Izvini bez uvrede bilo kome, jer meni je sasvim sjevjedno ko igro za koga, ali ako je tako kao sto jeste, za mene je Pijanic budaletina. Mogao je nekako izboriti se za francusko drzavljanstvo, jezik vec zna bolje nego Bosanski. U Luksemburgu je odrasto a to je ko klozet do Francuske.Korisničkoime wrote:Zato sto je fudbal kolektivni sport a ne pojedinacni.hrle1976 wrote:
Ovo ima toliko smisla ko kad okrenes tabelu na glavu i kazes najboljih pet.Pa koji q nisu na Euru ako valjaju cemu.
Ovo je ujednako i 11 najboljih koji nece biti na svjetskom prvenstvu 2018.
Imas Giggsa koji je bio vrhunski fudbaler a koji nikad nigdje nije otisao sa Velsom, Bale je jedan on najboljih fudbalera na svijetu ali ovo mu je vjerovatno jedno i jedino ucesce sa reprezentacijom na zavrsnici turnira.
Navodi iz prethodnog posta su za bismille. Cuj ukinuti kontinentalna pa do ove reforme EP je bilo najjace reprezentativno takmicenje i teze i zahtjevnije od SP. Medutim cilj organizacija kao FIFA i UEFA jeste da u sto vecoj mjeri populariziraju fudbal kao sport i to na globalnom nivou, tvoja zamisao bi vjerovatno dovela do toga da fudbal kao sport zaostaje i propada, cuj zna se ko zna igrati i samo oni trebaju.
Madjari su sa Puskasom bili vele sila, strah i trepet, cudo iz Berna je bilo da je Njamacka pobjedila Madjarsku to je tada bilo sada medjutim pobjeda Njemacke nebi bila nikakvo cudo, Urugvaj je takoder dominirao kakav Brazil i Argentina zna se ko je bio babo u J.Americi a Bogami i sire. Po toj tvojoj logici da se ona pri osnivanju UEFE i FIFE primjenjivala igrala bi zavrsnice jedna Madjarska dok Njemacka kao slaba ekipa nebi.
Mislim o cemu ja pisem, cemu ja repliciram jebo me otac moj i vi ostali mozete me vala nekad usmjerit na pravi put nebi vas ubilo.
EURO 2016
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrle1976
#1551 Re: EURO 2016
-
Korisničkoime
#1552 Re: EURO 2016
Ma sto bi se ko uvrijedio. Pjanic je birao srcem i to je to. Dzabe ti i sva EP i SP i titule i pehari kad ti to nije s onim s kojim ti srce kuce. Ti mozda to ne shvatas ali jbg nismo svi isti.
- Jack Be Nimble
#1553 Re: EURO 2016
Drugi bi rekli, ma nece 2000 nego 2004hrle1976 wrote:Ja da sam 1991 rekao da ce 2000 igrati Latvija i Njemacka 0-0 na Euru, prvi bi pitali Latvija, sta je to? Da sam reko 1993, da ce 2016 Madjarska i Island biti okrsaj za prezivljavanje u grupi na Euru, prvi bi rekli haj bolan ne mantaj. Zato cu sada reci na racun ovog koncepta da ce tamo negdje u skorijoj buducnosti Turkmenistan i Benin biti okrsaj, a mozda i utakmica godine, za prezivljavanje grupe na Svjetskom prvenstviu. A upamtite sta vam kazem zaigrat ce i Papva Nova Gvinejacyprus wrote:ccc... Al hajd, hrle je tohrle1976 wrote:Kakvo bolan prvesntvo gdje ucestvuje jedna Albanija, Hrvatska sa huliganima, VelsA liga im domaca na nivou San Marina. Island
Treba ukinuti ove kontinentale i samo imati svako dvije svjetsko. I ono tipa zna se ko moze tamo da igra (unaprijed). Juzna amerika izuzev jedne ili dvije reperezentacije, par drzava i Europe. Nesto iz Afrike. Meksiko i USA, Japan i Saudiska i evt. Novi Zeland kao reprezentacija iz Okeanije. Ostali gledajte TV. Meni ovo BiH, SLovenija, Latvija, Makedonija, Lesoto, Swziland, Alzir itd. Sta je to? Daj bolan. Da svak moze praviti mercedesa nebi ga onda samo svabo pravio. Tako i sa fudbalom zna se sta valja gledati a sta je je komedija.
A sad handrite da sam lud i budala...
Ovako su napravili komediju od kvalifikacija i grupne faze prvenstva.
- perfect_guy
#1554 Re: EURO 2016
https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro ... kout_phaseLogovan wrote:Ima li neko tabelu ko bi se mogao s kim sastati, koje grupe se križaju, ono A1, B2, itd?
- pirmin
#1555 Re: EURO 2016
Ne znam na kojem pravnom osnovu UEFA uopste kaznjava saveze generalno.
Po meni, kao laiku, totalna glupost da se kaznjava cijela organizacija radi pojedinaca.
Po meni, kao laiku, totalna glupost da se kaznjava cijela organizacija radi pojedinaca.
- hrle1976
#1556 Re: EURO 2016
Da upravu si.Jack Be Nimble wrote:
Drugi bi rekli, ma nece 2000 nego 2004Ipak ja uvijek koristim Latviju kao primjer zasto je EURO prije sa 16 timova bilo najbolje takmicenje. Domacin + top 10 ekipa + 4 solidne ekipe + Zalutali. Latvija je preko baraza izbacila Tursku koja je prije godinu dana bila treca u svijetu. Nisu imali sta god puno traziti na prvenstvu, ali su barem zasluzili da budu na prvenstvu.
Ako cemo stvarno gledati u detalje od kad je bilo prosireno na 16 tj. 1996. Prvi "malisan" je bila Turska sa kojom niko nije u kvalifikacijama racuno. Ocajno su smotani bili i ako su 50 i neke bilo na SP. Krajem 80ih pocetkom 90ih oni su protiv San Marina znali igrati 0-0. Imas snimak na YT - San Marino nivo na obe strane. Mada bolje je San Marino izgledo. Isto si imao i Hrvatsku, iskreno niko nije s njima racuno. 2000 si imao Sloveniju i Norvesku kao debitante sa kojim niko nije racuno u kvalifikacijama. 2004 je bila Latvija. 2008 Poljsku mada Austrija je na kuriozan nacin dobila domacina, a nikad prije nije igrala na Eeuru. 2012 Ukrainu opet kao nekog domacina ali eto hajd.
- Jack Be Nimble
#1557 Re: EURO 2016
Samo neznalice fudbala su mogle sagledati Hrvatsku repku sa igracima iz zlatne generacije Jugoslavije i kazati da se ne mora racunati o njima.hrle1976 wrote:Da upravu si.Jack Be Nimble wrote:
Drugi bi rekli, ma nece 2000 nego 2004Ipak ja uvijek koristim Latviju kao primjer zasto je EURO prije sa 16 timova bilo najbolje takmicenje. Domacin + top 10 ekipa + 4 solidne ekipe + Zalutali. Latvija je preko baraza izbacila Tursku koja je prije godinu dana bila treca u svijetu. Nisu imali sta god puno traziti na prvenstvu, ali su barem zasluzili da budu na prvenstvu.
Ako cemo stvarno gledati u detalje od kad je bilo prosireno na 16 tj. 1996. Prvi "malisan" je bila Turska sa kojom niko nije u kvalifikacijama racuno. Ocajno su smotani bili i ako su 50 i neke bilo na SP. Krajem 80ih pocetkom 90ih oni su protiv San Marina znali igrati 0-0. Imas snimak na YT - San Marino nivo na obe strane. Mada bolje je San Marino izgledo. Isto si imao i Hrvatsku, iskreno niko nije s njima racuno. 2000 si imao Sloveniju i Norvesku kao debitante sa kojim niko nije racuno u kvalifikacijama. 2004 je bila Latvija. 2008 Poljsku mada Austrija je na kuriozan nacin dobila domacina, a nikad prije nije igrala na Eeuru. 2012 Ukrainu opet kao nekog domacina ali eto hajd.
- uglavnomja
#1558 Re: EURO 2016
Čileanaci su bili: Dragoje Leković, Tomo Piplica - Slavoljub Janković, Milan Pavlović, Igor Stimac, Robert Jarni, Branko Brnović, Gordan Petrić - Zvonimir Boban, Robert Prosinečki, Ranko Zirojević - Predrag Mijatović, Dejan Antonić, Davor Suker, Zoran MijucićJack Be Nimble wrote:Samo neznalice fudbala su mogle sagledati Hrvatsku repku sa igracima iz zlatne generacije Jugoslavije i kazati da se ne mora racunati o njima.hrle1976 wrote:Da upravu si.Jack Be Nimble wrote:
- pirmin
#1559 Re: EURO 2016
Mi smo svi preprepresiti fudbala pa otud ovo kmecanje da je prvenstvo dosadno.
Kao narkomani, trazi se nova doza uzbudjenja, novi kik.
Te liga, te kup, te Evropa, te prijateljske, te internacionalne, te...
Nikad pauze.
Kao narkomani, trazi se nova doza uzbudjenja, novi kik.
Te liga, te kup, te Evropa, te prijateljske, te internacionalne, te...
Nikad pauze.
- ExNihilo
#1560 Re: EURO 2016
O čemu li razmišlja sad onaj hudnjak iz Dnevnog Avaza što veli da će Rusija biti šampion. 
-
palermo
#1561 Re: EURO 2016
Opet ovdje o dosadnom prvenstvu
. Pa i jebavanje je dosadno ako samo gledaš a ne učestvuješ.
Sutra će kafane u Hrvatskoj biti pune, auta će se voziti kockastim okićena zastavama i nitko u Hrvatskoj neće misliti da je prvenstvo dosadno.
Sutra će kafane u Hrvatskoj biti pune, auta će se voziti kockastim okićena zastavama i nitko u Hrvatskoj neće misliti da je prvenstvo dosadno.
-
Rob_Atl
#1562 Re: EURO 2016

Evo da znate ko ce skim igrati, zakomplikovali su ga drama
-
palermo
#1563 Re: EURO 2016
Pa kako izgleda, Portugal bi mogao na Belgiju već u osmini finala, takođe Italija- Hrvatska.....a u četvrtfinalu eto nam klasika Francuska-Engleska
- ExNihilo
- Edin H.
#1565 Re: EURO 2016
Mislis na Aleksandra Vukanovica?ExNihilo wrote:O čemu li razmišlja sad onaj hudnjak iz Dnevnog Avaza što veli da će Rusija biti šampion.
- Logovan
#1566 Re: EURO 2016
Jebo majku kako mogu ovako zakomplikovati.

-
palermo
#1567 Re: EURO 2016
Gledam raspored, i ako bi nekim čudom Hrvatska sutra dobila Španiju imala bi maltene otvoren put do polufinala sa ne malom vjerovatnoćom da čak i u finalu završi.
- jasko_ba
#1568 Re: EURO 2016
Sramotna igra Engleza, ne znam sta glume vise, jebo ih hodgson u dupe 
- ExNihilo
#1569 Re: EURO 2016
Istina, ali bi ih nabila Belgija u polufinalu.palermo wrote:Gledam raspored, i ako bi nekim čudom Hrvatska sutra dobila Španiju imala bi maltene otvoren put do polufinala sa ne malom vjerovatnoćom da čak i u finalu završi.
- ExNihilo
#1570 Re: EURO 2016
To je taj.Edin H. wrote:Mislis na Aleksandra Vukanovica?ExNihilo wrote:O čemu li razmišlja sad onaj hudnjak iz Dnevnog Avaza što veli da će Rusija biti šampion.
-
palermo
#1571 Re: EURO 2016
Imali bi opet više šansi nego protiv Njemačke, Francuske.....ovo ja samo hipotetički, ne vidim mogućnost da Hrvati sutra dobiju Španiju, pa i Španci će vidjeti ovo što mi vidimoExNihilo wrote:Istina, ali bi ih nabila Belgija u polufinalu.palermo wrote:Gledam raspored, i ako bi nekim čudom Hrvatska sutra dobila Španiju imala bi maltene otvoren put do polufinala sa ne malom vjerovatnoćom da čak i u finalu završi.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1572 Re: EURO 2016
da razmislja ne bi onako jeo govna u javnostiExNihilo wrote:O čemu li razmišlja sad onaj hudnjak iz Dnevnog Avaza što veli da će Rusija biti šampion.
- Tito_i_Partija
#1573 Re: EURO 2016
Pa vjerovatno razmislja o onome o cemu i Dzevad Alicic razmislja.ExNihilo wrote:To je taj.Edin H. wrote:Mislis na Aleksandra Vukanovica?ExNihilo wrote:O čemu li razmišlja sad onaj hudnjak iz Dnevnog Avaza što veli da će Rusija biti šampion.
- Edin H.
#1574 Re: EURO 2016
Neka igraju za Mamica.palermo wrote:Imali bi opet više šansi nego protiv Njemačke, Francuske.....ovo ja samo hipotetički, ne vidim mogućnost da Hrvati sutra dobiju Španiju, pa i Španci će vidjeti ovo što mi vidimoExNihilo wrote:Istina, ali bi ih nabila Belgija u polufinalu.palermo wrote:Gledam raspored, i ako bi nekim čudom Hrvatska sutra dobila Španiju imala bi maltene otvoren put do polufinala sa ne malom vjerovatnoćom da čak i u finalu završi.
- Bosanski_kralj
#1575 Re: EURO 2016
Nikako ne mogu da skontam šta i kako igraju Francuzi i Englezi. Sve je nešto u njih nepovezano, nema organizacije. Nit znaju kako napadaju, nit kako se brane. Mislim da se ovo njihova treba zvati taktika ho-ruk