Prevaranti na PIK-u
- respo
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#1552 Re: Prevaranti na PIK-u
Novi cjenovnik BH poste.
- XeuX
#1553 Re: Prevaranti na PIK-u
un1ted wrote:Novi cjenovnik BH poste.
Stvarno su bezobrazni sa tim cijenama.Pošiljka iz Njemacke do BiH je jeftinija nego da ja šaljem od Sarajeva do Zenice.Dabogda propali.
- meth
#1554 Re: Prevaranti na PIK-u
Neće, Džajić Company poznatiji kao BH Pošta ne propada lakoXeuX wrote:un1ted wrote:Novi cjenovnik BH poste.
Stvarno su bezobrazni sa tim cijenama.Pošiljka iz Njemacke do BiH je jeftinija nego da ja šaljem od Sarajeva do Zenice.Dabogda propali.
Koliko je sad za one stvari koje mogu stati u kovertu, je li neko slao?
-
seksan
#1555 Re: Prevaranti na PIK-u
Moj brat se bavio "PIK-om". Dok ga jedan mali nije izraido za mobitel. poslao mu pokvaren mobitel. Placa se postaru direktno.
- Kofer
#1556 Re: Prevaranti na PIK-u
Majketi ja kupim koverata koliko mi treba u knjižari jedna je 0,50 KM.meth wrote:Tebe zakinu više, onog do Bihaća manjeun1ted wrote:Pricao sam o troskovima slanja unutar drzave
Neshvatljivo mi je da je ista cijena slanja artikla iz Sarajeva do Kaknja, kao i iz Sarajeva do Bihaca![]()
Njima isto repa a manje glavobolje oko pravilnika i računanja, 5 KM plus 2 KM za onu uplatnicu i kovertu i to je to gdje god šalješ isto je. Stvarno ljudi dobro rade, ipak je to državna firma
Zapakujem i adresiram kod kuće,a u poštu dođem sa zapakovanim i onda je pola posla urađeno.
-
Lounge Act
#1557 Re: Prevaranti na PIK-u
nije bas o prevarantima, ali moram da se izjadam
kako glupih ljudi ima na piku, to je prosto nevjerovatno, nakon visednevnog gubljenja vremena na dogovor o transakciji i sad objasnjavanje o tome sta je obicna, sta preporucena posiljka i kako ide placanje po preuzimanju danas sam zamolila jednu da ne kupuje od mene, eto dotle je doslo
kako glupih ljudi ima na piku, to je prosto nevjerovatno, nakon visednevnog gubljenja vremena na dogovor o transakciji i sad objasnjavanje o tome sta je obicna, sta preporucena posiljka i kako ide placanje po preuzimanju danas sam zamolila jednu da ne kupuje od mene, eto dotle je doslo
- meth
#1558 Re: Prevaranti na PIK-u
Lounge Act wrote:nije bas o prevarantima, ali moram da se izjadam![]()
Kad se samo sjetim koliko sam puta napisao taj esej i dobijem odgovor "ma jok"
Ko će kupiti, on će kupiti odmah, uslikaj dobre slike, napiši kompletan opis i ti si svoje završila, vjeruj mi oni što traže neka iscrpna objašnjenja od njih nema ništa, samo se zamaraš bezveze...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1559 Re: Prevaranti na PIK-u
zato uvijek treba imati pripremljen tekst u vezi sa postom postarinama i ostalim opcenitim pitanjima
- respo
#1560 Re: Prevaranti na PIK-u
ja ako nesto trebam pitam samo je li to bas to i je li ok stvar i odmah kupujem ako mi nije toliko potrebno i imam opciju mozda i jeftinijeg onda trazim i malo detaljnije objasnjenje
to ne znaci da od mene nema nista samo je pitanje je li ta stvar bolja od drugih koje se prodaju ako jeste onda kupujem normalno
to ne znaci da od mene nema nista samo je pitanje je li ta stvar bolja od drugih koje se prodaju ako jeste onda kupujem normalno
-
BadBoy
#1561 Re: Prevaranti na PIK-u
http://pchardware.pik.ba/
Je li imao neko iskustva sa ovima? Razmišljam da kupim jednu konfu pa 'nako istražujem
Je li imao neko iskustva sa ovima? Razmišljam da kupim jednu konfu pa 'nako istražujem
- aux
#1562 Re: Prevaranti na PIK-u
Kako da stupim u kontakt sa administratorima pika,mora da se pohvalim kako se sa jednim jaranom dopisujem 2 godine
ziva ludnica dok procitam poruku od njega pc mi zablokira koliko poruka,valjda ce nas nagradit kakvim tekstom ili pik kreditom dobro bi mi dosao ovih dana
- HardCore
#1563 Re: Prevaranti na PIK-u
Nemaju preceg posla nego da djele pik kredit xD
-
Schlauf2
#1564 Re: Prevaranti na PIK-u
Idi na pocetnu stranu Pika pa onda skroz na dnu stranice klikni na Kontakt.aux wrote:Kako da stupim u kontakt sa administratorima pika,mora da se pohvalim kako se sa jednim jaranom dopisujem 2 godineziva ludnica dok procitam poruku od njega pc mi zablokira koliko poruka,valjda ce nas nagradit kakvim tekstom ili pik kreditom dobro bi mi dosao ovih dana
- respo
#1565 Re: Prevaranti na PIK-u
zaustavi u gradu novi zuti reno megan rs i pricajaux wrote:Kako da stupim u kontakt sa administratorima pika,mora da se pohvalim kako se sa jednim jaranom dopisujem 2 godineziva ludnica dok procitam poruku od njega pc mi zablokira koliko poruka,valjda ce nas nagradit kakvim tekstom ili pik kreditom dobro bi mi dosao ovih dana
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#1566 Re: Prevaranti na PIK-u
Na ovom piku stvarno ima retardiranih ljudi...fino naveo koje graficke samo dolaze u obzir za zamjenu,a lik uporan,ne prestaje...udjem na pik,20 notifikacija,ne mogu sve uslikat >.<

da pogledate sliku u punoj velicini,desni klik pa open in new tab.

da pogledate sliku u punoj velicini,desni klik pa open in new tab.
- KiSSgirl
#1567 Re: Prevaranti na PIK-u
Jel neko kupovao od ovoga? http://www.pik.ba/profil/sead_o/
- KiSSgirl
#1568 Re: Prevaranti na PIK-u
Haha i kako te služe kuće?KvaziExpert wrote:Jesam ja kupio nekoliko ovih kuća u SarajevuKiSSgirl wrote:Jel neko kupovao od ovoga? http://www.pik.ba/profil/sead_o/![]()
Ovo je školski primjer urednog prodavca, 100% pozitivan, skoro svi dojmovi od različitih ljudi (u stvari, čini mi se da se neki kenan jednom ponavlja, i kao kupac i kao prodavac)
To rezervisala orbitrek
Aha, malo rekreacije
- Herr Flick
#1569 Re: Prevaranti na PIK-u
Ma nemas sta brinut.Sve je ta roba nova.Oni racunarsku opremu nabavljaju iz Srbije gdje je to dosta jeftinije nego kod nas..Imas ih jos 5-6 iz Bl,tako da sve provjeri pa vidi gdje je najjeftinijeBadBoy wrote:http://pchardware.pik .ba/
-
BadBoy
#1570 Re: Prevaranti na PIK-u
Da baš sam to primijetio, gotovo svi su iz Banja Luke ili okolice tu negdjeHerr Flick wrote:Ma nemas sta brinut.Sve je ta roba nova.Oni racunarsku opremu nabavljaju iz Srbije gdje je to dosta jeftinije nego kod nas..Imas ih jos 5-6 iz Bl,tako da sve provjeri pa vidi gdje je najjeftinijeBadBoy wrote:http://pchardware.pik .ba/
Je li imao neko iskustva sa ovima? Razmišljam da kupim jednu konfu pa 'nako istražujem![]()
- aux
#1571 Re: Prevaranti na PIK-u
Danas se dogovorim sa covjekom oko kupovine iPoda,dogovorimo se tu i tu,kaze iPod ce povuci nece prodavati nikom osim meni to nesto kao rezervacija,5 minuta prije nego sto cu izaci iz kuce dolazi mi poruka od njega kaze iPod prodan,nemam rijeci na takvo ponasanje jednostavno bez teksta covjek ostane 
- Kofer
#1572 Re: Prevaranti na PIK-u
Štaće kada je majmun čovjek,samo zafrkaje.aux wrote:Danas se dogovorim sa covjekom oko kupovine iPoda,dogovorimo se tu i tu,kaze iPod ce povuci nece prodavati nikom osim meni to nesto kao rezervacija,5 minuta prije nego sto cu izaci iz kuce dolazi mi poruka od njega kaze iPod prodan,nemam rijeci na takvo ponasanje jednostavno bez teksta covjek ostane
-
Schlauf2
#1573 Re: Prevaranti na PIK-u
Gledaj s bolje strane, makar se nakon te prodaje nije usutio pa da dodjes negdje a njega nema i da bude da si dolazio dzabe.aux wrote:Danas se dogovorim sa covjekom oko kupovine iPoda,dogovorimo se tu i tu,kaze iPod ce povuci nece prodavati nikom osim meni to nesto kao rezervacija,5 minuta prije nego sto cu izaci iz kuce dolazi mi poruka od njega kaze iPod prodan,nemam rijeci na takvo ponasanje jednostavno bez teksta covjek ostane
- aux
#1574 Re: Prevaranti na PIK-u
I to mi se desavalo,dođem na određeno mjesto i cekam pola sata,dođem kuci vidim on online,pitam ga zasto se nije pojavio a on ti meni nonsalatno nisam mogao i nista viseSchlauf2 wrote:Gledaj s bolje strane, makar se nakon te prodaje nije usutio pa da dodjes negdje a njega nema i da bude da si dolazio dzabe.aux wrote:Danas se dogovorim sa covjekom oko kupovine iPoda,dogovorimo se tu i tu,kaze iPod ce povuci nece prodavati nikom osim meni to nesto kao rezervacija,5 minuta prije nego sto cu izaci iz kuce dolazi mi poruka od njega kaze iPod prodan,nemam rijeci na takvo ponasanje jednostavno bez teksta covjek ostane
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1575 Re: Prevaranti na PIK-u
to je bolest
a takvi su ljudi bolesni
ne treba nista mijenjati zbog njih samo svoj poso ako dodje dodje
nek ti to bude škola
a takvi su ljudi bolesni
ne treba nista mijenjati zbog njih samo svoj poso ako dodje dodje
nek ti to bude škola