Sarajevo City Center

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Sta bi zeljeli vidjeti u SCC????

H&M
15
14%
C&A
16
15%
Subway
9
8%
Müller
23
22%
Humanic
2
2%
Esprit
6
6%
Jack&Jones
6
6%
Decathlon
29
27%

Total votes: 106

devito

#1551 Re: Sarajevo City Center

Post by devito »

JeremyJ wrote:McD nije los za promjenu. Cijene su visoke, ali cizburgeri su ukusniji nego u bilo kojem drugom grilu u gradu.
Ti sigurno nisi nikad jeo u zivotu u Taletu,Otrovu,Karkinu ,..cim tako pricas.
Stvarno ne shvatam ljude koji tamo jedu cesce od jednom u mjesecu od onoliko nase hrane ukusnije,zdravije,jeftinije,hranjivije,bolje.

Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
devito

#1552 Re: Sarajevo City Center

Post by devito »

Steta sto nema WiFi onako jedan za citav centar ili vise njih po spratu.

OldMayor

#1553 Re: Sarajevo City Center

Post by OldMayor »

devito wrote:
JeremyJ wrote:McD nije los za promjenu. Cijene su visoke, ali cizburgeri su ukusniji nego u bilo kojem drugom grilu u gradu.
Ti sigurno nisi nikad jeo u zivotu u Taletu,Otrovu,Karkinu ,..cim tako pricas.
Stvarno ne shvatam ljude koji tamo jedu cesce od jednom u mjesecu od onoliko nase hrane ukusnije,zdravije,jeftinije,hranjivije,bolje.

Ovo sve sto si napisao je nigdje veze. Ajd mozda jeste ukusnije, mora bit brate nataba ti one majoneze 3 kile, pa kako nece bit ukusno.

Jedina razlika je u cijeni i higijeni. Jer ove sto si nabrojao ne vode ni 1% brige o higijeni, vidio svojim ocima. U McD opet ima nekog reda. Kod ovih nikakvog, pa nisam jednom vidio lika iz taleta kako iza ode pisat i onda ovamo ljudima trpa onu pljesku, salatu itd... Ne hvala. Ne jedem ni u mcd, a ni kod ovih, samo kazem... u mcd jedino sto valja jeste sladoled, kafa i to je cijena ok, ovo ostalo skupo je jer ti treba 15 KM da se najedes.
Qler

#1554 Re: Sarajevo City Center

Post by Qler »

Vala meni sa pola grama majoneze nije ukusno, ni sa kecapom, ni sa ajvarom, samo meso i malo kupusa, zato mi mrsko u McDonalds ici dok mu objasnim da necu priloga, prodje me volja...
Queen_of_hearts

#1555 Re: Sarajevo City Center

Post by Queen_of_hearts »

Ne znam zaista kako su vam problem brojevi tih inditex grupacija radnji :shock: Sav jeans je toliko pun elastina da njihovo 34 obucem bez problema,a nosim nas 38 .Doduse,nogavice mi dodju kratke dok smanjujem broj po broj u kabini ,zato rijetko sta i kupim !
O'zone
Globalni moderator

#1556 Re: Sarajevo City Center

Post by O'zone »

Queen_of_hearts wrote:Ne znam zaista kako su vam problem brojevi tih inditex grupacija radnji :shock: Sav jeans je toliko pun elastina da njihovo 34 obucem bez problema,a nosim nas 38 .Doduse,nogavice mi dodju kratke dok smanjujem broj po broj u kabini ,zato rijetko sta i kupim !
Ma malo ofirno da obučeš manji broj pa te ono stegne

Image
Woody
Location: Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pičke materine

#1557 Re: Sarajevo City Center

Post by Woody »

Srećom, uvijek imaš alternativu da ispadneš "ono pravo zajeban lik":

Image
milic01

#1558 Re: Sarajevo City Center

Post by milic01 »

Qler wrote:Vala meni sa pola grama majoneze nije ukusno, ni sa kecapom, ni sa ajvarom, samo meso i malo kupusa, zato mi mrsko u McDonalds ici dok mu objasnim da necu priloga, prodje me volja...
i mene to nervira u McD svaki put se umorim dok objasnim da NECUU PRILOOG i vrlo cesto mi donese sa prilogu pa se izvinjava :evil:
Banksy

#1559 Re: Sarajevo City Center

Post by Banksy »

AstorH wrote:Sjecam se kad u Splitu otvoren City centar one prije par god jer zivim tu., pa te zare, h&m, modiane, swarovski , cinestar, muller, sta vec nema, eno sad ljudi vise idu pit kavu tamo vise nego sto kupuju.A i u tim Zarama i H&M brate obicne krpe, al su jeftine zato ljudi idu, inace nidje veze sa kvalitetom

Sent from my iPad using Tapatalk
Sve su to krpe, ali u CCO možeš ugodno provesti cijeli dan, što je i koncept ovakvih objekata, a iz SCC-a gledaš da pobjegneš što prije.
Možda će to jednog dana, kad bude izgrađeno i završeno, i ličiti na nešto. Trenutno, to je objekat u izgradnji u kojem je vrlo neugodno boraviti.
saibaba

#1560 Re: Sarajevo City Center

Post by saibaba »

azdralovic wrote:
rokamo wrote:Ja se izvinjavam, samo zelio bih pitati nesto Sarajlice.

A sto ste toliko dosadni sa Zarom, jebote kao da su vam dosli Hilfieger i Gant u Sarajevo.

Zara je jeftini krkanski brand za radnicku klasu, kao i HM i dobro neka je dosla u Sarajevo, kad je ima u zapadnim gradovima neka je i u Sarajevu, medjutim radi se o kurac od ovce brandu i zamolio bih da ne budete toliko dosadni sa njom, jebote kao da je Tito licno sisao odozgo i aterirao u SCC?
Gant imamo :roll:
Nije bas ni McDonalds eskluzivni restoran ali ipak nesto znaci kad se on pojavi u nekoj zemlji...
ima i Hilfieger u bbi-u
AstorH

#1561 Sarajevo City Center

Post by AstorH »

Banksy wrote:Sve su to krpe, ali u CCO možeš ugodno provesti cijeli dan, što je i koncept ovakvih objekata, a iz SCC-a gledaš da pobjegneš što prije.
Možda će to jednog dana, kad bude izgrađeno i završeno, i ličiti na nešto. Trenutno, to je objekat u izgradnji u kojem je vrlo neugodno boraviti.
To stoji nema govora, ja sa curom odem i prodje po dana u cas, jbga nema cega nema, a kao krenuli u cineplexx pogledat film i onda odgodimo za neki dr.dan.A da se razumijemo ima tu i skupih krpetina, ja to osjetim po dzepu najcesce kad odem u brendirane ducane, sto ja naravno izbjegavam osim kad su patike i trenirka u pitanju.Jedino to mora biti original.Ostalo mi svejedno, jel 5€ il 20.
A taj SCC ne znam kakav je, nisam ni na slici vidio pa ne mogu nista govorit, al tebi vjerujem posto si ocito bio.

Nikolini

#1562 Re: Sarajevo City Center

Post by Nikolini »

Jel otvorena garaza? Valja li sta?
mali_balon

#1563 Re: Sarajevo City Center

Post by mali_balon »

A sta bi tek pricali da se vidio btc u ljubljani ili westgate u zaboku. A da ne govoriom o centrima u svabiji ....
staradis

#1564 Re: Sarajevo City Center

Post by staradis »

Juce sam od prebrojao 8 ljudi dok sam isao prema posljednjem spratu :grin:
saibaba

#1565 Re: Sarajevo City Center

Post by saibaba »

Banksy wrote:
AstorH wrote:Sjecam se kad u Splitu otvoren City centar one prije par god jer zivim tu., pa te zare, h&m, modiane, swarovski , cinestar, muller, sta vec nema, eno sad ljudi vise idu pit kavu tamo vise nego sto kupuju.A i u tim Zarama i H&M brate obicne krpe, al su jeftine zato ljudi idu, inace nidje veze sa kvalitetom

Sve su to krpe, ali u CCO možeš ugodno provesti cijeli dan, što je i koncept ovakvih objekata, a iz SCC-a gledaš da pobjegneš što prije.
Slazem se malo je nekako mracan ... ali opet je bolji nego recimo Zg Wesgate koji je obicna hala sa odjecom ..
Fact

#1566 Re: Sarajevo City Center

Post by Fact »

Jučer u kupovini sa ženom i djetetom i uđem u jedan od butika.Žena i kćerka probavaju majice u kabinama,a ja čekam ispred.Kada dolazi zaštitar i govori da moram napustiti prodavnicu.Ja pitam zašto,a on meni kao muškarci ne mogu biti ovdje ovo je za žene,mora biti razdvojeno,politika kuće. :shock: Fino pokupim ženu i dijete i napustim objekat i mene više neće vidjeti.Sramota.Nije Saudijska Arabija ovo.
Logovan

#1567 Re: Sarajevo City Center

Post by Logovan »

Fact wrote:Jučer u kupovini sa ženom i djetetom i uđem u jedan od butika.Žena i kćerka probavaju majice u kabinama,a ja čekam ispred.Kada dolazi zaštitar i govori da moram napustiti prodavnicu.Ja pitam zašto,a on meni kao muškarci ne mogu biti ovdje ovo je za žene,mora biti razdvojeno,politika kuće. :shock: Fino pokupim ženu i dijete i napustim objekat i mene više neće vidjeti.Sramota.Nije Saudijska Arabija ovo.
Svasta. :roll:
karanana

#1568 Re: Sarajevo City Center

Post by karanana »

moras napustiti prodavnicu ili lokaciju ispred zenskih kabina?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1569 Re: Sarajevo City Center

Post by Truba »

staradis wrote:Juce sam od prebrojao 8 ljudi dok sam isao prema posljednjem spratu :grin:
ja sam danas 12
negdje oko 11 sati... kuglana ne radi
nekoliko djece se igra...
ali je prvi tojest prizemlje puno... metropolis i to

ona knjižara izgleda ok
kao da imaju 20 000 različitih knjiga
šteta što je na policama po 10 istih :D
Fast Driver

#1570 Re: Sarajevo City Center

Post by Fast Driver »

Fact wrote:Jučer u kupovini sa ženom i djetetom i uđem u jedan od butika.Žena i kćerka probavaju majice u kabinama,a ja čekam ispred.Kada dolazi zaštitar i govori da moram napustiti prodavnicu.Ja pitam zašto,a on meni kao muškarci ne mogu biti ovdje ovo je za žene,mora biti razdvojeno,politika kuće. :shock: Fino pokupim ženu i dijete i napustim objekat i mene više neće vidjeti.Sramota.Nije Saudijska Arabija ovo.
Koji butik? Zara?
Fact

#1571 Re: Sarajevo City Center

Post by Fact »

@karanana

Prodavnicu skroz,pošto je bila samo za žene.Rekao je ili da čekam ispred ili da odem do nekog butika sa muškom odjećom.Inače nisam bio tako blizu kabinama,stajao sam nekih 4-5 metara od kabina.Inače izašao sam,malo još raspravljao sa njim,onda su izašle i 3 djevojke koje su bile unutra kada je se to desilo,te je jedna rekla da je se njoj desila slična situacija sa njenim momkom,samo što su njega sa ulaza vratili.Mislim sve u redu,privatni objekat,gazdina pravila,ali ja nikad više u tu šovinističku građevinu neću zakoračiti.

edit:inače,zaštitar je imao neke ofirne naušnice,pa da raja zna tko je u pitanju
SundanceKid

#1572 Re: Sarajevo City Center

Post by SundanceKid »

Fact wrote:@karanana

Prodavnicu skroz,pošto je bila samo za žene.Rekao je ili da čekam ispred ili da odem do nekog butika sa muškom odjećom.Inače nisam bio tako blizu kabinama,stajao sam nekih 4-5 metara od kabina.Inače izašao sam,malo još raspravljao sa njim,onda su izašle i 3 djevojke koje su bile unutra kada je se to desilo,te je jedna rekla da je se njoj desila slična situacija sa njenim momkom,samo što su njega sa ulaza vratili.Mislim sve u redu,privatni objekat,gazdina pravila,ali ja nikad više u tu šovinističku građevinu neću zakoračiti.
:-) :-) :-)

Uzas. Meni to nije uredu uopste, ovo je Sarajevo, Bosna i Hercegovina, nama takve stvari ne trebaju....
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1573 Re: Sarajevo City Center

Post by Truba »

ma vidite da trola
Fact

#1574 Re: Sarajevo City Center

Post by Fact »

Fast Driver wrote:
Koji butik? Zara?
Zara ili butik do nje,nisam siguran.Nisam obraćao pažnju,ja sam bio tu samo da platim,ali znam da je jedan od dva u kojem smo bili sigurno Zara,jer sam slučajno ulovio okom naziv prodavnice.Kao što sam gore napisao zaštitar ima upečatljive naušnice,pa eto možete po tome prepoznati.
Fact

#1575 Re: Sarajevo City Center

Post by Fact »

Black swan wrote:ma vidite da trola
Ne trolam.Tebi ako odgovara,bujrum.
Post Reply