Sto pretjerujem, nisam ja pisao o prosleg godine ili mozda cak i preprosle kako selim kako me neko cekaConnaisseur Karlin wrote:ma pretjerujes sa gornjimm paragrafom , ali dobro, ljubmora te jededetroit-mercy wrote:Ma ja zenska glavo prihvatam tu cinjenicu samo me cudi da takvog strucnjaka nisu ranije zapazili pa ugrabiliConnaisseur Karlin wrote:[
jesam strucnjak u avijacijia, ne razumijem, zasto to ne mozes prihvatiti kao cinjenicu , hoces moj CV i preporuke amerikanca i britanaca iz avio struke![]()
naravno da si ljubomoran, ostajes u rupi od Detrotia, nemas doslovno lokacije da prosetas , da imas normlana scjilani zivot, niis u stanju kao strucnjak da sebi pronajdes bolju lokaciju za zivot, jer nemas izbora.
Nego sto velis, avio industrija, shit happens.
De jos sta podijeli sa nama, prosle godine te je cekao i zagondzija i posaoove godine samo posao
.
Sta ces, buran socijalni zivotna jednoj strani dobijes na jednoj izgubis
![]()
Sto ti je reci zivot![]()
tvoj zivot je dosadan, haj'd sad opisi sto se kod tebe desilo za godinu dana, ah da pogadjam, NISTA, jedno veliko NISTA
A sta mi se je desilo prosle godine, ma kad pogledas nista, ono putovanja sa djecom tamo i ovamo, fudbalski i odbojkaski turniri
Mogu mislit, bogat socijalni zivot, provodi, partiji, putovanja
Sreca sad ces u Ojropu pa ces nastaviti jos jace