Kolinda Grabar-Kitarović

Locked
Hafis

#1551 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Hafis »

pici wrote:
Hafis wrote:Pocijepat će hin žutka na izborima kao krmak mastan papir.
poCepat ce al ce upravljat zemljom velicine lihtenstajna... ode i mlado i staro
Nek si ti nama kume ostao u Semizovcu da ima Bakir za tri godine kome upravljati.
A jebe nas se za Rovinj i Opatiju..ha ja :)
Novak20

#1552 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Novak20 »

Valja nam gledati i slušati Kolindu barem još pet godina.

Treba to izdržati. :D
spreca

#1553 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by spreca »

Bice puno jogurta i to mnogo vrsta za sve one koji su se patili iza zeljezne zavjese :lol:
spreca

#1554 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by spreca »

Novak20 wrote:Valja nam gledati i slušati Kolindu barem još pet godina.

Treba to izdržati. :D
Super ,jer ce vise smrdjeti kad ode u svoju selendru posle pet godina
Hafis

#1555 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Hafis »

Eo @spreče kefala :lol:
Tko je gradončelnik Vladivostoka?
Hafis

#1556 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Hafis »

Imam nekakvih polovnih nakurnjaka od samurovine.. ostalo mi još od one zimske ofanzive 1993.
Pa velim da ih darujem @sprečetu. Nije zajebancija, zima je zima, a tajga je tajga. Bit će mi zahvalan na proljeće :)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1557 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by pici »

Hafis wrote:
pici wrote:
Hafis wrote:Pocijepat će hin žutka na izborima kao krmak mastan papir.
poCepat ce al ce upravljat zemljom velicine lihtenstajna... ode i mlado i staro
Nek si ti nama kume ostao u Semizovcu da ima Bakir za tri godine kome upravljati.
A jebe nas se za Rovinj i Opatiju..ha ja :)

zove me Tomo iz Vinkovaca da idemo za Alemanju... dogorilo do nokata, kaze uzput ce mo jebat onu sisulju na pantovČaku... semizovac lijep ima ptica, krava, teladi, janjadi... rakija se peČe, kruskovaca i jabukovaca... drva za zime, suhog mesa, kajmaka i sira, mlade piČetine kusH bolje... hajd na ljutu i sudzuku al bosansku pravu...
dert

#1558 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by dert »

Hafis wrote:Imam nekakvih polovnih nakurnjaka od samurovine.. ostalo mi još od one zimske ofanzive 1993.
Pa velim da ih darujem @sprečetu. Nije zajebancija, zima je zima, a tajga je tajga. Bit će mi zahvalan na proljeće :)
gubarU
Ramzess Veliki

#1559 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Ramzess Veliki »

Hafis wrote:Matere mi, bolje je pratiti Mileteve, Šefkine i Željine dogodovštine i prepucavanja, nego bilo kakve vijesti o ovoj žutki.
Mene ta trojka sa Bakirom dovodi do nervnog sloma, kad pratim Kitarovicku krepajem od smijeha ... bolja je za zdravlje. :lol:
spreca

#1560 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by spreca »

Hafis wrote:Imam nekakvih polovnih nakurnjaka od samurovine.. ostalo mi još od one zimske ofanzive 1993.
Vidi ovog Guzodajala,podmazi malo vazelinom pa ti nece ostajati toliki nakurnjaci u shupku,pa ih posle moras objerucke vaditi :lol: :lol: pazi da ti ne razjebu guzno crijevo :lol: :lol:
spreca

#1561 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by spreca »

Hafis wrote:Eo @spreče kefala :lol:
Mile Budak zavani Trnokop...hoces da ti sredim da radis u Kotlovnici...nije tesko ,po vazdan bi pusio :lol:
mO k3

#1562 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by mO k3 »

da da kotlovnica :lol: :mrgreen: :thumbup:

Sada ce i mene prozvati :) , volim ja njega@hafisa analno masirati :mrgreen: uziva u tome
LBVIEW

#1563 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by LBVIEW »

spreca wrote:
Hafis wrote:Eo @spreče kefala :lol:
Mile Budak zavani Trnokop...hoces da ti sredim da radis u Kotlovnici...nije tesko ,po vazdan bi pusio :lol:
:lol:
Banksy

#1564 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Banksy »

Hafis wrote:
Banksy wrote:Da, vjerovatno, nažalost.
Pa ono i jest predsjednica.
Uveseljava javnost i stvarno se ponaša upravo onako kako izgleda.
Donijelo joj je ono veselje i ono mahnitanje s nogometnom reprezentacijom više poena nego što će jo 30 predizbornih skupova u donijeti kampanji.
Hajdemo realno, u nekom SF scenariju da biraš predsjednika između nje ili Dodika, ili između nje i Šefke, ili nje i Želje, koga bi izabrala?
Milanovića, vjerovatno. Ili Denisa Bećirovića, recimo.
Hafis

#1565 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Hafis »

Banksy wrote:
Hafis wrote:
Banksy wrote:Da, vjerovatno, nažalost.
Pa ono i jest predsjednica.
Uveseljava javnost i stvarno se ponaša upravo onako kako izgleda.
Donijelo joj je ono veselje i ono mahnitanje s nogometnom reprezentacijom više poena nego što će jo 30 predizbornih skupova u donijeti kampanji.
Hajdemo realno, u nekom SF scenariju da biraš predsjednika između nje ili Dodika, ili između nje i Šefke, ili nje i Želje, koga bi izabrala?
Milanovića, vjerovatno. Ili Denisa Bećirovića, recimo.
Eh. nismo se shvatili.
Postavio sam ove likove jer su oni trenutno na pozicijama predsjednika, odnosno predsjedavajućih države. A ne koga bismo mi željeli.
Žutka kakva god da je, u mjesec dana učini više na vanjskom imidžu svoje države, nego što su ova trojica delegata učinili i što će učiniti za vanjski imidž ove države do kraja svojih života.

P.S.
Ne vjerujem da bi Bećirević bio nešto bolji od ove trojice što se tiče ove pozicije. Mrtvi apartičik, demagog i populist u pokušaju, u praktičnom životu beskoristan, i moram reći - pomalo ''interesantan'' što se tiče psihološkog profila. Podsjeća me na najbolje đake u razredu koji su obnašali sve moguće funkcije u školskoj karijeri - od podkazivača do predsjednika omladinske školske organizacije i ferijalnog saveza. U širokom smo ih luku zaobilazili.
Banksy

#1566 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Banksy »

Hafis wrote:
Eh. nismo se shvatili.
Postavio sam ove likove jer su oni trenutno na pozicijama predsjednika, odnosno predsjedavajućih države. A ne koga bismo mi željeli.
Žutka kakva god da je, u mjesec dana učini više na vanjskom imidžu svoje države, nego što su ova trojica delegata učinili i što će učiniti za vanjski imidž ove države do kraja svojih života.

.
U vanjskom imidžu svijeta pajaca D. Trumpa, Johnsona, Orbana, Vučića. Da, savršeno se uklapa.

Da, Bećirović baca na takve likove, ali ne mislim da bi bio, po bilo čemu, na tragu ovih koje nabrajaš, druga tema...
spreca

#1567 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by spreca »

Banksy wrote:
Hafis wrote:
Eh. nismo se shvatili.

.
U vanjskom imidžu svijeta pajaca D. Trumpa, Johnsona, Orbana, Vučića. Da, savršeno se uklapa.

Da, Bećirović baca na takve likove, ali ne mislim da bi bio, po bilo čemu, na tragu ovih koje nabrajaš, druga tema...
Njen najveci domet su Orban,Vucic i Erdogan i naravno Covic...neznam skim od poznatijih faca je imala neke sastanke i kontakte :mrgreen:
Mama Merkel kao ni ostali u Evropi je ne :izet: ni 2%...vise su ovi Bosanski predstavnici imali susreta sa Merkel od ove njihove plavuse u pravom smislu plavuse :lol:
Last edited by spreca on 01/11/2019 14:04, edited 1 time in total.
mO k3

#1568 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by mO k3 »

trump??
spreca

#1569 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by spreca »

mO k3 wrote:trump??
Ma jok ..nista od toga ,jedino ako misle na onaj slucaj kad se je gurala da se makar ocese o'njega :lol:
mO k3

#1570 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by mO k3 »

spreca wrote:
Ma jok ..nista od toga ,jedino ako misle na onaj slucaj kad se je gurala da se makar ocese o'njega :lol:
a iskreno i dje ne zanima me.....
kad tad i ona ce otici
spreca

#1571 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by spreca »

mO k3 wrote:
spreca wrote:
a iskreno i dje ne zanima me.....
kad tad i ona ce otici
Ma zao mi onih juznih,jer ako ne pobjedi opet cebiti kmecanja, balije opet izabrale nekog drugog cak hrvatima u Hr :lol:
pici

#1572 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by pici »

trebo sam uzet saHaru i izabrati istinskim domoljubima onog pjevaca skoru, dze tHomson ocel on pevati sisulji na promociji...
Hafis

#1573 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Hafis »

pici wrote:trebo sam uzet saHaru i izabrati istinskim domoljubima onog pjevaca skoru, dze tHomson ocel on pevati sisulji na promociji...
Ma jok, to bi bilo kontraproduktivno. Isto ko kad bi Bakir u kampanji uzeo na promociji Mahira Burekovića i njegov hit Mudžahedin turski sin uz bubnjarsku pratnju Amara Češljara.
pici

#1574 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by pici »

Hafis wrote:
pici wrote:trebo sam uzet saHaru i izabrati istinskim domoljubima onog pjevaca skoru, dze tHomson ocel on pevati sisulji na promociji...
Ma jok, to bi bilo kontraproduktivno. Isto ko kad bi Bakir u kampanji uzeo na promociji Mahira Burekovića i njegov hit Mudžahedin turski sin uz bubnjarsku pratnju Amara Češljara.
ma jeBo bOkira dze pomaHnitalog dzeparosa poredisH su istinskim hamalima EUropskeijeH vrijednosti... jos malo pa ce vam ona startela Karabatić bitnut u parlamentu ko onomade cHiccolina u talijana... dzaba jopet se fHurate na zabare mjest na habsburskovske konjovodce
Hafis

#1575 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Hafis »

krvi ti, velin da je on prvi iz tojeg vašeg reda pa san zato da usporedbu o tojim pivačima i glazbenicin.
je isami kume u pravu si. ovi naši se furadu na talijance a jope nešto kontan, boje da se furadu na talijance veg na turke.. još malo moj kume lipi i tojog furanja na njik i taman će van uvisti da brke nosite.. i to od diteta do stara čovika.
Locked