Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
detroit-mercy

#15476 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by detroit-mercy »

Connaisseur Karlin wrote:
detroit-mercy wrote:
Connaisseur Karlin wrote:[

jesam strucnjak u avijacijia, ne razumijem, zasto to ne mozes prihvatiti kao cinjenicu , hoces moj CV i preporuke amerikanca i britanaca iz avio struke :-D

naravno da si ljubomoran, ostajes u rupi od Detrotia, nemas doslovno lokacije da prosetas , da imas normlana scjilani zivot, niis u stanju kao strucnjak da sebi pronajdes bolju lokaciju za zivot, jer nemas izbora :kiss:
Ma ja zenska glavo prihvatam tu cinjenicu samo me cudi da takvog strucnjaka nisu ranije zapazili pa ugrabili :mrgreen:.
Nego sto velis, avio industrija, shit happens :mrgreen:.
De jos sta podijeli sa nama, prosle godine te je cekao i zagondzija i posao :mrgreen: ove godine samo posao :mrgreen:.
Sta ces, buran socijalni zivot :mrgreen: na jednoj strani dobijes na jednoj izgubis :mrgreen:
Sto ti je reci zivot :mrgreen:
ma pretjerujes sa gornjimm paragrafom , ali dobro, ljubmora te jede :kiss:

tvoj zivot je dosadan, haj'd sad opisi sto se kod tebe desilo za godinu dana, ah da pogadjam, NISTA, jedno veliko NISTA :D
Sto pretjerujem, nisam ja pisao o prosleg godine ili mozda cak i preprosle kako selim kako me neko ceka :mrgreen: i sl. Ja se sa takvim detaljima ne hvalim okolo po forumu :mrgreen:.
A sta mi se je desilo prosle godine, ma kad pogledas nista, ono putovanja sa djecom tamo i ovamo, fudbalski i odbojkaski turniri :mrgreen:, djeciji rodjendani, djecije bolesti, skola. Ma sta ti imam govorit, to je nista za osobe iz takvog socijalnog miljea kao ti :mrgreen:.
Mogu mislit, bogat socijalni zivot, provodi, partiji, putovanja :mrgreen: ma ludilo :mrgreen: .
Sreca sad ces u Ojropu pa ces nastaviti jos jace :kiss:
moonca

#15477 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by moonca »

pustopoljina wrote:
insomnia78 wrote:Dje fudo. Procero ga burito?
:lol:
Na nisanu ce pisati: bio je u pravu
:lol: :skoljka:
Autenticno.. :idea:
pustopoljina

#15478 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by pustopoljina »

moonca wrote:
pustopoljina wrote:
:lol:
Znas li ti espanjol?
detroit-mercy

#15479 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by detroit-mercy »

Ma burrito je jos i dobar :mrgreen: al sto zna ona kineska hrana procerat :roll:.
Kad krene, samo vices " bjezte noge usra vas guzica" :mrgreen: .
Connaisseur Karlin

#15480 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by Connaisseur Karlin »

detroit-mercy wrote:
detroit-mercy wrote:
Ma ja zenska glavo prihvatam tu cinjenicu samo me cudi da takvog strucnjaka nisu ranije zapazili pa ugrabili :mrgreen:.
Nego sto velis, avio industrija, shit happens :mrgreen:.
De jos sta podijeli sa nama, prosle godine te je cekao i zagondzija i posao :mrgreen: ove godine samo posao :mrgreen:.
Sta ces, buran socijalni zivot :mrgreen: na jednoj strani dobijes na jednoj izgubis :mrgreen:
Sto ti je reci zivot :mrgreen:

tvoj zivot je dosadan, haj'd sad opisi sto se kod tebe desilo za godinu dana, ah da pogadjam, NISTA, jedno veliko NISTA :D
Sto pretjerujem, nisam ja pisao o prosleg godine ili mozda cak i preprosle kako selim kako me neko ceka :mrgreen: i sl. Ja se sa takvim detaljima ne hvalim okolo po forumu :mrgreen:.
A sta mi se je desilo prosle godine, ma kad pogledas nista, ono putovanja sa djecom tamo i ovamo, fudbalski i odbojkaski turniri :mrgreen:, djeciji rodjendani, djecije bolesti, skola. Ma sta ti imam govorit, to je nista za osobe iz takvog socijalnog miljea kao ti :mrgreen:.
Mogu mislit, bogat socijalni zivot, provodi, partiji, putovanja :mrgreen: ma ludilo :mrgreen: .
jah, eto izazak sa djecom na njihove turnire je wow, vrhunnac tvog scoijalnog zivot, i to jeste problem , jer ti nemas svog socijalnog zivota bez spominjanja djece :-D :thumbup: nemate svojobogacen zivto , nemate izazlse sa zenom/muzem, nemate hobi, to ti pokusavam reci , nemate ni para ni vremena za sebe :)

u Evropi cu samo maksimalno, tako je Detroicane :thumbup:
moonca

#15481 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by moonca »

pustopoljina wrote:
moonca wrote:
pustopoljina wrote: :lol:
Znas li ti espanjol?
Ne - nisam u tom govornom podrucju.. :lol:
muha_sa

#15482 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by muha_sa »

HAVANA wrote:
espn wrote::lol:

Šta sve neće izmisliti ne bi li ljude spriječili da odu.
Ko te bolan sprijecava? Idi ,ja cu ti kupiti kartu, samo da te ne slusam. :-)
mogul u tal uletit :?
moonca

#15483 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by moonca »

detroit-mercy wrote:
Ma burrito je jos i dobar :mrgreen: al sto zna ona kineska hrana procerat :roll:.
Kad krene, samo vices " bjezte noge usra vas guzica" :mrgreen: .
Vise je to Thai ... o , nooo
insomnia78

#15484 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by insomnia78 »

Nemam ja problema s tim. Kinesku metem. Joj nisam dugo.
konjislav

#15485 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by konjislav »

512MB wrote:Dakle sad je prica dje je bolje u US il EU :-)
pa ko je lud iz BiH ici u US , ako moze u EU :-D
Ja bih iz BiH išao u US, ali ne mogu, tako da je EU utješna nagrada.
madner

#15486 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by madner »

Kako bolan ne mozes :shock:
insomnia78

#15487 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by insomnia78 »

Takav strucnjak? Covjek koji je za tri dana dobio pos’o, vizu i stan?
Connaisseur Karlin

#15488 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

konjislav wrote:
512MB wrote:Dakle sad je prica dje je bolje u US il EU :-)
pa ko je lud iz BiH ici u US , ako moze u EU :-D
Ja bih iz BiH išao u US, ali ne mogu, tako da je EU utješna nagrada.
sto ti fali u Njemackoj :)

tko je tebe ubjedo da je US bolje ili si vec bo u US ?
insomnia78

#15489 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by insomnia78 »

Ma nije ovaj mrdno iz Bosne. Ne budite djeca
detroit-mercy

#15490 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by detroit-mercy »

detroit-mercy wrote:

jah, eto izazak sa djecom na njihove turnire je wow, vrhunnac tvog scoijalnog zivot, i to jeste problem , jer ti nemas svog socijalnog zivota bez spominjanja djece :-D :thumbup: nemate svojobogacen zivto , nemate izazlse sa zenom/muzem, nemate hobi, to ti pokusavam reci , nemate ni para ni vremena za sebe :)

Upravo, radije cu provesti svaki trenutak koji imam sa svojom porodicom, sa svojom djecom ali nekome ko nema svoju porodicu je to malo iluzorno objasnjavati. Haj, mozda jednom i skontas, imas vremena, zivot je pred tobom.
Sva sreca pa eto postoje jedinke kao ti koje su pune hobija, vjerovatno ides na yogu, citas knjige sanjas o princu na bijelom konju :mrgreen:.
Ono totalno ispunjena osoba :mrgreen: strucnjak, financijski neovisna :mrgreen:. Ma nema, sve poslozila kako treba :).
Jos kad se dokopa Ojrope :mrgreen: Pariz, Rim, Amsterdam, only sky is the limit :mrgreen: .
espn

#15491 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by espn »

Protest građana Tuzle i Lukavca: Deponija šljake u Šićkom Brodu će nas ubiti

https://www.klix.ba/vijesti/bih/protest ... /190517123
pustopoljina

#15492 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by pustopoljina »

Ja mislila u floridi hispanosa ko u prici
Ono miami... more...brodic s kube
Connaisseur Karlin

#15493 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

detroit-mercy wrote:
detroit-mercy wrote: Sto pretjerujem, nisam ja pisao o prosleg godine ili mozda cak i preprosle kako selim kako me neko ceka :mrgreen: i sl. Ja se sa takvim detaljima ne hvalim okolo po forumu :mrgreen:.

Upravo, radije cu provesti svaki trenutak koji imam sa svojom porodicom, sa svojom djecom ali nekome ko nema svoju porodicu je to malo iluzorno objasnjavati. Haj, mozda jednom i skontas, imas vremena, zivot je pred tobom.
Sva sreca pa eto postoje jedinke kao ti koje su pune hobija, vjerovatno ides na yogu, citas knjige sanjas o princu na bijelom konju :mrgreen:.
Ono totalno ispunjena osoba :mrgreen: strucnjak, financijski neovisna :mrgreen:. Ma nema, sve poslozila kako treba :).
Jos kad se dokopa Ojrope :mrgreen: Pariz, Rim, Amsterdam, only sky is the limit :mrgreen: .
nisam napisala da ne provodis vrijeem sa djecom, skoncetriraj se ; ali ti ne znas i nisi naucio da imas vremena za sebe , svoje potrbe, nemas hobi, ne znas izaci samo sa zenom van ili na putovanje, nemas taj dio zivota, a vjeruj mi, nije tocno, da takav zivot osoba u braku sa djecom ne postoji , ali, ti i vecina, nemate taj dio zivota , jer neamte vremena, nemta novca , a ni ne znate uzviati na takav nacin :-D

prestani cmmizdriti :D :kiss:
detroit-mercy

#15494 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by detroit-mercy »

pustopoljina wrote:

Vjeruj da imas lokala udjes neznaju beknut Engleskog.
Isto tako u Texasu, bio sa mu SanAntoniu- hostesa nas vodi do naseg stola, ma ni beknut Engleskog.
Btw, Miami je :( Keys su vec bolji :) .
pustopoljina

#15495 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by pustopoljina »

detroit-mercy wrote:
pustopoljina wrote:

Vjeruj da imas lokala udjes neznaju beknut Engleskog.
Isto tako u Texasu, bio sa mu SanAntoniu- hostesa nas vodi do naseg stola, ma ni beknut Engleskog.
Btw, Miami je :( Keys su vec bolji :) .
Cekaju da se amerikanci prilagode njima :lol:
detroit-mercy

#15496 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by detroit-mercy »

detroit-mercy wrote:

nisam napisala da ne provodis vrijeem sa djecom, skoncetriraj se ; ali ti ne znas i nisi naucio da imas vremena za sebe , svoje potrbe, nemas hobi, ne znas izaci samo sa zenom van ili na putovanje, nemas taj dio zivota, a vjeruj mi, nije tocno, da takav zivot osoba u braku sa djecom ne postoji , ali, ti i vecina, nemate taj dio zivota , jer neamte vremena, nemta novca , a ni ne znate uzviati na takav nacin :-D

Haj vise matere ti skini mi se :mrgreen: Ja o novcu ne pricam ovdje jer nije tema, ali ako ove godine idem dva puta u Evropu, ako sam u zadnjih par godina bio od CosaRice, preko Hawai, Nicarague, Mexica, Dominicanske, Francuske, Holandije, Turske, Austrije do putovanja po USA i svake godine odlaska u BIH onda sigurno ne postoji nesto sto se zove problem novca. Ako mi je ove zime destinacija ili Thailand ili Peru (jos vagamo gdje) onda sigurno imam problem sa novcem.
Ne postoji znacajniji bend koji je gostovao ovdje ja da nisam gledao, od Metalice preko ACDC do Two Chellos. Od Jersey boys, preko Rock of Ages i drugih Brodway shows. Jaranice, ja svake godine istrcim minimum jedna polumaraton, da ti ne pricam cime se jos bavim.
I onda mi dodje neka koja je ispuzala iz ko zna kakve rupe i truni o zivotu, pa po tvojim upisima ovdje se vidi kakav ti je zivot. Puca te depresija ili sta, nisi zadovoljna necim, fali ti partner u zivotu, ne radis, koji je tvoj problem.
Pusti svijet da zivi ako imas problema licne prirode ne moras gnjaviti druge sa njima, let it go :skoljka: .
Na kraju meni kazes prestani cmizdrit, pa ti si ta koju pucaju crnjaci, ili promijeni dilera ili uzmi nesto veselije :-).
Bullet Tooth Tony

#15497 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by Bullet Tooth Tony »

Jao Karlin i detroit.. Ko derista kakva, moj tata je jaci od tvog tate
Connaisseur Karlin

#15498 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

detroit-mercy wrote:
detroit-mercy wrote: Upravo, radije cu provesti svaki trenutak koji imam sa svojom porodicom, sa svojom djecom ali nekome ko nema svoju porodicu je to malo iluzorno objasnjavati. Haj, mozda jednom i skontas, imas vremena, zivot je pred tobom.

Haj vise matere ti skini mi se :mrgreen: Ja o novcu ne pricam ovdje jer nije tema, ali ako ove godine idem dva puta u Evropu, ako sam u zadnjih par godina bio od CosaRice, preko Hawai, Nicarague, Mexica, Dominicanske, Francuske, Holandije, Turske, Austrije do putovanja po USA i svake godine odlaska u BIH onda sigurno ne postoji nesto sto se zove problem novca. Ako mi je ove zime destinacija ili Thailand ili Peru (jos vagamo gdje) onda sigurno imam problem sa novcem.
Ne postoji znacajniji bend koji je gostovao ovdje ja da nisam gledao, od Metalice preko ACDC do Two Chellos. Od Jersey boys, preko Rock of Ages i drugih Brodway shows. Jaranice, ja svake godine istrcim minimum jedna polumaraton, da ti ne pricam cime se jos bavim.
I onda mi dodje neka koja je ispuzala iz ko zna kakve rupe i truni o zivotu, pa po tvojim upisima ovdje se vidi kakav ti je zivot. Puca te depresija ili sta, nisi zadovoljna necim, fali ti partner u zivotu, ne radis, koji je tvoj problem.
Pusti svijet da zivi ako imas problema licne prirode ne moras gnjaviti druge sa njima, let it go :skoljka: .
Na kraju meni kazes prestani cmizdrit, pa ti si ta koju pucaju crnjaci, ili promijeni dilera ili uzmi nesto veselije :-).
pa normlano da ne radim, kad odlazim naredni tjedan :kiss: ne trazim milostinju od tebe :-D

pa dobro, ljubav mi ne ide, ali sve ostalo je super :thumbup:

ali, problem u nasoj konverzacji sljedeci: ti znas o cemu tebi pisem, ali ti i dalje nesupjenso ignorises i pokusavas se izvuci , bas si jadan , ali, dobro, ljubmora te iscprljuje :D
detroit-mercy

#15499 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by detroit-mercy »

Bullet Tooth Tony wrote:Jao Karlin i detroit.. Ko derista kakva, moj tata je jaci od tvog tate
Nije problem u tome, zenska ti non stop inputira nesto, zna kako zivis, koga jebes, koliko zaradjujes, gdje izlazis, sta radis, on wtf. sta covjek vise da joj kaze nego sjasi vec jednom.
512MB

#15500 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by 512MB »

Moglo bi ovde i sexa bit :fight: :bije: :pijani: :mercireklama: :amazonka: :gnjavim:
Post Reply