Egipat (pročitati prvi post)

Post Reply
udrch

#1551 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by udrch »

Alfons Kauders wrote:
udrch wrote:de ba Alfons dosadan si više..
ako imaš ikakvu bradu onda si i to bradonja i uhljup..
ako ti sa rokerskom bradom možeš vehabije smatrati necivliziranim uhljupima, mogu li ja koji nemam nikakve brade tebe zvati zaostalim primitivcem..
klasificirati ljude prema izgledu je smiješno..
nije smijesno

a jos manje je smijesno sto su lice islama u ostatku svijeta upravo postale te bradonje... a ne milijarda i kusur normalnih muslimana...
nije istina da je tako..
dobronamjerni uvijek pronađu u Islamu i kod muslimana ono što je Poslanik donio od svoga Gospodara..

zlonamjerni su jedva dočekali pojavu vehabija da mogu sve muslimane bez zadrške prozivati za sve ono što im naumpadne (ne želim napisati nijednu riječ, jer ne postoji etiketa koja nije zalijpljena)..

hvala Bogu pa je više dobronamjernih ljudi na dunjaluku..neke od vas žalim, neke ne žalim..
Alfons Kauders

#1552 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by Alfons Kauders »

505sCrtom wrote:
Alfons Kauders wrote:
odesveuhonduras wrote:Jel fakat neko glup da konta da sila i represija može pobijediti milione ljudi koji svjesno idu na metke i ne osvrću se..

http://www.aljazeera.com/watch_now/

Nema te sile koja može pobijediti ovakvu volju ma koliko sekularističke papčine onanisale gledajući muslimansku krv po ulicama.

Ummet Muhammedov se budi, Ummet kojeg su tri policajca mogla držati na uzdi 50 godina od Bosne do Egipta više ne saginje glavu i ne pristaje biti rob nikome osim Allahu Uzvišenom.

Veselite se dok još možete papci sekularistički, nestat će vam tog osmjeha sa lica brzo inšaAllah.
hoce hoce, pravo nas je strah... :D pogotovo u bosni... :D kad izadje svih 200 vehabija na ulice u sarajevu... :D jedva cekam, ima da raja placa muriji da ih puste da ih malo nagaze... :D
nemoj ih podcjenjivati. vidis da je to sve zatucano. njima zivot ne vrijedi pisljiva boba.
ne potcjenjujem, nimalo...

davno sam ja govorio da ce biti s njima bruka problema, prije bugojna, prije mevlida... "nece ba igraju se djeca"... samo te stvari su bile ogranicene, malo zrtava... kad tad ce nekom bradonji pasti na pamet da digne u zrak trolu, e onda bi mogli imati problem...

vidi bolan, ONO prijeti da ce orgijati po bosni, po sarajevu? dakle nakon rata i svega trebamo docekati da nas hrpa "nasih" ludjaka vuce za nos... kurca graha...
Alfons Kauders

#1553 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by Alfons Kauders »

Maharadza wrote:
Dokazuješ koliko si zapravo (ne)upućen u Islam i da samo tražiš razloge da isti popljuješ! :run:
vrlo dobro sam upucen - zato vise i nisam vjernik
Alfons Kauders

#1554 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by Alfons Kauders »

udrch wrote:
Alfons Kauders wrote:
udrch wrote:de ba Alfons dosadan si više..
ako imaš ikakvu bradu onda si i to bradonja i uhljup..
ako ti sa rokerskom bradom možeš vehabije smatrati necivliziranim uhljupima, mogu li ja koji nemam nikakve brade tebe zvati zaostalim primitivcem..
klasificirati ljude prema izgledu je smiješno..
nije smijesno

a jos manje je smijesno sto su lice islama u ostatku svijeta upravo postale te bradonje... a ne milijarda i kusur normalnih muslimana...
nije istina da je tako..
dobronamjerni uvijek pronađu u Islamu i kod muslimana ono što je Poslanik donio od svoga Gospodara..

zlonamjerni su jedva dočekali pojavu vehabija da mogu sve muslimane bez zadrške prozivati za sve ono što im naumpadne (ne želim napisati nijednu riječ, jer ne postoji etiketa koja nije zalijpljena)..

hvala Bogu pa je više dobronamjernih ljudi na dunjaluku..neke od vas žalim, neke ne žalim..
mozda ti mislis da nije istina, mozda ti je svejedno, ali meni nije...
m_l

#1555 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by m_l »

„Saudijska Arabija je uz Egipat protiv terorizma i odbija bilo kakvu stranu intervenciju kada su u pitanju unutrašnje stvari Egipta“, kazao je saudijski kralj Abdullah.

On je pozvao Arape da se usprotive „pokušajima da se Egipat destabilizira.“

AJB

Fuj! Koji gad!
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#1556 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by odesveuhonduras »

m_l wrote:
„Saudijska Arabija je uz Egipat protiv terorizma i odbija bilo kakvu stranu intervenciju kada su u pitanju unutrašnje stvari Egipta“, kazao je saudijski kralj Abdullah.

AJB

Fuj! Koji gad!
smeće jedno, gori 100 puta od alfonsa i ostale buranije
Elhamdulillah, čisti Allah redove vjernika :D
Last edited by odesveuhonduras on 16/08/2013 17:37, edited 1 time in total.
5 0 5

#1557 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by 5 0 5 »

m_l wrote:

AJB

Fuj! Koji gad!
islamofob :lol:
5 0 5

#1558 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by 5 0 5 »

odesveuhonduras wrote: smeće jedno, gori 100 puta od alfonsa i ostale buranije
hehehe. ovdje smo se slozili.
Alfons Kauders

#1559 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by Alfons Kauders »

odesveuhonduras wrote:
m_l wrote:

AJB

Fuj! Koji gad!
smeće jedno, gori 100 puta od alfonsa i ostale buranije
Elhamdulillah, čisti Allah redove vjernika :D
ma pravo su cisti redovi vjernika, pogotovo ovako od sredine devedesetih... kad su novopeceni navalili u dzamije, a stari pobjegli da ih ko ne vidi u njihovom drustvu... :D
Dr_dre

#1560 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by Dr_dre »

Elhamdulillah, čisti Allah redove vjernika
Nebitno i ako je nevjernik govoriti za nekog ko je insan a ko nije na osnovu brade.
tesanj

#1561 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by tesanj »

:lol: Mislim da su ovi nasi atesti naj upuceniji u islam. 40 i kusur god. nam objasnjavaju kakav treba biti musliman, tj kako i na koji nacin muslimani trebaju zivjeti. I vidi sad belaja nece vise da slusaju. :mrgreen: Pa dokle vise ovako.
5 0 5

#1562 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by 5 0 5 »

Alfons Kauders wrote:
ne potcjenjujem, nimalo...

davno sam ja govorio da ce biti s njima bruka problema, prije bugojna, prije mevlida... "nece ba igraju se djeca"... samo te stvari su bile ogranicene, malo zrtava... kad tad ce nekom bradonji pasti na pamet da digne u zrak trolu, e onda bi mogli imati problem...

vidi bolan, ONO prijeti da ce orgijati po bosni, po sarajevu? dakle nakon rata i svega trebamo docekati da nas hrpa "nasih" ludjaka vuce za nos... kurca graha...
ma oni imaju samo dug jezik. no, dovoljan je samo jedan imbecil da napravi ogromnu stetu. sto se tice ovih kolega sa foruma:

Image
tesanj

#1563 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by tesanj »

Alfons Kauders wrote:
Maharadza wrote:
Dokazuješ koliko si zapravo (ne)upućen u Islam i da samo tražiš razloge da isti popljuješ! :run:
E vala si i bio. :mrgreen:
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#1564 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by odesveuhonduras »

Dr_dre wrote:
Elhamdulillah, čisti Allah redove vjernika
Nebitno i ako je nevjernik govoriti za nekog ko je insan a ko nije na osnovu brade.
Ma boli me da prostiš nešto šta on govori, davno je Allah Uzvišeni u Kur'anu rekao šta oni misle o nama, i šta im prsa uz to kriju, poravnio sam ja s njima i njihovim mišljenjem o meni, muslimanima i islamu. Volim ih tamam koliko i oni mene :D
Alfons Kauders

#1565 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by Alfons Kauders »

tesanj wrote::lol: Mislim da su ovi nasi atesti naj upuceniji u islam. 40 i kusur god. nam objasnjavaju kakav treba biti musliman, tj kako i na koji nacin muslimani trebaju zivjeti. I vidi sad belaja nece vise da slusaju. :mrgreen: Pa dokle vise ovako.
ziv i zdrav ti meni bio, dok se tih 50 godina ateiste i komunjare pitalo, u bosni se napravilo oko 1000 dzamija, hiljade kilometara puta, razvela se struja, telefon do najmanjih sela... izgradile se skole, tvornice i odskolovalo se vise muslimana nego ikad, nepismenost srezana na minimum...

znas li koliko je bosnjaka imalo fakultetsku diplomu prije drugog svjetskog? oko 700 i kusur... sad ih licno poznajem barem toliko

nisam komunjara, ali nekako mi taj sistem bolji od onog u afganistanu ili pakistanu...
5 0 5

#1566 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by 5 0 5 »

tesanj wrote::lol: Mislim da su ovi nasi atesti naj upuceniji u islam. 40 i kusur god. nam objasnjavaju kakav treba biti musliman, tj kako i na koji nacin muslimani trebaju zivjeti. I vidi sad belaja nece vise da slusaju. :mrgreen: Pa dokle vise ovako.
jesu jesu. ateisti su upuceni jer zele biti upuceni. za neke druge vaze drukcija pravila.

Image
Dr_dre

#1567 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by Dr_dre »

Evo ja imam komsiju koji ima jako,jako velike brkove.Meni se to nikako ne svidja i mislim da nije higijenski no medjutim sa kojim pravom mogu reci da ne lici na insana.
AleksoMKD

#1568 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by AleksoMKD »

Oficijalno (ministarstvo zdravlja Egipta) danas do 15:30 je poginulo 50 ljudi.

Iz Aleksandrije jos nema nikakvih vjesti.

Isto tako proricem da ce tema biti zakljucana uskoro.
Alfons Kauders

#1569 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by Alfons Kauders »

Dr_dre wrote:Evo ja imam komsiju koji ima jako,jako velike brkove.Meni se to nikako ne svidja i mislim da nije higijenski no medjutim sa kojim pravom mogu reci da ne lici na insana.
pravom slobodnog govora... isto kao sto ja mogu reci za bradonje da mi ne lice na insana... horsasi, celavi kriminalci na steroidima, kurave obucene po zadnjoj pink modi i masa drugih spodoba koje gledam svaki dan mi takodje ne lice na normalna ljudska bica...

jebote ispade da nam se svako mora svidjat...
Dr_dre

#1570 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by Dr_dre »

pravom slobodnog govora... isto kao sto ja mogu reci za bradonje da mi ne lice na insana... horsasi, celavi kriminalci na steroidima, kurave obucene po zadnjoj pink modi i masa drugih spodoba koje gledam svaki dan mi takodje ne lice na normalna ljudska bica...

jebote ispade da nam se svako mora svidjat...
Mozda si i ti nekome spodoba sa rokerskom bradom.
Ne raspravlja mi se vise sa tobom tako da me ganola zaobidjes i prestenas sa trolanjem.
Posteno.
tesanj

#1571 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by tesanj »

Alfons Kauders wrote:
ziv i zdrav ti meni bio, dok se tih 50 godina ateiste i komunjare pitalo, u bosni se napravilo oko 1000 dzamija, hiljade kilometara puta, razvela se struja, telefon do najmanjih sela... izgradile se skole, tvornice i odskolovalo se vise muslimana nego ikad, nepismenost srezana na minimum...

znas li koliko je bosnjaka imalo fakultetsku diplomu prije drugog svjetskog? oko 700 i kusur... sad ih licno poznajem barem toliko

nisam komunjara, ali nekako mi taj sistem bolji od onog u afganistanu ili pakistanu...
Sulejmen K. uprego dva vola i ore zemlju da prehrani porodicu, dolazi mu milicja i dva poreznika, uzimaju mu jednog vola zato sto nije platio drzavi porez na zito, i ne pitajuci jel ima, i bez obzira sto je imao 7 djece.
5 0 5

#1572 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by 5 0 5 »

tesanj wrote: Sulejmen K. uprego dva vola i ore zemlju da prehrani porodicu, dolazi mu milicja i dva poreznika, uzimaju mu jednog vola zato sto nije platio drzavi porez na zito, i ne pitajuci jel ima, i bez obzira sto je imao 7 djece.
covjek prica o izgradnji 1000 dzamija a ti o jednom volu.
tesanj

#1573 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by tesanj »

505sCrtom wrote:
tesanj wrote: Sulejmen K. uprego dva vola i ore zemlju da prehrani porodicu, dolazi mu milicja i dva poreznika, uzimaju mu jednog vola zato sto nije platio drzavi porez na zito, i ne pitajuci jel ima, i bez obzira sto je imao 7 djece.
covjek prica o izgradnji 1000 dzamija a ti o jednom volu.
Da za tebe je to jedan vo. Skini jednu gumu s traktora pa ori da vidim koliko ces izorat :mrgreen:
salle_eh1986

#1574 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by salle_eh1986 »

Kakvih sve bolesnika ima za ne povjerovati.
Nekog ne smatrati insanom jer nosi bradu, ???
Zna se zbog čega ti ljudi nose brade, nije to iz neke furke ili zato da budu ljepši. Čuj obriješ se, obučeš odijelo i sad si insan. svašta
Tzv bradonje tu bradu nose iz vjerskih razloga i ko sam ja, ti, peti da im to osporavam. Za mene je insan onaj ko ti želi što i sebi, a ne "našminkaj se" i smješka ti se u lice a zaklo bi te sutra da ima priliku.
Alfons Kauders

#1575 Re: Egipat (pročitati prvi post)

Post by Alfons Kauders »

tesanj wrote:
Alfons Kauders wrote:

Sulejmen K. uprego dva vola i ore zemlju da prehrani porodicu, dolazi mu milicja i dva poreznika, uzimaju mu jednog vola zato sto nije platio drzavi porez na zito, i ne pitajuci jel ima, i bez obzira sto je imao 7 djece.
dobro, oteli sulji vola... oteli mom pradjedu hektare i hektare zemlje... pa sta?

otimaju mi i sad, od svake plate, od svakog racuna koji platim - samo sto smo onda zauzvrat imali drzavu, samo sto su onda moji starci besplatno zavrsili faks, imali zdravstveno, dobre poslove i porodicu... a sad imamo kurac
Post Reply