Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??
- mO k3
- HAVANA
#1552 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Daj ti narodu posla i para pa ces vidjeti kako moze.Ovako u ovom jadu samo i odgovara ovima na vlasti.Baci im kosku,nek se glodju dok mi krademo.Nismo mi nista posebno,mrzi se i ne slaze masu ljudi pa zive.I vremenom naprave bolje mjesto za zivot.Eto valonci i flamanci se vole,ma obozavaju se...al zive i rade.Nemaju vremena za gluposti i vjecito zamaranje istim stvarima.Boli me ba kurac vise ko je sta,hocu da zivim i radim.Jebo mu rat vise mater i prica o ratu,vjeri i naciji.Zivot mi prodje slusajuci idiote.Sta god pricali,mi moramo zivjeti skupa i jedni pored drugih...Nema nam druge.Raditi,saradjivati,zivjeti...
- CPT
#1553 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ti izgleda prespavao devedesete. Svi imali posao i zivjeli prilicno ugodan uzivot. Pa slozis hiljadu ljudi u Tomasicu. Prica ti je ...HAVANA wrote:Daj ti narodu posla i para pa ces vidjeti kako moze
- banjaluka078
#1554 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ja ovo nikada, ali nikada, nisam čula! A ne mrdam se iz Banjaluke na duže od godišnjeg odmora. Molim te da mi navedeš izvor. Jedino što ja čujem ovdje je, da je za vrijeme Davidovićevog mandata kao gradonačelnika, bila najčistija, jer su njegovi zavreli red i standard, a ovi sad prodali JKP Čistoću jednom od kumova, što se sad već osjeti.hAZNADAR wrote:
Meni nije bas drago kada se pohvale danas u Banjaluci sredjenim parkovima, cistim ulicama, modernizovanim uslugama u opcini,.... kazu da je bolje od kada nas tu nema.
- HAVANA
#1555 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Nisam.Bio u njemackoj.CPT wrote:Ti izgleda prespavao devedesete. Svi imali posao i zivjeli prilicno ugodan uzivot. Pa slozis hiljadu ljudi u Tomasicu. Prica ti je ...HAVANA wrote:Daj ti narodu posla i para pa ces vidjeti kako moze
- CPT
#1556 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
To ce biti to...HAVANA wrote:Nisam.Bio u njemackoj.CPT wrote:Ti izgleda prespavao devedesete. Svi imali posao i zivjeli prilicno ugodan uzivot. Pa slozis hiljadu ljudi u Tomasicu. Prica ti je ...HAVANA wrote:Daj ti narodu posla i para pa ces vidjeti kako moze
- HAVANA
- CPT
#1558 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ostao ti ili ne ostao. Komsije se odlucile da bi se igrali malo genocida. Svi imao posao, svi zivjeli dobro. Pobili sve sto su stigli, danas zive u siromastvu. Sve bi ponovili sutra.HAVANA wrote:Pa ja.Nisam lud da ostanem.
-
Bodkin
#1559 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Kvaris temu sa tom realnom pricom. Pusti ljudi koji su u BL na godisnjem da pricajubanjaluka078 wrote:Ja ovo nikada, ali nikada, nisam čula! A ne mrdam se iz Banjaluke na duže od godišnjeg odmora. Molim te da mi navedeš izvor. Jedino što ja čujem ovdje je, da je za vrijeme Davidovićevog mandata kao gradonačelnika, bila najčistija, jer su njegovi zavreli red i standard, a ovi sad prodali JKP Čistoću jednom od kumova, što se sad već osjeti.hAZNADAR wrote:
Meni nije bas drago kada se pohvale danas u Banjaluci sredjenim parkovima, cistim ulicama, modernizovanim uslugama u opcini,.... kazu da je bolje od kada nas tu nema.
- CPT
#1560 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
ma ja ba, "realno" falimo plaho...Bodkin wrote:Kvaris temu sa tom realnom pricom. Pusti ljudi koji su u BL na godisnjem da pricajubanjaluka078 wrote:Ja ovo nikada, ali nikada, nisam čula! A ne mrdam se iz Banjaluke na duže od godišnjeg odmora. Molim te da mi navedeš izvor. Jedino što ja čujem ovdje je, da je za vrijeme Davidovićevog mandata kao gradonačelnika, bila najčistija, jer su njegovi zavreli red i standard, a ovi sad prodali JKP Čistoću jednom od kumova, što se sad već osjeti.hAZNADAR wrote:
Last edited by CPT on 06/10/2018 15:55, edited 1 time in total.
- HAVANA
#1561 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ok.Previse imam godina u guzici da tebi objasnjavam...Sta je tvoje rjesenje i kako? Mani suplje.Sta i kako?CPT wrote:Ostao ti ili ne ostao. Komsije se odlucile da bi se igrali malo genocida. Svi imao posao, svi zivjeli dobro. Pobili sve sto su stigli, danas zive u siromastvu. Sve bi ponovili sutra.HAVANA wrote:Pa ja.Nisam lud da ostanem.
-
Fudo387
#1562 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Dajboze sCeri da te beg uzme...HAVANA wrote:Daj ti narodu posla i para pa ces vidjeti kako moze.Ovako u ovom jadu samo i odgovara ovima na vlasti.Baci im kosku,nek se glodju dok mi krademo.Nismo mi nista posebno,mrzi se i ne slaze masu ljudi pa zive.I vremenom naprave bolje mjesto za zivot.Eto valonci i flamanci se vole,ma obozavaju se...al zive i rade.Nemaju vremena za gluposti i vjecito zamaranje istim stvarima.Boli me ba kurac vise ko je sta,hocu da zivim i radim.Jebo mu rat vise mater i prica o ratu,vjeri i naciji.Zivot mi prodje slusajuci idiote.Sta god pricali,mi moramo zivjeti skupa i jedni pored drugih...Nema nam druge.Raditi,saradjivati,zivjeti...
Tu vec imas generacije i generacije nastancane u mrznji, bogotac to nece otpetljat, daj mu i para, posla, sve je to djaba, jos ce ti se smijat’ i reci da si lud.
Skrsili su stranci bruku para u to...i digli ruke.
Jedina opcija, okupacija, prinudna uprava, i tako pedesetak godina. Ni Svabe se nisu opametile dok ih nije ispendrecilo.
- Maraschino
#1563 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
HAVANA wrote:Daj ti narodu posla i para pa ces vidjeti kako moze.Ovako u ovom jadu samo i odgovara ovima na vlasti.Baci im kosku,nek se glodju dok mi krademo.Nismo mi nista posebno,mrzi se i ne slaze masu ljudi pa zive.I vremenom naprave bolje mjesto za zivot.Eto valonci i flamanci se vole,ma obozavaju se...al zive i rade.Nemaju vremena za gluposti i vjecito zamaranje istim stvarima.Boli me ba kurac vise ko je sta,hocu da zivim i radim.Jebo mu rat vise mater i prica o ratu,vjeri i naciji.Zivot mi prodje slusajuci idiote.Sta god pricali,mi moramo zivjeti skupa i jedni pored drugih...Nema nam druge.Raditi,saradjivati,zivjeti...
Opet Sarajlija baca parole.
- CPT
#1564 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
ZA pocetak da utvrdimo da je tvoja teorija suplja. Iako haman nije bilo nezaposlenih ratovalo se plaho. Rjesenje je Bosnjaci dodju pameti, da se ne uvlace i ekonomski uniste projekt "RS". To Srbi danas rade BIH a Bosnjaci ponavljaju ono sto je prosli put zavrsilo genocidom.HAVANA wrote:Ok.Previse imam godina u guzici da tebi objasnjavam...Sta je tvoje rjesenje i kako? Mani suplje.Sta i kako?CPT wrote:Ostao ti ili ne ostao. Komsije se odlucile da bi se igrali malo genocida. Svi imao posao, svi zivjeli dobro. Pobili sve sto su stigli, danas zive u siromastvu. Sve bi ponovili sutra.HAVANA wrote:Pa ja.Nisam lud da ostanem.
- CPT
#1565 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Fudo387 wrote:Dajboze sCeri da te beg uzme...HAVANA wrote:Daj ti narodu posla i para pa ces vidjeti kako moze.Ovako u ovom jadu samo i odgovara ovima na vlasti.Baci im kosku,nek se glodju dok mi krademo.Nismo mi nista posebno,mrzi se i ne slaze masu ljudi pa zive.I vremenom naprave bolje mjesto za zivot.Eto valonci i flamanci se vole,ma obozavaju se...al zive i rade.Nemaju vremena za gluposti i vjecito zamaranje istim stvarima.Boli me ba kurac vise ko je sta,hocu da zivim i radim.Jebo mu rat vise mater i prica o ratu,vjeri i naciji.Zivot mi prodje slusajuci idiote.Sta god pricali,mi moramo zivjeti skupa i jedni pored drugih...Nema nam druge.Raditi,saradjivati,zivjeti...
Tu vec imas generacije i generacije nastancane u mrznji, bogotac to nece otpetljat, daj mu i para, posla, sve je to djaba, jos ce ti se smijat’ i reci da si lud.
Skrsili su stranci bruku para u to...i digli ruke.
Jedina opcija, okupacija, prinudna uprava, i tako pedesetak godina. Ni Svabe se nisu opametile dok ih nije ispendrecilo.
- Maraschino
#1566 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ne skoro davno Davor rece nece biti izbora.
- shake69
#1567 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Imas viska zareza, ali dobro. Imam dva pitanja i nije nikakvo trolanja da znas:banjaluka078 wrote:Ja ovo nikada, ali nikada, nisam čula! A ne mrdam se iz Banjaluke na duže od godišnjeg odmora. Molim te da mi navedeš izvor. Jedino što ja čujem ovdje je, da je za vrijeme Davidovićevog mandata kao gradonačelnika, bila najčistija, jer su njegovi zavreli red i standard, a ovi sad prodali JKP Čistoću jednom od kumova, što se sad već osjeti.hAZNADAR wrote:
1. Je li bolje sada ili prije, dok u gradu nisu bili samo Srbi i poneki nesrbin, mislim onako?
2. Znaju li Banjalucani da je prijestolnica te drzavetine drugdje a ne gdje sjedi Laktashenko?
Bio sam kod Muje na cevapima i dzaba pokusaj da se osjetim komotno kao u nekoj obicnoj bosanskoj cevabdzinici, dzaba i sto su vlasnici Mujini nasljednici, kcerke Djuzel, ne moze pa eto. Cujes srbovanja i uz cevape. Govorim iz iskustva.
- mO k3
#1568 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Davor puno prica dao im je rok do 29.09 pa do juce sada do sljedeceg cetvrtka i onda ce ici u lov ...Maraschino wrote:Ne skoro davno Davor rece nece biti izbora.
karina nece biti izbora ....
- HAVANA
- banjaluka078
#1570 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Neozbiljan si. Ja sam te pitala jako konkretno u vezi s tvojom konkretnom tvrdnjom. Ne odgovaraš, nego mi postavljaš YT klipove (događaja na kojima sam ja bila!), kao da ja nisam svakoga dana ovdje i ne vidim kakvo je stanje i gdje živim.CPT wrote: ma ja ba, "realno" falimo plaho...
Svašta sam ih čula da govore, ali to što si ti napisao nikad.
-
Biene Maya
#1571 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
U Prijedoru su ubijena 103 djeteta. Sve ukupno u Zapadnoj Bosni ubijeno je vise od 1000 nase djece.
U Sarajevu su ubijena 1603 djeteta.
U Visegradu su ubijena 265 djeteta. Sve ukupno u Istocnoj Bosni ubijeno je nekoliko hiljada nase djece. Ovo je samo period od 1992. do 1995., da ne spominjem ubijenu nasu djecu od 1941. do 1945., i da ne spominjem u zadnjih 150 godina! Ja jos nisam ni cula, a ni procitala, da je ovaj Davidov otac Davor Dragicevic, ikada spomenuo ovoliku ubijenu nasu djecu - ubijene nase Davide! Ja sam samo od Davora Dragicevica cula, da se on dobrovoljno prijavio i uzeo dobrovoljno pusku, da bi sebi napravili zlocinacku drzavu, u mojoj priznatoj drzavi. Taj isti Davor Dragicevic, svaki dan ponavlja, da se borio za svoju drzavu, a sada mu je ta drzava ubila dijete. Zanimljivo, dok je on zajedno sa tom svojom drzavom ubijao nasu djecu, onda je ta njegova drzava bila prava drzava! Neka, hvala i dovidjenja i ugodna vam subota!
U Visegradu su ubijena 265 djeteta. Sve ukupno u Istocnoj Bosni ubijeno je nekoliko hiljada nase djece. Ovo je samo period od 1992. do 1995., da ne spominjem ubijenu nasu djecu od 1941. do 1945., i da ne spominjem u zadnjih 150 godina! Ja jos nisam ni cula, a ni procitala, da je ovaj Davidov otac Davor Dragicevic, ikada spomenuo ovoliku ubijenu nasu djecu - ubijene nase Davide! Ja sam samo od Davora Dragicevica cula, da se on dobrovoljno prijavio i uzeo dobrovoljno pusku, da bi sebi napravili zlocinacku drzavu, u mojoj priznatoj drzavi. Taj isti Davor Dragicevic, svaki dan ponavlja, da se borio za svoju drzavu, a sada mu je ta drzava ubila dijete. Zanimljivo, dok je on zajedno sa tom svojom drzavom ubijao nasu djecu, onda je ta njegova drzava bila prava drzava! Neka, hvala i dovidjenja i ugodna vam subota!
- banjaluka078
#1572 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Imam zareza tačno koliko treba.shake69 wrote: Imas viska zareza, ali dobro. Imam dva pitanja i nije nikakvo trolanja da znas:
1. Je li bolje sada ili prije, dok u gradu nisu bili samo Srbi i poneki nesrbin, mislim onako?
2. Znaju li Banjalucani da je prijestolnica te drzavetine drugdje a ne gdje sjedi Laktashenko?
Bio sam kod Muje na cevapima i dzaba pokusaj da se osjetim komotno kao u nekoj obicnoj bosanskoj cevabdzinici, dzaba i sto su vlasnici Mujini nasljednici, kcerke Djuzel, ne moze pa eto. Cujes srbovanja i uz cevape. Govorim iz iskustva.
1. Meni sada nije dobro. Većina sadašnjih stanovnika i nije odavde, pa im je ovo premija.
2. Nemaju pojma. Provedi anketu o tome koji je glavni grad RS-a u Sarajevu, pa ćeš se iznenaditi. Svi moji u SA su ostali u čudu kad su čuli da je glavni grad Sarajevo.
Jedeš ćevape na pogrešnom mjestu. Idi kod Mahe. To pod broj jedan. Pod dva, ti zaista misliš da kod Muje jedu samo preostali Bošnjaci i niko od većinskih ne uđe da jede? Pa ja prva tamo ne jedem. A svi moji s posla tamo idu na pauzu ili od tamo naruče dostavu kad se nešto časte.
Imaš sad i baklava-shop u BL, pa ćeš i u njemu i bilo gdje drugdje čuti srbovanje, zato što je to grad sa 98% Srba.
Last edited by banjaluka078 on 06/10/2018 16:12, edited 1 time in total.
- Maraschino
#1573 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Nemoj se ljutiti.HAVANA wrote:Ok.Izvinite.
Razumijem ja tebe ali oni ne razumiju nas, ne zele i nece da zive sa nama.
To ti je kao jednostrane simpatije i ljubav.
- CPT
#1574 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
1. Nisi pitala menebanjaluka078 wrote:Neozbiljan si. Ja sam te pitala jako konkretno u vezi s tvojom konkretnom tvrdnjom. Ne odgovaraš, nego mi postavljaš YT klipove (događaja na kojima sam ja bila!), kao da ja nisam svakoga dana ovdje i ne vidim kakvo je stanje i gdje živim.CPT wrote: ma ja ba, "realno" falimo plaho...
Svašta sam ih čula da govore, ali to što si ti napisao nikad.
2. Radim (na moju veliku zalost) sa zenskom iz PD i vise puta sam cuo ovo sto je kolega gore zapisao. Nimalo ne sumnjam da isto govore u BL. U tome sta pricaju, pjevaju i siri kad su "sami" nekom drugom prilikom. Samo kad bocnes gdje treba izadje ono sto zaista misle.
3. YT klip je samo uzorak sta se u narodu koji je protjeran misli u gradu (koji inace o toj populaciji misli sve najbolje ocigledno)
- mO k3
#1575 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ta djeca su bili muslimani to se ne broji , gledam sam govor one sa kratkom kosom kada kaze neznam tacno u rijecBiene Maya wrote:U Prijedoru su ubijena 103 djeteta. Sve ukupno u Zapadnoj Bosni ubijeno je vise od 1000 nase djece.
banjaluka grad kestenova se promjenula 17.03 onoga dana kada su oteli Davida , a kontam u sebi pa gdje si bila zadnjih 25 godina kada su ti komsije muslimani protjerani