1 litar dizela 4 kilometraMaestor wrote:http://www.liveleak.com/view?i=d06_1403183911
skup rat
hahahahahahaChisum wrote:Opet ovaj vehabijski pacenik sa prituzbama...
Baci mi sihre, nema ti druge.
Haj ne glupiraj se bezveze.JoseMujica wrote:kako ono stara latinska izreka kaže: zavadi budale pa crpi naftuAllaha mi nisu ovi stari Latini lupali gluposti ko neki novokomponovani M-92
Džahile bolje je da se ti baciš sa zgrade kada ništa nemaš od vjere.Chisum wrote:Opet ovaj vehabijski pacenik sa prituzbama...
Chisum wrote:Opet ovaj vehabijski pacenik sa prituzbama...
fakat se ne zajebavam...zadnji kalifa je bio Otomanski sultan koji je prenio dio svojih nadležnosti na instituciju reis-ul-uleme kad su je austrijanci osnovali, a prema sporazumu, kada je sultan prodao Bosnu Austriji za 2,5 miliona funti u zlatu, ostala je njegova vjerska uprava nad muslimanima u Bosni koja je kasnije prenesena na reisasumirprimus wrote:JoseMujica wrote:jednini pravni nasljednik kalife je reis-ul-ulema IZ BiH.sumirprimus wrote:tesko ih upratit,a oni sami kazu,taj kalifat davla jelde,ne moze se proglasit prije nego uzmu bagdad...a kalifa je ovaj bagdadi,zato koristi to ime iz loze,da ima pravo na prijestolje...tako nekako,jedino logicno...il s njima nema nikakve logike...ne zajebaji...
realno ovi nasi ovde su mala djeca i mrtvi liberali... na stranu slagali se ili ne s njihovom politikom,ubjedjenjima i sl..
ova bagra dole skida glave,i ne pita...i da si sunit ako si negdje na rampi,granici,policiji,ode glava...herbote zivot pa svaka drzava mora imat policiju vojsku,sluzbenike,kako ce funkcionisat,ljudi rade za platu,al ne hebe to zivu silu,uhvate ih i pobiju...zalosno...
Uzmi Ilmihal u ruke pa ćeš znati.Chisum wrote:![]()
![]()
Jeko Dzahil?
pa M-92 još nisu uspjeli ni da sjebu i pohapaju šta su K-45 izgradilijastuk1 wrote:Haj ne glupiraj se bezveze.JoseMujica wrote:kako ono stara latinska izreka kaže: zavadi budale pa crpi naftuAllaha mi nisu ovi stari Latini lupali gluposti ko neki novokomponovani M-92
Nepobjedivi u valjanju gluposti su starokompomponovani K-45.
WTF ti znaš o meni? Ja ne veličam nikoga, a ti pljuješ sve i svakoga. Ali nista nečudi pošto je vrijeđanje najbolji proizvod zagnojenog sarkazma.JoseMujica wrote:pa M-92 još nisu uspjeli ni da sjebu i pohapaju šta su K-45 izgradilijastuk1 wrote:Haj ne glupiraj se bezveze.JoseMujica wrote:kako ono stara latinska izreka kaže: zavadi budale pa crpi naftuAllaha mi nisu ovi stari Latini lupali gluposti ko neki novokomponovani M-92
Nepobjedivi u valjanju gluposti su starokompomponovani K-45.
jedina glupost je veličati rušioce, a keep it up...ide ti od ruke ko i svakom neradnikušto hljeba preko tespiha gonja
JoseMujica wrote:vrijeđam koga?da nisi ti kakav advokat ili božiji poslanik da imaš taj touch pa sve znaš šta je ispravno a šta nije?
svako ima pravo na svoje mišljenje i ako imaš kontraargument iznesi ga, a ne prozivaj ljude s nekakvim nebuloznim konstrukcijama zavjera i neprijatelja..rađe idi mastrubiraj da se smiriš

Tako nekako...vatrogasac wrote:Nisam advokat AJ nego me zanima kako se može nazvati gerila koja je skinula ili namjerava skinuti aktuelnu vlast bez obzira i što čine ratne zločine?Challenger__ wrote: Svjedočimo da notorne ubice i ratne zločince (konkretno ISIS) Al-Jazeera naziva "pobunjenicima".
Herr Flick nije pristao na lobotomiju i to pokazuje njegov komentar.
Ove slike me podsjetise na sretne 80-e. Na rat Irak-Iran. Sa ponosom se sjetim kada se Irak i Iran rusio a Bossna i Sarajevo gradilo. Pretis radio 32 sata dnevno,brodovi u Plocama cekali. A tuga i sjeta me uhvati sto smo danas pali kurcu za usi i ne mozemo izvuci sebi nafake od ovih budala.amoninan wrote:

Ma ta je slika stara već 3 dana...AleksoMKD wrote: Borba za rafineriju iz svemira.
Nisma vidio. Ko drzi rafineriju sada?jastuk1 wrote:Ma ta je slika stara već 3 dana...AleksoMKD wrote: Borba za rafineriju iz svemira.
BradonjiceAleksoMKD wrote:Nisma vidio. Ko drzi rafineriju sada?jastuk1 wrote:Ma ta je slika stara već 3 dana...AleksoMKD wrote: Borba za rafineriju iz svemira.
Navodno je ova najveca u Iraku.