Predlažemo da pozovete BH Telecom, oni će Vam reći po kojoj cijeni naplaćuju pozive prema Telemach-u.un1ted wrote:Da li se neka "divlja" tarifa primjenjuje kada se zove 1430 iz bhteleom mreze ? Za 5 minuta 2 marke kredita mi je skinuto :S
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- Telemach
#1551 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- Telemach
#1552 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zahvaljujemo na sugestiji.motorola01 wrote:Pa preuzimaju trziste i smanjuju svoje troskove. A korisnike ko sisa. Gledace ono sto im se pusti i mogu se zaliti Nailovoj materi. Sto se mene tice, mogu mi obrisati sve ove sabanske muzicke kanale ali neka ostave samo VH1. Oni jednostavno skidaju sve sto valja.
@Telemach, zasto ne napravite anketu na svom portalu i stavite sve muzicke kanale iz ponude, pa da korisnici izaberu sta zele gledati??? I onda skinite ono sto narod nece da gleda i tako sebi oslobodite prostor, ako je do njega(mada ce prije biti da je do vasih troskova)!
- agent_zero
#1553 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mojne biti lud s tim prijedlogommotorola01 wrote:@Telemach, zasto ne napravite anketu na svom portalu i stavite sve muzicke kanale iz ponude, pa da korisnici izaberu sta zele gledati??? I onda skinite ono sto narod nece da gleda i tako sebi oslobodite prostor, ako je do njega(mada ce prije biti da je do vasih troskova)!
Poznavajući mentalni (anti)sklop ljudi, glasat će da ostanu samo ovi turbofolk kretenizmi, a izbacit će sve urbane muzičke kanale.
Ja bih radije anketu tipa "da li ste zato da mtv igman zamijeni neki drugi domaći ili strani kanal?".
- Esso_i_Ajla
#1554 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Neka Igmana. Ne znam sta ste svi navalili na taj kanal. Ko ga ne voli nek ga okrene a znam dosta ljudi koji ga gledaju. Niko je spominje OSM, Oscar C, RTRS nego samo Igman. Valjda je to ateisticki kompleks prema vjerskim kanalima.agent_zero wrote:Mojne biti lud s tim prijedlogommotorola01 wrote:@Telemach, zasto ne napravite anketu na svom portalu i stavite sve muzicke kanale iz ponude, pa da korisnici izaberu sta zele gledati??? I onda skinite ono sto narod nece da gleda i tako sebi oslobodite prostor, ako je do njega(mada ce prije biti da je do vasih troskova)!![]()
![]()
Poznavajući mentalni (anti)sklop ljudi, glasat će da ostanu samo ovi turbofolk kretenizmi, a izbacit će sve urbane muzičke kanale.
Ja bih radije anketu tipa "da li ste zato da mtv igman zamijeni neki drugi domaći ili strani kanal?".
- agent_zero
#1555 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Što se mene tiče, može i oscar c u tu grupu...Esso_i_Ajla wrote:Neka Igmana. Ne znam sta ste svi navalili na taj kanal. Ko ga ne voli nek ga okrene a znam dosta ljudi koji ga gledaju. Niko je spominje OSM, Oscar C, RTRS nego samo Igman. Valjda je to ateisticki kompleks prema vjerskim kanalima.agent_zero wrote:Mojne biti lud s tim prijedlogommotorola01 wrote:@Telemach, zasto ne napravite anketu na svom portalu i stavite sve muzicke kanale iz ponude, pa da korisnici izaberu sta zele gledati??? I onda skinite ono sto narod nece da gleda i tako sebi oslobodite prostor, ako je do njega(mada ce prije biti da je do vasih troskova)!![]()
![]()
A to o ateizmu i kompleksima
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#1556 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Meni su ukljucili momci trio mix paket,uzeo sam ovaj kabal za telefon i spojio telefon sa modemom i broj mi je sada 032 832 ***...zar ne bi trebao biti 070 pozivni ?
-
IcedFlame
#1557 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zasto mislis da bi trebao 070 biti pozivni?Decerto wrote:Meni su ukljucili momci trio mix paket,uzeo sam ovaj kabal za telefon i spojio telefon sa modemom i broj mi je sada 032 832 ***...zar ne bi trebao biti 070 pozivni ?
- Decerto
#1558 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Vjerovatno sam negdje cuo pogresnu informaciju da je pozivni kod telemacha 070...IcedFlame wrote:Zasto mislis da bi trebao 070 biti pozivni?Decerto wrote:Meni su ukljucili momci trio mix paket,uzeo sam ovaj kabal za telefon i spojio telefon sa modemom i broj mi je sada 032 832 ***...zar ne bi trebao biti 070 pozivni ?
-
IcedFlame
#1559 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Za mojuTV su pozivni 070, to su tzv. negeografski brojevi (nomadski pretplatnici). Ostali provajderi (telemach/hs/lol) imaju svoju numeraciju, ali pozivni brojevi regije ostaju.Decerto wrote:Vjerovatno sam negdje cuo pogresnu informaciju da je pozivni kod telemacha 070...IcedFlame wrote:Zasto mislis da bi trebao 070 biti pozivni?Decerto wrote:Meni su ukljucili momci trio mix paket,uzeo sam ovaj kabal za telefon i spojio telefon sa modemom i broj mi je sada 032 832 ***...zar ne bi trebao biti 070 pozivni ?
- ElRe
#1560 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
TVCG je iskljucen zbog dugovanja kod satelitskog provajdera.motorola01 wrote:VH-1 nema danas od 13h, a TVCG nema danima. Znali li neko sta je sa TVCG? KOd mene D3 GO nije nikad ni proradio. Imam zadnju verziju Mozille i skinuo program i ne radi. Pokusao sa Cromom i ista stvar. Aktivirao sam uslugu ali dzabe.
Zato neki operateri ubacuju AtlasTV.
-
kakavdanakneiskustvu
#1561 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach,i dalje nemam osnovni dig. paket u duo paketu a prijavio sam u vašim prostorijama u zenici da ga želim imati,i to sam i potpisao kad su vaši radnici bili kod mene,je li stvarno ja moram trošiti telefon zbog očite vaše greške,ne moje?
-
kakavdanakneiskustvu
#1562 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Što se mene tiče, može i oscar c u tu grupu...Esso_i_Ajla wrote:Neka Igmana. Ne znam sta ste svi navalili na taj kanal. Ko ga ne voli nek ga okrene a znam dosta ljudi koji ga gledaju. Niko je spominje OSM, Oscar C, RTRS nego samo Igman. Valjda je to ateisticki kompleks prema vjerskim kanalima.agent_zero wrote:Mojne biti lud s tim prijedlogommotorola01 wrote:@Telemach, zasto ne napravite anketu na svom portalu i stavite sve muzicke kanale iz ponude, pa da korisnici izaberu sta zele gledati??? I onda skinite ono sto narod nece da gleda i tako sebi oslobodite prostor, ako je do njega(mada ce prije biti da je do vasih troskova)!![]()
![]()
A to o ateizmu i kompleksima
nije to ništa,na telemachovom forumu je spomenuo i četničke i ustaške kanale HRT 1,HRT 2,RTS
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#1563 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nemojte biti bahati, vec kao normalan svijet napravite besplatan broj supporta. Ako vec ko treba izmiriti obaveze koje nastanu usljed poziva radi problemas netom/televizijom ili bilo kojom vasom uslugom onda ste to VI!!!Telemach wrote:Predlažemo da pozovete BH Telecom, oni će Vam reći po kojoj cijeni naplaćuju pozive prema Telemach-u.un1ted wrote:Da li se neka "divlja" tarifa primjenjuje kada se zove 1430 iz bhteleom mreze ? Za 5 minuta 2 marke kredita mi je skinuto :S
- ElRe
#1564 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Uzmes Telemach telefon i zoves besplatno. Ili posaljes reklamaciju preko foruma, FB, maila...
Ni BHT ni HT nemaju besplatan broj za zalbe, pa nikom nista.
-
kakavdanakneiskustvu
#1565 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
un1ted wrote:Nemojte biti bahati, vec kao normalan svijet napravite besplatan broj supporta. Ako vec ko treba izmiriti obaveze koje nastanu usljed poziva radi problemas netom/televizijom ili bilo kojom vasom uslugom onda ste to VI!!!Telemach wrote:Predlažemo da pozovete BH Telecom, oni će Vam reći po kojoj cijeni naplaćuju pozive prema Telemach-u.un1ted wrote:Da li se neka "divlja" tarifa primjenjuje kada se zove 1430 iz bhteleom mreze ? Za 5 minuta 2 marke kredita mi je skinuto :S
i još kad je njihova očita greška kažu nazovite kontakt centar,trošite svoje impulse
-
iceman2010
#1566 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Htio si reci za pozive iz drugih mreza?ElRe wrote:Uzmes Telemach telefon i zoves besplatno. Ili posaljes reklamaciju preko foruma, FB, maila...
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#1567 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Shvatam i to da iz drugih mreza kada zoves navedene operatere ide kredit, no ostali operateri su vise zastupljeni, pa uvijek negdje u "ladici" imam bhtelecom broj, ili eronetov. Ja sam samo rekao da nikako nije fer da korisnik mora zvati i da uvijek dobije isti odgovor, resetujte modem i pricekajte 10 minutta. Dok ti opet nazoves ponovis istu stvar, to se mjesecno nakupi fine sume.
Zasto t elemach ne moze pokriti recimo pola troskova, ili to kompezirati na neki nacin !? Problem je do njih u 90% slucajeva i oni su jedini krivci (izuzmemo li nasu krivicu sto smo njihovi pretplatnici).
Sto se tice njihovog supporta na FB i na forumu to je uzas. Evo vec 2 dana cekam odgovor na FB, te jako dobro znam da to nije prava podrska, jer ne odgovaraju u nekom realnom vremenu.
Da ne bude da ih pljujem, koristim telemach net (trio) i zadovoljan sam sto se tice brzine i konstantnosti, no nikako ne mogu biti zadovoljan sto svaki dan kada sjednem za racuanr postoji 50-50% sanse da net nece raditi iz nekog njima samo poznatog razloga, s tim da nikada obavjestenja za moj dio grada/ulice nije bilo.
Zasto t elemach ne moze pokriti recimo pola troskova, ili to kompezirati na neki nacin !? Problem je do njih u 90% slucajeva i oni su jedini krivci (izuzmemo li nasu krivicu sto smo njihovi pretplatnici).
Sto se tice njihovog supporta na FB i na forumu to je uzas. Evo vec 2 dana cekam odgovor na FB, te jako dobro znam da to nije prava podrska, jer ne odgovaraju u nekom realnom vremenu.
Da ne bude da ih pljujem, koristim telemach net (trio) i zadovoljan sam sto se tice brzine i konstantnosti, no nikako ne mogu biti zadovoljan sto svaki dan kada sjednem za racuanr postoji 50-50% sanse da net nece raditi iz nekog njima samo poznatog razloga, s tim da nikada obavjestenja za moj dio grada/ulice nije bilo.
- Tiger 033
#1569 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Postovani @Telemach moze li se oficijelno znati do kad ce trajati intenzivni radovi na unapređenju kvalitete usluge na "MMDS"
Hvala
-
kakavdanakneiskustvu
#1570 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ElRe wrote:Uzmes Telemach telefon i zoves besplatno. Ili posaljes reklamaciju preko foruma, FB, maila...
poslao reklamaciju i na fb,ista priča,nazovite kontakt centar,njihova greška,na nalogu za rad piše da želim i osnovni dig. paket,i evo tri dana ga nema,i sad ja moran trošiti telefon zbog njihove greške
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 14/12/2012 14:22, edited 1 time in total.
- dječak sa šibicama
#1571 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sta si kopcao?Decerto wrote:Prikljucio sam trio paket ali mi stara rece da nisu imali kabla za telefon pa su otisli a telefon ostade neskopcan...ja sam imao ovaj stari kabal,jedan kraj sam ustekao u modem u ovaj "tel 1" port,a drugi kraj u kucni telefon..kada nekoga nazovem cujem ono da zove,dial tonove,ali nista se ne desi,ne zvoni.Da ih nazovem ili ?
Telefon ide preko modema, kakav kabl nisu imali? jesi li prije imao prikljucen net? ako jesi, to je onda to, isti kabl isto sve, samo dobijes poseban modem koji podrzava telefoniju. I spojis se telefonom na modem kao sto se spajas na uticnicu u zidu, nista lakse.
- Decerto
#1572 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Onaj obicni kabal za telefon,kao ovaj od interneta sto ide u racunar,samo manji...taj nisu imali.Ljudi idu prikopcati telefon,a taj osnovni kabal nisu imali...svejedno,uradio sam to sam,spojio jedan kraj u modem,a drugi u telefon,dobio sam novi broj,otisao i odjavio ovaj od bh telekoma i to je to.dječak sa šibicama wrote:Sta si kopcao?Decerto wrote:Prikljucio sam trio paket ali mi stara rece da nisu imali kabla za telefon pa su otisli a telefon ostade neskopcan...ja sam imao ovaj stari kabal,jedan kraj sam ustekao u modem u ovaj "tel 1" port,a drugi kraj u kucni telefon..kada nekoga nazovem cujem ono da zove,dial tonove,ali nista se ne desi,ne zvoni.Da ih nazovem ili ?
Telefon ide preko modema, kakav kabl nisu imali? jesi li prije imao prikljucen net? ako jesi, to je onda to, isti kabl isto sve, samo dobijes poseban modem koji podrzava telefoniju. I spojis se telefonom na modem kao sto se spajas na uticnicu u zidu, nista lakse.
- ElRe
#1573 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Svoju krivicu mozes odmah da eliminises, samo se odjavis i prikljucis na BHT, ili koga vec imas.un1ted wrote: Problem je do njih u 90% slucajeva i oni su jedini krivci (izuzmemo li nasu krivicu sto smo njihovi pretplatnici).
- un1ted
#1574 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne radi se tako gospodine
Korisnik se drzi na dlanu
Najlakse je reci idi na alternativu, no time direktno Telemach gubi. Jedan po jedan, i na kraju dobijes cifru od 101, pa onda malo proracunas i vidis koliko je i taj jedan korisnik vrijedan. Kontas ?
Da li je trziste slobodno nikome ne bi palo na pamet da kaze takvo nesto, vec bi se borili za svakog korinika!
Da li je trziste slobodno nikome ne bi palo na pamet da kaze takvo nesto, vec bi se borili za svakog korinika!
- dječak sa šibicama
#1575 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A to, pa imao sam isti problemDecerto wrote:Onaj obicni kabal za telefon,kao ovaj od interneta sto ide u racunar,samo manji...taj nisu imali.Ljudi idu prikopcati telefon,a taj osnovni kabal nisu imali...svejedno,uradio sam to sam,spojio jedan kraj u modem,a drugi u telefon,dobio sam novi broj,otisao i odjavio ovaj od bh telekoma i to je to.dječak sa šibicama wrote:Sta si kopcao?Decerto wrote:Prikljucio sam trio paket ali mi stara rece da nisu imali kabla za telefon pa su otisli a telefon ostade neskopcan...ja sam imao ovaj stari kabal,jedan kraj sam ustekao u modem u ovaj "tel 1" port,a drugi kraj u kucni telefon..kada nekoga nazovem cujem ono da zove,dial tonove,ali nista se ne desi,ne zvoni.Da ih nazovem ili ?