Corto Maltese wrote:JedanMova wrote:Ili nisu nikada ni postojali...
A možda je administrator malo spor, pa stigne prebrisat samo ove današnje
Damir Pehlic Kako se mozete vise prepucavati međusobno dok narod ispasta...SRAM VAS BILOOO!!!!
18 August at 12:09 · 3
Zahid Malkoč Kakava "muslimanija" kakav Bakir, moj Suljagicu poceliste lupati napamet, nemojte blatiti druge, ovimvasi clanci izgledaju kao kafanske price, sidite malo medju narod poslusajte pravu istinu, ako hocete nesto napraviti na izborima pricajte o potrebama gradjanja BiH pustite SDA i SDP, siti smo mi njih....
18 August at 12:12 · 8
Lejla Mujacic Nakaradic Cuj Bakir, cuj zlatko.... Jesmol mi u kafani? Koja diplomatija i politika kad se ne zna OSNOVNA kultura!!!!????
18 August at 12:20 · 2
Dzavid Ramic Sve su to predizbornne aktivnosti
18 August at 12:29 · 2
Hazim Jasarevic Samo politicarima podjeliti oružije i nek se krkaju za vlast.
18 August at 12:38 · 1
Emil Ahmagic DF, dajte malo o svom programu i vodećim principima. Od prvog dana ste umislili da svako zna ko ste i kako planirate pomoći ovoj napaćenoj državi. Svako čiji mu hljeb ne zavisi od toga je sit slušanja o dosadašnjim partijama.
18 August at 12:38 · 6
Johnny Cash Cinimi se ovaj ovaj df i mister Suljagic su do sada najveci mahalasi i supljaci.....zaista mi je zao ocekivao sam nesto ozbiljno....jad i cemer.
18 August at 12:45 · 3
Sapko Zlatic gori ste od žena samo tračate jedni o drugima a svi ste vi jedno tjelo nije narod tintu pio stavovi stranke su pogrešni a komšič je izabrao pogrešnu osobu sa sobom na ovakav način se gube izbori
18 August at 12:46 · 6
Mehmed Kukavica Jebiga ,meni Enver iz Bosanskog Novog 92 posteno reko :Meho mog pradida su iscerali iz Soluna i mi smo muslimani a zvao nas Srbin ,Bosnjak il Srbin nama je isti kurac kad smo mi Turci .Ja postujem njegovo misljenje .
18 August at 13:03
Veldin Kovacevic jedini program nek imaju smanje plate politicara na minimum strpaju u zatvor sve one koji primaju plate na tri mjesta to vam je jedini pravi potez ako uradite jedan covjek jedna plata vise radni mjesta i zivjela bosna
18 August at 13:05 · 2
Dajana Lindov ja koliko vidim vi ni u srebrenici pobijediti necete jer vam se sav program svodi na kritiku bakira izetbegovica i sda.da su vec bili izbori dala bih vam glas ovako srecom vidim da niste ozbiljna stranka nego obicna mahalska ekipa bez ideje i programa!
18 August at 13:32 · 8
Dino Dzelan ima li suljagic ista drugo osim blacenja svojih rivala ima li neku novu ideju kako i sta bi on radio kad bi dosao na vlast malo mi ruzno postaje blacenje drugih bez nekih novih vlastitih ideja Clan sam demokratske fronte ali ako se ovako nastavi mislim da cu se isclaniti jer blacenje drugih to je bilo svojstveno drugim nacionalnim strankama a ne avangardi kako sam ja zamisljao demokratsku frontu.Mislim da imate jos vremena da krenete pravim putem jer ovo sad sto radite stavlja vas u masu bezlicnih kakvu gledamo cijelo vrijeme
18 August at 13:53 · Edited · 10
He Rah Kod nas je predizborna kampanja i prica nesto sasvim drugo od ostatka svijeta! Svugdje ljudi iznose svoje ideje kako popraviti drzavu jedino se kod nas takmice kako srozati drugog i oblatiti i kontaju da ce na taj nacin doci do glasova, kako samo debilni ljudi sjede na vaznim pozicijama u ovoj drzavi! Vi ba u DF-u nemate ni jedan program kako ovu drzavu napravit funkcionalnom samo nesto serete i mlatite praznu slamu!
18 August at 14:18 · 3
Vehbija Kadric Samo podjelom može ostati u sedlu-bolje reći samaru i dalje jahati samo "svoj" narod!
18 August at 15:30 · 1
Iskreni Patriota Bošnjak ja kakva propaganda
18 August at 16:30 · 2
Edin Smajlovic cim blatis druge isti si ko i oni
18 August at 19:11 · 4
Milenko Fejzić Teorija koju Vi navodite kao dio programa uopšte ne odgovara stvarnoj situaciji u BiH a posebno u Federaciji. Otrcana je to demagogija. Treba stvoriti preduslove da bi se poštovali i živjeli zajedno oni koji su se do juče ubijali, silovali, pljačkali i koji i danas non stop evociraju taj mračni dio prošlosti uz epitete, četnik, balija, ustaša, mudžahedin itd itd. Ima rješenje ali ga je veoma teško provesti danas. Mnogo je onih koji su se zahvaljujuči nacionalnim i drugim strankama obogatili i kojima je danas bolje nego ikada u životu što im je bilo. To je ISTINA i nemojte okretati glavu od nje jer če vas možda jednoga dana zaboliti glava zbog toga.
18 August at 19:44 · 2
Sena Hecimovic Dracic Zmolila bi one koji uredzuju ovu stranicu da nam vise pisu o konkretnim stvarima koje ce DF uraditi akbd za ovu jadnu zemlju a tracarenje rekla kazala vodi ka neozbiljnosti citave price ja sam za vas u svakom slucaju ali molim vas konkretno ...
18 August at 19:44 · 1
Monika Hrvat Avdic Gospodine Suljagicu,ako Vam je ovo sve sto imate za predizbornu kampanju a to je pljuvanje po Bakiru Izetbagovicu,pa Vi cete do izbora dosaditi i Bogu i narodu.Meni ste vec dodijali.Steta, a sef Vam nije los covjek.
18 August at 20:57 · 7
Vaha- Anita Begovic Komsiceva zivotna greska si ti Suljagicu
18 August at 21:07 · Edited · 3
Mirzah Zakomac Meni su vala i Bakir i bakirici dosadili i sa Erdoanom i sa turcima! Okreni se Bakire "svom" narodu i "svojoj" Bosni pusti Erdoana neka brine o turcima i svom narodu!
18 August at 22:13 · 2
Seki Muminovic Gosp. Komsicu,nije Vam ovo trebalo,VI ste gospodin,molim VAs budite do kraja i uvijek....
18 August at 22:18
Gagi Gagic KO DRUGOM JAMU KOPA SAM U NJU PADA!
NEMA OD VAS COVJEK NISTA NOVo DA NAUCI!!!
Bullshit ste vi malo veci,,, i jedan i drugi a posebno suljagic je licemjer nad licemjer ima,,,,,, fuuuuj ste!!!
18 August at 22:20 · 1
Spiridon Mekas Bahati licemjer. Za šta god se dohvatio osušilo se. Gospodine Komšiću, zašto ste dopustili da vam ova prelivoda vedri i oblači?
18 August at 23:02 · Edited
Nizo Causevic Suljagic izdao Bosnjake-muslimane u RS-u ,a Komsic nije bas toliko nevinasce predlozi iz reda Bosnjaka Suljagica jer zna da vise nikad nemoze doprijeti do predsjednistva BIH,zato sebe stavlja na mjesto gdje ce proci.a
Suljagic ce osvojiti isto koliko i Komsic na ovim opcim izborima.Sretno svima.
19 August at 08:06 · 1
Muhidin Balihodzic smarate vise sa tim optuzbama jedni na druge isti ste vi si svako govno smrdi kao i vi svaki na svakog ljagu bacate ,,,narod jebete vec 20 godina ...bog vas smeo sve i jednoga,,,, kako ocekujete da se povjeruje vama i drugima nemoate sta ocekivati
19 August at 20:27
Aida Secic Dosadni ste svi !!!!
19 August at 22:11
Enver Tunović ma biježite budale jedne
Yesterday at 09:50