Poslovao sam sa svim hotelima u Zenici i moram priznati da su u hotelu Zenica najfleksibilniji i najprofesionalniji. U interu je odron, baš i zaboli hoćeš li doći i donijeti neke pare, oni furaju po svom i čak imaš utisak da im je draže da ne dođeš da ne moraju raditi.. Klasična ublehaška državna firma.. Dubrovnik je isto ok, al tu nema puno pregovora jer su im manji kapaciteti, ali oni su dobri kada dođe do organizacije događaja, večera, cateringa i slično..clio_dci120 wrote:Otac mi je imao velikih problema da obezbjedi smjestaj za poslovne partnere i to skoro na mjesec i po dana trebao smjestaj, sve do tada ni ja nisam vjerovao u price oko rentabilnog poslovanja hotela u Zenici i pitao sam se ko to toliko noci u Zenici koja realno nije tursticki centar, osim kada se igraju utakmice reprezntacije. Svi hoteli bili su popunjeni, jos bio mjesec septembar, nekako se usjeli dogovoriti sa hotelom Zenica, bili su najfleksbilniji, posto su imali malo specificnije zahjeve.
Ne reče niko priča li se išta o objektu na Bistričaku pošto je i on Željezarin kao i Inter?
PS. Bato, naši su jebavali i po Kaoniku, bila soba 10€, a koliko znam sad je Almy najprihvatljiviji.. Ne znam dal to još funkcioniše..