na stranu stupidan tekst (o. mandić), muzika je vrh.
Varate li?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
radostan dan
#1551 Re: Varate li?
burek, svaka čast za izbor, stvarno me iznenađuješ...
- burek_in_space
#1552 Re: Varate li?
*virtuelni pojubac 3x u obraz* kad se vec ljubim sa virtuelnim popom jelteradostan dan wrote:burek, svaka čast za izbor, stvarno me iznenađuješ...![]()
Hvala Vi visoko!
-
Great Cornholio
#1553 Re: Varate li?
Ljubi se muškinje
Bježim ja odavde, jer kako je krenulo brzo ćemo mi u EU
Evo vam jedna pjesma, nema veze s mozgom kad je ova tema u pitanju, al' ne mora se stalno pametno pričat
ajd zdravo svima...
Evo vam jedna pjesma, nema veze s mozgom kad je ova tema u pitanju, al' ne mora se stalno pametno pričat
ajd zdravo svima...
- burek_in_space
#1554 Re: Varate li?
Eto sad ti ko normalanGreat Cornholio wrote:Ljubi se muškinjeBježim ja odavde, jer kako je krenulo brzo ćemo mi u EU
![]()
- burekdzijabezmesa
#1555 Re: Varate li?
burek_in_space wrote:Eto sad ti ko normalanGreat Cornholio wrote:Ljubi se muškinjeBježim ja odavde, jer kako je krenulo brzo ćemo mi u EU
![]()
![]()
-
Great Cornholio
#1556 Re: Varate li?
priča meni jednom jedan komšija kako je njemu neuropsihijatar, jednom prilikom rekao " Normalnog nema, nit će se rodit"burek_in_space wrote:Eto sad ti ko normalanGreat Cornholio wrote:Ljubi se muškinjeBježim ja odavde, jer kako je krenulo brzo ćemo mi u EU
![]()
![]()
odoh ja da ne smetam
-
radostan dan
#1557 Re: Varate li?
Postao/la burek_in_space dana 20/12/2012 20:54
*virtuelni pojubac 3x u obraz* kad se vec ljubim sa virtuelnim popom jelte
pi, pederu jedan...
ako ti šta znači, ovaj što mu pohvalih muziku je svirao sa likovima kao cik koria i fredi habard, mislim da je ova numera izvučena sa albuma koji je snimljen sa njima i koji nikad nije izašao u prodaju.
da ne budemo van teme, znači, u pomenutom trouglu, neko je nekog klepio.
Last edited by radostan dan on 20/12/2012 21:09, edited 1 time in total.
- burek_in_space
#1558 Re: Varate li?
Dvoje je drushtvo, troje je...zhuraja do jajaGreat Cornholio wrote:
odoh ja da ne smetam![]()
- hrle1976
#1559 Re: Varate li?
I did not have sexual relations with these woman... with Julie, Nathalie, Bianca, Charlene, Emily, Petra, Petra (2), Jeannine, Lenka & Julia.
- Ma ja ba
#1560 Re: Varate li?
Podrzavam post od @radostan dan.Great Cornholio wrote:Nije isto, ali i sanjati i maštati o nekoj drugoj osobi je jedan vid varanja osobe s kojom si u vezi ili braku, samo blaži onog kad je prevariš stvarno.radostan dan wrote:znači ja sanjO, ja maštO, ja klepio, isto mu ga se hvata?
ali, po logici stvari, ako sam maštao, a nisam maštanje realizovao, onda sam posebno nagrađen, jer sam samosvjest primjenio u praktičnoj situaciji.
znači, moralniji sam od onih koji nikad ne maštaju, sanjaju, ili im to nikad nije palo na pamet, jer sam odolio izazovu, za razliku od njih koji nikad nisu ni bili pod kušnjom.
jbg, to sad otvara pitanje-kako ovi bez kušnje znaju da ne bi varali, ako nikad nisu bili pred takvim izazovom?
nešto ne štima...
Ako si maštao a nisi maštanje realizirao to može da znači da si maštao o nečemu nerealnom, o nekakvoj glumici, jal pjevačicia ako si maštao o nekoj realnoj osobi , to znači da nisi baš previše moralan, jer da jesi ne bi sebi dopustio da maštaš o prevari, zaustavio bi se na "uzbuđenju" koje se normalno javlja kod normalne, heteroseksualno orijentisane osobe, kad je "isprovocirana" nekim vidom "provokacije" od strane osobe suprotnog spola.
A ako si maštao o prevari, i imao mogućnost da to maštanje realizuješ, a nisi to učinio, to može da znači da iskušenje nije bilo dovoljno "jako", il' to il' si seksualac![]()
Ko god sebi dopušta da mašta o prevari, ili da sanja o tome, nema uvjerenje da je to nešto što ne treba činiti, što je nemoralno, i pitanje je samo kad će to učiniti, kad će iskušenje postati toliko snažno da kontrola nad emocijama u potpunosti zakaže.
Pitanje za GC, da li ova tvoja teorija vazi samo za heteroseksualce ili i za homoseksualce, jer vidim da si se potrudio da istaknes tijec normalni heteroseksualci.
- hrle1976
#1561 Re: Varate li?
Ko nije hodao sa francuskinjom nema pojma sta je varanje ... varanje ide pod MUST disciplinu u odnosu... nego uzivaj ili kako bi se to po francuski reklo: mangez bien, riez souvent, aimez beaucoup!
-
Great Cornholio
#1562 Re: Varate li?
Nemoj to činiti, radosni bi to mogao pogrešno protumačiti, jer ti si žensko a hvališ gaMa ja ba wrote: Podrzavam post od @radostan dan.![]()
Pitanje za GC, da li ova tvoja teorija vazi samo za heteroseksualce ili i za homoseksualce, jer vidim da si se potrudio da istaknes tijec normalni heteroseksualci.
Važi i za homoseksualce. Samo da kažem da nisam homofob, ali smatram da homoseksualci zadovoljavaju seksualni nagon sa neadekvatnim partnerom, smatram da homoseksualnost nije poželjna, smatram da se niko ne rađa kao homo ili hetero, već to postaje u interakciji sa okolinom u kojoj odrasta.
Last edited by Great Cornholio on 21/12/2012 08:17, edited 1 time in total.
-
Great Cornholio
#1563 Re: Varate li?
Jel ovo bien znači da bi mog'o biti bjen, mui bjenhrle1976 wrote:Ko nije hodao sa francuskinjom nema pojma sta je varanje ... varanje ide pod MUST disciplinu u odnosu... nego uzivaj ili kako bi se to po francuski reklo: mangez bien, riez souvent, aimez beaucoup!
-
Laki 007
#1564 Re: Varate li?
burek_in_space wrote:Dvoje je drushtvo, troje je...zhuraja do jajaGreat Cornholio wrote:
odoh ja da ne smetam![]()
![]()
- htcxone
#1565 Re: Varate li?
Nismoo mi postali od majmuna, nego mi POSTAJEMO MAJMUNI
- Ma ja ba
#1566 Re: Varate li?
Smatram da grijesis u oba paragrafa.Great Cornholio wrote:Nemoj to činiti, radosni bi to mogao pogrešno protumačiti, jer ti si žensko a hvališ gaMa ja ba wrote: Podrzavam post od @radostan dan.![]()
Pitanje za GC, da li ova tvoja teorija vazi samo za heteroseksualce ili i za homoseksualce, jer vidim da si se potrudio da istaknes tijec normalni heteroseksualci.![]()
Važi i za homoseksualce. Samo da kažem da nisam homofob, ali smatram da homoseksualci zadovoljavaju seksualni nagon sa neadekvatnim partnerom, smatram da homoseksualnost nije poželjna, smatram da se niko ne rađa kao homo ili hetero, već to postaje u interakciji sa okolinom u kojoj odrasta.
- htcxone
#1567 Re: Varate li?
sto se tice homo, ja se u potpunosti slazem sa njim, a to sto homo-lobiji propagiraju te neke "naucne" cinjenice da se rađaju tako... obična manipulacija...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1568 Re: Varate li?
Prije nego vam padne na pamet da sad povedete rasprave o homoseksualcima, nakucate 5 stranica i padnu 2-3 bana, odmah da vam kazem da je tema varanje.

- hrle1976
#1569 Re: Varate li?
Great Cornholio wrote:Jel ovo bien znači da bi mog'o biti bjen, mui bjenhrle1976 wrote:Ko nije hodao sa francuskinjom nema pojma sta je varanje ... varanje ide pod MUST disciplinu u odnosu... nego uzivaj ili kako bi se to po francuski reklo: mangez bien, riez souvent, aimez beaucoup!
Bien (bjen) = dobro. Nema nista sa bijen
-
Great Cornholio
#1570 Re: Varate li?
Pošto smo upozoreni da ne smijemo o homoseksualnosti govoriti na ovaj temi, ja to više neću činiti, a što se tiče ove šale, koja je upućena @radosnom, jer uvidio sam da se čovjek zna šaliti ( što bi rek'o Enes Begović za sebe a i@ radosni može reći za sebe"Ja sam veliki šaldžijaMa ja ba wrote: Smatram da grijesis u oba paragrafa.
Samo da kažem da mi nije jasno zbog čega dolazi do takvih nesporazuma, jer Psihologija je dokazala da ne postoji razlika u inteligenciji između žena i muškaraca.
-
Great Cornholio
#1571 Re: Varate li?
Vidiš, postoji i ta teorija , neki misle da su majmuni nastali od ljudihtcxone wrote:teorija evolucije objasnjena
![]()
Nismoo mi postali od majmuna, nego mi POSTAJEMO MAJMUNI![]()
![]()
- htcxone
#1572 Re: Varate li?
što je mnogo logičnije....Great Cornholio wrote:Vidiš, postoji i ta teorija , neki misle da su majmuni nastali od ljudihtcxone wrote:teorija evolucije objasnjena
![]()
Nismoo mi postali od majmuna, nego mi POSTAJEMO MAJMUNI![]()
![]()
nema logike!
- Ma ja ba
#1573 Re: Varate li?
ok, upozorenje se mora ispostovati. Dakle, necemo ubacivati homoseksualce u temu. Vratimo se varanju.Great Cornholio wrote:Pošto smo upozoreni da ne smijemo o homoseksualnosti govoriti na ovaj temi, ja to više neću činiti, a što se tiče ove šale, koja je upućena @radosnom, jer uvidio sam da se čovjek zna šaliti ( što bi rek'o Enes Begović za sebe a i@ radosni može reći za sebe"Ja sam veliki šaldžijaMa ja ba wrote: Smatram da grijesis u oba paragrafa.) i da šale ne tumači pogrešno, pa me zbog toga nije strah da se s njim šalim na ovaj način, ipak se ja u stvarnom životu vrlo rijetko šalim na ovaj način, jer često se zna desiti da takve šale budu pogrešno protumačene, pogotovo kad se šalim sa pripadnicama ljepšeg spola.
Samo da kažem da mi nije jasno zbog čega dolazi do takvih nesporazuma, jer Psihologija je dokazala da ne postoji razlika u inteligenciji između žena i muškaraca.
Dotakao si se psihologije koja kaze da nema razlike izmedju inteligencije izmedju zena i muskaraca.
Kada je varanje u pitanju, postoji li fundamentalna razlika izmedju zena i muskaraca, odnosno razloga zbog cega varaju jedni ili drugi?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1574 Re: Varate li?
Generalizacija je glupost, ili imaš taj "klik" u glavi ili ne, neovisno o tome jesi li muško ili ženskoMa ja ba wrote: Kada je varanje u pitanju, postoji li fundamentalna razlika izmedju zena i muskaraca, odnosno razloga zbog cega varaju jedni ili drugi?
-
Great Cornholio
#1575 Re: Varate li?
I oni varaju, al' haj nejseMa ja ba wrote: ok, upozorenje se mora ispostovati. Dakle, necemo ubacivati homoseksualce u temu. Vratimo se varanju.
Dotakao si se psihologije koja kaze da nema razlike izmedju inteligencije izmedju zena i muskaraca.
Kada je varanje u pitanju, postoji li fundamentalna razlika izmedju zena i muskaraca, odnosno razloga zbog cega varaju jedni ili drugi?
Da, mnoga psihološka istraživanja nisu pokazala da između muškaraca i žena postoji razlika u inteligenciji , kao opštoj sposobnosti, pokazala su da postoje neke razlike u nekim faktorima inteligencije, npr. muškarci su pokazivali nešto bolje rezultate kad su u pitanju numeričke sposobnosti ( rješavanje matematičkih zadataka i sl.) dok su žene bile bolje u testovima gdje se zahtjevale veće verbalne sposobnosti ( izražavanje stavova, osjećanja i sl. riječima).
Ne znam ti odgovoriti na postavljeno pitanje, ali ja mislim da kod nas više varaju muškarci, jer u našoj sredini postoje dupli standardi za žene i muškarce kad je većina stvari u pitanju. Muškarcima se prevara više toleriše, pa se zbog toga, ja tako mislim, muškarci više upuštaju u takve stvari.