (podrazumjeva se da bi ta osoba trebala i da zna nesto o fudbalskim pravilima)
Svako ko je gledao snimak iz Bihaca zna da penal ne moze biti cistiji od onog koji je dosudjen Sarajevu (podrazumjeva se da bi ta osoba trebala i da zna nesto o fudbalskim pravilima)
-
PITARKA_SA
suplje u prazno
prazno u suplje
..
titula dolazi u rajvosa
prazno u suplje
..
titula dolazi u rajvosa
-
shadow
ero_sa_onog_svijeta wrote:Vidim da ti, draga pitarko, onaj (smiješni) penal u Bihaću ulijeva nadu..PITARKA_SA wrote:titula ide u Sarajevo
kraj rasprave kolege.
Neka valja, al od nedjelje ste na +1 , a poslije....
Znam, Znam.... nada za bod(ove) iz Mostara je velika, ipak je tu Novo Panić,![]()
, tu je NSBiH koji uvelike pomaže, ali ....
tu je i Zrinjski, pa Vam ni Novica neće moći pomoći.
Al u svakom slučaju nek bolji pobijedi.
Znači: 4:1 ( Matko-Rajović-Matko-Rajović strijelci za Zrinjski, a za Sarajevo Grujić iz penala , s tim da Sarajevo neće iskoristiti još 4 dosuđena penala)
![]()
![]()
Sta drugo od tebe ocekivati nego da unaprijed trazis alibi za eventulani poraz?! Vec je eto Panic na nasoj strani i kriv je za sve. To je samo dokaz da se bojite Sarajeva a moram ti reci da imate i zasto. O d e r a c e m o v a s, j e l v a s s t r a h m i s h e v i ???
TITULAAAAAA TITULAAAAAAA
SLAAAAAVIIIIT CEEE SEEEEE TITULAAAAAA
SARAJ'VOOOOOO JE SAMPIOOOOOON
GRMIIIII CIJELIII STADIOOOONNN
-
miki22
Jebi ga prije nam ime Torpedo bilo, pa nas komunjare forsirali otimali drugim klubovima dekretom igrače, pa promijenili ime u Sarajevo, za par godina opet ćemo ako bog da mijenjat ime, takvi smo mi neznamo ni sami što smo i šta ćemo, odošmo u Mostar pa šta bude, valjda neće puna mreža biti to nam je najbitnije, sve u svemu jebi ga.
- GandalfSivi
Nek su Zrinjski i Listica klubovi sa svijetlom tradicijom i prepoznatljivim medjunarodnim imenom. Daj ba decko, popusti malo, pocinjes peglati glupostima...miki22 wrote:Jebi ga prije nam ime Torpedo bilo, pa nas komunjare forsirali otimali drugim klubovima dekretom igrače, pa promijenili ime u Sarajevo, za par godina opet ćemo ako bog da mijenjat ime, takvi smo mi neznamo ni sami što smo i šta ćemo, odošmo u Mostar pa šta bude, valjda neće puna mreža biti to nam je najbitnije, sve u svemu jebi ga.
-
ero_sa_onog_svijeta
Moram priznati da sam pogledao snimak BHT sa utakmice u Bihaću.zzzzz wrote:Stvarno sta da mu covjek kaze na ovakve nebuloze, kladim se da penala nije ni vidio ali eto prisiva ga FSBiH...da ne bi ispalo da samo Uski i Svinjski namjestaju utakmice...
Penal je stvarno čist.
I moram da se ispričam , jer iako nisam vido penal tvrdio sam da se radilo o nepostojećem penalu.
Ja bih volioda zadnje kolo odlučuju, s obzirom da će Zrinjski pregaziti Sarajevo u nedjelju, eto nas na +1.
u svakom slučaju nek bude pravi derby.
Očekujem pun stadion.
i dobru atmosferu