Ja ne kontam cemu sluze ti nekakvi izgovori?mousstapha wrote:Jel sad ide serija postova da se zalimo kako nam je tesko
Te ovo, te ono? Kriminal, sigurnost, radnik se postuje...
Ho's van?
Haj'.
Sta ce ti izgovor?
Ja ne kontam cemu sluze ti nekakvi izgovori?mousstapha wrote:Jel sad ide serija postova da se zalimo kako nam je tesko
U BiH bibti se vjerovatno smijali kako biciklo vozispustopoljina wrote:Kome je tesko?mousstapha wrote:Jel sad ide serija postova da se zalimo kako nam je tesko
Mom burazu u bosni da neko ukrade bicikl, pet godina ga ne bi prezalio. Meni ukradu, nabavim drugi...polovan naravno, nikad vise nov. I ne mislim vise o tome.
U bosni se od svega napravi drama i smak svijeta.
I onda on kojem niko nikad nije ukrao biciklo, uvjerava mene, kojoj je ukraden tri puta, da je u bosni kriminal, a u austriji dijele bicikla ko nema. Znam tu pricu napamet. "Samo vici yes."
Pa mene uvijek par komšija upita što sam pješke ili šta mi je s autom kad me vide da sam pješke pošao negdje. Dzaba što živim 10 min do posla garant kontaju da nemam za goriva. Bilo bi još gore da me vide na bicikluinsomnia78 wrote:U BiH bibti se vjerovatno smijali kako biciklo vozispustopoljina wrote:Kome je tesko?mousstapha wrote:Jel sad ide serija postova da se zalimo kako nam je tesko
Mom burazu u bosni da neko ukrade bicikl, pet godina ga ne bi prezalio. Meni ukradu, nabavim drugi...polovan naravno, nikad vise nov. I ne mislim vise o tome.
I onda on kojem niko nikad nije ukrao biciklo, uvjerava mene, kojoj je ukraden tri puta, da je u bosni kriminal, a u austriji dijele bicikla ko nema. Znam tu pricu napamet. "Samo vici yes."
insomnia78 wrote:U BiH bibti se vjerovatno smijali kako biciklo vozispustopoljina wrote:Kome je tesko?mousstapha wrote:Jel sad ide serija postova da se zalimo kako nam je tesko
Ma zajebavam se. Cifra stalno raste. Budala ima svudje. Ne jebu ljudi zivu silu. Ja koga god znam pije i vozi. Pa kad odes nedje u podne na rucak to sjevaju boce vina, flase i flase piva, poslije svi u auto i nazad na poso. O nocima da ne pricamHAVANA wrote:Sve zacas naucis.
U mene tetka opisuje novog momka od rodice...Eto fin je i ispita se sa mnom a ima i auto, doveze je kuci uvijek.HAVANA wrote:Inace,svasta sam vidio i dosta obisao al vecih kompleksasa i zelje za pokazivanjem,nakih statusnih simbola i opterecenosti glupostima, jos nigdje nisam vidio u toj mjeri kao na ovim prostorima.Ne samo BiH.I kaze nema,kako ces imat kad i od 500 maraka napravis nulu umjesto 1000...Kad ga vidi covjek s telefonom,suljom i autom reko bi ovaj ima jbt...a on na naninom kaucu iz 68 sjedi.2 broja ne zna podijeliti al masta o hiljadama,zasluzio je on to.Fin,lijep,pametan...
au, toga gore nemainsomnia78 wrote:Ma zajebavam se. Cifra stalno raste. Budala ima svudje. Ne jebu ljudi zivu silu. Ja koga god znam pije i vozi. Pa kad odes nedje u podne na rucak to sjevaju boce vina, flase i flase piva, poslije svi u auto i nazad na poso. O nocima da ne pricamHAVANA wrote:Sve zacas naucis.
Meni mrsko pedalat,ja vespu uzeo.Da,smiju mi se.Fudo387 wrote:I sta ste skontali
Ku’cemo, sta cemo?
Cuj biciklom na pos’o,
Kako ti se nece smijat’, tol’ki covjek a napenalis se na vespu. Kupi sebi bolan, normalan motor.HAVANA wrote:Meni mrsko pedalat,ja vespu uzeo.Da,smiju mi se.Fudo387 wrote:I sta ste skontali
Ku’cemo, sta cemo?
Cuj biciklom na pos’o,
Žena kupila elektricni trotinet. Znas kako piči. Vozo sam se neki dan. 40 ga naguramHAVANA wrote:Meni mrsko pedalat,ja vespu uzeo.Da,smiju mi se.Fudo387 wrote:I sta ste skontali
Ku’cemo, sta cemo?
Cuj biciklom na pos’o,
Nemoj ti meni tolki,kolki?Fudo387 wrote:Kako ti se nece smijat’, tol’ki covjek a napenalis se na vespu. Kupi sebi bolan, normalan motor.HAVANA wrote:Meni mrsko pedalat,ja vespu uzeo.Da,smiju mi se.Fudo387 wrote:I sta ste skontali
Ku’cemo, sta cemo?
Cuj biciklom na pos’o,
I to je super zajebancija,uzecu na moru da imam...Kae nema paradajza i pive,a ja zacas brmmmmminsomnia78 wrote:Žena kupila elektricni trotinet. Znas kako piči. Vozo sam se neki dan. 40 ga naguramHAVANA wrote:Meni mrsko pedalat,ja vespu uzeo.Da,smiju mi se.Fudo387 wrote:I sta ste skontali
Ku’cemo, sta cemo?
Cuj biciklom na pos’o,
Pa bi.insomnia78 wrote:U BiH bibti se vjerovatno smijali kako biciklo vozispustopoljina wrote:Kome je tesko?mousstapha wrote:Jel sad ide serija postova da se zalimo kako nam je tesko
Kod nas je to fascinantno, svi te obaraju i govore da to što pokušavaš da neće moći, da nećeš uspjeti, isto kao da nam je krivo kada neko drugi uspije, čak i kada nam je veoma blizak ili član porodice ili rodbine.HAVANA wrote:Inace,svasta sam vidio i dosta obisao al vecih kompleksasa i zelje za pokazivanjem,nakih statusnih simbola i opterecenosti glupostima, jos nigdje nisam vidio u toj mjeri kao na ovim prostorima.Ne samo BiH.I kaze nema,kako ces imat kad i od 500 maraka napravis nulu umjesto 1000...Kad ga vidi covjek s telefonom,suljom i autom reko bi ovaj ima jbt...a on na naninom kaucu iz 68 sjedi.2 broja ne zna podijeliti al masta o hiljadama,zasluzio je on to.Fin,lijep,pametan...