Asmir Begović

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
5 0 5

#1551 Re: Asmir Begović

Post by 5 0 5 »

Tito_i_Partija wrote: Nije tako ni lose, s obzirom da jedan igra iza betonske odbrane Chelsija, a odbrana drugog je bure bez dna.
tako i ja mislim. curto je primio 30 golova iza mourinhove odbrane. sad kada asmir bude imao istu takvu ispred sebe, ne vidim zasto se ne bi mogao nositi sa konkurencijom.

moj utisak je da mourinho ne vjeruje bas toliko u belgijanca.
legionar2010

#1552 Re: Asmir Begović

Post by legionar2010 »

Za Courtois-a ce se pogrebtai "arapski" klubovi do iduce godine, zna Chelsea sta radi... Njemu ostaje Nr. 1 sto govori da je Curtois dobio pravu konkurenciju.
5 0 5

#1553 Re: Asmir Begović

Post by 5 0 5 »

evo jos jedan od razloga zasto ja mislim da je asmir pogodio jackpot sa ovim prelaskom.

http://weaintgotnohistory.sbnation.com/ ... ping-drill
Thorgerson

#1554 Re: Asmir Begović

Post by Thorgerson »

Jebem ti bosnju pesimisticnog.

Zato nigdje i ne napredujemo. Zato smo zadnji sljam evrope, jer se vodimo onom linijom manjeg otpora. Pa najbolje da je otisao u drugu ligu u championship, tu bi bio 110% prvi golman.

I okud vama odjednom eto da ce Bega prelezat na klupi. I jest eto plan Murinja kupi golmana da ga ko drugi ne kupi i stavi ga na klupu. :-)

Bega svaka cast! Ovo je stepenica vise u karijeri sto mu je i trebalo. Te ogroman izazov. Jedna ekipa u engleskoj odigra hrpu utakmica godisnje. Da ne govorim ekipa poput Celzija koja u svim takmicenjima zna dogurati daleko.

Stoga ja ne vidim zimu za Begu. Sansu ce 100% dobiti. A i siguran sam da ce je iskoristiti!
dječak sa šibicama

#1555 Re: Asmir Begović

Post by dječak sa šibicama »

Tibo je po vecini strucnjaka drugi golman svijeta, nakon Neuera.

Eventualno Buffon na staru slavu da se ubaci na jedno od prva dva mjesta, eto on je ko treci najbolji golman danasnjice.

Samo ako se ozljedi, nece braniti. Ali dobro je sto Chelsea igra na par frontova, pa ce Begovic braniti u kupu i slicno. Nece samo sjediti.
Logovan

#1556 Re: Asmir Begović

Post by Logovan »

SRETNO ASMIRE!!! :thumbup: :thumbup: :bih: :bih:
Image
Better Man

#1557 Re: Asmir Begović

Post by Better Man »

rumenige_brajtner wrote:
Better Man wrote:Begovi je trebao ići u Manchester United ako ode De Gea, jer bi tu bio zasigurno prvi golman. Ovako će na kašicu dobivati priliku da brani. Volio bih da nisam u pravu, ali iskustva u sličnim situacijama iz prošlosti sve govori.
Begoviću treba skinut kapu jer nije mediokritet koji se boji izazova. Jedini način da napreduje u karijeri je da se bori za mjesto sa boljim od sebe i svaka mu čast na tome. Vidi se da je odrastao u normalnoj državi, a ne u ovom pokušaju od države gdje se svaka ambicija u korijenu sasječe. Iskreno se nadam da će postat prvi golman u CFC
I ja bih volio i niko ne bi bio sretniji od mene. Ali ipak i dalje mislim Da je Manchester United bio bolja opcija, jer ipak riječ je o daleko slavnijem i uspješnijem klubu, koji uživa veći respekt u svijetu i ima više navijača i tu bi sigurno narednih 10 godina bio nezamjenjiv i imao priliku da se upiše u besmrtne legende kluba.
rumenige_brajtner

#1558 Re: Asmir Begović

Post by rumenige_brajtner »

Better Man wrote: I ja bih volio i niko ne bi bio sretniji od mene. Ali ipak i dalje mislim Da je Manchester United bio bolja opcija, jer ipak riječ je o daleko slavnijem i uspješnijem klubu, koji uživa veći respekt u svijetu i ima više navijača i tu bi sigurno narednih 10 godina bio nezamjenjiv i imao priliku da se upiše u besmrtne legende kluba.
šteta što te asmir nije nazvao da priupita za savjet :-)
shake69

#1559 Re: Asmir Begović

Post by shake69 »

Sretno,Asmire! Dvadesetak utakmica za sezonu je vjerovatno njegov maksimum ove godine s ko zna kasnije! Trebinjac je vrijedan i zna izlaktati konkurenciju!Sve najbolje!
Tomahawk11
Globalni moderator

#1560 Re: Asmir Begović

Post by Tomahawk11 »

Nista ovo ne valja. Trebao je potpisati za Real ili Barcelonu...a on za neki Chelsea potpisao :oops:
Dosta ovih sto kritikuju prelazak bi pristali da budu nosac peskira u Chelsea, ali eto Asmir je pogrijesio sto ide u top 5 klub ba svijetu :mrgreen:
Malo se saberite....jeste vrucina, mozda je i dosadno, ali to nije razlog da se mlati prazna slama.
Uostalom, moze. Mahalanje po forumima svakako nije nesto sto ce zabrinuti naseg najboljeg golmana.
dezurni_ucenik

#1561 Re: Asmir Begović

Post by dezurni_ucenik »

Nista jace od bosnjackog optimizma :lol: , ko mi smo u svemu najbolji, najjaci, svi se nas boje. Sukamo Srbima na Grandu :lol: , osvajamo talent emisije. Eeee nema dalje - da ne znam, reko bih da smo neka arijevska rasa. :lol: . Treba biti realan i reci, jebi ga Courtis je trenutno jedan od najboljih golmana na svijetu. I ja bih volio da Asmir bude dozivotna jedinica na golu Chelsea, al, trebace vremena i vremena da se dodje do toga.

Kako god, ziv ti nama Bega bio sto godina :thumbup:
insaneinthebrain

#1562 Re: Asmir Begović

Post by insaneinthebrain »

ma prodace se kurto sljedece sezone, i onda asmir ulijece na gol 8-)
LSD

#1564 Re: Asmir Begović

Post by LSD »

Image

Budimo realni, ovo je sudbina našeg Bega u naredne 4 godine :roll: jer je onaj belgijski Curton među 3 najbolja golmana svijeta. Znao je to Beg sve odlicno, kad je potpisivao za Romanovu družinu.
Doduše i Džeko je radio istu stvar u Cityu, izabrao pare ispred sportskog aspekta....ne zamjeram im.
Jedno je sigurno, Asmir nece igracki napredovati u Čelziju, ali ce zato finansijski itekako :mrgreen:
insaneinthebrain

#1565 Re: Asmir Begović

Post by insaneinthebrain »

sad kad ga posalju u sarajevo na posudbu, ko delaca :oops: :run:
House

#1566 Re: Asmir Begović

Post by House »

jako loše za reprezentaciju
Crvena Tifoza

#1567 Re: Asmir Begović

Post by Crvena Tifoza »

House wrote:jako loše za reprezentaciju

I Džeko je presjedio na klupi čitavu godinu, pa kad je trebalo pojeo je Izraelce.

Sretno Bega! Ne brinem se ja za njega.
hodža

#1568 Re: Asmir Begović

Post by hodža »

Sretno Asmire :bih: :bih: :bih:

I ako ne uspije, kao što predviđaju ovi "da komšiji crkne krava" dušebrižnici, iz Londona se može prodati opet u neki bolji klub od Stoke Citya ;)

Ali nije Asmir pognute glave došao, on je tu da se bori i pokaže da vrijedi :bih: :bih:
mfeed

#1569 Re: Asmir Begović

Post by mfeed »

House wrote:jako loše za reprezentaciju
pa on nikada nije nama ni boda osvojio svojim odbranama tako da smo manje vise na istom. ko zna, mozda sada kad je finansijski situiran krene na bolje.
Tito_i_Partija

#1570 Re: Asmir Begović

Post by Tito_i_Partija »

Dok je bio u Stoke-u, prica je bila: koja steta za ovakvog golmana da bude u Stoke-u, gdje su mu ambicije, on moze komotno u bolji klub, sto nece da predje, itd. Ok, razumijem i donekle se slazem.

Ali sad kad je dos'o u jedan od najjacih klubova na svijetu da trenira kog jednog od najjacih trenera na svijetu (koji ga je licno trazio), ide prica: joj jest' lud, pa on ce 4 godine na klupi provest', on nije Kurti ni do koljena, ovo je lose za repku, itd.

Nije se rodio onaj koji je vama ugodio, al' fakat.
Point.

#1571 Re: Asmir Begović

Post by Point. »

Joj kad mi napisu otiso Asmir za lovom. Ko da je za cenera igro u Stoke-u. Samo lud covjek bez ambicija bi rekao ne Chelsea-u. Bega sigurno ima dogovoreno utakmica tako da za njega ne brinem. Nije on glup frajer.
missko

#1572 Re: Asmir Begović

Post by missko »

Svabe ga uporedjuju s onim jadom sto je u Bayern dosao da nosi vodu Neueru. Kao rana penzija
Tito_i_Partija

#1573 Re: Asmir Begović

Post by Tito_i_Partija »

missko wrote:Svabe ga uporedjuju s onim jadom sto je u Bayern dosao da nosi vodu Neueru. Kao rana penzija
Znam da ti je krivo sto nije otis'o u Jedinstvo, al' hoce covjek da osvaja trofeje, jebiga.
House

#1574 Re: Asmir Begović

Post by House »

eh da vi znate kako je Stoke ružan grad :D čovjek otišao za Londonom i parama

bujrum,neka brani u Capital One kupu :thumbup:
Jack Be Nimble

#1575 Re: Asmir Begović

Post by Jack Be Nimble »

Ah jebiga u Londonu je i Arsenal. Al opet bolje Arsenalu uzeti starog isprobanog konja nego bacati nadu na mladog.
Post Reply