Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post Reply

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

Krokodajl

#1551 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Krokodajl »

Mislim da bi Kurdi za vrijeme ove administracije mogli dočekati neke pomake u rješavanju svog pitanja, vjerovatno u Iraku.
burgundy

#1552 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by burgundy »

Svaka cast.
tzipiripi

#1553 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by tzipiripi »

jeza u ledja wrote: Da, kontekst recenice aludira na ljubljenje velikog broja beba i mogucnost fasovanja zaraznih bolesti zbog toga. Zar nisi jebote nikad cuo za to? :-)
Kontekst rečenice veli da "ako poljubiš dovoljno beba i putuješ puno avionom more te ubandačit". Kontekst veli da se umorila od ljubljenja :lol: :lol:
Mada Kill Bill veli da Killary "work like devil" :evil:
jeza u ledja

#1554 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Nisi ti to bogami dobro shvatio.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1555 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Truba »

nisam imao sex s tom zenom sada dobiva potpuno drugaciji smisao :lol:
Ja_Ja

#1556 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Ja_Ja »

burgundy wrote:

Svaka cast.
Svaka cast za Michael Savage-a? Taman kad covjek pomisli da imamo neke granice neko se nadje da podrzi ove tipove. Savage i ostala gamad konzervativnog radio "talk show-a" sluze samo za licno bogacenje dok serviraju govna koja serviraju masama poluobrazovanih i neobrazovanih amerikanaca.
Avetinho

#1557 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Avetinho »

Lik je lokalna budala koja misli da mehosi otimaju bosancima mukotrpno zaradjene poslove gdje rade kao crnci.
burgundy

#1558 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by burgundy »

Ja_Ja wrote:
burgundy wrote:

Svaka cast.
Svaka cast za Michael Savage-a? Taman kad covjek pomisli da imamo neke granice neko se nadje da podrzi ove tipove. Savage i ostala gamad konzervativnog radio "talk show-a" sluze samo za licno bogacenje dok serviraju govna koja serviraju masama poluobrazovanih i neobrazovanih amerikanaca.
Iskreno prije ovog intervjua nisam cuo za lika ali sa vecim dijelom onog sto je rekao se slazem.
Avetinho

#1559 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Avetinho »

Ne bi vjerovao koliko vas ima koji se s ovim idiotom slazete.
jefferson

#1560 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jefferson »

Avetinho wrote:
Challenger__ wrote:
Samo da ti...
Nemam ja šta da pričam sa tobom i sličnima. Od sada ste samo Čmoljin problem. Moj niste, ni pod razno.
Idete na ignore.

_______
Zasto Cmoljin? Zato sto si po ko zna koji put uhvacen u lazi i falsifikovanju "vijesti"? I jos, onako usput, samodeklarisani rasista? Nema Cmoljo nista s tim.

A za ignore, ne molim te! Glavu u pijesak? Kako ce drugi znati da si rasista ako ne vidis moje postove? Hmmm, cekaj, nije tako. Svi drugi ce znati, ali ti neces. I to je nesto, za utjehu.
Nema vece zalopojke na forumu. On ko Trump, win, win, a samo kuka.
Chelli svoj rasizam gajo odkako je na forumu, a sve pod plastom borbe protiv imperijalizma :lol: :lol: :lol: :lol:
omar little

#1561 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by omar little »

stara, izlizana "nisam rasista, neki moji najbolji prijatelji su crnci" je dobila do sada neosvojen level. nisam rasista, imam kineza na avataru. :D
Avetinho

#1562 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Avetinho »

Tuzno je to, neki tako citav zivot odzive a ne znaju sta su u dusi.
daddy-kool

#1563 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by daddy-kool »

George H.W. Bush to vote for Hillary

Former President George H.W. Bush is bucking his party's presidential nominee and plans to vote for Hillary Clinton in November, according to a member of another famous political family, the Kennedys.
Bush, 92, had intended to stay silent on the White House race between Clinton and Donald Trump, a sign in and of itself of his distaste for the GOP nominee. But his preference for the wife of his own successor, President Bill Clinton, nonetheless became known to a wider audience thanks to Kathleen Hartington Kennedy Townsend, the former Maryland lieutenant governor and daughter of the late Robert F. Kennedy.
Story Continued Below
On Monday, Townsend posted a picture on her Facebook page shaking hands next to the former president and this caption: "The President told me he’s voting for Hillary!!”

Read more: http://www.politico.com/story/2016/09/e ... ary-228395
jeza u ledja

#1564 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Trumpov rast u anketama je izgleda peaked out. Danas su izasle dvije u kojima stoji gore nego prije sedam dana. Ovo je vec treci put u zadnjih 6 mjeseci da on sedmicama sustize Hillary, dodje do izjednacenja, i onda opet tropa. Ne moze dalje. Sad su i dalje naravno izjednaceni i prerano je donositi zakljucke, ali ovo je ono sto su pollsteri cekali, tj. gledali da li ce se opet desiti isto. Da li to sad znaci da ce Hillary opet u narednim sedmicama poceti odmicati na +3, +5, ili +8 posto, ne znam. Dosta toga ovisi i od najnovijih desavanja, ovih napada u NY/NJ i MN, ali i od debate koja je na programu mescini 26og. Ako se nakon ovoga Hillary ponovo pocne odmicati tempom i bude na +5 ili vise sredinom oktobra, mislim da ce prognoze skociti na preko 80% sansi za nju.
Jednostavno, i kada je Trump najbolji on jedva nju dostize, a kad je najgori - tropa.

Mada, cijelo ovo vrijeme, electoral college situacija izgleda jos gore, za Trumpa. Jednostavno njegov put do 270 boba izgleda vrlo zajeban. Ne znam kako moze uzeti VA, PA ili NH, gdje ni u jednom pollu u zadnjih godinu dana nije bio ispred. Bez toga, mora uzeti sve zivo, cak i neke drzave gdje ni sad ne vodi, tipa NC, CO i NV, plus sve gdje se ocekuje da pobjedi tipa GA, AZ. Jedino vidim da je napravio pomak u IA i OH, ocigledno se bjelacka popupalacija u tim drzavama ljutnula na neke skorasnje komentare Clintonove.
zenit dozic

#1565 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by zenit dozic »

daddy-kool wrote:George H.W. Bush to vote for Hillary

Former President George H.W. Bush is bucking his party's presidential nominee and plans to vote for Hillary Clinton in November, according to a member of another famous political family, the Kennedys.
Bush, 92, had intended to stay silent on the White House race between Clinton and Donald Trump, a sign in and of itself of his distaste for the GOP nominee. But his preference for the wife of his own successor, President Bill Clinton, nonetheless became known to a wider audience thanks to Kathleen Hartington Kennedy Townsend, the former Maryland lieutenant governor and daughter of the late Robert F. Kennedy.
Story Continued Below
On Monday, Townsend posted a picture on her Facebook page shaking hands next to the former president and this caption: "The President told me he’s voting for Hillary!!”

E ako kaze tako hitler dvajesprvog stoljeca onda nema druge :thumbup:
Avetinho

#1566 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Avetinho »

Zenite, ispala ti stoperica.
seln

#1567 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by seln »

zenit dozic wrote:
daddy-kool wrote:George H.W. Bush to vote for Hillary

Story Continued Below

E ako kaze tako hitler dvajesprvog stoljeca onda nema druge :thumbup:
Senior, ne Junior.
tzipiripi

#1568 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by tzipiripi »

Killaryna nova knjiga na Amazonu https://smile.amazon.com/product-review ... geNumber=1

' Te led, ovi nisu normalni, komentari su ludnica. A najbolji ovih koji su dali 5 zvjezda. Evo par kraćih :lol: :lol:
5.0 out of 5 stars I want to live
Nothing new here. The book is full of lies, just like Hillary. I'm leaving a five star review so I don't get straight up murdered.
1,061 people found this helpful.

5.0 out of 5 stars Truthfully, I was going to give this book 1-star,
but I was afraid that if I did so I would end up accidentally shooting myself in the head 5 or 6 times and then die from a heart-attack.
471 people found this helpful.

5.0 out of 5 stars Left you 5 stars, now please don't have me killed Hillary.

5.0 out of 5 stars Please don't suicide me... ......
:lol: :lol:

https://pjmedia.com/trending/2016/09/18 ... -murdered/
burgundy

#1569 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by burgundy »

Killary se priprema za debatu ko rumun Futku.

Nema se daha do ona bude predsjednica.Pomest ce je Trump.Biliv me.
sjedi 1

#1570 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by sjedi 1 »

Black swan wrote:svijet će biti lošije mjesto ako izaberu trumpa

eto bolje je mjesto za vrijeme obame buša klinktona i uklanjanja gadafija sadama bašara
Svaki američki predsjednik ma ko on bio je klasična lutka na koncu i ništa više
Ja ne mogu da vjerujem da još ima ljudi koji razmišljaju u fazonu :"ako bude Hilari biće ovo a ako bude Tramp neće tako nego će ovako biće suprotno..."
:lol:
jeza u ledja

#1571 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

burgundy wrote:Killary se priprema za debatu ko rumun Futku.

Nema se daha do ona bude predsjednica.Pomest ce je Trump.Biliv me.
Ma sigurno. :lol:
Avetinho

#1572 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Avetinho »

sjedi 1 wrote:

eto bolje je mjesto za vrijeme obame buša klinktona i uklanjanja gadafija sadama bašara
Ja ne mogu da vjerujem da još ima ljudi koji razmišljaju u fazonu :"ako bude Hilari biće ovo a ako bude Tramp neće tako nego će ovako biće suprotno..."
Sjedi jedan. Prespavao si prethodnih osam godina.
sjedi 1

#1573 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by sjedi 1 »

Avetinho wrote:
sjedi 1 wrote:

Izvini ali ti onda nemaš blage veze
Pozdrav
Avetinho

#1574 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Avetinho »

sjedi 1 wrote:
Avetinho wrote:
sjedi 1 wrote: Svaki američki predsjednik ma ko on bio je klasična lutka na koncu i ništa više
Izvini ali ti onda nemaš blage veze
Pozdrav
Samo mi nemoj reci da si i ti jedan od onih koji se iz neke bosanske pripizdine razumiju u razlike u platformama partija i predsjednickih kandidata u Americi.
jeza u ledja

#1575 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Guz Pojet wrote:Mnogo je bolje da Trump bude predsjednik. Gluposti koje najavljuje tipa zid, ili zabrana ulaska "svim muslimanima" nece proci zbog zakonodavnog ili sudskog checka a to je ionako predizborna suplja.

S druge strane, Donald je mnogo umjereniji po pitanju vanjske politike i trgovinskih odnosa koji su znatno vise u ingerenciji predsjednika nego ove druge stvari. Tu je Hilari samo ispostava korporacija i Wall Streeta, odnosno intervencionistickih jastrebova koji prave sranje po Siriji, Libiji, Ukrajini, Iraku, Afganistanu, Palestini, itd.

Sistem i mainstream mediji su bas zapeli da je izaberu, ali svojevrsna revolucoja protiv statusa quo je krenula i to sto su pokrali Bernija, sto stigmatiziraju Snowdena, itd ce im se vratiti kao bumerang.
Ma da, Trump je umjereniji. Samo sto ne bi iskljucio koristenje nuklearnog oruzja, cak i u Evropi. :D

Jasno je da je Hillary dio establishmenta, i da bi nastavila manje-vise slicnu vanjsku politiku kakvu je imao i Obama, ako ne i vise intervencionisticku, to znamo za Hillary. Sto se tice Trumpa, za njega ne znamo kako bi reagovao u situaciji krize. Za njega ne znamo ni koliko bi bio pod uticajem ljudi iz njegove stranke, raznih savjetnika za razna pitanja. Frajer bi bio u stanju uci u rat radi licnog interesa bogacenja.
Post Reply