s' moje sokocalo
Moderator: Chloe

Ovaj desni, sa brcicima, isti Komsicinsomnia78 wrote:
s' moje sokocalo
SundanceKid wrote:Subota, 1. septembar, izmedju 14-15h na Vilsonovom:

Tata...vidi, mislim znas...ovaj..hm...ne znam kako bih ti rekao...ovo mi je ona nova riba sto sam ti pricaomasmavi wrote:
Jest sigurno, odmah zvati animalaCVIKERASH wrote:Garant je lezbejka.Vidim okurazili su se po gradu sa grafitima....

I po guzici, što bi rekao naš istaknuti pjevač, političar, prevodilac, intelektualac,... Muharem Serbezovski.Država wrote:SundanceKid wrote:Subota, 1. septembar, izmedju 14-15h na Vilsonovom:
Fino joj treba udariti po džepu. Treba je uhapsiti i dok ne plati da se sve vrati u prvobitno stanje, nema izaći iz murije.
J...m ti demokratiju...

salter071 wrote:DoradO je napisao/la:"imas temu gif dana"
A to bi meni trebalo biti ocigledno jer ovdje visim svaki dan i imam preko 2000 postova?
No dobro, da se ne natezemo ... evo skinut .gif
Trebao si me prijaviti odmah, sto nisi? Ionako se tako rijetko javljam (vidi broj postova) da cu se vrlo lako odreci tog "luksuza". Ocigledno, tolerancija je na visokom nivou... razmislit cu da li da se vise uopce javljam.To ukljucuje i javljanje na telefon kada nista ne smeta, samo da se posalje pomoc.
Znam da bi nedostajao upravo koliko i vi meni, cak i manje, a meni ostaje vise vremena i novca.
Pozz do slijedeceg javljanja, ako mi se digne. Dobio si sto si htio. Nema .gif-a. Cao!
Adnansu wrote:
![]()