https://en.wikipedia.org/wiki/Ain%27tславянин wrote:“Are not” ili “aren’t”Kejn wrote:Tuzla...
They ain't sending their best anymore
Kad pređeš nivo engleski jezik za 4. osnovne javi mi se ponovno i pokušaj se napraviti pametan....
https://en.wikipedia.org/wiki/Ain%27tславянин wrote:“Are not” ili “aren’t”Kejn wrote:Tuzla...
Neki problem s Tuzlom ?Kejn wrote:Tuzla...
Jeli ti poznat termin “white trash” ?Kejn wrote:https://en.wikipedia.org/wiki/Ain%27tславянин wrote:“Are not” ili “aren’t”Kejn wrote:Tuzla...
Kad pređeš nivo engleski jezik za 4. osnovne javi mi se ponovno i pokušaj se napraviti pametan....
славянин wrote:
“he usage of ain't is a continuing subject of controversy in English. Ain't is commonly used by many speakers in oral and informal settings, especially in certain regions and dialects. Its usage is often highly stigmatized, and it can be used by the general public as a marker of low socio-economic or regional status or education level. Its use is generally considered non-standard by dictionaries and style guides except when used for rhetorical effect”
Tvoj link - procitaj ako mozes - doduse u BiH vi SDA glasaci i jeste ekvivalent “white trash”-a
Janjicar wrote:Sad ce ti napisat " Crkni te od muke "

Sta da mu ponovno, dao mi link da polaze kako zna gramatiku Engleskog jezika a u istom mu linku pise da je to nestandardno,ne zavedeno u rijecnike i leksiku - kao i to da je to izraz kojim se sluze (da se izrazim na Bosanskom) medjedi. Doduse ...Janjicar wrote:Haha ovo bolje nek sapunica.
Nije te skonto brate opet, ne zna sta je "white trash" de mu ponovo.

Zbog Ridjobradog i slicnih njemu koji tjeraju inat, ispastaju normalni ljudi.p206 wrote:Neće li se ovo završiti,pa da sačekamo šamar od Amera i EU
Sutra očekujem obavještenje ambasade SAD-a
Nemoj Smrleta tu, on je baš posebna kategorija, sui generis.Janjicar wrote:Tačno lahko razlikovat ove Brkine pristalice, svi imaju defekt neki poput onog "crkni te" xD
zastava je postavljena ispravno, ta ti slikica ne valja...Philax wrote:
o
Mogli su zastavu postavit ispravno
C2 osam sesnaest 14Kejn wrote:Koristim terminologiju slenga na nivou C1-C2 a lafo ne znam šta znači white trash...
Naravno da znam šta je white trash i zbog toga ti je jaran dobio prijavu....Nisam znao da će me korištenje slenga koštati da me nazovu bijelim smećem na klixu... i to od ljudi koji ne znaju engleski.

Realno su mu stavovi pacijentski ali u ovom slucaju su smjesniji ovi sto ga prozivaju za ain't.Heller wrote:Sta serete cojk se izrazava na C1/2 nivou.
kokiceBodkin wrote:Realno su mu stavovi pacijentski ali u ovom slucaju su smjesniji ovi sto ga prozivaju za ain't.Heller wrote:Sta serete cojk se izrazava na C1/2 nivou.
Ko god je pogledao jedan stand up comedy u zivotu zna da to nema veze sa white trash-om ili nepismenoscu
Njima je repriza LZN-a na FTV-u plafon. Kakav stand up comedy...Bodkin wrote:Realno su mu stavovi pacijentski ali u ovom slucaju su smjesniji ovi sto ga prozivaju za ain't.Heller wrote:Sta serete cojk se izrazava na C1/2 nivou.
Ko god je pogledao jedan stand up comedy u zivotu zna da to nema veze sa white trash-om ili nepismenoscu
Bitna je komunikacija, a da bi ostvario komunikaciju ne mora biti i pravopis odlican. Al ovdje je nesto drugo u pitanjuBodkin wrote:Realno su mu stavovi pacijentski ali u ovom slucaju su smjesniji ovi sto ga prozivaju za ain't.Heller wrote:Sta serete cojk se izrazava na C1/2 nivou.
“Ain't has been called "the most stigmatized word in the language",as well as "the most powerful social marker" in English. It is a prominent example in English of a shibboleth – a word used to determine inclusion in, or exclusion from, a group.”Bodkin wrote:Realno su mu stavovi pacijentski ali u ovom slucaju su smjesniji ovi sto ga prozivaju za ain't.Heller wrote:Sta serete cojk se izrazava na C1/2 nivou.
LZN jos ovo ljeto i onda o Alji našem ide serija.Kejn wrote:Njima je repriza LZN-a na FTV-u plafon. Kakav stand up comedy...Bodkin wrote:Realno su mu stavovi pacijentski ali u ovom slucaju su smjesniji ovi sto ga prozivaju za ain't.Heller wrote:Sta serete cojk se izrazava na C1/2 nivou.