Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Rampage wrote:
Imas problema s razumijevanjem napisanog. Rekao sam da sam probao, mladost LUDOST. Za sve one kojj razumiju neki od BHS jezika je valjda jasno sta SADA mislim o tome.
Eki ga ko Clinton, jesam duvao, ali nisam uvlacio.
Rampage wrote:
Da li sam rekao da je droga ok? Ne podvaljuj nesto sto nisam rekao.
jesi na vlro indirektan nacin , jer ti nije bio problem da je probas, a svinjetinu ne bi ni danas probao
Imas problema s razumijevanjem napisanog. Rekao sam da sam probao, mladost LUDOST. Za sve one kojj razumiju neki od BHS jezika je valjda jasno sta SADA mislim o tome.
netocno: sad da ispred tebe stavim komad svinjetine i droge , i natjeram te da izaberes jednu opciju, a moras izabrati, jednsotavno si pod pritiskom , Sto bi izbarao
kakavdanakneiskustvu wrote:ma može sve ovo na kamaru,i malo droge,ali nedo bog malo prsuta probati
A sto?
Pa izabrao tako?
Pije? Jel mu ti zoves ture? Ne zoves.
Pusi? Kupujes li mu cigare? Ne kupujes.
Kurva se? Guzi li tebe? Ne guzi.
Nece da jede svinjetinu? Jel ti za njega varis sta jede? Ne varis.
U cemu je problem?
ko je rekao da je problem,samo ne mogu licemjerstva
da,bas u tome,sto one koji se zovu adnan i jedu svinjetinu ti i takvi zovu budalama,ovakvim,onakvim,a taj isti adnan niti se švalera,niti ide u kladionicu ,niti psuje boga,osim što popije poneku pivu i zamezi prsut,i ti koji sve to pobrojano na kamari sve rade nadju se pametovati takvom o vjeri,o tome kako je to fuj i tako to
da,bas u tome,sto one koji se zovu adnan i jedu svinjetinu ti i takvi zovu budalama,ovakvim,onakvim,a taj isti adnan niti se švalera,niti ide u kladionicu ,niti psuje boga,osim što popije poneku pivu i zamezi prsut,i ti koji sve to pobrojano na kamari sve rade nadju se pametovati takvom o vjeri,o tome kako je to fuj i tako to
Kako ce mu pametovati ako on odluci da ih ne slusa?
Cim mi nesto pocne ici na zivce, izvini jarane, zurim.
Jakog problema.
Jakog problema.
pa jbg kad si s nekim u kancelariji 8 sati ne mozes ne slusati cak i kad ne prica direktno tebi
kakavdanakneiskustvu wrote:
pa jbg kad si s nekim u kancelariji 8 sati ne mozes ne slusati cak i kad ne prica direktno tebi
Pa fino mu kazes, udusi me buraz.
A mozes staviti slusalice na usi i naviti youtube.
Bezveze.
Ustvari, nevezano za ovu temu, mene znaju na poslu poceti daviti budalastinama...da ne ulazim u konflikt, gledam nedje u nebesa, cesem se po jajima, tj. kulturnom dajem do znanja da me smara. U neka doba prestanu.
Konzumacija alkohola je po Islamu štetniji grijeh od konzumacije svinjetine (da ne kažem teži jer spadaju u isti red grijeha), odnosno konzumacija svinjetine je čak i dozvoljena u situaciji prijeke nužde kad musliman nema drugog izbora hrane osim svinjetine i kad mu je zdravlje i život ovisno od toga. Alkohol nije dozvoljen nikako, pa ipak da se postavi anketa koliko muslimana iz BIH konzumira alkohol rezultat ankete bi bio apsolutno suprotno različit.
Jakog problema.
A zato si ti toliko zapeo na ovoj temi.
Rješenje je jednostavno, reci toj osobi sve ono što kažeš meni licemjeru ovdje.
boshniak wrote:Konzumacija alkohola je po Islamu štetniji grijeh od konzumacije svinjetine (da ne kažem teži jer spadaju u isti red grijeha), odnosno konzumacija svinjetine je čak i dozvoljena u situaciji prijeke nužde kad musliman nema drugog izbora hrane osim svinjetine i kad mu je zdravlje i život ovisno od toga. Alkohol nije dozvoljen nikako, pa ipak da se postavi anketa koliko muslimana iz BIH konzumira alkohol rezultat ankete bi bio apsolutno suprotno različit.
Ma to vazi samo za zestoka alkoholna pica, dozvoljena je piva.