Pa zato ja i rekohTomahawk11 wrote:Ima jedan crnjak na tu temu...
Imali ljudi dvije kcerke i rodi im se sin.
Nazovu ga Mujo.
Dva mjeseca poslije, deru se curice: - Babo, upo Mujo u bunar!
- E, dugo vam je i trajo!![]()
![]()
Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sha_ba
#1551 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
- pukepuke
#1552 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Oblačenje: malo casual, malo poslovno, malo čipke.heat wrote:koji vam je stil oblacenja i svlacenja ?![]()
Svlačenje: malo udobnog pamuka, malo zavodničkog satena.
- pukepuke
#1553 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Nek si ti probio led, sad će stvari krenuti nabolje.Jimmy McNulty wrote:Ja prekin'o sa svojom nakon skoro 2 mjeseca.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#1554 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Nadam se.pukepuke wrote: Nek si ti probio led, sad će stvari krenuti nabolje.
- vicious2
#1555 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
znas kako se kaze - jedna se otegla, druga se protegla...
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#1556 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
obje varijante mnogo lijepepukepuke wrote:Oblačenje: malo casual, malo poslovno, malo čipke.heat wrote:koji vam je stil oblacenja i svlacenja ?![]()
a sta su casual i poslovne kombinacije za tebe ?
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#1557 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Jest ali samo što sam se ko konj syebo da i ovu jednu osvojim. Sad opet slijedi pauza od par godina ko da gledam...vicious2 wrote:znas kako se kaze - jedna se otegla, druga se protegla...
- annoy
#1558 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ma hajde...cim se ti trudis ko konj a suprotna strana nikako, zajebi to, nema od tog nista
To nije veza, to je podilazenje
Dobro da nisi dao da pravi budalu od tebe
- joske
#1559 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
imao sam istu takvu situaciju kao kod tebe nije vredna mog truda i vremena sad ona mene ganja al ne vrediJimmy McNulty wrote:Nadam se.pukepuke wrote: Nek si ti probio led, sad će stvari krenuti nabolje.Inače stvarno sam se bio potrudio oko te veze ali suprotna strana nije nikako i nakon svega kaže mi da me gleda kao jarana i havera a ne kao momka je l'. Zatim kaže hoće par dana da dobro razmisli o svemu da bi mi sutradan odmah poslala neku bagavu poruku da je sve ok i da želi da nastavi dalje. E kontam se nećeš i ja prekinem. Mislim da nisam pogriješio ali iskreno bilo mi je malo žao jer taman mi se počela sviđati i upravo tih dana sam namjeravao da je upoznam sa svojim drugarima. Kasnije je molila za još jedan pokušaj ali nisam se dao. Fool me once shame on you, fool me twice...
- heat
#1560 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
druzino dobra, mojne se sjebavati !Jimmy McNulty wrote: Jest ali samo što sam se ko konj syebo da i ovu jednu osvojim. Sad opet slijedi pauza od par godina ko da gledam...
ide zivot dalje, nemoj klonuti duhom. tvoja nafaka nije u njenim rukama hvala Bogu!
ako doticna nije prepoznala tvoju ljubav, trud i volju za jedan fini i uspjesni odnos, onda ona nije vrijedna tvoje paznje !
mojne sebe mijenjati i ostani covjek, insan u svakom pogledu, doci ce vrijeme i osoba koja ce cijeniti vrline u tebi !
bolje biti sam u zivotu, nego patiti kroz isti !
lijepi pozdrav
- bejbi91
#1561 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Jimmy McNulty wrote:Jest ali samo što sam se ko konj syebo da i ovu jednu osvojim. Sad opet slijedi pauza od par godina ko da gledam...vicious2 wrote:znas kako se kaze - jedna se otegla, druga se protegla...
Zar postoji danas neko ko bi se sjebo ko konj oko djevojke
Pisala sam nedavno...
bejbi91 wrote:Zašto danas ima malo muškaraca koji traže ozbiljnu vezu?
Ne mora biti uopće brak u pitanju niti se mora o tome pričati,nego prava,ozbiljna veza,sa ljenčarenjem ispred tv-a,zajedničkim kuhanjem,šetnjama,odlascima u kino,noćenjem jedno kod drugog,ostavljanje četkica za zube,kojeg para gaća i čarapa,kuhanjem supe kada je bolestan/a...Nekako imam osjećaj da toga više nema,barem ne u mojoj okolini,slobodni momci (a boga mi i neki zauzeti) traže samo seks,djevojke kukaju kako nema normalnih,ozbiljnih momaka za vezu,par frajera koje znam da su u vezi 7-8 godina a vidi im se na licu da im je život dopizdio i ta osoba s kojom su
U čemu je problem?
Ne tražim ništa,samo pitam jer vidim da su skoro svi ostali bez osjećaja za ljubav i nježnosti
...pa mi rekoše da to samo ima na filmu i da previše očekujem
- kafanski_covjek
#1562 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
a da vas dvoje pokusate? 
-
nightvision
#1563 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
To zavisi od toga koliko ti je stalo, sto obicno shvatis nakon prekida, pogotovo ako isti nije u duhu sportskih natjecanja.bejbi91 wrote:Zar postoji danas neko ko bi se sjebo ko konj oko djevojke![]()
- Capajebo
#1564 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Za normalnu curu, vecinabejbi91 wrote:
Zar postoji danas neko ko bi se sjebo ko konj oko djevojke![]()
- bejbi91
#1565 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Capajebo wrote:Za normalnu curu, vecinabejbi91 wrote:
Zar postoji danas neko ko bi se sjebo ko konj oko djevojke![]()
Ta sam
Btw, kolega McNulty se trudio oko neke koja ga je gledala kao havera, hoće da razmisli treba li nastaviti s njim pa javlja da hoće da nastavi...To mi nekako vuče na vezu preko kurca i na nenormalnu osobu, mislim na djevojku
Pauzirati vezu da razmisliš šta želiš nakon dva mjeseca
Last edited by bejbi91 on 02/11/2016 20:23, edited 1 time in total.
- pukepuke
#1566 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ehhh, poslovne, odijelo, naravno (sa suknjom ili hlačama, a davno sam imala i jedno s prslukom), a kombinacija prihvatljive haljine i sakoa mi je vrlo draga (dakle, haljina koja nije prozirna, nema vrišteće boje, nije prekratka, nema predubok vratni izrez). Casual, sve ostalo...heat wrote:obje varijante mnogo lijepepukepuke wrote:Oblačenje: malo casual, malo poslovno, malo čipke.heat wrote:koji vam je stil oblacenja i svlacenja ?![]()
a sta su casual i poslovne kombinacije za tebe ?
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#1567 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Pa isto ovako razmišljam samo što sam se ja na sve ovo i syebao malo jer je sve tako ispalo ali hajd', kažu svakog čeka njegova nafaka pa vidjet ćemo.annoy wrote:Ma hajde...cim se ti trudis ko konj a suprotna strana nikako, zajebi to, nema od tog nista
Ma sve je to fino haveru ali ja sam 25 godina mal te ne sam, dosadi i samoća. Jednostavno poželiš da imaš nekoga ko će tu za tebe bit kada ne ide, nekoga sa kim ćeš podijelit sreću, nekoga ko će ti izmamiti i kome ćeš izmamiti osmijeh na lice. Samoća je ok ali vremenom preraste u usamljenost a usamljenost u depresiju a meni je toga više pun kufer. Hajd sve i nekako ali osvrnem se oko sebe i svi moji drugovi i drugarice su ili u ozbiljnim vezama ili su oženjeni ili planiraju vjenčanje a ja cijelo vrijeme čamim sam... 25 godina punim za 2 sedmice a sam sam bio 24 godine i 6 mjeseciheat wrote: druzino dobra, mojne se sjebavati !
ide zivot dalje, nemoj klonuti duhom. tvoja nafaka nije u njenim rukama hvala Bogu!
ako doticna nije prepoznala tvoju ljubav, trud i volju za jedan fini i uspjesni odnos, onda ona nije vrijedna tvoje paznje !
mojne sebe mijenjati i ostani covjek, insan u svakom pogledu, doci ce vrijeme i osoba koja ce cijeniti vrline u tebi !
bolje biti sam u zivotu, nego patiti kroz isti !
lijepi pozdrav
Dodaj me na fbbejbi91 wrote: Zar postoji danas neko ko bi se sjebo ko konj oko djevojke![]()
Pisala sam nedavno...
bejbi91 wrote:Zašto danas ima malo muškaraca koji traže ozbiljnu vezu?
Ne mora biti uopće brak u pitanju niti se mora o tome pričati,nego prava,ozbiljna veza,sa ljenčarenjem ispred tv-a,zajedničkim kuhanjem,šetnjama,odlascima u kino,noćenjem jedno kod drugog,ostavljanje četkica za zube,kojeg para gaća i čarapa,kuhanjem supe kada je bolestan/a...Nekako imam osjećaj da toga više nema,barem ne u mojoj okolini,slobodni momci (a boga mi i neki zauzeti) traže samo seks,djevojke kukaju kako nema normalnih,ozbiljnih momaka za vezu,par frajera koje znam da su u vezi 7-8 godina a vidi im se na licu da im je život dopizdio i ta osoba s kojom su
U čemu je problem?
Ne tražim ništa,samo pitam jer vidim da su skoro svi ostali bez osjećaja za ljubav i nježnosti
...pa mi rekoše da to samo ima na filmu i da previše očekujem
Ma ja sam lik koji teško sklapa poznanstva, svjestan sam da sam u jednu ruku težak ko ingot i zato mi je toliko teško i jednostavno ne znam sa djevojkama i jebiga, a površnih odnosa se iskreno ježim. Želim nešto ozbiljno i iskreno pa makar pokušat ali jednostavno to mi nikako ne ide od ruke i jbg.
Kao što sam reko, valjda bude neke nafake a dotad mi ostaje da saburam...
- kafanski_covjek
#1568 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
dodaj me na fb? bolje da si trazio broj tel.
konobar...daj kafani sta pije a meni ponovi
konobar...daj kafani sta pije a meni ponovi
- bejbi91
-
peepeep
#1570 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Dodaj mene na fb. Meni je veći televizor
- heat
#1571 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
dok čitam ovo tvoje drug, rekao bih da negdje žuriš plahoJimmy McNulty wrote: Ma sve je to fino haveru ali ja sam 25 godina mal te ne sam, dosadi i samoća. Jednostavno poželiš da imaš nekoga ko će tu za tebe bit kada ne ide, nekoga sa kim ćeš podijelit sreću, nekoga ko će ti izmamiti i kome ćeš izmamiti osmijeh na lice. Samoća je ok ali vremenom preraste u usamljenost a usamljenost u depresiju a meni je toga više pun kufer. Hajd sve i nekako ali osvrnem se oko sebe i svi moji drugovi i drugarice su ili u ozbiljnim vezama ili su oženjeni ili planiraju vjenčanje a ja cijelo vrijeme čamim sam... 25 godina punim za 2 sedmice a sam sam bio 24 godine i 6 mjesecipočinje me polako panika hvatat.
pusti se raje i njihovih zivota...vodi i furaj svoj zivot
osmijeh ces nabaciti/izmamiti sebi i suprotnoj strani nakon dobrog seksa.
mojne na silu svoj zivot krojiti i mani se panike
za cca 10 godina, volio bih cuti pricu o toj raji koja je satro uspjesnija od tebe
- Secer_033
#1572 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ja rekoh sad ce reci da mu je 50, kad on tek puni 25. Djecace, uzivaj, zivot tek treba poceti. 
- Capajebo
#1573 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Kazu da pusaci umiru mladi, a on ga pusi vec 25 godina na tom planuSecer_033 wrote:Ja rekoh sad ce reci da mu je 50, kad on tek puni 25. Djecace, uzivaj, zivot tek treba poceti.
-
sha_ba
#1574 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ode a mladCapajebo wrote:Kazu da pusaci umiru mladi, a on ga pusi vec 25 godina na tom planuSecer_033 wrote:Ja rekoh sad ce reci da mu je 50, kad on tek puni 25. Djecace, uzivaj, zivot tek treba poceti.
- kafanski_covjek
#1575 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
mislis, ode a sarme nije prob'osha_ba wrote: Ode a mlad![]()