Grčka - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Rugafet
#1551 Re: Grčka - BiH
Ne znam za vas, ali meni je Dzeko djelovao veceras k'o da je malo popio
- AmiĐa_Idriz
#1552 Re: Grčka - BiH
Šta ima veze, svakako nas Portugal u baraži čeka, odjaviti se sa stilomsumirprimus wrote:hehe taman da nas iskljcue skroz,ja mislm da je vec i zapisnik spreman...AmiĐa_Idriz wrote:I da, ciganiju dočekati na najgori mogući način, 64828253 decibela zvižduka kad im krene himna, i gađati ih svakom prilikom, kamenjem najbolje. Pičketine ciganske, propali totalno.
-
sumirprimus
#1553 Re: Grčka - BiH
ovo je definitivni selektorov promsaj...Laertes wrote:Samo da podsjetim:
Vedo igrao.
Nismo izgubili.
SkyLimit out of forum 6 mjeseci.
sadva napadaca,znaci manje igraca na sredini...
znaci vedo ne moze lgumi igraca sredine terena kad to nije, a imo je izeta na krilu ni tamo nije mogo pobjec.
sbb kbb al mislim fda bi ih totalno izdominirali samo imali tipa susica il milicevica umejsto ibisevica..
i vjerovatno bi i rezultat drukciji bio.sbb kbb..
- Better Man
#1554 Re: RE: Re: Grčka - BiH
Džeko je trebao da gleda prvenstveno interes kolektiva, tj. repke, a ne da gnja na terenu pravdu. To je sudijin posao.Fauja Singh wrote:Tebe kad citam na ovoj temi isto kao da slusam jednog prijatelja koji je do skora bio totalno operisan od fudbala i inace sporta, nije potrcao u zivotu osim kad je morao na fizickom...ali eto sad s vremena na vrijeme pogleda utakmicu reprezentacije jer je IN i komentari su mu otprilike u tvom stilu, pogotovo si me podsjetio na njega kad si pljuvao po Dzeki jer je kao ispao primitivac sto je i on ljudsko bice koje nije moglo a da ne reaguje dok ga se gazi.Better Man wrote:Ovaj rezultat protiv ovako loše Grčke može kao što već napisah biti dobar samo vječitim luzerima, a nikako onima željnim pobjede. I da možemo i to s pravom da optužimo Džeku, jer da nije napravio sranje, ne bi dobio drugi žuti i prekid ne bi trajao dugo i sudija ne bi produžio utakmicu 5 minuta i pobjedili bi. Sudija je bio vrlo dobar i nemam mu šta zamjeriti.hrasno38 wrote:Samo zlonamjerni ljudi i posljednje fukare mogu optuziti ikoga iz nase reprezentacije za ovaj rezultat koji uzgred receno uopste nije los. Niko nije napisao sto nam sudija nije svirao cist penal nad Edinom jer ste se utrkivali ko ce prije Edinu jebati majku, zenu jer boze moj desilo se da nije dao gol u ovoj utakmici. Gadi mi se sa kavim ljudima zivim...FUJ!!!!!!!!!!!!1
Ne znam te, ali garantujem da ni na skolskom nisi sutnuo loptu a kamo li sta vise.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1555 Re: Grčka - BiH
Mehmed Baždarević: Večerašnji sudija treba da se stidi, ovo je sramotno suđenje!
Pročitajte više na: http://sport1.ba/reprezentacija/mehmed- ... enje/71005
- BlueBlood
#1556 Re: Grčka - BiH
mO k3 wrote:@ Blueblood hajde ne petljaj da ga je neko pogodio nego je krvavio iza uha
-
gagy06
#1557 Re: Grčka - BiH
Jel pomenu iko da su i grci dali stvarno dobar go, nije neki odbijanac pa na guzove usla ko sto oni znaju, jbg...
-
palermo
#1558 Re: Grčka - BiH
Kad će osiguratui prvo mjesto ? Pa slijedeću igraju sa Belgijom u gostima.....a mislim da mi i domaću utakmicu sa Belgijom igramo poslije Grka....(al nisam siguran), tako da će prije biti da će Belgija osigiurati prvo mjesto kad bude sa nama igrala.....north wrote:Ne nužno, Grčka koliko god da je tanka večera bila, kući mogu Belgijancima bod otkinuti pogotovo jer će ovi već osigurati prvo mjesto, znaju oni autobus parkirati I neće igrati na način ko što su protiv nas gdje smu mislili da mogu do 3 boda pa se malo zajebali...Moraš i ti dobiti na Kipru, vidjeli smo kako smo ih teško dobili prošle kvalifikacije, što bi to sad bilo puno lakše...Ja čak mislim da će prije Grcima bod igrati u Zenici nego nama, živi bili pa vidjeli kad nas matematika iznenadiIt_is_a_Leclerc wrote:Halo, de mi recite.. Kako su sad Grci u prednosti, bogom vam se lijepim kumim... Moraju dobiti nas u Zenici. Ni remi im ne igra. Računaj da su ispušili protiv Belgijanaca dvije.....Sa ovom pobjedom večeras, mi bi toliko lakšu psihološku utakmicu igrali u Zenii gdje I bod igra, ovako opet biti ili ne biti gdje moraš dobiti sve do kraja izuzev Belgije ako misliš siguran baraž imati......
Treba dobiti Grke kući i ne kikstai male utkamice i to je to....
-
asker
#1559 Re: Grčka - BiH
Onaj prekrsaj nad Edinom u 16, da je svirao penal u finalu lige sampiona niko nebi mogao osporiti. Grozna utakmica, sudiji milioneru pozdravljam zensku celjad.
- Better Man
#1560 Re: Grčka - BiH
U prednosti su, jer imaju 3 boda više od nas. I ne možeš unaprijed računati da su izgubili obje od Belgije.It_is_a_Leclerc wrote:Halo, de mi recite.. Kako su sad Grci u prednosti, bogom vam se lijepim kumim... Moraju dobiti nas u Zenici. Ni remi im ne igra. Računaj da su ispušili protiv Belgijanaca dvije.
-
splinter
#1561 Re: Grčka - BiH
U pravu si sto posto, to je neviđena ciganija dole, tako je i bilo i prije četiri godine dole, te tri prsta, te provociranje, te srbija, te ovo te ono, a kad smo mi zagrmili Makedonija,odzvanja cijelim stadionom, znaš koji im je to bio sjeb, ha ha svi su ustali od muke, to im je pencilin, vjeruj mi.It_is_a_Leclerc wrote:Znači, zapamtiti sve... Greškom im pustiti makedonsku himnu na Bilinom Polju.BlueBlood wrote:izvizdana himna, na tribinama parole "noz, zica...", provokacije na tribinama i na terenu, Dzeko krvav napustio teren pogodjen predmetom u glavu i vi kritikujete nase igrace i trenera
Bagra kokuzna.
Boga mi dragog, nisam neki nasilnik, ovo-ono. Al da sam ja bio na terenu noćas, nekog bi sastavio sa zemljom, Allahami.
- Edin H.
#1562 Re: Grčka - BiH
E o ovome sam govorio, koji amaterizam, Jajalo se setka, niko nije ni pokusao izaci i ziblokirati sut, na uigranu akciju,, jedinu koju su Grci tada mogli probati odigratinorth wrote:Evo ovo najbolje sve oslikava, gledaj brisanog prostora kod grka koji fata volej, pa samo jedan od naših posmatra ča da je stajao ublizi I guzicom ga poušao zastrašiti, kraj price I 3 bobe za nasHerr Flick wrote:Sta rade ova nasa cetvorica![]()
![]()
...sve razumijem, borili su se, nije to nimalo lose izgledalo sa naše strane, ali ovo kad vidiš I kad znaš kakve je to posljedice ostavilo na rezultat, ne možeš da ne čupaš kosu....Ovo je takav amaterizam kod postavljanja da samo zbog ovoga se može na kraju reći da nismo ni zaslužili pobjedu ma kako god zvučalo.....Slika za udžbenik kako ne treba da radi ni amaterska ekipa, a kamoli ekipa koji ima velike ambicije...Ai hajde pišaj ga sad, možemo do sutra kmečati, bod je dobar, ali ako ćemo ih uzeti u Zenici, a valjda je jasno kako će biti jebeno pogotovo ako ciganiji I bod bude igrao...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1563 Re: Grčka - BiH
od bijesa mu potekla krv iz usiju.......ma vidis da je u pitanju bezobrazluk a ne normalno pitanjeBlueBlood wrote:mO k3 wrote:@ Blueblood hajde ne petljaj da ga je neko pogodio nego je krvavio iza uhapa od cega je krvario
- mO k3
#1564 Re: Grčka - BiH
Sigurno nije od nekog predmeta koji je " bačen " na njega kako si napisaoBlueBlood wrote:mO k3 wrote:@ Blueblood hajde ne petljaj da ga je neko pogodio nego je krvavio iza uhapa od cega je krvario
- Logovan
#1565 Re: Grčka - BiH
Tako je, udari po sudiji, a to što se ti povlačiš i što ti igrači namjerno zaustavljaju kontru, to nije bitno.Velkoski wrote:Mehmed Baždarević: Večerašnji sudija treba da se stidi, ovo je sramotno suđenje!
- Better Man
#1566 Re: Grčka - BiH
Meša ne okrivljuj sudiju. Prvo pogledaj svoje greške.Velkoski wrote:Mehmed Baždarević: Večerašnji sudija treba da se stidi, ovo je sramotno suđenje!
- cvrčak_na_hedonizmu
#1567 Re: Grčka - BiH
Baš tako, malo koja ozbiljna ekipa će nam dozvoliti ovo što su nam Grci večeras dopustili - potpuno prepustili igru u prvom poluvremenu i to bez presinga na zadnju liniju. Čim su nas pritisli u drugom poluvremenu mi smo počeli da nabijamo lopte.Šibicar wrote:peepeep wrote:
Da smo ovako igrali protiv Irske i jedno poluvrijeme, vrlo vjerovatno bi vidjeli Francusku. To i da se nije igralo ono drugo poluvrijeme kada se nije mogla vidjeti lopta pa smo na fazon primili go. Dobro smo igrali, imali smo svojih prilika ali ih nismo iskoristili i to je najveći problem. Moramo popraviti go razliku pod hitno i jedini problem koji ja sada vidim jeste to što neće biti golgetera u narednoj tekmi. No valjda će biti Đurić tu da odradi posao i uvali 2-3 komada zajedno sa još nekim jer su nam potrebni ti golovi. Čisto sumnjam da mogu Grci primirisati Belgijancima. Nisu toliko dobri.
Problem je jarane što u baražu neće biti protivnik koji ne igra kao ova Grčka,nego ljudi koji jedu teren za pobjedu i plasman,mi smo večeras morali ali MORALI dobiti ovakvu _Grčku,
Mehmed je smiješan trener, smiješan. Izmjena Hajrovic - Bicakcic gdje Bicakcic igra ofanzivno NA KRILU
Mislio sam da je ovo nemoguće, ali ovaj levat je veća neznalica od Suskavca
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1568 Re: Grčka - BiH
Pa covjece igrali su Gibraltarom i nisu igrali protiv Belgije i logicno je da imaju 3 boda vise....kakva ti je to matematika?????Better Man wrote:U prednosti su, jer imaju 3 boda više od nas. I ne možeš unaprijed računati da su izgubili obje od Belgije.It_is_a_Leclerc wrote:Halo, de mi recite.. Kako su sad Grci u prednosti, bogom vam se lijepim kumim... Moraju dobiti nas u Zenici. Ni remi im ne igra. Računaj da su ispušili protiv Belgijanaca dvije.
- Edin H.
#1569 Re: Grčka - BiH
Nikad se Mesa nece opametiti, on kao selector nema pravo da daje ovakve izjave, onda ce biti, joj sto mi ovo zabranu spucase.Velkoski wrote:Mehmed Baždarević: Večerašnji sudija treba da se stidi, ovo je sramotno suđenje!
Sve go amater.
-
sumirprimus
#1570 Re: Grčka - BiH
znaci prije tekme na zvucnike pleme im jebem
a onda u trans svi hahahaha
a onda u trans svi hahahaha
- It_is_a_Leclerc
#1571 Re: Grčka - BiH
Oj bogte, pa imaju utakmice protiv Gibraltara, Estonije i Kipra. I ne možeš računati da smo mi izgubili od Belgije u Zenici.Better Man wrote:U prednosti su, jer imaju 3 boda više od nas. I ne možeš unaprijed računati da su izgubili obje od Belgije.It_is_a_Leclerc wrote:Halo, de mi recite.. Kako su sad Grci u prednosti, bogom vam se lijepim kumim... Moraju dobiti nas u Zenici. Ni remi im ne igra. Računaj da su ispušili protiv Belgijanaca dvije.
A oni imaju tek gostovati Bosni i Belgiji.
U kakvoj crnoj prednosti su oni ?
- mO k3
#1572 Re: Grčka - BiH
Najgore je sto smo bilo bolji i na kraju 17 sekundi prije kraja gol primimo
- BlueBlood
#1573 Re: Grčka - BiH
jest krvario jer je pogodjen nekim predmetom sa tribina !mO k3 wrote:Sigurno nije od nekog predmeta koji je " bačen " na njega kako si napisaoBlueBlood wrote:mO k3 wrote:@ Blueblood hajde ne petljaj da ga je neko pogodio nego je krvavio iza uhapa od cega je krvario
hocemol' do sutra ovako?
- Edin H.
#1574 Re: Grčka - BiH
cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Baš tako, malo koja ozbiljna ekipa će nam dozvoliti ovo što su nam Grci večeras dopustili - potpuno prepustili igru u prvom poluvremenu i to bez presinga na zadnju liniju. Čim su nas pritisli u drugom poluvremenu mi smo počeli da nabijamo lopte.
Mehmed je smiješan trener, smiješan. Izmjena Hajrovic - Bicakcic gdje Bicakcic igra ofanzivno NA KRILUumjesto da pojačava sredinu gdje se vidjelo da Pjanic i Jajalo ne mogu da hodaju - zato smo i primili gol, niko nije izašao u blok.
Mislio sam da je ovo nemoguće, ali ovaj levat je veća neznalica od Suskavca
-
Romanija
#1575 Re: Grčka - BiH
Edin i Mesa treba da se stide nakon ovih izjava, niti grcko negostoprimstvo, a pogotovo sudija nisu krivci za ovakav rezultat. Selektor koji ne samo da ne zna igracima usaditi disciplinu, nego ih ovakvim izjavama potice, i kapiten koji je svojim istupom totalno unistio ritam igre svog tima i sad jos daje izjave 'vidjeces ti od moje raje', totalno sam razocaran s njim.....