Desavanja u Crnoj Gori

Post Reply
Stari_Crnogorac

#15476 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Stari_Crnogorac »

88Sioux wrote: 26/08/2021 23:39 Bačićemo vam papu niz liticu, jadan.

Dobra ti je muzika, prava crnogorska :-D , ka i zastava.

Jelena, svaki Kuč kojeg ja poznajem je Crnogorac. Ove što srbuju sam samo na Youtube gleda. Dajković & Co.
Last edited by Stari_Crnogorac on 27/08/2021 00:58, edited 2 times in total.
Stari_Crnogorac

#15477 Re: Desavanja u Crnoj Gori

trocadero wrote: 27/08/2021 00:50
Stari_Crnogorac wrote: 24/08/2021 22:36 Ja ne znam što će bit 5-og septembra na Cetinje, ali to bez suzavaca ne bi smjelo da prodje.

Što više suzavaca to bolje.

Kad bi se mogle kupit gas maske... i bez batina se ne treba kući vrća, ne bi ni sa batinama, no bi ne morala (policija) nosit odatle. Ali pištolj ne bi nikako nosio, nikako od sveštenika Crkve Srbije ne treba prvavit mučenike. No cio svijet treba da vidi kolko su dobrodošli na Cetinje.
:lol: :lol: :lol:
Oko moje okano, ponesi ti ipak taj pištolj, gas masku možeš kupiti , suzavac nabaviti pa ga baci u narod da se ne dvoumiš hoće li policija. Usput se i pomariši sa kojim pandurom uz jebavanje majke i oca da nisi đaba dolazio. Nebitno što to radiš pred manastirom svetinjom, ipak si ti pravi vjernik, jelde?
Mislim stari Crnogorac mudonja...da mi je znati u šta sprca godine do sad?
Ne. Kad se trebalo pucat, pucali smo, i protiv Turaka i protiv Njemaca su se Cetinjani borili, dok su tvoji preci muda ladili i jednima i drugima.

Danas nema pucanja, gandijevski otpor treba pružit. Ne želimo našoj odrodjenoj braći da damo povoda da zamrze Crnu Goru više no što je danas mrze, ne želimo bosnizaciju Crne Gore. No je pitanje kako će se ovi što će doć autobusima ponašat. Vjerujem da je Vučiću i Crkvi Srbije u interesu rat u CG, a za rat je potrebno jedno.
trocadero

#15478 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by trocadero »

Stari_Crnogorac wrote: 27/08/2021 00:56

Ne. Kad se trebalo pucat, pucali smo, i protiv Turaka i protiv Njemaca su se Cetinjani borili, dok su tvoji preci muda ladili i jednima i drugima.
A naručito protiv Italijana jel? :D

Jes vala čestitam trebalo je te sve bitke predeverati da bi CG bila vječna. A onda nam ovdje napišeš zbog jedne redovne tradicionalne ceremonije '" Ne bude li ozbiljnih protesta na Cetinju Crna Gora za mene više ne postoji"
Što naravno pravi normalan Crnogorac nikad ne bi napisao. E vidiš to me navodi na sumnju da ti možda i nisi Crnogorac i da ( a to moderator može provjeriti) u njoj uošte i ne živiš.
Hame_
Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!

#15479 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Hame_ »

vatrogasac wrote: 26/08/2021 22:56 Prošli puta smo posmatrali Hrvatsku, sada posmatramo Crnu Goru.
Ja Austriju :run:

Ovaj puta bez mene ko domina.

Zbogom žohari!
trocadero

#15480 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by trocadero »

Veselo, veselo... :D

"Policija u Crnoj Gori zaplijenila više od tonu kokaina" https://www.vijesti.me/vijesti/crna-hro ... nu-kokaina
zarko.filip

#15481 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by zarko.filip »

vatrogasac wrote: 26/08/2021 23:33
zarko.filip wrote: 26/08/2021 23:22
SPC.A ti se edukuj pa kada te neko nesto pita onda prvo odgovori pa onda nesto pitaj.Da ponovim da li je u BiH SPC ili Crkva Srbije.I da te priupitam jos nesto na sta si mi ostao duzan odgovor jos na temi o gradonacelniku Banja Luke.Tamo si tvrdio da u Srbiji(cak sam presao preko toga da izuzimas rasku oblast)imaju dvije-tri dzamije.Naveo sam ti da u presevskoj dolini ima preko 50 dzamija i pitao te da li je presevska dolina u Srbiji ili ne.Mozda si "predvidio"to pitanje pa te molim da sada odgovoris.Hvala unaprijed.
Preskočio si gornji moj upis. Kada Bošnjak u Banja Luci bude mogao po ustavu svoj jezik zvati bosanskim onda ću i ja vratiti naziv Crkvi Srbije koji želi. Objasnio sam već zašto nju ne doživljavamo i bosanskom, a to je zbog njenog destruktivnog djelovanja u Bosni. I ne samo u Bosni nego evo u cijelom regionu. Jedino odakle je protjerana zbog takvog svog destruktivnog djelovanja kao što je Knin i Priština ona se tamo ponaša normalno.

Kada smo pričali o džamijama Srbije nismo pričali o Kosovu i Sandžaku nego gdje su muslimani pretvoreni u manjine, a nisu samo Bošnjaci muslimani nego tu ima i Albanaca, Turaka, Roma itd.... Koliko je muslimana bilo u Beogradu prije '91. u procentima, a koliko danas i zašto. Da li je ikada ona jedna džamija u Beogradu još iz vremena Otomanske imperije bila dovoljna za muslimane Beograda osamdesetih? Odgovori sebi na ovo pitanje i nema potrebe za daljom diskusijom. Ostalo bi bilo sve samo spamanje.
Znaci na jedno pitanje ne odgovaras.Na drugo kazes da je presevska dolina u sastavu Kosova.Koliko sam se ja takvih prica naslusao od osamdesetih pa na ovamo.Samo polako isplivavate jedan po jedan.Javno.Sto mi posebno drago. :D
zarko.filip

#15482 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by zarko.filip »

Stari_Crnogorac wrote: 27/08/2021 00:52
88Sioux wrote: 26/08/2021 23:39 Bačićemo vam papu niz liticu, jadan.

Dobra ti je muzika, prava crnogorska :-D , ka i zastava.

Jelena, svaki Kuč kojeg ja poznajem je Crnogorac. Ove što srbuju sam samo na Youtube gleda. Dajković & Co.
Pa kompletno Kuče bilo na litijama a ovaj prica o Crnogorcima iz Kuča.Koliko ih znas?Jednog ili dva?
spreca

#15483 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by spreca »

trocadero wrote: 27/08/2021 01:16
Stari_Crnogorac wrote: 27/08/2021 00:56

Jes vala čestitam trebalo je te sve bitke predeverati da bi CG bila vječna. A onda nam ovdje napišeš zbog jedne redovne tradicionalne ceremonije '" Ne bude li ozbiljnih protesta na Cetinju Crna Gora za mene više ne postoji"
Što naravno pravi normalan Crnogorac nikad ne bi napisao. E vidiš to me navodi na sumnju da ti možda i nisi Crnogorac i da ( a to moderator može provjeriti) u njoj uošte i ne živiš.
Kako ce to moderator provjeriti dali je Crnogorac? i kakve veze odakle pise, to mu ne oduzima pravo da bude ono sto hoce a to je Crnogorac.Ja sam Bosanac a nepisem iz Bosne,jel to neki grijeh? nepises ni ti iz srbije a Srbin si
zavrzlama

#15484 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by zavrzlama »

Haman pocinje era "CG za Kosovo"..da mi u BIH malo odahnemo :D
vatrogasac

#15485 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by vatrogasac »

Capljina74 wrote: 27/08/2021 00:48 Pa za vas znamo da poštujte lik i djelo dotičnog.
Moraš citirati, quotirati da sam napisao ovdje negdje na forumu to što si izjavio inače si neozbiljan sagovornik sa ovom tvrdnjom. Čista logička pogreška poznata kao ad populum. Još sam ti napisao i stavio link kako sam tu sasvim realnu sintagmu preuzeo od Gorana Mišića. Ako je nekada Hitler rekao da je trava zelena ili da je nebo plavo iako i ja to kažem znači da sam nacista?
vatrogasac

#15486 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by vatrogasac »

zarko.filip wrote: 27/08/2021 02:04
Znaci na jedno pitanje ne odgovaras.Na drugo kazes da je presevska dolina u sastavu Kosova.Koliko sam se ja takvih prica naslusao od osamdesetih pa na ovamo.Samo polako isplivavate jedan po jedan.Javno.Sto mi posebno drago. :D
Isto logička greška u argumentaciji gdje pretpostavkom mi stavljaš riječi u usta. Da je to poznato u narodu kao mak na konac je što nisi mi rekao da nije cijeli Sandžak u Srbiji jer sam i Sandžak uzeo kao izuzetak. Daj malo ozbiljnosti u argumnetovanju. I sam se sjećaš da sam spominjao samo gradove sjeverne Srbije kao što je Beograd, Novi Sad, Subotica, Šabac i sl. Niš sam spomenuo samo zbog paljenja i te druge džamije koliko ih ima u sredinama gdje muslimani ne čine neki bitniji broj, ali postoje sa svojim vjerskim potrebama. Ti ovo namjerno isturaš da bi sakrio jednu vrlo strašnu činjenicu gdje je rahmetli muftija Hamdija Jusufspahić od beogradskih vlasti tražio 17 godina još jednu džamiju prilagođenu 20 stoljeću jer Bajrakli ima nekih 50 metara kvadratnih i bajrami i džume su klanjali se najmanje u dvije grupe i na ulici i parcelu za mezarluke i umro je, a nije dobio. Evo ne mogu dobiti ni u 21. stoljeću nego i to što ima pali se i ruši. Imaš sve slike i dokumentaciju tih događaja, sve provjerljivo.

Image

Image
Last edited by vatrogasac on 27/08/2021 10:11, edited 2 times in total.
nosara

#15487 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by nosara »

trocadero

#15488 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by trocadero »

spreca wrote: 27/08/2021 06:23

Kako ce to moderator provjeriti dali je Crnogorac? i kakve veze odakle pise, to mu ne oduzima pravo da bude ono sto hoce a to je Crnogorac.Ja sam Bosanac a nepisem iz Bosne,jel to neki grijeh? nepises ni ti iz srbije a Srbin si
:-)
Pa nikako moderator ne može znati ko je koje nacionalnosti a to nisam ni spomenuo već preko ID može iz koje države se javlja.
Šta me briga ko je šta...izražavam sumnju u one koji se kurče, huškaju, i koji bi ga tuđim mlatili sa sigurne distance. Pa čak ako i nisu iz iskustva znam da bi ta laprdala u slučaju nekog sranja prva zbrisala podvijenog repa.
trocadero

#15489 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by trocadero »

nosara wrote: 27/08/2021 10:09
Ma šta to kažete, tona i po koksa?

Image
vatrogasac

#15490 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by vatrogasac »

Stari_Crnogorac wrote: 27/08/2021 00:56 Ne. Kad se trebalo pucat, pucali smo, i protiv Turaka i protiv Njemaca su se Cetinjani borili, dok su tvoji preci muda ladili i jednima i drugima.
Puna su mezarja bošnjačkih kostiju onih koji su se borili i protiv Turaka i protiv Nijemaca, Husein kapetan završi u turskim zatvorima. Što Eugen Savojski zapali Sarajevo? Koga su bacali sa munare Ali Pašine džamije u Sarajevu kao opomenu ostalim Bošnjacima? Šta je radila 16. muslimanska udarna brigada u partizanima? Ili ostali Bošnjaci po drugim partizanskim jedinicama?
zavrzlama

#15491 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by zavrzlama »

Velikosrpski stab ne moze srpski narod odrzati na putu velike srbije, nicim osim jedinog preostalog aduta a to je crkva i pravoslavlje....srbija ce ici do kraja u trosenju topovskog mesa(srba u BIH,CG,Kosovu)
Capljina74

#15492 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Capljina74 »

zavrzlama wrote: 27/08/2021 11:31 Velikosrpski stab ne moze srpski narod odrzati na putu velike srbije, nicim osim jedinog preostalog aduta a to je crkva i pravoslavlje....srbija ce ici do kraja u trosenju topovskog mesa(srba u BIH,CG,Kosovu)
Jesi li se umio jutros?

Ako nisi, idi umij se.
vatrogasac

#15493 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by vatrogasac »

zavrzlama wrote: 27/08/2021 11:31 Velikosrpski stab ne moze srpski narod odrzati na putu velike srbije, nicim osim jedinog preostalog aduta a to je crkva i pravoslavlje....srbija ce ici do kraja u trosenju topovskog mesa(srba u BIH,CG,Kosovu)
Ali tom metodom su izgubili u potpunosti i nepovratno Knin, Slavoniju i Kosovo. Nahuškali narod i zbrisali. Definitivno je da će pokušati još nešto u Crnoj Gori i u Bosni i Hercegovini jer su svu snagu skoncentrisali na nas, ali nije napraviti Veliku Srbiju kao napraviti bure rakije. Uvjerili su se u prošlom ratu. Evropa ovaj dio zbog svoje sigurnosti ne smije prepustiti Rusima i Kinezima o čemu su nedavno pričali Biden i Merkelova u Vašingtonu. Taj plan se najbolje vidi na mapi vježbe "Odgovor 21."

Image
¤ jelena ¤

#15494 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by ¤ jelena ¤ »

Stari_Crnogorac wrote: 27/08/2021 00:52
Ni ne rekoh ti ja da nisu Crnogorci....niđe.

Samo ti sugerisah da su Kuči dobri domaćini koji odlično poznaju svoja porodična stabla i istoriju svog plemena....pa koga zanima tematika istorije tog plemena, neka s njima o tome polemiše.

Biće da si ih pobrkao s Bokeljima kad reče da su (bili) katolici, ali to, kao što rekoh, vidi s njima... :D

Elem, svašta ljudi sebi dozvoljavaju i da se ja pitam, a znajući mentalitet ovdašnjeg svijeta, zakonom bi trebalo zabraniti ljudima na ovim prostorima da uopšte iznose svoje mišljenje o tuđem vjerskom, etničkom i nacionalnom identitetu i istorijatu istih.

Msm...bolje da platiš novčanu kaznu kad lupiš nešto o nekom što bi tom nekom moglo da zasmeta, nego da platiš glavom...što se vrlo lako može desiti.
vatrogasac

#15495 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by vatrogasac »

Mitropolija: Ustoličenje Porfirija na Cetinju, bez svenarodnog sabora

Ustoličenje mitropolita crnogorsko-primorskog Srpske pravoslavne crkve 5. septembra bit će obavljeno bez ranije planiranog svenarodnog sabora ispred Cetinjskog manastira.

Gradonačelnik Cetinja Aleksandar Kašćelan ne odustaje od poziva mitropolitu da odustane od ustoličenja u Cetinjskom manastiru.

“Pozvam i mitropolita Joanikija da, kao duhovnik, pozove vernike na smirivanje tenzija i da, uzimajući u obzir cjelokupnu situaciju, čin ustoličenja organizuje van Cetinja”, saopšteno je crnogorske prijestolnice, prenio je Tanjug.

https://balkans.aljazeera.net/news/balk ... nog-sabora
Capljina74

#15496 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Capljina74 »

vatrogasac wrote: 27/08/2021 12:48

Ustoličenje mitropolita crnogorsko-primorskog Srpske pravoslavne crkve 5. septembra bit će obavljeno bez ranije planiranog svenarodnog sabora ispred Cetinjskog manastira.

Gradonačelnik Cetinja Aleksandar Kašćelan ne odustaje od poziva mitropolitu da odustane od ustoličenja u Cetinjskom manastiru.

“Pozvam i mitropolita Joanikija da, kao duhovnik, pozove vernike na smirivanje tenzija i da, uzimajući u obzir cjelokupnu situaciju, čin ustoličenja organizuje van Cetinja”, saopšteno je crnogorske prijestolnice, prenio je Tanjug.

Kakvog Porfirija?
vatrogasac

#15497 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by vatrogasac »

Capljina74 wrote: 27/08/2021 12:58
Kakvog Porfirija?
Greška izgleda u naslovu. Al Jazeera preuzela članak od Tanjuga. Ima u prvom pasusu da je to Joanikije.
Kikibombona

#15498 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Kikibombona »

trocadero wrote: 27/08/2021 01:39 Veselo, veselo... :D

"Policija u Crnoj Gori zaplijenila više od tonu kokaina" https://www.vijesti.me/vijesti/crna-hro ... nu-kokaina
U jbt, to je bas dobar ulov :shock:

Svaka cast Dritanu :thumbup:
Stari_Crnogorac

#15499 Re: Desavanja u Crnoj Gori

spreca wrote: 27/08/2021 06:23
trocadero wrote: 27/08/2021 01:16

On piše iz debelog crijeva.
Stari_Crnogorac

#15500 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Dobro je, malo da odahnem jer sam mislio da je cilj Crkvi Srbije da izazove gradjanski rat (organizovanim dovodjenjem Srba (autobusima) na Cetinje). Mora da im je neko iz Vlade CG obećao prenos na RTCG u zamjenu za obustavljanjem dovodjenja svojih pristalica. Dakle rata neće biti, ali Crkva Srbije po svaku cijenu želi da iritira, ne samo Cetinjane, no i 55% Crne Gore. Samo naprijed, četnjaci, daleko ćete dogurat, svijetla vam je budućnost u CG. :thumbup:

Izgleda da je Dritan Abazović zaslužan za ovu odluku SPC:

Abazović: MCP doprinijela miru i stabilnosti i očuvanju epidemiološke situacije
Post Reply