Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- spree
#1551 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Begovicu se moze na i najviše ovakvih gresaka, posebno uzevši u obzir njegovu reputaciju. Meni se čini da su hasagic i sehic nekako jos bolje branili u reprezentaciji nego u klubovima, dok je kod begovica obrnuto. Meni je begovic bio drag i vjerujem kao i većina sam htio da sto prije zamjeni hasagica, jer je tada bio bolji golman, ali kako je poceo sa ovim izbjegavanjem i egoizmom postao je pravo odvratan.
-
Bazinga1234
#1552 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Jng Asmiru se zamjera stalno taj kiks protiv Belgije a zanemaruje se da je u toj utakmici imao nekoliko odličnih intervencija,
- vicious
#1553 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Ma meni je njegova najgora utakmica protiv Kipra u Zenici 1:2. Pogotovo kod prvog gola, izlazak na centaršut smijurija.Bazinga1234 wrote:Jng Asmiru se zamjera stalno taj kiks protiv Belgije a zanemaruje se da je u toj utakmici imao nekoliko odličnih intervencija,
Kod drugog je onaj doduše išao sam prema golu, ali njegova intervencija je bila loša kad pogledaš odakle je lik šutao i zavukao gol.
- manijak1
#1554 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Najbolje je Asmir branio protiv Grčke , kad nas je vodio Mehlem
Pape a bilo je 0:0 .
Kvalifikacie
Kvalifikacie
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#1555 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Da se razumijemo odluke Prosineckog su skandalozne
, no sve dok ima rezultat, a ima ga, imace i podrsku, Ako ne uspije sve ce mu se ovo obiti o glavu. Zasluzeno ce biti i jedno i drugo
- luckylaka
#1556 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Koje odluke npr.Slo Burner wrote:Da se razumijemo odluke Prosineckog su skandalozne, no sve dok ima rezultat, a ima ga, imace i podrsku, Ako ne uspije sve ce mu se ovo obiti o glavu. Zasluzeno ce biti i jedno i drugo
-
detroit-mercy
#1557 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Nije pozvo Izetaluckylaka wrote:Koje odluke npr.Slo Burner wrote:Da se razumijemo odluke Prosineckog su skandalozne, no sve dok ima rezultat, a ima ga, imace i podrsku, Ako ne uspije sve ce mu se ovo obiti o glavu. Zasluzeno ce biti i jedno i drugo
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#1558 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Vidi ja smatram da je Begovic u odnosu na Sehica potpuno druga klasa sportiste, isto mislim o Kolasincu i Civicu, no sve je to ok dok ima rezultat. Ponekad se i manje kvalitetan igrac moze bolje uklopiti u trenerove zamisli. Recimo da je to sad tako i onda je to opravdano.luckylaka wrote:Koje odluke npr.Slo Burner wrote:Da se razumijemo odluke Prosineckog su skandalozne, no sve dok ima rezultat, a ima ga, imace i podrsku, Ako ne uspije sve ce mu se ovo obiti o glavu. Zasluzeno ce biti i jedno i drugo
-
palermo
#1559 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Ma prosinečki ima puno pravo da pravi svoj izbor. On radi, od odgovara....rezultat pokazuje da li je dobro radio. Mislim, priličmno jednostavno.
Ja jedino mislim da nema niko pravo da zamjeri Begoviću ili sutra Kolašincu što ne žele biti rezerva. Ne zato što je sramota biti rezerva, nego jednostavno jer je nesrazmjer u igračkim kraijerama njih i njihovih suparnika za mjesto u timu prevelik da bilokakva konkurencija ima smisla.
Ja jedino mislim da nema niko pravo da zamjeri Begoviću ili sutra Kolašincu što ne žele biti rezerva. Ne zato što je sramota biti rezerva, nego jednostavno jer je nesrazmjer u igračkim kraijerama njih i njihovih suparnika za mjesto u timu prevelik da bilokakva konkurencija ima smisla.
-
Bazinga1234
- MaksprotivMarksa
#1561 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Robi planiraa li izgubiti ili ce biti hladan tus na Vembliju 2020e ?
- pirmin
#1562 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Sasvim solidan njemacki naseg buce. 
-
Nadzorna_ploca
#1563 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Robi nastavi jebavati keve svim kvazi selektorima u drzavi kojih ima milion kuraca.
- Logovan
#1564 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Bravo Roberte!
- luckylaka
#1565 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Nadzorna_ploca wrote:Robi nastavi jebavati keve svim kvazi selektorima u drzavi kojih ima milion kuraca.
-
Mirza007
#1566 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Izgladice se ovo sa Begovicem i Kolasincem.
Nisu valjda tolike budale.
-
palermo
#1567 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Ko nije budala ?Mirza007 wrote:Izgladice se ovo sa Begovicem i Kolasincem.
-
tr_ba
#1568 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Boli me qurac ko igra dok rezultat stima
Robi,sve ti moje cestitke
Robi,sve ti moje cestitke
-
north
#1569 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Covjek radi odlican posao
..Veceras njegova najbolja takticki poslozena utakmica koliko god da je paradoksalno da moze biti bolje u remiju nego u prethodne 3 pobjede
Ovo je veceras imalo bas i glavu i rep koliko god da je opet bilo gresaka ali nista strasno niti neocekivano...
Ovo je veceras imalo bas i glavu i rep koliko god da je opet bilo gresaka ali nista strasno niti neocekivano...
- ljevoruki
#1570 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Ako mislis na Zutog - covjek se rodio u Njemackoj.pirmin wrote:Sasvim solidan njemacki naseg buce.
-
Mirza007
#1571 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Sva trojica.palermo wrote:Ko nije budala ?Mirza007 wrote:Izgladice se ovo sa Begovicem i Kolasincem.
- pirmin
#1572 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
A vidis, to sam previdio.ljevoruki wrote:Ako mislis na Zutog - covjek se rodio u Njemackoj.pirmin wrote:Sasvim solidan njemacki naseg buce.
Onda bi mogao biti bolji.
-
Crvena Tifoza
#1573 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Bravo Roberte!
Samo naprijed!
Ne mogu ni zamisliti gdje bi sada bili da nas je preuzeo ona prevara od trenera što su ga gurali.
Samo naprijed!
Ne mogu ni zamisliti gdje bi sada bili da nas je preuzeo ona prevara od trenera što su ga gurali.
- manijak1
#1574 Re: Robat nejosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Dijamante
Ostali
najveće su prevare
ovi što ne mogu zamislitiCrvena Tifoza wrote:Bravo Roberte!![]()
Samo naprijed!
- Grean
#1575 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Sa Robertom Prosineckim pale su u vodu sve price koje smo slusali dvadeset i kusur godina...
Sjetimo se eksperata koji su nam sa tv ekrana poslije svakog neuspjeha slali poruke kako eto nije do selektora (mnozina) jer "trosimo selektore" a uvijek ista prica, ili floskule kako nemamo sistem a u sistemu je sve (sistem je bitan ali u ovom slucaju se koristio kao alibi za nesposobnost). Bilo je i onih koji su tvrdili da je sve do qurcobolje igraca.
Znaci sve to trebamo niz vodu nakon ovolikih godina. Ovaj je pokazao da je trener uvijek glava, da u ekipi sve od njega pocinje, pogotovo kad pricamo o reprezentaciji gdje imas 7 dana u tri mjeseca da se nametnes kao autoritet ili drug, zavisi koja ti je strategija, neko vrijedan postovanja i povjerenja.
Hvala i Misimovicu koji je bio za njega i koji ga je vrbovao. To isto ne treba zaboraviti.
Sjetimo se eksperata koji su nam sa tv ekrana poslije svakog neuspjeha slali poruke kako eto nije do selektora (mnozina) jer "trosimo selektore" a uvijek ista prica, ili floskule kako nemamo sistem a u sistemu je sve (sistem je bitan ali u ovom slucaju se koristio kao alibi za nesposobnost). Bilo je i onih koji su tvrdili da je sve do qurcobolje igraca.
Znaci sve to trebamo niz vodu nakon ovolikih godina. Ovaj je pokazao da je trener uvijek glava, da u ekipi sve od njega pocinje, pogotovo kad pricamo o reprezentaciji gdje imas 7 dana u tri mjeseca da se nametnes kao autoritet ili drug, zavisi koja ti je strategija, neko vrijedan postovanja i povjerenja.
Hvala i Misimovicu koji je bio za njega i koji ga je vrbovao. To isto ne treba zaboraviti.