Covjek je trenutno 90% tima.Bubalo1 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav Rafa pa da nije dosao Suarez pola ovih rezultata dobrih u zadnje vrijeme ne bi bilo zabiljezeno ...svaka cast ostalim igracima ali on je lomio mnogo toga svojim potezima..Torres to ne bi ni za stoljece jos
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#1551 Re: Liverpool FC
- horion_bosona
#1552 Re: Liverpool FC
Piči sunce u Liverpoolu a nama roštilj propade…
Nevjerovatno kako lako daju golove…King Kenny je ovu ekipu u tako kratkom periodu uobličio da ima i glavu i rep, kreativnost i pokretljivost neuporediva sa onom bezidejnom igrom Hodgsona i Rafe u zadnje dvije sezone. Meni dva najantipatičnija igrača Leiva i Kuyt igraju preporodjeno, a šta tek reći za Maxia pa čovjek od dolazka iz Atletika nije se sastavio s loptom… Suarez svakako ima ogroman udio u podizanju čitave ekipe jer je strašno mobilan, prijeti cijelo vrijeme i gladan golova (ponekad možda i sebičan ali…) Odsustvo Gerrarda se ne osjeti uopšte
Ovo što Kenny radi s Liverpoolovom djecom gurajući ih odmah u vatru jeste izazvano spletom okolnosti tj. povreda medjutim to je stara škola po kojoj nosioci igre i kičma ekipe moraju biti domaći igrači. Jer ako se pogleda da je ogroman prazan hod izmedju generacije Spearinga, Flanagana, Kellya s jedne strane i Carraghera i Gerrarda s druge.
Možda sam previše optimističan ali ova ekipa na čelu sa Kingom sljedeće sezone će se boriti napokon za titulu, uz 1-2 dobra pojačanja i oporavak Aggera i Gerrarda
Nevjerovatno kako lako daju golove…King Kenny je ovu ekipu u tako kratkom periodu uobličio da ima i glavu i rep, kreativnost i pokretljivost neuporediva sa onom bezidejnom igrom Hodgsona i Rafe u zadnje dvije sezone. Meni dva najantipatičnija igrača Leiva i Kuyt igraju preporodjeno, a šta tek reći za Maxia pa čovjek od dolazka iz Atletika nije se sastavio s loptom… Suarez svakako ima ogroman udio u podizanju čitave ekipe jer je strašno mobilan, prijeti cijelo vrijeme i gladan golova (ponekad možda i sebičan ali…) Odsustvo Gerrarda se ne osjeti uopšte
Ovo što Kenny radi s Liverpoolovom djecom gurajući ih odmah u vatru jeste izazvano spletom okolnosti tj. povreda medjutim to je stara škola po kojoj nosioci igre i kičma ekipe moraju biti domaći igrači. Jer ako se pogleda da je ogroman prazan hod izmedju generacije Spearinga, Flanagana, Kellya s jedne strane i Carraghera i Gerrarda s druge.
Možda sam previše optimističan ali ova ekipa na čelu sa Kingom sljedeće sezone će se boriti napokon za titulu, uz 1-2 dobra pojačanja i oporavak Aggera i Gerrarda
- Edin H.
#1553 Re: Liverpool FC
5 - 0
3 - 0
Liverpool sve bolji i bolji sto se blizi kraj sezone
3 - 0
Liverpool sve bolji i bolji sto se blizi kraj sezone
-
Mustang1
#1554 Re: Liverpool FC
Posjed lopte 49%:51% za Newcastle a nisu suta imali po golu kako treba
Sto ce reci da je Liverpool igrao onoliko koliko je trebalo...ili jos bolje davao je golove kad je htio

Ali opet Suarez odradio sve kod golova ..i kod prvog cini mi se da je iza njega skako onaj da rascisti pa dodo Maxiju
Ali opet Suarez odradio sve kod golova ..i kod prvog cini mi se da je iza njega skako onaj da rascisti pa dodo Maxiju
- BHF_Manijak
#1555 Re: Liverpool FC
Ma ja se evo i dan danas smijem kako je Liverpool zajebo Chelsea za kupovinu Torresa
Po meni, najbolje poslovanje u zadnjih mozda 5-6 godina u evropskim transferima, odlican potez Poola(nesto ala je Inter uradio sa prodajom Ibrahimovica Barci
), prodali covjeka za 60mil eura, doveli dva fantasticna spica Suareza i Carrola, plus im love ostalo, a od naredne sezone bice jos love za pojacanja, tako da ako kojim slucajem izborimo EL, a hocemo ako Bog da u medjusobnom duelu sa Tottenhamom, Pool ce biti najveci favorit za osvajanje iste!
Malo jos odbranu pojacati, jer po mom skromnom misljenju svjetska klasa stoperskog para nisu Skrtel i Carragher, prvi mi je i suvise varljiv dok Carrino vrijeme polahko prolazi, recimo volio bih vidjeti Hummelsa u dresu Poola, jest da bi bila to velika kocka, ali momak ima odlicne predispozicije da uspije u Engleskoj, nacin igre, gradja itd, klasicni engleski stoper, nesto poput Hutha u Stokeu!
Ne znam za vas, ali ja sam prezadovoljan sa Dalglishom, covjek je preporodio ekipu sto neko prije mene rece, ima glvu i rep, ima covjek viziju, a plus kako dosad vidim zna i dovest odlicne igrace, ima nos sto bi rekli! Dogodine, necu reci da cemo ici na titulu jer je preambiciozno, ali bicemo jaka konkurencija za Ligu prvaka, a onda sa Dalglishom za dvije-tri godine se vracamo tamo gdje nam je i mjesto, na sami vrh!
PS Rafa je veliki hamelj od trenera, on gdje ode razjebe sve
tu trava vise ne raste, svaka mu cast za sve sto je sa Poolom uradio, ali tek sad se osjete njegove posljedice loseg poslovanja, prodaje/kupovine igraca sto istrosenih sto cistog prosjeka ali hvala Bogu pa Dalglish dodje, neko ce reci da je Rafa i LP osvojio, jeste, ali budimo realni i recimo da je ono oooogroman splet okolnosti i srece da se onakva tekma odigra i desi, koja se jednom u 100 godina dogadja, te da je vise klub na kraju srozao i doveo na niske grane nego li dobra sto je uradio, a onu trku sa Manchesterom za titulu prije nekoliko godina iskljucivo smo zbog Rafe izgubili i kretenskih poteza! 
Malo jos odbranu pojacati, jer po mom skromnom misljenju svjetska klasa stoperskog para nisu Skrtel i Carragher, prvi mi je i suvise varljiv dok Carrino vrijeme polahko prolazi, recimo volio bih vidjeti Hummelsa u dresu Poola, jest da bi bila to velika kocka, ali momak ima odlicne predispozicije da uspije u Engleskoj, nacin igre, gradja itd, klasicni engleski stoper, nesto poput Hutha u Stokeu!
Ne znam za vas, ali ja sam prezadovoljan sa Dalglishom, covjek je preporodio ekipu sto neko prije mene rece, ima glvu i rep, ima covjek viziju, a plus kako dosad vidim zna i dovest odlicne igrace, ima nos sto bi rekli! Dogodine, necu reci da cemo ici na titulu jer je preambiciozno, ali bicemo jaka konkurencija za Ligu prvaka, a onda sa Dalglishom za dvije-tri godine se vracamo tamo gdje nam je i mjesto, na sami vrh!
PS Rafa je veliki hamelj od trenera, on gdje ode razjebe sve
- vaučer
#1556 Re: Liverpool FC
Kako možeš biti navijač Liverpoola i u cijeloj priči galantno preskočiti Hicksa i Gilleta koji su doveli klub na rub ponora.
Kao da to nije bitno.
Kao da se to nije dogodilo.
Kao da nisu posisali stotine miliona u vrijednosti iz kluba i prvog tima
To ništa jeli, samo je Rafa kriv?
Molim te ako imaš priliku kupi i pročitaj knjigu 'Epic swindle, 44 months with a pair of cowboys', informiraj se o tom šta se i kako dogodilo i tko je blokirao kupovine te određivao sredstva i budžet a tko se borio za klub, navijače i istinu.
Kao da to nije bitno.
Molim te ako imaš priliku kupi i pročitaj knjigu 'Epic swindle, 44 months with a pair of cowboys', informiraj se o tom šta se i kako dogodilo i tko je blokirao kupovine te određivao sredstva i budžet a tko se borio za klub, navijače i istinu.
- BHF_Manijak
#1557 Re: Liverpool FC
Njih sam svjesno preskocio, zar vrijedi trositi tastaturu na te diletante?!vaučer wrote:Kako možeš biti navijač Liverpoola i u cijeloj priči galantno preskočiti Hicksa i Gilleta koji su doveli klub na rub ponora.
Kao da to nije bitno.
- vaučer
#1558 Re: Liverpool FC
Izvini ali odvojiti Rafino vrijeme u Liverpoolu od njih dvojice je nemoguće.
Sad je to iza kluba, ali prebacivati neuspijeh isključivo na Rafina leđa dok su mu ljudi koji su trebali raditi za njega i klub radili o glavi, iza leđa i to godinama...nema smisla jebiga.
Kenny je došao kao sunce poslije oluje od govana zvane Hodgson i uvjeren sam da ćemo uzeti ligu pod njegovin vodstvom. On je rođeni pobjednik i odmah je prenio to na momčad, usput je i toliki autoritet da mu lajavi mediji mogu staviti soli na rep.
Bit će papreno ljeto.
Sad je to iza kluba, ali prebacivati neuspijeh isključivo na Rafina leđa dok su mu ljudi koji su trebali raditi za njega i klub radili o glavi, iza leđa i to godinama...nema smisla jebiga.
Kenny je došao kao sunce poslije oluje od govana zvane Hodgson i uvjeren sam da ćemo uzeti ligu pod njegovin vodstvom. On je rođeni pobjednik i odmah je prenio to na momčad, usput je i toliki autoritet da mu lajavi mediji mogu staviti soli na rep.
Bit će papreno ljeto.
- Topla voda
#1559 Re: Liverpool FC
volio bih pravo kjera iz vw nazad dodati,i jos nekog na sredini,recimo ..matu iz valensije
..i dodati lukakua u napad il u nekoj drugoj igrackoj varijanti milita iz intera,sto da ne
..i dodati lukakua u napad il u nekoj drugoj igrackoj varijanti milita iz intera,sto da ne
- vaučer
#1560 Re: Liverpool FC
Kjaer je dobra opcija. Jeli ga itko gledao u Wolfsima? Jeli se nije snašao ili je ta ekipa jednostavno o'šla u kurac?
- BHF_Manijak
#1561 Re: Liverpool FC
Obzirom da pratim Bundesligu, gledo sam dosta utakmica i Wolfsburga voe godine, vala pravo da ti kazem 'nako, srednja zalost...Mene iskreno nije nesto odusevio, s obzirom koliko se govorilo o njemu kao velikom talentu, kako su ga trazili veliki timovi itd, dosta je golova kikso, ali moze biti i da se nije bas najbiolje uklopio sa stoperskim parom, jer je Frieedrich bio povrijedjen prvi dio sezone...Nisam bas siguran da bi dobro dosao Poolu, eventualno mozda na klupi kao back up, no Liverpool sigurno zasluzuje za klasu jaceg stopera!vaučer wrote:Kjaer je dobra opcija. Jeli ga itko gledao u Wolfsima? Jeli se nije snašao ili je ta ekipa jednostavno o'šla u kurac?
- vaučer
#1562 Re: Liverpool FC
Novi gostujući dres.
Meni dobar skroz.

Meni dobar skroz.

- Charuga
- Globalni moderator
#1563 Re: Liverpool FC
Ekstra dres .. 
- BHF_Manijak
#1564 Re: Liverpool FC
Uuuuu strasan!!!
Ima da grme iducu sezonu, dao bih dunjaluk za ovaj dres! 
- Topla voda
#1565 Re: Liverpool FC
strava dres 
- BHF_Manijak
#1566 Re: Liverpool FC
A nesto mi sad napamet pade, pa zar ne rade za iducu sezonu dresove ona marka Warrior sto je nedavno bilo price da su preuzeli dresove od Adidasa te da daju duplo vise love?!

- vaučer
#1567 Re: Liverpool FC
Warrior preuzima opremu od sezone 2012-13.
-
mikelandjelo
#1568 Re: Liverpool FC
liverpool gazi!
- johntra
#1569 Re: Liverpool FC
Što se Maxi raspucao.... 
- horion_bosona
#1570 Re: Liverpool FC
deranje guzova
nevjerovatno kako ove lopte lako ulaze...ali igra je ono obecavajuce za narednu sezonu...sad broj 19 visi nad glavom
- horion_bosona
#1571 Re: Liverpool FC
- horion_bosona
#1572 Re: Liverpool FC
aaaaaaaaaa golcine Maaaaxiiiii drugi hattrick
- Charuga
- Globalni moderator
#1573 Re: Liverpool FC
1:5 Suarez
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1575 Re: Liverpool FC
Svaka cast za Liverpool, klub se preporodio. Trpaju petice
Fulhamu u gostima pet komada uvaliti i nije tako jednostavno.