FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
- ultima_palabra
#1551 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Ne bih rekao da je to zabrinjavajuće... to može biti znak da budžetlije idu u penziju, a da se novi ne primaju istim tempom.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1552 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
more bid bidne... a more i nebidne
-
privremeni
#1553 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Sreca pa imamo privrednog strucnjaka na celu vlade, a dobar mu i onaj americki savjetnik. 
-
stranacc
#1554 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Fake, ovaj fadilj, jebe li jebe.
A bash me zanima gdje li picija zulja.
Covjek ce od bosne napraviti nesto. Zivi bili pa vidjeli. Nesto bolje no sad sto je.
A budjetlije.... Eeeh sve go kurac i neradnik
Covjek ce od bosne napraviti nesto. Zivi bili pa vidjeli. Nesto bolje no sad sto je.
-
Drinski
#1555 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Da, evo sada ce gorivo da poskupi..da nam bude bolje...preko leđa neradnika i kurcevastranacc wrote:Fake, ovaj fadilj, jebe li jebe.
- zubi
#1556 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Skuplje grijanje, gorivo, struja (nastavi niz...), provalic garant ima lukav plan, bice da ce to samo budzetlije da osjeteDrinski wrote:Da, evo sada ce gorivo da poskupi..da nam bude bolje...preko leđa neradnika i kurcevastranacc wrote:Fake, ovaj fadilj, jebe li jebe.
- and
#1557 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Nastavit ćemo štititi poslodavce
jel ovome neko rekao da je premijer vlade koji treba da radi u interesu građana i radnika a ne da je predsjednik udruženja privatnika,pa osporava dogovor udruženja poslodavaca i sindikata?????
ne mogu da vjerujem šta čitam
- Better Man
#1558 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Idiot i to teški. Štitit će one poslodavce koji ionako izrabljuju radnike, prijavljuju ih na minimalac i ne plaćaju im doprinose itd. i koji ne plaćaju državi porez.and wrote:Nastavit ćemo štititi poslodavce
jel ovome neko rekao da je premijer vlade koji treba da radi u interesu građana i radnika a ne da je predsjednik udruženja privatnika,pa osporava dogovor udruženja poslodavaca i sindikata?????
- vivaldi
#1559 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
fadil trenutno ima najvecu sansu u posljednjih jako dugo vremena da zapocne neke reforme jer odavno nije bilo manjeg politickog otpora.
fahro je u vlasti, avaz je promjenio plocu - sva je drzavna mafija spala na camparu, pa nema tog pritiska ni nekih stranacki organizovanih protesta, u vlasti je i hdz, df se raspala, sdp nevidljiv...opozicija je u kurcu, nikakvog otpora nema...jednistvena prilika ako je bude znao iskoristiti
fahro je u vlasti, avaz je promjenio plocu - sva je drzavna mafija spala na camparu, pa nema tog pritiska ni nekih stranacki organizovanih protesta, u vlasti je i hdz, df se raspala, sdp nevidljiv...opozicija je u kurcu, nikakvog otpora nema...jednistvena prilika ako je bude znao iskoristiti
-
Hakiz
#1560 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
A zar vi zaista mislite da Vlada i njen premijer imaju kao cilj boljitak građana?Better Man wrote:Idiot i to teški. Štitit će one poslodavce koji ionako izrabljuju radnike, prijavljuju ih na minimalac i ne plaćaju im doprinose itd. i koji ne plaćaju državi porez.and wrote:Nastavit ćemo štititi poslodavce
- Better Man
#1561 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Ne mislim, niti sam ikad mislio. Šta više od početka sam znao da je riječ o klasičnoj ublehi od čovjeka, koji je tu postavljen da izvršava naloge Bakira i Čovića i da radi u njihovom interesu i interesu njhovih lobija, a ne države, društva i građana ove zemlje.Hakiz wrote:
A zar vi zaista mislite da Vlada i njen premijer imaju kao cilj boljitak građana?
- Reisova
#1562 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Ubleha, neubleha neko mora početi sprovoditi reforme. Mislim da je ok ali ovi hajvani će ga "potrošiti".Better Man wrote:Ne mislim, niti sam ikad mislio. Šta više od početka sam znao da je riječ o klasičnoj ublehi od čovjeka, koji je tu postavljen da izvršava naloge Bakira i Čovića i da radi u njihovom interesu i interesu njhovih lobija, a ne države, društva i građana ove zemlje.Hakiz wrote:
A zar vi zaista mislite da Vlada i njen premijer imaju kao cilj boljitak građana?
-
HM 2011
#1563 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Moram priznati da nikako ne mogu shvatiti kako ovakav naslov ne proizvodi društvenu sablast:
Znači, Bože, ja sam čovjek koji vazi - SAMO SDA NA SVIM NIVOIMA U JEDINSTVU JE SNAGA.
Sad mi Vi recite - šta je sablasno u ovom tekstu - o forumski mrsimudolozi.
I ne ne pravim se pametan, nego mi je isto sablasno od prvog dana :
Evo tekst - ŠTA JE SABLASNO ?????????????????????????????????????????????????????????? Ko otkrije dobije - Svaka čast !
Za provjera reakcija šireg populusa otvorite komentare datirane prije ovog posta.
http://www.klix.ba/biznis/vlada-fbih-ne ... /151216093
Znači, Bože, ja sam čovjek koji vazi - SAMO SDA NA SVIM NIVOIMA U JEDINSTVU JE SNAGA.
Sad mi Vi recite - šta je sablasno u ovom tekstu - o forumski mrsimudolozi.
I ne ne pravim se pametan, nego mi je isto sablasno od prvog dana :
Evo tekst - ŠTA JE SABLASNO ?????????????????????????????????????????????????????????? Ko otkrije dobije - Svaka čast !
Za provjera reakcija šireg populusa otvorite komentare datirane prije ovog posta.
http://www.klix.ba/biznis/vlada-fbih-ne ... /151216093
-
VjecitiStudent
#1564 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
To samo kod nas prolazi bez problema - Vlada otvoreno u zaštiti robovlasnika, znajući da pobune robova neće biti.
Vlada FBiH nezadovoljna predloženim Općim kolektivnim ugovorom: Nastavit ćemo štititi poslodavce
-
Drinski
#1565 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Ko mu je kriv, kada je mutav.Reisova wrote:Ubleha, neubleha neko mora početi sprovoditi reforme. Mislim da je ok ali ovi hajvani će ga "potrošiti".Better Man wrote:
Ne mislim, niti sam ikad mislio. Šta više od početka sam znao da je riječ o klasičnoj ublehi od čovjeka, koji je tu postavljen da izvršava naloge Bakira i Čovića i da radi u njihovom interesu i interesu njhovih lobija, a ne države, društva i građana ove zemlje.
- ultima_palabra
#1566 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Stite poslodavce od njih samih? Koji kurac su potpisivali to ako su zabrinuti?
Meni se cini da je ovdje Vlada zabrinuta oko ispunjavanja svojih obaveza kao poslodavca ako prodje ovaj prijedlog OKU.
Meni se cini da je ovdje Vlada zabrinuta oko ispunjavanja svojih obaveza kao poslodavca ako prodje ovaj prijedlog OKU.
-
Drinski
#1567 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
ma jok, nego Fadil lobira za svoje neke poznanike.ultima_palabra wrote:Stite poslodavce od njih samih? Koji kurac su potpisivali to ako su zabrinuti?
- pici
#1568 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
desi fadilje feudalisto...
SDA na svim nivoJima u Qurcu je snaga...
SDA na svim nivoJima u Qurcu je snaga...
- madner
#1569 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Fadilj u borbi protiv toplog obroka.
Samo vladi je u interesu da nema neoporezivog djela, poslodavcima nikako ne odgovara da se to ukine.
Hem moraju vise placati drzavi, hem moraju vise placati kod bolovanja.
Samo vladi je u interesu da nema neoporezivog djela, poslodavcima nikako ne odgovara da se to ukine.
Hem moraju vise placati drzavi, hem moraju vise placati kod bolovanja.
-
The BEN10
#1570 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Dilfa se nameračio pravo...
-
stranacc
#1571 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Zar vi ne vidite topli obrok kao manipulaciju?
Sta spada u topli obrok ? Je li svaka firma tribe imati isti topli obrok il kolko ko hoce?
Naravno da je drzavi u interesu da naplati porez, pobogu.
Kad svi budu placali porez na sav dohodak , tada se porezna stopa moze smanjti.
U ameriki
ne postoji topli obrok. Naplati svoj rad i onda trosi pare kako hoces i na sta hoces. Neko hoce janjeginu , neko sendvic
Fadil ce ostati zapisan kao najuspjesniji premijer . Zivi bili pa vidjeli.

Sta spada u topli obrok ? Je li svaka firma tribe imati isti topli obrok il kolko ko hoce?
Naravno da je drzavi u interesu da naplati porez, pobogu.
Kad svi budu placali porez na sav dohodak , tada se porezna stopa moze smanjti.
U ameriki
Fadil ce ostati zapisan kao najuspjesniji premijer . Zivi bili pa vidjeli.
-
sumirprimus
#1572 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Dilfa je sljak hem je sda...kush gore...
- pici
#1573 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
fadilj papaK ne na kvadrat neg na šHesnaestu... našta spadosmo na sda mindHerašHe i hdz lopovČine... eee bosno moja poHarana 
-
Hakiz
#1574 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Griješiš. U svim zemljama vlada je servis kapitala.VjecitiStudent wrote:To samo kod nas prolazi bez problema - Vlada otvoreno u zaštiti robovlasnika, znajući da pobune robova neće biti.
Vlada FBiH nezadovoljna predloženim Općim kolektivnim ugovorom: Nastavit ćemo štititi poslodavce
- zubi
#1575 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH
Fadilj je glup do bola, svakim novim potezom samo tone dublje a i mi skupa sa njima... tuga pa to ti je.