Nigdje na zapadu ga ne smiju nogom napenaliti u žbun, to samo u AmeriKi tako može.bubobih wrote: ↑22/10/2024 11:11Fala bogu da cemo razjebati pa vidi samo ovde koliko je toxicnih ljudi koji samo svoju guzicu gledaju. Al neka, ja sam lijepo rekao, ko nece punkt neka čeka paket i to je to. Ne vidim sta se njega tice punkt kad ce mu stici na adresu. Al ko bi nama ugodio. Zbog takvih niko i ne radi s nama, samo nesto seremo.darius_maximus wrote: ↑22/10/2024 10:40 Hoćemo to i ovo uspjeti razjebati?
Pa nisu ljudi kako treba ni počeli...![]()
Na zapadu ti nabiju paket nogom od vrata i jebe im se. Ovde na izvolite dovoze moraju te moliti da ga preuzmes i opet narod bleji da je nekako da ne znam sta. I nije cudo sto niko ne ulazi na trziste nase, ko ce s nama ovakvima izaci na kraj.
Svugdje inače ti mora dovesti paket kući da ti potpišeš, a ako te nema kući onda moraš preuzeti na pošti i to je to.
Naravno da mogu postojati i opcije punktova i ja s tim ne bih imao problem, ako ja izaberem da mi se dostavi na punkt neki.
Ovdje će biti problem:
- naroda koji će gledati da zamijeni ili refundira robu koja je ili došla ili koja "nije po očekivanjima", jer nema ništa slađe nego nekoga pokušati zajebati
- firme koja će se preduboko uvaliti i pokušati vjerovatno minimizirati napore, a maksimizirati profit, jer nema ništa slađe nego nerazrađen biznis pokopati kratkoročnom pohlepom
Tim udruženim snagama bismo mi i geviht razjebali, što kaže narod...