ha?moonca wrote: Hm...I'ma I ta....ako je ' ziv'...bolje bjezati
Ovo trebaš detaljnije objasniti.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ha?moonca wrote: Hm...I'ma I ta....ako je ' ziv'...bolje bjezati
Ali stvarno ne razumijem. De nam ispričaj na šta si mislila.moonca wrote:-opisao je -- da ne ponavljam...
sta se pretvarate..
...hej..znash da ne idem u detalje..MarlboroGold wrote:Ali stvarno ne razumijem. De nam ispričaj na šta si mislila.moonca wrote:-opisao je -- da ne ponavljam...
sta se pretvarate..
E jbg zakuhaš pa nam ne daš pojašnjenje.moonca wrote:...hej..znash da ne idem u detalje..MarlboroGold wrote:Ali stvarno ne razumijem. De nam ispričaj na šta si mislila.moonca wrote:-opisao je -- da ne ponavljam...
sta se pretvarate..
![]()
Ne donosi feminizam na temu molim te.zposao wrote:Ova tema mi je duboko šovinistička, al eto.. nek se narod igra.
Čuj kako naći ženu vrijednu braka? Nikako. Kako će žena naći muškarca vrijedna braka? Isti kurac. Samo što ispade da su danas samo žene nevrijedne braka i da je nemoguće naći neku koja vrijedi.
Idi ba...
Šta je lik rekao pogrešno?Xavier1 wrote:Ne donosi feminizam na temu molim te.zposao wrote:Ova tema mi je duboko šovinistička, al eto.. nek se narod igra.
Čuj kako naći ženu vrijednu braka? Nikako. Kako će žena naći muškarca vrijedna braka? Isti kurac. Samo što ispade da su danas samo žene nevrijedne braka i da je nemoguće naći neku koja vrijedi.
Idi ba...
Nije to nikakav feminizam (gluho i daleko bilo). Meni se samo želudac okreće od ovog stava.Xavier1 wrote:Ne donosi feminizam na temu molim te.zposao wrote:Ova tema mi je duboko šovinistička, al eto.. nek se narod igra.
Idi ba...
Dobro pitanjezposao wrote:Nije to nikakav feminizam (gluho i daleko bilo). Meni se samo želudac okreće od ovog stava.Xavier1 wrote:Ne donosi feminizam na temu molim te.zposao wrote:Ova tema mi je duboko šovinistička, al eto.. nek se narod igra.
Idi ba...
Da ti pojasnim: zašto ti misliš da si ti uopće vrijedan braka?
Isto sam pomislila, al' eto, izgleda stvarno ne smiješ reći...zposao wrote:Ova tema mi je duboko šovinistička, al eto... nek se narod igra.
Idi ba...
Hahah ne pogađa mene srećo ništa ovdjemoonca wrote:Hm.. nije dobro sto ti se okrece zeludac.![]()
Ne okrece se svakom citacu, ucesniku u diskusiji- zasto tebe to pogadja?
mislim da sam negdje naprijed napisala-da se sve isto moze primjeniti i za zenu- Xavier je muskarac i nasao se u situaciji :da pita:zposao wrote:Hahah ne pogađa mene srećo ništa ovdjemoonca wrote:Hm.. nije dobro sto ti se okrece zeludac.![]()
Ne okrece se svakom citacu, ucesniku u diskusiji- zasto tebe to pogadja?![]()
Ja samo nisam prešutio detektovani bullshit pretencioznog pupertetlije koji kuka kako nijedna žena nije vrijedna (njega?)
Zabrinjavajuće je jedino kako su žene prešutile jednu ovakvu podcijenjivačku temu o ženama kolektivno. Toliko o samosvijesti i samopoštovanju.
Al eto, zabavljajte se
..mislim da je bilo obostranih odgovora..Hajde dajte dobre savjete. Nije lako nama danasnjim momcicima pronaci pristojnu i moralnu djevojku.
To pusi, pije, drogira se, mijenja momke svako malo i sto je najgore ne zna nista ni da skuha. Sramota kakve su postale.
pa jel mislis da narcisu vrijedi objasnjavat da je narcis?zposao wrote:Hahah ne pogađa mene srećo ništa ovdjemoonca wrote:Hm.. nije dobro sto ti se okrece zeludac.![]()
Ja samo nisam prešutio detektovani bullshit pretencioznog pupertetlije koji kuka kako nijedna žena nije vrijedna (njega?)
Zabrinjavajuće je jedino kako su žene prešutile jednu ovakvu podcijenjivačku temu o ženama kolektivno. Toliko o samosvijesti i samopoštovanju.
Al eto, zabavljajte se
..dok ga ne 'slomish' nada postoji..Belay Queen wrote:pa jel mislis da narcisu vrijedi objasnjavat da je narcis?zposao wrote:Hahah ne pogađa mene srećo ništa ovdjemoonca wrote:Hm.. nije dobro sto ti se okrece zeludac.![]()
Al eto, zabavljajte se
toliko puta se vodila rasprava o ovim njegovim primitivnim stavovima da su ljudi jednostavno odustali,ljevanje iz supljeg u prazno
To nema veze sa feminizmom.Xavier1 wrote:Ne donosi feminizam na temu molim te.zposao wrote:Ova tema mi je duboko šovinistička, al eto.. nek se narod igra.
Idi ba...
Subotom od 18 do 00,ima svega. Samo ugase zikamu oko 22 zbog stanara u okolnim zgradama, al to nije razlog da se ne ostane i nastavi mahalati.HAVANA wrote:E to bi moglo.Sad to nesta ima,klopa neka i okupaljanje.Nedavno ja i zena banuli,roka zika,cugaju raja,jedu,svega...Puno.alibaba_i_30_godina wrote:Pikal' se ona pijaca na Grbavici subotom navečer?
Tu se bas može naći onako finih ekzemplara... Ljubenice naravno.
Ma okrece pricu na rat spolova. Glupost. Nijedna zena nije krenula sa ovim, a on se nasao. Muski feminista. Nista gore na svijetu nema.dale cooper wrote:Šta je lik rekao pogrešno?Xavier1 wrote:Ne donosi feminizam na temu molim te.zposao wrote:Ova tema mi je duboko šovinistička, al eto.. nek se narod igra.
Idi ba...
Kakav bolan rat spolova.Xavier1 wrote:Ma okrece pricu na rat spolova. Glupost. Nijedna zena nije krenula sa ovim, a on se nasao. Muski feminista. Nista gore na svijetu nema.dale cooper wrote:
Šta je lik rekao pogrešno?
Nikakvog sovinizma nema u prici. Niko tu glupost nije ni izvalio prije njega.dale cooper wrote:Kakav bolan rat spolova.Xavier1 wrote:Ma okrece pricu na rat spolova. Glupost. Nijedna zena nije krenula sa ovim, a on se nasao. Muski feminista. Nista gore na svijetu nema.dale cooper wrote:
Šta je lik rekao pogrešno?Nema ti ovo veze sa feminizmom. Lik govori da ti priča smrdi na šovinizam i potpuno je u pravu. Ako ti
to sam ne kontaš, u što sumnjam, onda je stvar još tragičnija.