FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tito_i_Partija

#15476 Re: FC Bayern Munchen

Post by Tito_i_Partija »

Barca: Protivnik kojeg sam cijelo vrijeme prizeljkiv'o. Hajde da vidimo Pepa kako igra protiv kluba za kojeg navija.
MOSALJOZE

#15477 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

"Uživao sam vodeći Barcelonu, ali sada sam sretan u Bayernu. Oni su najjači tim u Ligi prvaka i favoriti su protiv nas. Moraćemo odigrati dva sjajna meča da bismo pobijedili Barceloni. Vjerujte, oni su najjači"
Lahm takodjer oprezan,Kaiser dao sličnu izjavu kao Pep,znači pritisak je na Barci :mrgreen:
Partijaner

#15478 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Bice tesko proci, nasa odbrana je kriminalna, lako ih je izbaciti iz takta i kad ti je u naletu Messi i ostala kompanije ne smijem zamisliti na sta ce to liciti.

Treba se boriti, bicemo za klasu jaci za jos par igraca i nadam se da ce pruzit sve od sebe i da ce proci, ako ne protivniku cestitati.
Tomahawk11
Globalni moderator

#15479 Re: FC Bayern Munchen

Post by Tomahawk11 »

Jbg, steta, al vidimo se u finalu :D
Real je navikao preko Nijemaca do trofeja.... :oops:
Partijaner

#15480 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Tomahawk11 wrote:Jbg, steta, al vidimo se u finalu :D
A prvo treba proci Juve, talijanska skola je to. :-D

U slucaju pobjede Juvenstusa ne treba zaboraviti da su kraljevi sto se tice cuvanja rezultata, tako da nece biti jednostavno.
Tomahawk11
Globalni moderator

#15481 Re: FC Bayern Munchen

Post by Tomahawk11 »

Partijaner wrote:
Tomahawk11 wrote:Jbg, steta, al vidimo se u finalu :D
A prvo treba proci Juve, talijanska skola je to. :-D

U slucaju pobjede Juvenstusa ne treba zaboraviti da su kraljevi sto se tice cuvanja rezultata, tako da nece biti jednostavno.
Ja sam to rekao i prije izvlacenja. Nije Juventus nimalo naivan protivnik. Sto kazes, Talijani su to, oni mogu proci i sa manje datih golova :D
Nego, nekako je zvucnije ovo drugo polufinale, tako da ce Real i Juve igrati svoje u sjeni.

Gdje ces sa Talijanima finale, oni su vec navikli u Njemackoj da uzimaju, sjeti se SP i Talijana :)
Partijaner

#15482 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Ima i toga, ali vjerujem da bi veci motiv presudio kod Bayerna jer su vec jednom izgubili titulu na tlu Njemacke i drugi put bi bilo tesko. :-D

Ali ja bih volio sa Realom u finalu u slucaju prolaska , to bi bio spektakl. 8-)
klopan

#15483 Re: FC Bayern Munchen

Post by klopan »

Partijaner wrote:Bice tesko proci, nasa odbrana je kriminalna, lako ih je izbaciti iz takta i kad ti je u naletu Messi i ostala kompanije ne smijem zamisliti na sta ce to liciti.

Treba se boriti, bicemo za klasu jaci za jos par igraca i nadam se da ce pruzit sve od sebe i da ce proci, ako ne protivniku cestitati.
Nije moglo teže, al`samo napasti i držati sredinu- to će se valjda moći.
Odbana,hmmm.
Mogu imati opasne kontre, neymar i suarez su sad tu.ALI IMAMO I MI SVOJE ADUTE! :D
Image
Jebeno, biće to žestok okršaj, vjerovatno ni slično onome od prošli put, kladim se da će biti crvenih.
Mia san Mia.
Partijaner

#15484 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Image
klopan

#15485 Re: FC Bayern Munchen

Post by klopan »

Jednom majka radja. :-D
klopan

#15486 Re: FC Bayern Munchen

Post by klopan »

...a iza salko. Gledam neki dan nešto statistike, Brazzo 15-ti igrač u istoriji po br. zvaničnih odigranih
utakmica za bayu, i prvi ne-njemac.
Tito_i_Partija

#15487 Re: FC Bayern Munchen

Post by Tito_i_Partija »

Nadam se igranju Bilala i Robbena, da bi se moglo igrat' sto ofanzivnije. Igrat' ofanzivnije je jedina nada kad imas kriminalno losu odbranu k'o Bayern. Prepadnem se kad pomislim da Messi-Suarez-Neymar napadaju, a glavni stoper Dante. :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#15488 Re: FC Bayern Munchen

Post by _BataZiv_0809 »

Give them Hell!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

MIA SAN MIA
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#15489 Re: FC Bayern Munchen

Post by _BataZiv_0809 »

Tito_i_Partija wrote:Nadam se igranju Bilala i Robbena, da bi se moglo igrat' sto ofanzivnije. Igrat' ofanzivnije je jedina nada kad imas kriminalno losu odbranu k'o Bayern. Prepadnem se kad pomislim da Messi-Suarez-Neymar napadaju, a glavni stoper Dante. :D
Javi Martinez druze Tito i Partijo :sax:
Partijaner

#15490 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Mozda cupavi poludi pa odigra dvije utakmice zivota, ne znate vi sta je brazilski inat. :mrgreen:
MOSALJOZE

#15491 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Partijaner wrote:Mozda cupavi poludi pa odigra dvije utakmice zivota, ne znate vi sta je brazilski inat. :mrgreen:
Dante i "do or die" situacije ne idu zajedno
Dr Baltazar

#15492 Re: FC Bayern Munchen

Post by Dr Baltazar »

Ko će se sigurno vratiti od povrijeđenih do utakmice sa Barcelonom ? Kakvo je stanje sa Alabom(iako Bernat igra strašno dobro u zadnje vrijeme, protiv Porta uz Tiaga bio ponajbolji igrač) ? Mislim da je odlična stvar što se prva utakmica igra u Barseloni. Treba se čuvati od povreda u ove 2 sedmica, a liga je skoro pa osvojena. I to vidim kao prednost jer Barcelona mora igrati sa najboljim igračima, tamo će do zadnjeg kola vjerovatno biti trka za naslov.

Koliko god da naša odbrana nije dobra, nije ni Barcelonina. Mi imamo Dantea, oni imaju Pikea koji je isto tako znao često kiksati. Nadam se da će se Martinez oporaviti, jer mislim da je on bio jedan od ključnih faktora u onoj pobjedi prije 2 sezone.

Neuer, Lahm, Martinez, Boateng, Bernat, Schweinsteiger, Thiago, Muller, Robben, Ribery, Lewandowski. Mislim da bi ovo bilo najbolje za izvesti u Minhenu.

A možda u Barceloni odigrat i nešto defanzivnije. Boateng i Benatia kao centralni defanzivni, a ispred njih Schweinsteiger i Martinez(4-2-3-1 bi to izgledalo).
Crvena Tifoza

#15493 Re: FC Bayern Munchen

Post by Crvena Tifoza »

Dr Baltazar wrote:Ko će se sigurno vratiti od povrijeđenih do utakmice sa Barcelonom ? Kakvo je stanje sa Alabom(iako Bernat igra strašno dobro u zadnje vrijeme, protiv Porta uz Tiaga bio ponajbolji igrač) ? Mislim da je odlična stvar što se prva utakmica igra u Barseloni. Treba se čuvati od povreda u ove 2 sedmica, a liga je skoro pa osvojena. I to vidim kao prednost jer Barcelona mora igrati sa najboljim igračima, tamo će do zadnjeg kola vjerovatno biti trka za naslov.

Koliko god da naša odbrana nije dobra, nije ni Barcelonina. Mi imamo Dantea, oni imaju Pikea koji je isto tako znao često kiksati. Nadam se da će se Martinez oporaviti, jer mislim da je on bio jedan od ključnih faktora u onoj pobjedi prije 2 sezone.

Neuer, Lahm, Martinez, Boateng, Bernat, Schweinsteiger, Thiago, Muller, Robben, Ribery, Lewandowski. Mislim da bi ovo bilo najbolje za izvesti u Minhenu.

A možda u Barceloni odigrat i nešto defanzivnije. Boateng i Benatia kao centralni defanzivni, a ispred njih Schweinsteiger i Martinez(4-2-3-1 bi to izgledalo).

Koliko često pratiš Barçu ove sezone pa tvrdiš da im je odbrana loša? Imaju najbolju odbranu u Španiji, golovi iz prekida su nekad predstavljali prijetnju, a sada su nepoznanica. Barça od ove preostale četiri ekipe u LP je možda i fizički najspremnija ekipa. Isto tako preporučio bi ti da malo pogledaš statistiku Pikea koji ove sezone igra preporođeno.
Mišo_Kovač

#15494 Re: FC Bayern Munchen

Post by Mišo_Kovač »

"Najbolja odbrana u španskoj ligi" je malo kvalitetniji epitet od "Najbolja odbrana u BH Telecom Premier ligi BiH" :izet: Razbucat cemo to sad pa sad 8)
Crvena Tifoza

#15495 Re: FC Bayern Munchen

Post by Crvena Tifoza »

Mišo_Kovač wrote:"Najbolja odbrana u španskoj ligi" je malo kvalitetniji epitet od "Najbolja odbrana u BH Telecom Premier ligi BiH" :izet: Razbucat cemo to sad pa sad 8)
Polufinale LP, dva kluba iz Španije. I tako godinama.

Volim ovo podcjenjivanje. :D
groove

#15496 Re: FC Bayern Munchen

Post by groove »

Crvena Tifoza wrote:
Mišo_Kovač wrote:"Najbolja odbrana u španskoj ligi" je malo kvalitetniji epitet od "Najbolja odbrana u BH Telecom Premier ligi BiH" :izet: Razbucat cemo to sad pa sad 8)
Polufinale LP, dva kluba iz Španije. I tako godinama.

Volim ovo podcjenjivanje. :D
eee koja je to umjetnost kad imas dva najskuplja tima na svijetu.
MOSALJOZE

#15497 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Pep hvali Barcu ne vadi ih iz usta,sad čitam oni su najbolji klub trenutno(a neće jelte reći za svoju kreaciju da ne valja)Mislim da prebacuje i pritisak na Barcu što i nije loše.
LSD

#15498 Re: FC Bayern Munchen

Post by LSD »

MOSALJOZE wrote:Pep hvali Barcu ne vadi ih iz usta,sad čitam oni su najbolji klub trenutno(a neće jelte reći za svoju kreaciju da ne valja)Mislim da prebacuje i pritisak na Barcu što i nije loše.
Stara namazana politika

ili što bi naš narod rekao: Pep pila naopako :D uvaljuje Barci pritisak i neku lažnu ulogu favorita :facepalm: sjoo jeftine demagogije ...samo je pitanje hoce li se Lucho primiti ko bekan i umisliti da je favorit
skenderija04

#15499 Re: FC Bayern Munchen

Post by skenderija04 »

MOSALJOZE wrote:Pep hvali Barcu ne vadi ih iz usta,sad čitam oni su najbolji klub trenutno(a neće jelte reći za svoju kreaciju da ne valja)Mislim da prebacuje i pritisak na Barcu što i nije loše.
Tu tesko da moze jer ga znaju :D

Samo pazi, ta igra mu moze donijeti i rezultat. Za nepovjerovati je koliko navijaca Barse ne konta ( ne dozivljava) da je Pep sada protivnik :-)
omar little

#15500 Re: FC Bayern Munchen

Post by omar little »

skenderija04 wrote:
Tu tesko da moze jer ga znaju :D

Samo pazi, ta igra mu moze donijeti i rezultat. Za nepovjerovati je koliko navijaca Barse ne konta ( ne dozivljava) da je Pep sada protivnik :-)
kakve veze imaju navijaci? ovo sto pep radi je osnovna taktika, uvijek je to radio i vecina trenera to radi. ako se navijaci barce upecaju je nerelevantno, enrike i igraci su ti koji moraju ostati ciste i hladne glave i ove psiholoske igre prije tekme iskljuciti iz jednadzbe.

camp nou ga moze docekati s aplauzom, njega, kao individualca, kao sto su se s postovanjem docekivali bivsi igraci, ali to je sve. ti zvucis kao da ce pljeskat bayernovom napadu u polufinalu lige prvaka posred camp nou zato sto im je guardiola trener. :D
Post Reply