Safet Sušić - Pape
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- vicious
#1551 Re: Safet Sušić - Pape
Eee, obavezno uslikaj i postavi, mislim to baš nekog zanima... 
-
Azrail
#1552 Re: Safet Sušić - Pape
Tema samo za istomišljenike? Neki fašizam na djelu?trcicu trceci wrote:napusti temuA1fa wrote:Ja bih samo da se tuspasim na temi koja je napravljena za papetoljupce i stovatelje njegovog lika i (ne)djela![]()
Sad se ponovo mogu radovati jer smo tumor iz reprezentacije ipak na vrijeme odstranili, hvala Mesi i igracima sto su pokazali do koga je bilo
!!Allez Dijon!!![]()
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1553 Re: Safet Sušić - Pape
dajte ljudi imajte mjeru...ja razumijem kad je selektor bio, ne ide nas i neće čoek da ode, pa mu onda sve kamarate...i ja sam mu tada svašta govorio u afektu, ljutnji.
Al čoek više nije selektor, odsviro svoje što se toga tiče i nema potrebe da ga prozivate na takav, seljački i primitivan način. Samo fukara udara na one što ne mogu uzvratiti.
Al čoek više nije selektor, odsviro svoje što se toga tiče i nema potrebe da ga prozivate na takav, seljački i primitivan način. Samo fukara udara na one što ne mogu uzvratiti.
-
RtrnOfSalisbury
#1554 Re: Safet Sušić - Pape
ako bi sajketa ocerali fudbalski svijet na planeti bi bio mnogo siromasniji i vise nikad isti
morali bi gledat jutube i stare kazete i uz rakijcu i miric mitra prepricavat sta se sve zdogodilo i kako je nekad (dobro) bilo. u tom smislu apelujem na drugove rukovodioce evijana da imaju strpljenja i ne oceraju sajketa. nek uzmu u obzir i ekonomski efekat, koliko bosanaca pije evijan vodu samo zbog sajketa
a jednog dana kad sajke unidje u prvu ligu nece moc natocit vode kolko ce bit potrazivanje. odveo je bih na sp i poceo projekat ep dje smo vec u barazu, pa dje nece evijan uvest u prvu ligu. nema sanse
- insomnia78
#1555 Re: Safet Sušić - Pape
Ide voz, ide voz, ide voz...

Odose i Dijon

Odose i Dijon
-
groove
#1556 Re: Safet Sušić - Pape
veceras igraju metz-clermont.
ovdje safetu nikako ne odgovara pobjeda domacina.
- JoseMujica
#1557 Re: Safet Sušić - Pape
RtrnOfSalisbury wrote:ako bi sajketa ocerali fudbalski svijet na planeti bi bio mnogo siromasniji i vise nikad istimorali bi gledat jutube i stare kazete i uz rakijcu i miric mitra prepricavat sta se sve zdogodilo i kako je nekad (dobro) bilo. u tom smislu apelujem na drugove rukovodioce evijana da imaju strpljenja i ne oceraju sajketa. nek uzmu u obzir i ekonomski efekat, koliko bosanaca pije evijan vodu samo zbog sajketa
a jednog dana kad sajke unidje u prvu ligu nece moc natocit vode kolko ce bit potrazivanje. odveo je bih na sp i poceo projekat ep dje smo vec u barazu, pa dje nece evijan uvest u prvu ligu. nema sanse
em nisu više rozih šuškavaca prodali ni za pošljednjeg Pride-a ko za ovih 7 kola što ih Sajo vodi
-
Korisničkoime
#1558 Re: Safet Sušić - Pape
Ja nikada nisam vrijedao Susica barem koliko se sjecam mozda u napadu ocaja da sam nekada izgubio svijest pa buncaoteta marica druga wrote:Sinoć zaboravih reći da svi pacijenti koji dolaze imaju dvije ili tri iste zamjerke što se tiče Sušića, pa onda izmisle još poneku, a onda kad i sami shvate da nemaju neke jake argumente pređu na vrijeđanje. Eh sad da li je to posljedica teškog djetinjstva, nesređenog života ili nešto treće ne bih vam znao reći. Uglavnom puna podrška adminu u borbi protiv jednog ili više njih sa višestrukim profilima.
PS. ZDRAVA RASPRAVA UVIJEK, VRIJEĐANJE NIKAKO!!! ODSTRANIMO PACIJENTE!!!![]()
![]()
Druga stvar je sto se vas par tvrdokornih papetovaca a ima vas 3-4 maks razumijete u fudbal ko Mara u kriv qurac. Vasi motivi su neka iskrivljena verzija patriotizma, klupske boje i licne simpatije.
Ko god od vas zeli dacu mu hrpu argumentovanih zamjerki na rad Susica ali se takoder mora reci da je bilo i dobrih stvari na zalost ove lose su prevagnule i to debelo.
Pored svega smatram da je pogresno kroz reprezentaciju navijati za samo jednu osobu iz nekih licnih ili pseudo patriotskih motiva kao sto ste cinili vi. Vi ste bili prvenstveno navijaci Susica a reprezentacija je bila na drugom mjestu ako i to uopste.
-
Korisničkoime
#1559 Re: Safet Sušić - Pape
Gdje je taj lik uopste znam da prije nije bilo stranice na temi Susic gdje on neposlusne nije pokusavao dovedti u red. Tad mu je neko poceo davati nadimke Zaratrustra i slicno postao maskota teme i nestao u vidu dima.ganjeta wrote:Corola like this
- ganjeta
#1560 Re: Safet Sušić - Pape
Trajni je popušio. Cvrčak mu je lijepo etikete
.
- insomnia78
#1561 Re: Safet Sušić - Pape
"Heroji su neka nova raja
Emin, Dino, Taib, Eno
Branioci grada,
e moj Pape da si ovdje sada...
Heroji su neka nova raja
Sake, Ćelo, Braco, Neno
Branioci grada,
E moj Pape da si ovdje sada..."
Emin, Dino, Taib, Eno
Branioci grada,
e moj Pape da si ovdje sada...
Heroji su neka nova raja
Sake, Ćelo, Braco, Neno
Branioci grada,
E moj Pape da si ovdje sada..."
-
Azrail
#1562 Re: Safet Sušić - Pape
Jedino nikad neću shvatiti zašto tolike simpatije prema Safetu da ga se zdušno brani i podržava čak i kada cijeli svijet vidi da je ubleha.
- insomnia78
#1563 Re: Safet Sušić - Pape
Ljudi zdusno brane i podrzavaju licnosti, pokrete i ideologije koje su sto puta vece ublehe od Papeta
-
Paul F.
#1564 Re: Safet Sušić - Pape
Ti očigledno mnoge stvari ne shvataš. Najneshvatljivije je zašto oni koji ne simpatišu ni klub ni Papeta dolaze na ovu temu. To su socijalni slučajevi i ne pada mi napamet da nekog "branim" od takvih.Azrail wrote:Jedino nikad neću shvatiti zašto tolike simpatije prema Safetu da ga se zdušno brani i podržava čak i kada cijeli svijet vidi da je ubleha.
Last edited by Paul F. on 16/10/2015 20:35, edited 1 time in total.
-
Paul F.
#1565 Re: Safet Sušić - Pape
Vode gostigroove wrote:veceras igraju metz-clermont.
Last edited by Paul F. on 16/10/2015 23:14, edited 1 time in total.
-
Paul F.
#1566 Re: Safet Sušić - Pape
2- za Clermont 
- insomnia78
#1567 Re: Safet Sušić - Pape
Opa, evo noci, evo ludila
- JoseMujica
#1568 Re: Safet Sušić - Pape
Azrail wrote:Jedino nikad neću shvatiti zašto tolike simpatije prema Safetu da ga se zdušno brani i podržava čak i kada cijeli svijet vidi da je ubleha.
zato što Pape ne tuši sa nakim pametovanjima već fino zabavlja raju. Ako to nisi skonto ti si momak zalutao ovdje jer ne razumiš da je u svakom takmičenju puno bodova u igri...shvaćaš
ps
ako Clermot uzme 3 boda Metzu i sutra Sajo nastavi prljavi ples eto ga da dahće za vratom prvoj petorci
-
Azrail
#1569 Re: Safet Sušić - Pape
Uvrede su pale i borba može početiPaul F. wrote:Ti očigledno mnoge stvari ne shvataš. Najneshvatljivije je zašto oni koji ne simpatišu ni klub ni Papeta dolaze na ovu temu. To su socijalni slučajevi i ne pada mi napamet da nekog "branim" od takvih.Azrail wrote:Jedino nikad neću shvatiti zašto tolike simpatije prema Safetu da ga se zdušno brani i podržava čak i kada cijeli svijet vidi da je ubleha.
-
Paul F.
#1570 Re: Safet Sušić - Pape
Ti došo ovde da se "boriš" sa drugim forumašima ? Normalni ljudi ne dolaze na forum zbog takvih stvari.Azrail wrote:
Uvrede su pale i borba može početi
-
Paul F.
#1571 Re: Safet Sušić - Pape
Metz izjednači. To je i najbolje jer oba tima su nam konkurenti.
-
Azrail
#1572 Re: Safet Sušić - Pape
Stvarno nema potrebe za vrijeđanjem drugih forumaša.Paul F. wrote:Ti došo ovde da se "boriš" sa drugim forumašima ? Normalni ljudi ne dolaze na forum zbog takvih stvari.Azrail wrote:
Uvrede su pale i borba može početi
Kasnije ćeš od moderacije tražiti zaštitu za Papeta, a ti vrijeđaš sve ostale.
- perfekcionista1
#1573 Re: Safet Sušić - Pape
predvidjam da ce danas papkeljupci biti na aparatima. insalah 
- perfekcionista1
#1574 Re: Safet Sušić - Pape
papke na presici izjavio da je bolji bod nego 3 boda u ovoj utakmici jer se igraci onda nece uzoholiti i igrat ce bolje nastavak prvenstva 
- Charuga
- Globalni moderator
#1575 Re: Safet Sušić - Pape
A da malo prestanete sa tim "papke"? Otišli ste predaleko i vrijeme je da prestanete.