Ukupno trojki Srbija 7.5 francuska 6.5
Slab sam sa statistikama, sta odigrat da se prati? Na prvu, ja BiH Srbe stavio vise od 71% za slobodna i francuze manje od 32% za trojku
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Popni se sad na gospoju(21-22 h) i da idemo u finale,sve ti je oproštenoradostan dan wrote:meni novak dođe pola trofeja na kukanje...KENJAC wrote: Ma on i nije jedan od nas ! Vidis ga da samo kuka , place, vraca.... ON je ubaceni elemenat ! Lazni Valter!
Kad su izbori ?KENJAC wrote:Ma on i nije jedan od nas ! Vidis ga da samo kuka , place, vraca.... ON je ubaceni elemenat ! Lazni Valter!area51 wrote:Šta vazda kukaš koji qrac,budi nekad optimista u životuradostan dan wrote:srbija je odigrala dvije u nizu extra partije, a franc. jednu.
po logici, igra srbije bi prva trebala da krene naopako...![]()
ne mogu ja ovo gledati, dosta mi je epskih duela.
Mislim da je u pitanju Adidas, a ne Francuziarea51 wrote:Evo kako Francuzi najavljuju meč:
Da su Husein Kapetan Gradaščević imali bi šanse.area51 wrote:Evo kako Francuzi najavljuju meč:
Cini mi se da je najbolji skakac(a po meni i mnogima i najbolji igrac u Srbiji)Bjelica.U prvoj utakmici u grupi je dominirao(za neke brat)Zofri.Svakako je kljuc ofanzivni/defanzivni skok.Ako to Srbija iskontrolise zavrsila je veliki deo posla.It_is_a_Leclerc wrote:Za 2-3 zonu moraš imati izuzetne fizičke predispozicije na centarskoj liniji. Ne kažem da ih Braduljica ili npr. Krstić nemaju. Međutim, Francuzi su dosta snažniji što se toga tiče, i vrlo lako će dolaziti u poziciju da skaču za napad.
Da sam ja Sale Đ., puno bih rotirao na bekovskim pozicijama i čuvao se ličnih grešaka.
Prednost može biti to što imam osjećaj da su se Francuzi "ispraznili" protiv Španije,čisto sumnjam da onako nešto mogu ponoviti u dva danazarko.filip wrote:Cini mi se da je najbolji skakac(a po meni i mnogima i najbolji igrac u Srbiji)Bjelica.U prvoj utakmici u grupi je dominirao(za neke brat)Zofri.Svakako je kljuc ofanzivni/defanzivni skok.Ako to Srbija iskontrolise zavrsila je veliki deo posla.It_is_a_Leclerc wrote:Za 2-3 zonu moraš imati izuzetne fizičke predispozicije na centarskoj liniji. Ne kažem da ih Braduljica ili npr. Krstić nemaju. Međutim, Francuzi su dosta snažniji što se toga tiče, i vrlo lako će dolaziti u poziciju da skaču za napad.
Da sam ja Sale Đ., puno bih rotirao na bekovskim pozicijama i čuvao se ličnih grešaka.
Ne bih se složio baš oko svega. U našem savezu su prošarano, političari i zvezde. U savezu su Bodiroga i Tomašević, Đorđević je selektor. Gensek OK Srbije je Divac. Kao treneri su počeli da rade Dejan Milojević (trener Mega Vizure), Saša Obradović, a evo i Đorđević. Još, nije mator Vukoičić. I Danilović je u Patlidžanu, ali izgleda da je on ipak crna ovca, jer je u fazonu da hoće da gepekuje sudije, a i društvo mu je neko kriminalno, pa je skoro popio flašu u glavu. Poenta je da ipak neće tako lako košarka potonuti kod nas. A što je kod nas, to je i kod vas i u Hrvatskoj, kako u sportu, tako i u politici, jer smo povezani kao creva (po našem) ili kao spojeni sudovi (po Evropski). Samo da nam malo krene, da se malo uljudimo, i da političari polako izgube interes za sport.Bodkin wrote:Kakva druga jadranska,nemaju timovi love da u prvoj poplacaju troskove. Sve je u lovi danas. I ne samo to. Bio sam u bosni kad je ubijala partizana i cibonu po 30-40. Jebiga, bilo para. Onda poceli konakovici razni da postaju uzorne javne licnosti i par godina kasnije laku noc. Srbija ima jos taj adut starijih strucnjaka pa pravi par vrhunskih. U hrvatskoj po zakonu velikih brojeva mora iskociti poneki vrhunski kao sto je bogdanovic. Kod nas u zadnjih 10 godina jedino mirza...
Sent from my Lumia
i jos toliko laganih koseva promasilibingov buraz wrote:Odlican posao Djordjevica,hrpa laganih koseva za Srbiju,Francuzi ko krepani
Od svega ja izabro Srbe slobodna bacanja a do sada imaju bolji procenat za tri nego za slobodna. Mrsduminjo wrote:Zanimljivih ponuda na kladionici. Procenti šuteva za 2 (51.5), za 3 (Srbija 33.5 franc 31.5) i za slobodna bacanja ( francuska70.5 Srbija 71.5).
Ukupno trojki Srbija 7.5 francuska 6.5![]()
Slab sam sa statistikama, sta odigrat da se prati? Na prvu, ja BiH Srbe stavio vise od 71% za slobodna i francuze manje od 32% za trojku
vidjecete u nedjelju zasto ne igra. ali bez obzira teo je genije.InvestmentSLO wrote:A grehote što ne igra u NBA ovaj strašni PG (TEO)
upravo. ako prodje srbija, vidjete u finalu da on nema sta da trazi sa vanjskim igracima iz amerikeLjuba Moljac wrote:vidjecete u nedjelju zasto ne igra. ali bez obzira teo je genije.InvestmentSLO wrote:A grehote što ne igra u NBA ovaj strašni PG (TEO)