Novi rat

Locked
Patriotska_Liga

#1551 Re: Novi rat

Post by Patriotska_Liga »

cekek wrote:I zbog toga se cijele te garniture moralnih bezkarakternih ljiga treba otarasiti. Bošnjaci su narod koji je nedavno imao jednog Bijedića, Pozderca, Spahu, ljudi koji su nešto stvarno napravili za bošnjački narod. Narod koji je nažalost zahvaljujući DJELIMIČNO vlastitim nesposobnim vođama došao do ovoga danas.
Imali smo i skoro jednog Bijedića, da izvineš.

Isto tako je Izetbegović obećao i onih 100k radnih mjesta - bez pokrića.

Ali kako da on vidi iz svoje udobne viletine na Poljinama kako narod diše. Možeš mislit on garantov'o sigurnost. Pa siđi muto mutavi među narod, vidi kako narod misli pa bi znao šta možeš obećati, šta ne.

Kakve nesposobne političke predstavnike imamo čudo i postojimo.
zenit dozic

#1552 Re: Novi rat

Post by zenit dozic »

cekek wrote:
zenit dozic wrote:Meni je baš drago da se Baka posipa pepelom, da Bošnje još jednom vide za kog su jadu glasale :-)

Čuj on obećo, pa obećo je i sto hiljada radnih mjesta pa nikom ništa, nek samo on nastavi obećavat, pa se posipat pepelom :thumbup:
Ali se posipa preko tvoje, moje, kičme ostalih forumaša, i cijelog naroda. Nek se posipa pepelom do sutra, al ne preko mene.
Bake će proći ali mi ostajemo - kao narod koji samo pluta kroz istoriju, bez motora i kormilara
Ma narod je pokazao svoj stav, a ova ubleha i ostale ublehe nek se izvinjavaju, pa opet bošnjo glasaj za njih
babanovac

#1553 Re: Novi rat

Post by babanovac »

Izvinjavam se forumasima na mojoj logici koja je formirana pod dejstvom TVBG i TVNS ranih ´90-tih godina, jer u mom selu drugog kanala nismo imali. Naime, jugoslovenska armija - Savezne republike Jugoslavije u povlacenju iz BiH je zauzela sve okolne TV repetitore i naucila nas stvaranju apstraktne, sire slike.
Po toj mojoj logici, moguca su samo tri scenarija:

1) Vucic je sam sebe kamenovao sa udaljenosti od 3m,
2) Vucica su kamenovali francuski i britanski obavjestajci
3) Vucic nije kamenovan, snimak je montiran.
L u c i f e r

#1554 Re: Novi rat

Post by L u c i f e r »

Incko:
Smatrate li da je u redu bilo što ste premalo koristili ovlasti?
Jedno vrijeme sam to smatrao ispravnim ali momentalno vjerujem da to nije ispravno. Moramo početi da mislimo na alternative.
Lijepa prpa. :izet:
Innovation

#1555 Re: Novi rat

Post by Innovation »

Lukač je na pres-konferenciji za novinare u Banjoj Luci dodao da su imali procjene da bi Vučić mogao biti ugrožen u Srebrenici, ali da Direkcija za koodinaciju policijskih tijela BiH nije dozvolila da entitetska policija osigurava Vučića u dijelu koji je u njihovoj nadležnosti.

Tvrdi da su pripadnici specijalne policije MUPRS-a spriječili veće incidente, jer su bili u civilu u masi, na što su se odlučili zbog procjene ugroženosti sigurnosti Vučića i time spriječili veći napad na srbijanskog premijera. :-)
On je dodao da je sa mjesta komemoracije policija Srpske izvukla i predsjednika Slovenije Boruta Pahora kojeg je, takođe, pogodilo kamenje i koji je bio fizički ugrožen.
:-)
"Predsjednik Slovenije Borut Pahor nije napadnut niti je povrijeđen nakon današnjih dešavanja u Memorijalnom centru Srebrenica-Potočari, potvrdio je za AA Iztok Grmek, ambasador Slovenije u Bosni i Hercegovini.

On je rekao da je slovenski predsjednik Pahor bio prisutan u Memorijalnom centru do kraja ceremonije, nakon čega se sa slovenskom delegacijom helikopterom uputio ka Sloveniji.
RepublikanskaGarda

#1556 Re: Novi rat

Post by RepublikanskaGarda »

Evo utisak mene kao Hrvata......na 20. godisnjicu genocida majke srebrenice, nacelnik srebrenice i i bosnjacki clan predsjednistva se ispricavaju jednom Vucicu koji ima takvu proslost da ne bi smio krocit u BIH a kamoli krocit u Srebrenicu, vec sam negdje napisao....takvo sto je nemoguce zamisliti u Vukovaru....pa prvo bi najebali nasi politicari a sta bi tek radili od vucica ili nikolica to ni sam dragi Bog nezna, bez uvrede ali bosnjacka diplomacija je daleko ispod srpske razine, vuciic je majstorski odigro, zaradio poene i kod kuce i u svijetu, bosnjacka elita ispala naivna.....i jos se ispricava...eto toliko od mene
zenit dozic

#1557 Re: Novi rat

Post by zenit dozic »

babanovac wrote:Izvinjavam se forumasima na mojoj logici koja je formirana pod dejstvom TVBG i TVNS ranih ´90-tih godina, jer u mom selu drugog kanala nismo imali. Naime, jugoslovenska armija - Savezne republike Jugoslavije u povlacenju iz BiH je zauzela sve okolne TV repetitore i naucila nas stvaranju apstraktne, sire slike.

ja nigdje nisam vidio kamen, nego plastične flaše i pokoju cipelu, dakle,
1.raja je nezadovoljna toplom vodom iz revolta počela bacati flaše,
2. neki su bacali tijesnu obuću, jer su dobili žuljeve na nogama,
3. Ostali su željeli da prime ruku pomirenja od strane Vučića i tu je nastala gužva jer su se počeli neki ubacivat preko reda
putokaz1

#1558 Re: Novi rat

Post by putokaz1 »

babanovac wrote:Izvinjavam se forumasima na mojoj logici koja je formirana pod dejstvom TVBG i TVNS ranih ´90-tih godina, jer u mom selu drugog kanala nismo imali. Naime, jugoslovenska armija - Savezne republike Jugoslavije u povlacenju iz BiH je zauzela sve okolne TV repetitore i naucila nas stvaranju apstraktne, sire slike.

pod 3
L u c i f e r

#1559 Re: Novi rat

Post by L u c i f e r »

Reuters javlja kako je Srbija osudila "pokušaj ubistva" premijera Vučića u Srebrenici, nazvavši ga atentatom, te kako je gomila isprovocirana dubokim gnjevom koji osjećaju prema beogradskom negiranju genocida u Srebrenici.
:violina:
BHCluster

#1560 Re: Novi rat

Post by BHCluster »

RepublikanskaGarda wrote:Evo utisak mene kao Hrvata......na 20. godisnjicu genocida majke srebrenice, nacelnik srebrenice i i bosnjacki clan predsjednistva se ispricavaju jednom Vucicu koji ima takvu proslost da ne bi smio krocit u BIH a kamoli krocit u Srebrenicu, vec sam negdje napisao....takvo sto je nemoguce zamisliti u Vukovaru....pa prvo bi najebali nasi politicari a sta bi tek radili od vucica ili nikolica to ni sam dragi Bog nezna, bez uvrede ali bosnjacka diplomacija je daleko ispod srpske razine, vuciic je majstorski odigro, zaradio poene i kod kuce i u svijetu, bosnjacka elita ispala naivna.....i jos se ispricava...eto toliko od mene
:thumbup:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1561 Re: Novi rat

Post by JoseMujica »

u svakom slučaju su ga Prošnje poflautale as usual

paščetu je trebalo uskratiti pristup memorijalnom centru nenaslilnim metodama...blokiranjem ceste i to je to

sada neka Don Neonko i Zlatousti izmjenjuju izvinjenja da popune stranice novina
gospodja profiterka

#1562 Re: Novi rat

Post by gospodja profiterka »

JoseMujica wrote:u svakom slučaju su ga Prošnje poflautale as usual

paščetu je trebalo uskratiti pristup memorijalnom centru nenaslilnim metodama...blokiranjem ceste i to je to

sada neka Don Neonko i Zlatousti izmjenjuju izvinjenja da popune stranice novina
Ma nije niko poflautao, šta dramite. Eto, svuda su slike vojvode nižeg reda kako kleca pod kišobranom i to je to. Ništa strašno.
nikad_vise

#1563 Re: Novi rat

Post by nikad_vise »

BHCluster wrote:
RepublikanskaGarda wrote:Evo utisak mene kao Hrvata......na 20. godisnjicu genocida majke srebrenice, nacelnik srebrenice i i bosnjacki clan predsjednistva se ispricavaju jednom Vucicu koji ima takvu proslost da ne bi smio krocit u BIH a kamoli krocit u Srebrenicu, vec sam negdje napisao....takvo sto je nemoguce zamisliti u Vukovaru....pa prvo bi najebali nasi politicari a sta bi tek radili od vucica ili nikolica to ni sam dragi Bog nezna, bez uvrede ali bosnjacka diplomacija je daleko ispod srpske razine, vuciic je majstorski odigro, zaradio poene i kod kuce i u svijetu, bosnjacka elita ispala naivna.....i jos se ispricava...eto toliko od mene
Moze li mi neko samo objasniti kakve je poene Vucic zaradio?
Odjednom su svi shvatili da je hudi Vucic koji je jedini negator genocida na cijelom onom skupu zrtva a svih ostalih 80 delegacija izmanipulirani od Islamskih fanatika.Jasno je evropa ali i civilizovan svijet stavio do znanja sta misli o Vucicevom negiranju i ruskom vetu i ova saopstenja su sad samo floskule.Stvarno nas je navukao i zajebao.Ev Bosnjaci se tresu sto ce izaci neko saopstenje o kojem se kaze da nije trebalo cipelariti levata.Bacit ce evropljani koji tweet,nasi ce prosuti koju floskulu a on je primio poruku koju je trebao.Isto kao da dosad Evropa i Amerika nisu znali da u BiH zive muslimani,da govore Allah Ekber,i da mrze Srbiju koja im je nanijela toliko bola i patnje.

Bosnjaci imaju podrsku Amerike i Zapada,samo sto za razliku od Albanaca nismo dosad koristili tu podrsku i igrali prljavo i agresivno.
Jest me stvarno briga hoce li neki evropski građanin da se sazali na nekoga ko negira genocid,pozivao na ubijanje mog naroda i podrzava hapsenje generala odbrane Srebrenice.Il ce mu zasmetati neka vjerska uzrecica pa ce on od danas mrziti kao muslimane a dosad su ih volili.Bosnjaci njima trebaju radi interesa i zbog interesa oni Bosnjake podrzaju a ne sto Bosnjaci ne klice "tegbir" i slicno.Podrzaje zapad i ISIL kad im je u interesu tako da ne vidim sta ce ovo promjenit.
desni

#1564 Re: Novi rat

Post by desni »

I ja sam bio izlozen zracenju sa TVBG i TVNS pa sam slicno tebi zamislio jedan scenarij.
    Vaginoustog su napali oni specijalci sto su bili ubaceni u civilu :wink:
      Nemojmo se zavaravati sve ovo je dio zavjere Kominterne i Teherana da se Bosnjaci prikazu kao sljedbenici ISILA a sve sa ciljem uspostave novog svjetskog poretka :idea:
      BHCluster

#1565 Re: Novi rat

Post by BHCluster »

nikad_vise wrote:
      BHCluster wrote:
      Moze li mi neko samo objasniti kakve je poene Vucic zaradio?
      Odjednom su svi shvatili da je hudi Vucic koji je jedini negator genocida na cijelom onom skupu zrtva a svih ostalih 80 delegacija izmanipulirani od Islamskih fanatika.Jasno je evropa ali i civilizovan svijet stavio do znanja sta misli o Vucicevom negiranju i ruskom vetu i ova saopstenja su sad samo floskule.Stvarno nas je navukao i zajebao.Ev Bosnjaci se tresu sto ce izaci neko saopstenje o kojem se kaze da nije trebalo cipelariti levata.Bacit ce evropljani koji tweet,nasi ce prosuti koju floskulu a on je primio poruku koju je trebao.Isto kao da dosad Evropa i Amerika nisu znali da u BiH zive muslimani,da govore Allah Ekber,i da mrze Srbiju koja im je nanijela toliko bola i patnje.

Bosnjaci imaju podrsku Amerike i Zapada,samo sto za razliku od Albanaca nismo dosad koristili tu podrsku i igrali prljavo i agresivno.
      Jest me stvarno briga hoce li neki evropski građanin da se sazali na nekoga ko negira genocid,pozivao na ubijanje mog naroda i podrzava hapsenje generala odbrane Srebrenice.Il ce mu zasmetati neka vjerska uzrecica pa ce on od danas mrziti kao muslimane a dosad su ih volili.Bosnjaci njima trebaju radi interesa i zbog interesa oni Bosnjake podrzaju a ne sto Bosnjaci ne klice "tegbir" i slicno.Podrzaje zapad i ISIL kad im je u interesu tako da ne vidim sta ce ovo promjenit.
      I ja se nebih slozio za nekakve poene.
      sumirprimus

#1566 Re: Novi rat

Post by sumirprimus »

Kako vojvoda podvija reep bjezi guzicom bemlz obzira kroz masu neprocjenjivo.jebes politicke poene nismo tu nikad ni bili pozitivni...poen gor gol,vojvoda bezi beziiii...
      sumirprimus

#1567 Re: Novi rat

Post by sumirprimus »

Optuzuju policiju fbih za necinjenje....optuzuju...ma koga vise libo za sta oni optuzuju....
      Ridjobradi ko djanarika zelen.kisi kako god.
      JoseMujica
      Grijem se na: malograDŽane
      Vozim: Tuarega
      Horoskop: Poskok

#1568 Re: Novi rat

Post by JoseMujica »

za Vučića odličan politički spin...well played

pregledjte malo strane medije...komemoracija je u drugom planu i svi pišu o napadu na premijera Srbije

npr. BBC
      Srebrenica massacre anniversary: Crowds chase Serb PM away

naravno, ako vam je jedino relevantno pisanje hAvaza onda zanemarite post
      Tomahawk11
      Globalni moderator

#1569 Re: Novi rat

Post by Tomahawk11 »

Al se drami oko Vucica. Nije trebalo onako, ali da te pitam....
      Kakav komentar imas na Ramino dozivanje sina u smrt?
      Kakav komentar imas na Skorpione?
      Kakav komentar imas tolike nisane u Srebrenici?
      Budi covjek....
      sumirprimus

#1570 Re: Novi rat

Post by sumirprimus »

Chase..gonit....bandu.... :D
      zavrzlama

#1571 Re: Novi rat

Post by zavrzlama »

Ovaj incident je samo pokazao politicko neznanje ,odsustvo pragmaticnosti i neozbiljnost bosnjackih lidera...

Zar je velika mudrost bila da su Bosnjacki politicari predlozili Camilu i majkama Srebrenice da posalju pismo srbijanskoj vladi da niko nije dobronamjeran ko ne prizna javno genocid u Srebrenici i tacka..tim bi se cinom loptica i problem prebacio na one koji i jesu problem vucic i srbijabska politika...nego ono podanicki,nek dodje mi smo merhametli, svaka budala znala da on dolazi da izazove incident...

britanci i pozurili sa rezolucijom da srbiju stave pred svrsen cin prije 11 Jula ,a bosnjacki uhljupi uopste nisu shvatili nakon srbijanskog lobiranja za veto na rezoluciju,dav mogu raskrinkat i politicki dotuc vucica i srpsku politiku..al ne lezi vraze pruzaju ruku nekom ko im javno negira genocid samo dva dana prije dzenaze :-)
      Last edited by zavrzlama on 11/07/2015 23:19, edited 1 time in total.
      sumirprimus

#1572 Re: Novi rat

Post by sumirprimus »

zavrzlama wrote:Ovaj incident je samo pokazao politicko neznanje ,odsustvo pragmaticnosti i neozbiljnost bosnjackih lidera...

Zar je velika mudrost bila da su Bosnjacki politicari predlozili Camilu i majkama Srebrenice da posalju pismo srbijanskoj vladi da niko nije dobronamjeran ko ne prizna javno genocid u Srebrenici i tacka..tim bi se cinom loptica i problem prebacio na one koji i jesu problem vucic i srbijabska politika...nego ono podanicki,nek dodje mi smo merhametli, svaka budala znala da on dolazi da izazove incident...
      Srebrenica.rs....
      Merhametli nemerhametli on bi doso..ima cilj...
      Innovation

#1573 Re: Novi rat

Post by Innovation »

Image
      Predsjedništvo BiH najoštrije je osudilo napad na Aleksandra Vučiča u Potočarima i premijeru Srbije poslalo izvinjenje.

Svim stranim delegacijama Predsjedništvo BiH upućuje izvinjenje zbog doživljene neprijatnosti.
      http://www.klix.ba/vijesti/bih/predsjed ... /150711113

:oops:
      sumirprimus

#1574 Re: Novi rat

Post by sumirprimus »

Do glupog,glupi najgluplji..
      nikad_vise

#1575 Re: Novi rat

Post by nikad_vise »

JoseMujica wrote:za Vučića odličan politički spin...well played

pregledjte malo strane medije...komemoracija je u drugom planu i svi pišu o napadu na premijera Srbije

npr. BBC
      Srebrenica massacre anniversary: Crowds chase Serb PM away

naravno, ako vam je jedino relevantno pisanje hAvaza onda zanemarite post
      I sta kazu u clanku?
      Razjarene rulje muslimanskih fanatika koje je predvodio ISIL napali na nevinog premijera koji je nicim izazvan postao meta napada samo zato sto je Srbin?Covjek bez mrlje u zivotu,otac 2 djece,proveo pola zivota spasavajuci nevinu djecu sa zarista sirom svijeta? :? Borca za ljudska prava i mir u regionu?
      Locked