Ide komvoj prepun ica, bili se ka brod,Hafis wrote:Znači, sve su prilike da konvoji opet potpadaju pod našu nadležnost![]()
Život uz granicu je opasan i tvrd
hercegovskih sivih tica ustavlja ga vod...
Ide komvoj prepun ica, bili se ka brod,Hafis wrote:Znači, sve su prilike da konvoji opet potpadaju pod našu nadležnost![]()
Život uz granicu je opasan i tvrd
Ti bi po izgledu razvrstavao, a ne po sposobnosti? Kad već razvrstavaš tako, a kakav si ti bio u akciji i jesi li uopće bio?prog321 wrote:Zato sam se malo raspitao u komsiluku ko je taj lik. Kad su mi pokazali sliku ja se valjao od smijeha. Očigledno i moderacija zna o kakvom se smješnom liku radi. Valjda zato ne reaguju.
Vodnice, nisi mis, ali od kada se proglasi forumskim autoritetom za pitanja proslog rata i veterana '92-'95?PM72 wrote:I ovaj PM podrumski mis mekinjas, forumski ratnik rambo u zemunici. Svaka druga mu jesi ovo jesi ono, nije ispuco 2 rapa cijeli rat. Rekoh ti covjece ljudi te loze ismijavaju te na PP. Kad ces skontat.![]()
![]()
PM72 -Podrumski Miš 72 godište...
PM72 wrote:Uranio Gojeni,kakav si mi?
Griješiš dušu na sabahu.Nisam se nikad proglasio "expertom" niti sam bio rezervni drot.Malo podbadam internet ratnike i miševe kakav je ovaj "slovenac".Čuj on mi vidio sliku pa mu šegai ko biva može me preskočit.Ja nudim milju maraka ko me uspije preskočiti pa se niko nije javio.I još se sasr'o da mu prijetim i to moš mislit - tromblonom.Odakle mi sad tromblon ? ja fino pišem - ako se zakuha što on jako priželjkuje njegov je onaj "zeleni" sa bijelim perima.Bez vađenja osigurača - samo onako da ga zveknem u čelo.
smiri doživljajprog321 wrote:Ja da nekom prijetim tromblonom u glavu dobio bih trajni ban. Izgleda nismo svi isti moderaciji?![]()
Zato sam se malo raspitao u komsiluku ko je taj lik. Kad su mi pokazali sliku ja se valjao od smijeha. Očigledno i moderacija zna o kakvom se smješnom liku radi. Valjda zato ne reaguju.