mirza_15 wrote:Da li je 1GB za 14 dana za 3KM ili 4 GB, 60 dana za 10 KM dobra ponuda?
odlicna ponuda:
4 GB, 60 dana za 10 KM dobra ponuda?
Moderator: Benq
mirza_15 wrote:Da li je 1GB za 14 dana za 3KM ili 4 GB, 60 dana za 10 KM dobra ponuda?
Samo pitampepeljara wrote:mirza_15 wrote:Da li je 1GB za 14 dana za 3KM ili 4 GB, 60 dana za 10 KM dobra ponuda?
odlicna ponuda:
4 GB, 60 dana za 10 KM dobra ponuda?
Ne daje niko. Samo se zaheba..mja sam amoniman wrote:još samo da kažete tko to daje
Za samo 3 KM budi Happy sa 1 GB mobilnog Interneta, a za 10 KM čak 4 GB mobilnog Interneta! Budi više HAPPY od drugih, uz ponudu koju nigdje ne možeš naći! Ne zaboravi aktivirati bilo koju opciju dokupa mobilnog interneta od 11. januara i ostvari svoj dupli Happy bonus!))
friskyoreo wrote:Ima li ko vise informacija o tome?
Sad gledam fb, pise:
Happy 2 GB
trajanje 30 dana,
cijena 10,00 KM,
Ako to bude tako, 4 gb, 2 mjeseca, 10 km, imaju novog korisnika.I da li je neko testirao brzine na happy, ima li kakvih ogranicenja, ili sve funkcionise kao i na bht kartici?
Valjda bude i opcija za 1 mjesec - 1 GB - 5KM?! To bi bilo odlično!friskyoreo wrote:Ima li ko vise informacija o tome?
Sad gledam fb, pise:
Happy 2 GB
trajanje 30 dana,
cijena 10,00 KM,
Ako to bude tako, 4 gb, 2 mjeseca, 10 km, imaju novog korisnika.I da li je neko testirao brzine na happy, ima li kakvih ogranicenja, ili sve funkcionise kao i na bht kartici?
pa na iziju je 1 gb 6 KM mjesecMaharadza wrote:Valjda bude i opcija za 1 mjesec - 1 GB - 5KM?! To bi bilo odlično!friskyoreo wrote:Ima li ko vise informacija o tome?
Sad gledam fb, pise:
Happy 2 GB
trajanje 30 dana,
cijena 10,00 KM,
ma ja bs, to su samo navlakuše promotivne ponude kao i ljetos mtel 1,5 gb za 5,5 KMfriskyoreo wrote:Jbg, taman se obradovah, kontam stalna ponuda... Zbog toga nisam presao na mtel, kad je haloo zezao sa brzinama, zbog te "promotivne ponude"...
Za internet super ko ima dual sim fontele ali brate pozivi prema svima 0,18KM + uspostava poziva 0.09KM + obračunska od 60+60friskyoreo wrote:Ima li ko vise informacija o tome?
Sad gledam fb, pise:
Happy 2 GB
trajanje 30 dana,
cijena 10,00 KM,

kao što rekoh sve ima svoje maneavaks wrote:200MB neta nekada i 300 bude akcijski, malo jeste ali ima dokup 500MB za 2KM ako je stani/pani...ja sam amoniman wrote: malo interneta, 300 mb ili kolko
ali za minute ok
50 ?
80 minuta prema svim mrežama ali obračunska je 60+15 i 150 poruka prema svima isto.
10KM mjesec dana (sa PDV) i nisam vezan ugovorom, uzmem čim neko šta bolje izbaci ha ya, nisam ograničen ni sekunde.
Evo izi već 15ak dana testiram i nemam nikakvih zamjerki na pokrivenost, pucanje signala, brzina interneta sasvim ok a kao što rekoh pozivi su mi isplativiji na Eri tako da će za sada i ostati tako.
Minuta je 0,15, a uspostava 0,08avaks wrote:
Za internet super ko ima dual sim fontele ali brate pozivi prema svima 0,18KM + uspostava poziva 0.09KM + obračunska od 60+60![]()
Moraju ukakiti nečim uvijek, taman kontaš nešto konkurentno...
Ipak haloo ostaje king što se tiče interneta a i za pozive je bolja opcija.