Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post Reply
JedanMova

#1551 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by JedanMova »

Corto Maltese wrote:
Drinski wrote:Ima istine, ali kako mislis da ostali ne vode kampanju?
pa sta je ovo - sto radi Fahro ili dr Cerić?
Od Cerića sam upratio jedan intervju, mislim prekjučer na klixu, a kod Fahre najavu intervjua.
O svima ostalima možemo govoriti kroz redovne dužnosti koje obavljaju, kao što je recimo Bakirovo polaganje kamena temeljca u Bužimu u svojstvu člana Predsjedništva, Komšićevo ljetovanje u Neumu u istom svojstvu, i slično... ali kroz kampanju ne možemo.

Mimo toga, nije tajna da mi je Emir ubjedljivo najzanimljiviji kandidat. Po meni, uspio je da u sebi sabere sve loše što se pojavilo u bošnjačkoj, odnosno pro bosanskoj politici u prethodnih 22 godine.
Objedinio je ispraznu Brankovićevu novokomponovanu aroganciju, Lagumdžijinu ljubav za sitne laži, Komšićev nedostatak vizije, Mirnesov manjak manira, Ganićevo licemjerje, dok je patetiku digao na novi nivo.
Kazem ja, srecom pratis sta pises i sta se desava.
Sta bi tek bilo da pocnes lupat gluposti.

U prilogu Bakir obavlja redovne duznosti u svojstvu clana Predsjednistva - samo cijeg?

Image
Banksy

#1552 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Banksy »

weredsf wrote:
Banksy wrote:
madner wrote:
Nisam mislio da Emir ima ovako dobre sanse za prolaz, no uspjesno se odrazio i iskoristio negativnu kampanju protivnika u svoju korist.
Samo ih pustiš.
Kako su politički protivnici pustili SDP, poslije ''najveće pobjede nakon '45.'', tako ih treba pustiti i sad, sami prokližu ...

Mozes li zamislti sta bi Suljagic radio kada bi nekim slucajm Bakir povukao kandidaturu, o cemu bi onda pricao???
Sasvim nebitno. Da riječ ne progovori, ljudi su toliko siti SDAP mafije da on svoje glasove dobija po inerciji, kao glasove protiv, ne one za.
Dokona forumska naprđivanja i glupiranja mu samo idu u korist jer ono što smo dosad pročitali su uglavnom argumenti na nivou onih ''vidi mu glave'', sipanje lako prepoznatljivih ličnih frustracija, jed i zloba.
Na njegovu sreću, pametne, argumentirane kritike još nije bilo.
johntra

#1553 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by johntra »

Image
Corto Maltese

#1554 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Corto Maltese »

weredsf wrote:Mozes li zamislti sta bi Suljagic radio kada bi nekim slucajm Bakir povukao kandidaturu, o cemu bi onda pricao???
Ne moraš zamišljati. Eno je danas uputio oštar odgovor na Bakirovo nepostojeće saopštenje :D
Havatar

#1555 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Havatar »

Corto Maltese wrote:
weredsf wrote:Mozes li zamislti sta bi Suljagic radio kada bi nekim slucajm Bakir povukao kandidaturu, o cemu bi onda pricao???
Ne moraš zamišljati. Eno je danas uputio oštar odgovor na Bakirovo nepostojeće saopštenje :D
Znaci otisao je iz SDP ali se i dalje slijedi Lenjinova doktrina .
JedanMova

#1556 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by JedanMova »

Corto Maltese wrote:
Pa dobro, otkud znas da Bakir nema jos nekoga ko mu pise saopstenja - osim tebe?
Corto Maltese

#1557 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Corto Maltese »

Odgovor na nepostojeće saopštenje vrijedi prenijeti u cijelosti. Šteta je što su najbolji komentari velikom brzinom prebrisani. Među njima i moje pitanje, tačnije molba, da nam se predoče "najnovije objede i napadi" na koje se ovaj ljuti odgovor odnosi:
Dr. Emir Suljagić wrote: 3 hours ago · Edited
Bakir mi je rekao: „Jači ste kada ste gladni!“

Povodom najnovijih objeda i napada iz kabineta Bakira Izetbegovića, Emir Suljagić, kandidat za člana Predsjedništva BiH u ime Demokratske fronte – Željko Komšić želi obavijestiti javnost o sljedećem:

Svaka objeda, uvreda i laž na moj račun iz usta Bakira Izetbegović i njegovih trabanata predstavlja narodu najbolju preporuku o tome za koga da glasaju na ovim izborima. Koaliciju „Domovina“ zloupotrebljavao je isključivo Bakir Izetbegović koristeći je kao instrumet za obračun sa drugim strankama, neistomišljenicima u vlastitoj stranci, i napade na mene koje vrši u dogovoru sa svojim saveznikom Zlatkom Lagumdžijom. Koordinarni napadi na mene, njihove laži i objede ne ostavljaju nikakve sumnje u to da postoji strateški savez protiv promjena koji su sklopili Zlatko i Bakir.

Bakirov odnos prema koaliciji Domovina vrlo rječito opisuje činjenica da je u zagrljaju sa Lagumdžijom koji je protiv te koalicije radio od samog početka po instrukcijama njegovog gazde Milorada Dodika.

Kao što sam i ranije naveo nijedan od dva sastanka sa Bakirom Izetbegovićem na temu podrške Prvom martu i „Domovini“ nije urodio plodom. Naprotiv, na prvom od dva sastanka kada sam u društvu sa još jednim aktivistom Prvog marta u kabinetu člana Predsjedništva BiH tražio pomoć za Prvi mart, Bakir nam je odgovorio: „Jači ste kada ste gladni!“.

Shvatam da je Bakir u panici jer vidi da gubi izbore, ali to nije i ne može biti razlog za objede, laži i podvale. Pozivam ga da do kraja kampanju vodi dostojanstveno, jer, kao što je vidio na kongresu SDA 2009., poraz nije kraj svijeta.
JedanMova

#1558 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by JedanMova »

Corto Maltese wrote:Odgovor na nepostojeće saopštenje vrijedi prenijeti u cijelosti. Šteta je što su najbolji komentari velikom brzinom prebrisani. Među njima i moje pitanje, tačnije molba, da nam se predoče "najnovije objede i napadi" na koje se ovaj ljuti odgovor odnosi:
Dr. Emir Suljagić wrote: 3 hours ago · Edited
Bakir mi je rekao: „Jači ste kada ste gladni!“

Povodom najnovijih objeda i napada iz kabineta Bakira Izetbegovića, Emir Suljagić, kandidat za člana Predsjedništva BiH u ime Demokratske fronte – Željko Komšić želi obavijestiti javnost o sljedećem:

Svaka objeda, uvreda i laž na moj račun iz usta Bakira Izetbegović i njegovih trabanata predstavlja narodu najbolju preporuku o tome za koga da glasaju na ovim izborima. Koaliciju „Domovina“ zloupotrebljavao je isključivo Bakir Izetbegović koristeći je kao instrumet za obračun sa drugim strankama, neistomišljenicima u vlastitoj stranci, i napade na mene koje vrši u dogovoru sa svojim saveznikom Zlatkom Lagumdžijom. Koordinarni napadi na mene, njihove laži i objede ne ostavljaju nikakve sumnje u to da postoji strateški savez protiv promjena koji su sklopili Zlatko i Bakir.

Bakirov odnos prema koaliciji Domovina vrlo rječito opisuje činjenica da je u zagrljaju sa Lagumdžijom koji je protiv te koalicije radio od samog početka po instrukcijama njegovog gazde Milorada Dodika.

Kao što sam i ranije naveo nijedan od dva sastanka sa Bakirom Izetbegovićem na temu podrške Prvom martu i „Domovini“ nije urodio plodom. Naprotiv, na prvom od dva sastanka kada sam u društvu sa još jednim aktivistom Prvog marta u kabinetu člana Predsjedništva BiH tražio pomoć za Prvi mart, Bakir nam je odgovorio: „Jači ste kada ste gladni!“.

Shvatam da je Bakir u panici jer vidi da gubi izbore, ali to nije i ne može biti razlog za objede, laži i podvale. Pozivam ga da do kraja kampanju vodi dostojanstveno, jer, kao što je vidio na kongresu SDA 2009., poraz nije kraj svijeta.
Ili nisu nikada ni postojali...
Corto Maltese

#1559 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Corto Maltese »

JedanMova wrote:Ili nisu nikada ni postojali...
A možda je administrator malo spor, pa stigne prebrisat samo ove današnje. Jebi ga, sad sam mu zad'o, valja rovit i čistit po prethodnim datumima. Administratore, oprosti!
Damir Pehlic Kako se mozete vise prepucavati međusobno dok narod ispasta...SRAM VAS BILOOO!!!!
18 August at 12:09 · 3

Zahid Malkoč Kakava "muslimanija" kakav Bakir, moj Suljagicu poceliste lupati napamet, nemojte blatiti druge, ovimvasi clanci izgledaju kao kafanske price, sidite malo medju narod poslusajte pravu istinu, ako hocete nesto napraviti na izborima pricajte o potrebama gradjanja BiH pustite SDA i SDP, siti smo mi njih....
18 August at 12:12 · 8

Lejla Mujacic Nakaradic Cuj Bakir, cuj zlatko.... Jesmol mi u kafani? Koja diplomatija i politika kad se ne zna OSNOVNA kultura!!!!????
18 August at 12:20 · 2

Dzavid Ramic Sve su to predizbornne aktivnosti
18 August at 12:29 · 2

Hazim Jasarevic Samo politicarima podjeliti oružije i nek se krkaju za vlast.
18 August at 12:38 · 1

Emil Ahmagic DF, dajte malo o svom programu i vodećim principima. Od prvog dana ste umislili da svako zna ko ste i kako planirate pomoći ovoj napaćenoj državi. Svako čiji mu hljeb ne zavisi od toga je sit slušanja o dosadašnjim partijama.
18 August at 12:38 · 6

Johnny Cash Cinimi se ovaj ovaj df i mister Suljagic su do sada najveci mahalasi i supljaci.....zaista mi je zao ocekivao sam nesto ozbiljno....jad i cemer.
18 August at 12:45 · 3

Sapko Zlatic gori ste od žena samo tračate jedni o drugima a svi ste vi jedno tjelo nije narod tintu pio stavovi stranke su pogrešni a komšič je izabrao pogrešnu osobu sa sobom na ovakav način se gube izbori
18 August at 12:46 · 6

Mehmed Kukavica Jebiga ,meni Enver iz Bosanskog Novog 92 posteno reko :Meho mog pradida su iscerali iz Soluna i mi smo muslimani a zvao nas Srbin ,Bosnjak il Srbin nama je isti kurac kad smo mi Turci .Ja postujem njegovo misljenje .
18 August at 13:03

Veldin Kovacevic jedini program nek imaju smanje plate politicara na minimum strpaju u zatvor sve one koji primaju plate na tri mjesta to vam je jedini pravi potez ako uradite jedan covjek jedna plata vise radni mjesta i zivjela bosna
18 August at 13:05 · 2

Dajana Lindov ja koliko vidim vi ni u srebrenici pobijediti necete jer vam se sav program svodi na kritiku bakira izetbegovica i sda.da su vec bili izbori dala bih vam glas ovako srecom vidim da niste ozbiljna stranka nego obicna mahalska ekipa bez ideje i programa!
18 August at 13:32 · 8

Dino Dzelan ima li suljagic ista drugo osim blacenja svojih rivala ima li neku novu ideju kako i sta bi on radio kad bi dosao na vlast malo mi ruzno postaje blacenje drugih bez nekih novih vlastitih ideja Clan sam demokratske fronte ali ako se ovako nastavi mislim da cu se isclaniti jer blacenje drugih to je bilo svojstveno drugim nacionalnim strankama a ne avangardi kako sam ja zamisljao demokratsku frontu.Mislim da imate jos vremena da krenete pravim putem jer ovo sad sto radite stavlja vas u masu bezlicnih kakvu gledamo cijelo vrijeme
18 August at 13:53 · Edited · 10

He Rah Kod nas je predizborna kampanja i prica nesto sasvim drugo od ostatka svijeta! Svugdje ljudi iznose svoje ideje kako popraviti drzavu jedino se kod nas takmice kako srozati drugog i oblatiti i kontaju da ce na taj nacin doci do glasova, kako samo debilni ljudi sjede na vaznim pozicijama u ovoj drzavi! Vi ba u DF-u nemate ni jedan program kako ovu drzavu napravit funkcionalnom samo nesto serete i mlatite praznu slamu!
18 August at 14:18 · 3

Vehbija Kadric Samo podjelom može ostati u sedlu-bolje reći samaru i dalje jahati samo "svoj" narod!
18 August at 15:30 · 1

Iskreni Patriota Bošnjak ja kakva propaganda
18 August at 16:30 · 2

Edin Smajlovic cim blatis druge isti si ko i oni
18 August at 19:11 · 4

Milenko Fejzić Teorija koju Vi navodite kao dio programa uopšte ne odgovara stvarnoj situaciji u BiH a posebno u Federaciji. Otrcana je to demagogija. Treba stvoriti preduslove da bi se poštovali i živjeli zajedno oni koji su se do juče ubijali, silovali, pljačkali i koji i danas non stop evociraju taj mračni dio prošlosti uz epitete, četnik, balija, ustaša, mudžahedin itd itd. Ima rješenje ali ga je veoma teško provesti danas. Mnogo je onih koji su se zahvaljujuči nacionalnim i drugim strankama obogatili i kojima je danas bolje nego ikada u životu što im je bilo. To je ISTINA i nemojte okretati glavu od nje jer če vas možda jednoga dana zaboliti glava zbog toga.
18 August at 19:44 · 2

Sena Hecimovic Dracic Zmolila bi one koji uredzuju ovu stranicu da nam vise pisu o konkretnim stvarima koje ce DF uraditi akbd za ovu jadnu zemlju a tracarenje rekla kazala vodi ka neozbiljnosti citave price ja sam za vas u svakom slucaju ali molim vas konkretno ...
18 August at 19:44 · 1

Monika Hrvat Avdic Gospodine Suljagicu,ako Vam je ovo sve sto imate za predizbornu kampanju a to je pljuvanje po Bakiru Izetbagovicu,pa Vi cete do izbora dosaditi i Bogu i narodu.Meni ste vec dodijali.Steta, a sef Vam nije los covjek.
18 August at 20:57 · 7

Vaha- Anita Begovic Komsiceva zivotna greska si ti Suljagicu
18 August at 21:07 · Edited · 3

Mirzah Zakomac Meni su vala i Bakir i bakirici dosadili i sa Erdoanom i sa turcima! Okreni se Bakire "svom" narodu i "svojoj" Bosni pusti Erdoana neka brine o turcima i svom narodu!
18 August at 22:13 · 2

Seki Muminovic Gosp. Komsicu,nije Vam ovo trebalo,VI ste gospodin,molim VAs budite do kraja i uvijek....
18 August at 22:18

Gagi Gagic KO DRUGOM JAMU KOPA SAM U NJU PADA!
NEMA OD VAS COVJEK NISTA NOVo DA NAUCI!!!
Bullshit ste vi malo veci,,, i jedan i drugi a posebno suljagic je licemjer nad licemjer ima,,,,,, fuuuuj ste!!!
18 August at 22:20 · 1

Spiridon Mekas Bahati licemjer. Za šta god se dohvatio osušilo se. Gospodine Komšiću, zašto ste dopustili da vam ova prelivoda vedri i oblači?
18 August at 23:02 · Edited

Nizo Causevic Suljagic izdao Bosnjake-muslimane u RS-u ,a Komsic nije bas toliko nevinasce predlozi iz reda Bosnjaka Suljagica jer zna da vise nikad nemoze doprijeti do predsjednistva BIH,zato sebe stavlja na mjesto gdje ce proci.a
Suljagic ce osvojiti isto koliko i Komsic na ovim opcim izborima.Sretno svima.
19 August at 08:06 · 1

Muhidin Balihodzic smarate vise sa tim optuzbama jedni na druge isti ste vi si svako govno smrdi kao i vi svaki na svakog ljagu bacate ,,,narod jebete vec 20 godina ...bog vas smeo sve i jednoga,,,, kako ocekujete da se povjeruje vama i drugima nemoate sta ocekivati
19 August at 20:27

Aida Secic Dosadni ste svi !!!!
19 August at 22:11

Enver Tunović ma biježite budale jedne
Yesterday at 09:50
Last edited by Corto Maltese on 21/08/2014 15:38, edited 2 times in total.
JedanMova

#1561 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by JedanMova »

Corto Maltese wrote:
JedanMova wrote:Ili nisu nikada ni postojali...
A možda je administrator malo spor, pa stigne prebrisat samo ove današnje :)

Damir Pehlic Kako se mozete vise prepucavati međusobno dok narod ispasta...SRAM VAS BILOOO!!!!
18 August at 12:09 · 3

Zahid Malkoč Kakava "muslimanija" kakav Bakir, moj Suljagicu poceliste lupati napamet, nemojte blatiti druge, ovimvasi clanci izgledaju kao kafanske price, sidite malo medju narod poslusajte pravu istinu, ako hocete nesto napraviti na izborima pricajte o potrebama gradjanja BiH pustite SDA i SDP, siti smo mi njih....
18 August at 12:12 · 8

Lejla Mujacic Nakaradic Cuj Bakir, cuj zlatko.... Jesmol mi u kafani? Koja diplomatija i politika kad se ne zna OSNOVNA kultura!!!!????
18 August at 12:20 · 2

Dzavid Ramic Sve su to predizbornne aktivnosti
18 August at 12:29 · 2

Hazim Jasarevic Samo politicarima podjeliti oružije i nek se krkaju za vlast.
18 August at 12:38 · 1

Emil Ahmagic DF, dajte malo o svom programu i vodećim principima. Od prvog dana ste umislili da svako zna ko ste i kako planirate pomoći ovoj napaćenoj državi. Svako čiji mu hljeb ne zavisi od toga je sit slušanja o dosadašnjim partijama.
18 August at 12:38 · 6

Johnny Cash Cinimi se ovaj ovaj df i mister Suljagic su do sada najveci mahalasi i supljaci.....zaista mi je zao ocekivao sam nesto ozbiljno....jad i cemer.
18 August at 12:45 · 3

Sapko Zlatic gori ste od žena samo tračate jedni o drugima a svi ste vi jedno tjelo nije narod tintu pio stavovi stranke su pogrešni a komšič je izabrao pogrešnu osobu sa sobom na ovakav način se gube izbori
18 August at 12:46 · 6

Mehmed Kukavica Jebiga ,meni Enver iz Bosanskog Novog 92 posteno reko :Meho mog pradida su iscerali iz Soluna i mi smo muslimani a zvao nas Srbin ,Bosnjak il Srbin nama je isti kurac kad smo mi Turci .Ja postujem njegovo misljenje .
18 August at 13:03

Veldin Kovacevic jedini program nek imaju smanje plate politicara na minimum strpaju u zatvor sve one koji primaju plate na tri mjesta to vam je jedini pravi potez ako uradite jedan covjek jedna plata vise radni mjesta i zivjela bosna
18 August at 13:05 · 2

Dajana Lindov ja koliko vidim vi ni u srebrenici pobijediti necete jer vam se sav program svodi na kritiku bakira izetbegovica i sda.da su vec bili izbori dala bih vam glas ovako srecom vidim da niste ozbiljna stranka nego obicna mahalska ekipa bez ideje i programa!
18 August at 13:32 · 8

Dino Dzelan ima li suljagic ista drugo osim blacenja svojih rivala ima li neku novu ideju kako i sta bi on radio kad bi dosao na vlast malo mi ruzno postaje blacenje drugih bez nekih novih vlastitih ideja Clan sam demokratske fronte ali ako se ovako nastavi mislim da cu se isclaniti jer blacenje drugih to je bilo svojstveno drugim nacionalnim strankama a ne avangardi kako sam ja zamisljao demokratsku frontu.Mislim da imate jos vremena da krenete pravim putem jer ovo sad sto radite stavlja vas u masu bezlicnih kakvu gledamo cijelo vrijeme
18 August at 13:53 · Edited · 10

He Rah Kod nas je predizborna kampanja i prica nesto sasvim drugo od ostatka svijeta! Svugdje ljudi iznose svoje ideje kako popraviti drzavu jedino se kod nas takmice kako srozati drugog i oblatiti i kontaju da ce na taj nacin doci do glasova, kako samo debilni ljudi sjede na vaznim pozicijama u ovoj drzavi! Vi ba u DF-u nemate ni jedan program kako ovu drzavu napravit funkcionalnom samo nesto serete i mlatite praznu slamu!
18 August at 14:18 · 3

Vehbija Kadric Samo podjelom može ostati u sedlu-bolje reći samaru i dalje jahati samo "svoj" narod!
18 August at 15:30 · 1

Iskreni Patriota Bošnjak ja kakva propaganda
18 August at 16:30 · 2

Edin Smajlovic cim blatis druge isti si ko i oni
18 August at 19:11 · 4

Milenko Fejzić Teorija koju Vi navodite kao dio programa uopšte ne odgovara stvarnoj situaciji u BiH a posebno u Federaciji. Otrcana je to demagogija. Treba stvoriti preduslove da bi se poštovali i živjeli zajedno oni koji su se do juče ubijali, silovali, pljačkali i koji i danas non stop evociraju taj mračni dio prošlosti uz epitete, četnik, balija, ustaša, mudžahedin itd itd. Ima rješenje ali ga je veoma teško provesti danas. Mnogo je onih koji su se zahvaljujuči nacionalnim i drugim strankama obogatili i kojima je danas bolje nego ikada u životu što im je bilo. To je ISTINA i nemojte okretati glavu od nje jer če vas možda jednoga dana zaboliti glava zbog toga.
18 August at 19:44 · 2

Sena Hecimovic Dracic Zmolila bi one koji uredzuju ovu stranicu da nam vise pisu o konkretnim stvarima koje ce DF uraditi akbd za ovu jadnu zemlju a tracarenje rekla kazala vodi ka neozbiljnosti citave price ja sam za vas u svakom slucaju ali molim vas konkretno ...
18 August at 19:44 · 1

Monika Hrvat Avdic Gospodine Suljagicu,ako Vam je ovo sve sto imate za predizbornu kampanju a to je pljuvanje po Bakiru Izetbagovicu,pa Vi cete do izbora dosaditi i Bogu i narodu.Meni ste vec dodijali.Steta, a sef Vam nije los covjek.
18 August at 20:57 · 7

Vaha- Anita Begovic Komsiceva zivotna greska si ti Suljagicu
18 August at 21:07 · Edited · 3

Mirzah Zakomac Meni su vala i Bakir i bakirici dosadili i sa Erdoanom i sa turcima! Okreni se Bakire "svom" narodu i "svojoj" Bosni pusti Erdoana neka brine o turcima i svom narodu!
18 August at 22:13 · 2

Seki Muminovic Gosp. Komsicu,nije Vam ovo trebalo,VI ste gospodin,molim VAs budite do kraja i uvijek....
18 August at 22:18

Gagi Gagic KO DRUGOM JAMU KOPA SAM U NJU PADA!
NEMA OD VAS COVJEK NISTA NOVo DA NAUCI!!!
Bullshit ste vi malo veci,,, i jedan i drugi a posebno suljagic je licemjer nad licemjer ima,,,,,, fuuuuj ste!!!
18 August at 22:20 · 1

Spiridon Mekas Bahati licemjer. Za šta god se dohvatio osušilo se. Gospodine Komšiću, zašto ste dopustili da vam ova prelivoda vedri i oblači?
18 August at 23:02 · Edited

Nizo Causevic Suljagic izdao Bosnjake-muslimane u RS-u ,a Komsic nije bas toliko nevinasce predlozi iz reda Bosnjaka Suljagica jer zna da vise nikad nemoze doprijeti do predsjednistva BIH,zato sebe stavlja na mjesto gdje ce proci.a
Suljagic ce osvojiti isto koliko i Komsic na ovim opcim izborima.Sretno svima.
19 August at 08:06 · 1

Muhidin Balihodzic smarate vise sa tim optuzbama jedni na druge isti ste vi si svako govno smrdi kao i vi svaki na svakog ljagu bacate ,,,narod jebete vec 20 godina ...bog vas smeo sve i jednoga,,,, kako ocekujete da se povjeruje vama i drugima nemoate sta ocekivati
19 August at 20:27

Aida Secic Dosadni ste svi !!!!
19 August at 22:11

Enver Tunović ma biježite budale jedne
Yesterday at 09:50
Znaci ja sam u pravu...
1. Javljas se samo onda kad mislis da mozes doskociti
2. Kada ti neko zacepi usta argumentima - poklopis se ko posljednja... da ti ne kazem sta
3. Ko sad i koga laze?
Corto Maltese wrote:Šteta je što su najbolji komentari velikom brzinom prebrisani. Među njima i moje pitanje, tačnije molba, da nam se predoče "najnovije objede i napadi" na koje se ovaj ljuti odgovor odnosi:
Sam si se diskvalifikovao :!: :!: :!:
privremeni

#1562 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by privremeni »

Corto Maltese wrote:
Od Cerića sam upratio jedan intervju, mislim prekjučer na klixu, a kod Fahre najavu intervjua.
O svima ostalima možemo govoriti kroz redovne dužnosti koje obavljaju, kao što je recimo Bakirovo polaganje kamena temeljca u Bužimu u svojstvu člana Predsjedništva, Komšićevo ljetovanje u Neumu u istom svojstvu, i slično... ali kroz kampanju ne možemo.

Mimo toga, nije tajna da mi je Emir ubjedljivo najzanimljiviji kandidat. Po meni, uspio je da u sebi sabere sve loše što se pojavilo u bošnjačkoj, odnosno pro bosanskoj politici u prethodnih 22 godine.
Objedinio je ispraznu Brankovićevu novokomponovanu aroganciju, Lagumdžijinu ljubav za sitne laži, Komšićev nedostatak vizije, Mirnesov manjak manira, Ganićevo licemjerje, dok je patetiku digao na novi nivo.
Vala si ti postao patetican, pobrojani i probosanska politika :-)
Ah da, sta kazes, neki se naprasno sjetili svojih duznosti, nikako im ne pada na pamet da o trosku poreznih obveznika vode kampanju. 8)
Corto Maltese

#1563 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Corto Maltese »

privremeni wrote:
Corto Maltese wrote:

Vala si ti postao patetican, pobrojani i probosanska politika :-)
Ah da, sta kazes, neki se naprasno sjetili svojih duznosti, nikako im ne pada na pamet da o trosku poreznih obveznika vode kampanju. 8)
Jebi ga, ima li šanse da neko prepozna ironiju bez tovara smajlija prikačenog uz nju. Izgleda da sam ovu rečenicu morao završiti sa "...i ostale nakaradne načine vršenja redovnih dužnosti", pa da bi bila shvaćena:
"O svima ostalima možemo govoriti kroz redovne dužnosti koje obavljaju, kao što je recimo Bakirovo polaganje kamena temeljca u Bužimu u svojstvu člana Predsjedništva, Komšićevo ljetovanje u Neumu u istom svojstvu..."
privremeni

#1564 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by privremeni »

Corto Maltese
Jebi ga, ima li šanse da neko prepozna ironiju bez tovara smajlija prikačenog uz nju. Izgleda da sam ovu rečenicu morao završiti sa "...i ostale nakaradne načine vršenja redovnih dužnosti", pa da bi bila shvaćena:
"O svima ostalima možemo govoriti kroz redovne dužnosti koje obavljaju, kao što je recimo Bakirovo polaganje kamena temeljca u Bužimu u svojstvu člana Predsjedništva, Komšićevo ljetovanje u Neumu u istom svojstvu..."
Bio si ti ironican samo djelimicno i ciljano, al ja nisam Mujina majka.
Corto Maltese

#1565 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Corto Maltese »

privremeni wrote:
Corto Maltese
Bio si ti ironican samo djelimicno i ciljano, al ja nisam Mujina majka.
Nema veze, suština je, ionako,sadržana u ovom dijelu (izbacio sam "probosanska", bilo je zbunjujuće):

...Emir je ubjedljivo najzanimljiviji kandidat. Po meni, uspio je da u sebi sabere sve loše što se pojavilo u bošnjačkoj, odnosno multibošnjačkoj politici u prethodne 22 godine.
Objedinio je Brankovićevu aroganciju, Haretovu samozaljubljenost, Lagumdžijine sitne laži, Komšićev nedostatak vizije, Mirnesov manjkom manira, Hadžihafizbegovićevu patetiku i Ganićevo licemjerje.
Ako sam koga preskočio, nek mi halali
weredsf

#1566 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by weredsf »

Sasvim nebitno. Da riječ ne progovori, ljudi su toliko siti SDAP mafije da on svoje glasove dobija po inerciji, kao glasove protiv, ne one za.
Dokona forumska naprđivanja i glupiranja mu samo idu u korist jer ono što smo dosad pročitali su uglavnom argumenti na nivou onih ''vidi mu glave'', sipanje lako prepoznatljivih ličnih frustracija, jed i zloba.
Na njegovu sreću, pametne, argumentirane kritike još nije bilo.
Meni je ovo do sada najkonkretniji razlog zbog kojeg ce neko glasati za Emira, na zalost mi uvijek glasamo protiv nekoga, rijetko za nekoga pa nam zbog toga i nije bas bajno.
Moje pitanje se odnosi na to sta bi on pricao da nema Bakira, znam dosta ljudi kojima se to doslovno gadi jer prelazi svaku mjeru
weredsf

#1567 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by weredsf »

Corto Maltese wrote:
:lol: :lol: :lol:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1568 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by JoseMujica »

Drinski wrote:Kod takvog stanja stvari, hajdemo onda na teme o ostalim kandidatima, da se malo odmorimo od Emira.
Ali Corto je samo expert za ACIPS-ovce :D
Corto Maltese

#1569 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Corto Maltese »

...
Last edited by Corto Maltese on 21/08/2014 18:50, edited 1 time in total.
weredsf

#1570 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by weredsf »

FB komentari na ove Suljagiceve tvrdnje, ide mu dobro nema sta :-) :-) :-) :-)

http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/ ... ste-gladni
Selvedin Hrvatt suljagiću pičko smrdljiva kad popušiš izbore bolje je da bježiš iz ove države ... prestani majmune da pljuješ po ljudima koi su temelj ove kakve takve države...dok je alija mrdeljao za muslimane tvom babi je u ličnoj vjerovatno pisalo srbin ili neopredeljen pičko jedna pregazit će mo vas na izborima i tebe i tvoju smrdljivu junior sdp stranku..
Unlike · Reply · 4 · 2 hours ago

Sejo Tojaga Ovaj Suljagic definitivno poludio,koda su ga pravili ovi ui avaza.
Unlike · Reply · 2 · 2 hours ago

Sejad Čolak Imaš li šta drugo ponuditi. na lažima se ne dobivaju glasovi.
Unlike · Reply · 2 · 3 hours ago

Mufid Horman Okanite se bakira pravite fer kampanju, isto ste kakve babe i ti i fahro ne mozete progovorit a da gospodina bakira ne spomenete pustite covjeka
Unlike · Reply · 2 · 3 hours ago

Safet Bešić ovaj samo sere kontra Bakira
Unlike · Reply · 1 · 32 minutes ago

Armin Avdic normala. isti otac mu izmetbegovic koji je izdo srebrenicu i mijenjo je za vogoscu
Like · Reply · 1 · 3 hours ago

Fočanski Profil mislis samo na srebrenicu...ne izdao je on cijelu istocnu bosnu i sa tim i cijelu drzavu...zaboravite da je samo srebrenica u bosni...sta je sa ostalim gradovima
Like · 1 · 2 hours ago

Muhamed Kurtic daj nebaljezgajte vas dvojica eto vi znate da je izdao
Like · 2 hours agoZejd Omerbegović Suljagiću LAŽEŠ!
Unlike · Reply · 1 · 3 hours ago

Adnan Curtovic eto nek ne lazu oni sto su obecali zlatnim kasikama da cemo jesti.Muhamed Mujić Nakon bestseller-a "POGLED NA PROFIL,IDEOLOGIJU, POLITIKU" BY ZLATKO LAGUMDŽIJA slijedi "IZMIŠLJENI CITATI BAKIRA IZETBEGOVIĆA"
Like · Reply · 3 hours ago

Irma Ibišević Ja ne znam da li da se smijem ili placem kad ovaj doticni "gospodin" prica. Ne mislim da je ista bolji Izetbegovic ili vecina njih, ali pricati o tome kako i ko vodi predizbornu kampanju, jedini je njegov posao ocito. Neko ko je isplivao iz jedne stranke u drugu, neko ko mjenja svoje iskaze, svaki drugi dan, govori o tudjoj preizbornoj kampanji. Svi ste smjesni. Bavi se politikom, za to si i postavljen.
Like · Reply · 1 · 3 hours ago

Adnan Curtovic gdje si bila ovih svih godina? Vama je bitnije da je neko podoban nego koliko je sposoban. Ti ocigledno nisi upucena u politiku. Ovo i jeste politika. Izvesti na svjetlo dana sta ko radi.
Like · 2 hours ago

Irma Ibišević gdje si ti bio ovih svih godina?! hajmo nek vade na cistac, ko sta sve radi, i on nije nista bolji Adnane.
Last edited by weredsf on 21/08/2014 18:40, edited 1 time in total.
ma jok

#1571 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by ma jok »

Corto Maltese wrote: Nego, sjeća li se iko Željka Komšića?
Naravno. Jos u usima odjekuju vizionarske rijeci druga Fude https://www.youtube.com/watch?v=xaNqZyYzLFs
Corto Maltese

#1572 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Corto Maltese »

Ovi Suljagićevi pokušaji da isprovocira Bakira I., pa da ovaj nešto zauzvrat lane su pravo zanimljivi. Razlog je jasan.
Suljagić nema jako medijsko uporište, osim ako neko doživljava Oslobođenje kao nešto jako, niti za sobom ima razvijenu stranačku infrastrukturu. Sa parama je također tanak, a Bakir H. će i vezanih očiju biti bolji u korištenju društvenih mreža.
Tako da se Emir odlučio na provokaciju, kao metod samreklamiranja. To podrazumijeva glasno prozivanje drugih kandidata, da bi kod njih izazvao reakciju koja bi bila medijski zanimljiva, s nadom se da će se žuta štampa za to zakačiti.
Međutim, zajeb je napravio u startu. Odabrao je Bakira I. kao metu, vjerovatno jer je procijenio da mu je to glavni protivkandidat. Ali Kirba je toliko bezbojan i slipav, da se ne možeš dugo držati za njega. Jednostavno sklizneš.
Onda ti preostaje samo nada da ćeš ga raspizditi, i da će on uzvratiti istom mjerom.
Opet zajeb, Kirba ne reaguje.
Već skoro 3 sedmice ni habera u smjeru Suljagića.
Čak nisu iskoristili ni čist zicer da se zajebavaju na Suljagićev račun, kada je Kirba, nakon dva Emirova promašaja, uspio iz prve da pronađe Željezno Polje.
Totalna ignorancija.
Saopštenje koje je jutros osvanulo na http://www.demokratskafronta.ba, je do sada četvrti Suljagićev odgovor na jedno jedino SDA saopštenje, napisano već davnog 4. avgusta.
Prilično očajnički.
Ista tišina dolazi i iz SDP-a.
Avaz ga također ne spominja, s tim da oni već imaju pripremljenu antisuljagićevsku kampanju, koju će aktivirati samo ako Fahro ocijeni da ima potrebe.
Nije mu lako.
Hajde, barem je kupio auto.
weredsf

#1573 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by weredsf »

Corto Maltese wrote:Ovi Suljagićevi pokušaji da isprovocira Bakira I., pa da ovaj nešto zauzvrat lane su pravo zanimljivi. Razlog je jasan.
Suljagić nema jako medijsko uporište, osim ako neko doživljava Oslobođenje kao nešto jako, niti za sobom ima razvijenu stranačku infrastrukturu. Sa parama je također tanak, a Bakir H. će i vezanih očiju biti bolji u korištenju društvenih mreža.
Tako da se Emir odlučio na provokaciju, kao metod samreklamiranja. To podrazumijeva glasno prozivanje drugih kandidata, da bi kod njih izazvao reakciju koja bi bila medijski zanimljiva, s nadom se da će se žuta štampa za to zakačiti.
Međutim, zajeb je napravio u startu. Odabrao je Bakira I. kao metu, vjerovatno jer je procijenio da mu je to glavni protivkandidat. Ali Kirba je toliko bezbojan i slipav, da se ne možeš dugo držati za njega. Jednostavno sklizneš.
Onda ti preostaje samo nada da ćeš ga raspizditi, i da će on uzvratiti istom mjerom.
Opet zajeb, Kirba ne reaguje.
Već skoro 3 sedmice ni habera u smjeru Suljagića.
Čak nisu iskoristili ni čist zicer da se zajebavaju na Suljagićev račun, kada je Kirba, nakon dva Emirova promašaja, uspio iz prve da pronađe Željezno Polje.
Totalna ignorancija.
Saopštenje koje je jutros osvanulo na http://www.demokratskafronta.ba, je do sada četvrti Suljagićev odgovor na jedno jedino SDA saopštenje, napisano već davnog 4. avgusta.
Prilično očajnički.
Ista tišina dolazi i iz SDP-a.
Avaz ga također ne spominja, s tim da oni već imaju pripremljenu antisuljagićevsku kampanju, koju će aktivirati samo ako Fahro ocijeni da ima potrebe.
Nije mu lako.
Hajde, barem je kupio auto.
Najbolje od svega ja Bakirovo ignorisanje, ovaj bi sve dao da ima sa kim igrati igrice "saopstenja"
Banksy

#1574 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Banksy »

Zaista bezveze blebeće.
Nastavi li ovako svakodnevno trabunjati bez smisla i povoda, dosadiće i bogu i narodu i prije izbora.
Opet je vidan nedostak koncepta i strategije medijske prezentacije. PR i uopće odnosi s medijima i javnošću su im generalno, od početka, najslabija karika.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1575 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by JoseMujica »

kolko para toliko muzike u tom segmentu...šta će čoek se snalazi kako zna i umije :roll:
Post Reply