Novi rat

Locked
seln

#1551 Re: Novi rat

Post by seln »

Hafis wrote:Znači, sve su prilike da konvoji opet potpadaju pod našu nadležnost :D

Život uz granicu je opasan i tvrd :bih:
Ide komvoj prepun ica, bili se ka brod,
hercegovskih sivih tica ustavlja ga vod...
haos1

#1552 Re: RE: Re: Novi rat

Post by haos1 »

prog321 wrote:Zato sam se malo raspitao u komsiluku ko je taj lik. Kad su mi pokazali sliku ja se valjao od smijeha. Očigledno i moderacija zna o kakvom se smješnom liku radi. Valjda zato ne reaguju. :run:
Ti bi po izgledu razvrstavao, a ne po sposobnosti? Kad već razvrstavaš tako, a kakav si ti bio u akciji i jesi li uopće bio?
Gojeni H

#1553 Re: Novi rat

Post by Gojeni H »

PM72 wrote:
I ovaj PM podrumski mis mekinjas, forumski ratnik rambo u zemunici. Svaka druga mu jesi ovo jesi ono, nije ispuco 2 rapa cijeli rat. Rekoh ti covjece ljudi te loze ismijavaju te na PP. Kad ces skontat.
:lol: :lol: :thumbup:

PM72 -Podrumski Miš 72 godište...
Vodnice, nisi mis, ali od kada se proglasi forumskim autoritetom za pitanja proslog rata i veterana '92-'95?
Mislim, rezervni drot vs. rat = ?
Znamo se, ba.
PM72

#1554 Re: Novi rat

Post by PM72 »

Uranio Gojeni,kakav si mi?

Griješiš dušu na sabahu.Nisam se nikad proglasio "expertom" niti sam bio rezervni drot.Malo podbadam internet ratnike i miševe kakav je ovaj "slovenac".Čuj on mi vidio sliku pa mu šega :D i ko biva može me preskočit.Ja nudim milju maraka ko me uspije preskočiti pa se niko nije javio.I još se sasr'o da mu prijetim i to moš mislit - tromblonom.Odakle mi sad tromblon ? ja fino pišem - ako se zakuha što on jako priželjkuje njegov je onaj "zeleni" sa bijelim perima.Bez vađenja osigurača - samo onako da ga zveknem u čelo.
HAVANA

#1555 Re: Novi rat

Post by HAVANA »

Kakav ba rat,jebo vas rat.O njemu cemo kad zapuca.Ako ga i bude,sve ce se vidjeti ko ce i sta kad utihne internet i vrate se leca i radic.Ne prdite bezveze neg na poso.
HAVANA

#1556 Re: Novi rat

Post by HAVANA »

Jesam vas naruzio. :lol:
Bodkin

#1557 Re: Novi rat

Post by Bodkin »

Ove internet patriJote imaju pravo u jednom. Ako ga bude, iduci nece biti ni slican proslom. Barem u sarajevu. Nece biti nestasice hrane i nece biti rovova po sarajevu tako da prizivanje tih iskustava nema svrhe
Zokipfc

#1558 Re: Novi rat

Post by Zokipfc »

PM72 wrote:Uranio Gojeni,kakav si mi?

Griješiš dušu na sabahu.Nisam se nikad proglasio "expertom" niti sam bio rezervni drot.Malo podbadam internet ratnike i miševe kakav je ovaj "slovenac".Čuj on mi vidio sliku pa mu šega :D i ko biva može me preskočit.Ja nudim milju maraka ko me uspije preskočiti pa se niko nije javio.I još se sasr'o da mu prijetim i to moš mislit - tromblonom.Odakle mi sad tromblon ? ja fino pišem - ako se zakuha što on jako priželjkuje njegov je onaj "zeleni" sa bijelim perima.Bez vađenja osigurača - samo onako da ga zveknem u čelo.
:lol:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1559 Re: Novi rat

Post by Chmoljo »

prog321 wrote:Ja da nekom prijetim tromblonom u glavu dobio bih trajni ban. Izgleda nismo svi isti moderaciji? :roll:

Zato sam se malo raspitao u komsiluku ko je taj lik. Kad su mi pokazali sliku ja se valjao od smijeha. Očigledno i moderacija zna o kakvom se smješnom liku radi. Valjda zato ne reaguju. :run:
smiri doživljaj

a tema lock...

Image
Locked