PM72 wrote:LBVIEV,
Iskustvo mi kazuje da Aliji i njegovim fanovima ne treba puno vjerovati.Kad su mogli organizovati ubistvo vlastitog komandanta Armije - ja im više ništa ne vjerujem.Ja poštujem Krajišnike i dragi su mi ali ni ti ni ja ne znamo šta se sve dešavalo.Nedao bog ni da znamo.To zna ovaj što se jutros ukrcao na avion za hadž a od plate nije mogao napraviti onu vilu u Sarajevu.Bio sam pred njom...ulazna vrata i zidine koštaju više nego što će desetine RVI-ja dobiti nadoknade do kraja života.
Ako su mogli založiti srebreničane,ako su mogli plaćati VRS da sa Podveležja gađaju HVo u zapadnom Mostaru,ako su ubijali svoje ljude...kažem ti ,nedao Bog da sve znamo.
Jebi ga, jedno je ne znati, ne biti siguran, nagadjati i sl., a nesto sasvim drugo rezolutno tvrditi.
Sto se Bihaca tice, Srbi da su mogli, u i isti bi usli uprkos tariguz rezolucijama, apelima za prestanak neprijateljstava i slicnim
ublehama jebene MZ koja im je i dala odrijesenje ruke, i u istom bi napravili isto ono sto su par mjeseci kasnije u Srebrenici, nemojmo biti djeca. I to nikakve veze s Alijom, SDA nema- pa oni su u par mjeseci rata 92-e u okupiranom dijelu B Krajine pocinili, skoro bez rata(ako izuzmemo par akcija PL) genocid nad dojucerasnjim skolskim /radnim kolegama prijateljima, a da ne urade isto u Bihacu i okolici koji im je bio trn u oku i gdje su u par navrata dobro fasovali. Tu pricu o nekakvih 40 miliona guslaju cetnici i ovi salonjerosi po forumu jer im je krivo sto su u Krajini popusili.