Pa zgrnuo co'ek pare i nestao.vješalica wrote: nema im nigdje onog lika aldina aldena ili kako se već zvao,bio vazda najglasniji oko pasa
Ovim ostalima je malo para...
Pa zgrnuo co'ek pare i nestao.vješalica wrote: nema im nigdje onog lika aldina aldena ili kako se već zvao,bio vazda najglasniji oko pasa
nema vise para od cuka ...Nanananana wrote:Pa zgrnuo co'ek pare i nestao.vješalica wrote: nema im nigdje onog lika aldina aldena ili kako se već zvao,bio vazda najglasniji oko pasa
Ovim ostalima je malo para...
kakavdanakneiskustvu wrote:http://www.rtvze.ba/udruzenje-sapa-kazn ... anja-pasa/
Žao mi je pasa, oni su u svemu tome nevini, a platiće najveću cijenu.kakavdanakneiskustvu wrote:http://www.rtvze.ba/udruzenje-sapa-kazn ... anja-pasa/
procitaj moj prvi post ovdje i zbog cega mi je bila ukinuta tema i jos zamalo ban da pokupimL u c i f e r wrote:
Black swan wrote:al jaro zamisli u haustoru psi![]()
![]()
![]()
![]()
pa sta je sljedeće kvote za udomljavanje po stanovima![]()
![]()

O najugroženijima ...... se brine u svom malom stanu, na 12. spratu u kojem je nemoguće ne primijetiti ogromnu količinu lijekova posloženih na policama i u mnogobrojnim ladicama.
– Ja ništa ne prepuštam slučaju. U kući držim bolesne pse, pse koje moram da držim na infuziji, na lijekovima. Nevakcinisane pse, koji su bolesni i koji ne mogu da idu u čopore,
L u c i f e r wrote:
Kad su pare u pitanju nije im bitan status lica. Sto se njih tice, lice moze biti i rahmetliMatzan wrote:L u c i f e r wrote:
Zanima me prima li ova fondacija "Dogs trust" donacije od fizičkih lica?
Donirao bih određena sredstva, a oni mi djeluju najozbiljniji i najsigurniji.
cim sam je vidio u onom "dokumentarcu" znao sam da zenska nije tacna, jednostavno vidis na osobi i kraj price, ovaj primjer to bez ikakve dvojbe podupireInnovation wrote:Black swan wrote:al jaro zamisli u haustoru psi![]()
![]()
![]()
![]()
pa sta je sljedeće kvote za udomljavanje po stanovima![]()
![]()
O najugroženijima ...... se brine u svom malom stanu, na 12. spratu u kojem je nemoguće ne primijetiti ogromnu količinu lijekova posloženih na policama i u mnogobrojnim ladicama.
– Ja ništa ne prepuštam slučaju. U kući držim bolesne pse, pse koje moram da držim na infuziji, na lijekovima. Nevakcinisane pse, koji su bolesni i koji ne mogu da idu u čopore,![]()