Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
majke mi, ja u pabu, na pocetku tekme 70-30 za engleze, nas islanjdzana saka jada, do kraja njih mozda trojica za engleze cijela birtija urla za island
Last edited by omar little on 27/06/2016 23:07, edited 1 time in total.
Tomahawk11 wrote:Brkina Spanija je svoje odradila nakon proslog EP. Dosta, jarane, uzeo si dva EP i SP. Deset godina dominacije.
Stare zasluge brke nisu dozvolile spanskom savezu da se pozdrave sa istim nakon proslog SP. Potrosena taktika, potrosen materijal. Da se razumijemo, brko je veliki trener, u to nema sumnje. Pokusao je on osvjeziti ekipu sa nekim novim igracima, ali mozak ekipe je jos uvijek bio od one stare ekipe i razlika nije bila velika u odnosu na onu ekipu koja je neslavno zavrsila na SP.
Neko novo ime na klupi Spanije ce definitivno donijeti osvjezenje, jer sigurno imaju igrace koji ce nositi ekipu do zavrsnica bilo EP ili SP.
Ovo veceras od pocetka nije mirisalo na spanski prolaz. Talijani su bili bolji, konkretniji, uostalom, ta ekipa od pocetka prvenstva izgleda stabilno i zna sta hoce. Skupina preiskusnih igraca ciji nacionalni naboj se mora postovati. Ono sto rade ove iskusnjare, volio ih neko ili ne, mora se postovati.
Bice strasan duel Italija-Njemacka, to je sigurno.
A sad spektakl....ovaj, England vs Iceland. Duel kolijevke fudbala protiv novorodjenceta fudbala. Realno, Englezi su veliki favoriti, ali kako je od njih sve ocekivati (a imaju i pajaca na klupi)...no dobro, to bi bilo svakako veliko iznenadjenje, a njih i nije bilo nesto u ovoj rundi knock outa.
Ostaviti Vardija i malog Rasforda, ono sve otjerati u tri pizde materine. Nevjerovatno sta su ljudi sebi dopustili. Island hit prvenstva, potpuno zasluzeno.
bosanska senzacija wrote:Sad bi bio fazon da imenuju Toni Pulisa ili Hery Rednapa kao iduceg selektora.
Ako su pametni trebaju se fokusirati da sto manje bude Engleskog faktora...jedini engleski treneri koji su nesto i napravili sa reprezentacijom i dama teprezentacija na neato licila...meni su bili Bobby Robson i Glen Hoddle (francuska 98)....od stranih Sven Goran Erikson