UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#15476 Re: UEFA Champions League

Post by _BataZiv_0809 »

Tomahawk11 wrote: Mali :mrgreen:
Joj, sve je malo kad je u korist Reala.
Mali ofsajd, mali penal, mali kontakt...bolje mi je ići spavati nego se raspravljati.
Neću, eto bio je ofsajd, nije bilo penala, kupili sudiji i kupiće Pero opet.
LN
Branis taj Real grčevito ko da ti je najrodjeniji, fakat te ne kontam :-) , ali hajde ne mora se sve ni kontati. Neke price su ljepse neispricane.

Kako god, valja i meni sutra raniti, pridruzujem se zeljama za laku noc. :thumbup:
Alighieri

#15477 Re: UEFA Champions League

Post by Alighieri »

Covjek simulirao 3x i nije dobio zuti. Posteno sudjenje.
B6Redhell

#15478 Re: UEFA Champions League

Post by B6Redhell »

Distortion wrote:
B6Redhell wrote:
Distortion wrote:Ove sto smatraju da je bio penal bih pitao sljedece :

Da li mislite da bi sudija u istim okolnostima svirao penal za Juventus na drugoj strani? :zoka:
odgovor ne znam. Nisam strucnjak sudijski

Protupitanje.
Jeli bio offside kod iscovog gola..??
Mozda mali ofsajd ali tesko je vidjet onaj ofsajd za sudiju, jako tesko. Obicno se prednost daje napadacu u onakvim situacijama. Poslije tog ofsajda bila je slicna situacija gdje sudija nije dizao zastavicu a bio je ocitiji ofsajd.

Previse su igraci Reala padavali veceras u i oko kaznenog. Ronaldo je nekoliko puta trazio penal. Bas su navaljivali da im se sudi. Na kraju epilepsija je presudila i penal je sviran.

Sjebali su cejf milionima fanova sirom svijeta.
Slazem se za ronalda. Bezveze se valjo.
Ali i juve je grubo igro. 8 kartona su fasovali veceras. Ukljucujuci buffonov crveni koji ne kontam bas

Svaka kontra reala je obaranje s ledja. Sta su samo iscu radili. Nemozes komplet kontru da te ne fauliraju i na to se skoncentriso juve. Prekidaj kontre.
Ne kontam ono bi se van 16-erca svagdje sviro faul 1000% zaskoci te s ledja visoko podignuta noga. Guranje.
Ne kontam. Da se desilo u bilo kojoj minuti prije nebi bio problem.
jeza u ledja

#15479 Re: UEFA Champions League

Post by jeza u ledja »

jeza u ledja wrote:
Charuga wrote:Ako dođe do produžetaka, utakmicu će rješiti Ronaldo.
Ne bi me cudilo. :-)
Sad sam se sjetio napisah ovo. Prvi sljedeci post - penal. :lol: :lol:

:zid:
spree

#15480 Re: UEFA Champions League

Post by spree »

penal nije bio. real bi vjerovano bio bolji, ali nekada davno je i barselona bila bolja u produzetcima, pa se pojavio zalayeta.
xoklix

#15481 Re: UEFA Champions League

Post by xoklix »

mali_milojica wrote:
Tomahawk11 wrote:
mali_milojica wrote: Jel ovo ofsajd kod Iscovog gola?
Na Areni su rekli da nije.
Bilo je iz boljeg ugla i fakat je bio u liniji.
Dovoljno je da vidiš ko je najbliži liniji peterca.
Rame Isca ili neki dio tijela igrača Juventusa.
Desna noga kod igraca Juventusa je sumnjiva, ovaj ugao to ne moze otkriti,ali eto ljudi kazu da je na AS bio bolji snimak... ko ce se potruditi i postavit ga ovdje :D ?
channel10

#15482 Re: UEFA Champions League

Post by channel10 »

Distortion wrote:Ova slika koju je neko postavio par postova prije ovog govori da je Isco bio u ofsajdu. Sudiji je bilo tesko procijenit da li je ofsajd. Djeluje da jest...

Vidim da neki kolutaju ocima sto pitam bil ga Oliver svirao za Juve u istim okolnostima. Kao pitanje nije na mjestu. Dobro :mrgreen:
Zamisli Messija sinoć, 3:0 Roma vodi, odigraju onakvu akciju i recimo Kolarov onako ruši Messija sa leđa. Je li penal?

Isto ovako neka zamisli navijač Zelje u nedjelju protiv Sarajeva i obratno, navijač Slobode,Čelika itd.

Znaci stavite ekipu za koju navijate u ove uslove, ovu minutu, ovaj rezultat i ovaj potez odbrambenog igrača Juventusa.
Beno

#15483 Re: UEFA Champions League

Post by Beno »

spree wrote:penal nije bio. real bi vjerovano bio bolji, ali nekada davno je i barselona bila bolja u produzetcima, pa se pojavio zalayeta.
care, zalayeta je dao gol u produzecima upravo protiv reala
jeza u ledja

#15484 Re: UEFA Champions League

Post by jeza u ledja »

Buffon poslije utakmice kae:
"You cannot ruin the dreams of a team. I could've told the referee anything at that moment, but he had to understand the degree of the disaster he was creating. If you can't handle the pressure and have the courage to make a decision, then you should just sit in the stands and eat your crisps."

Juventus president Andrea Agnelli had called for the addition of video assistant referees and faulted UEFA for assigning referees who "are against Italian clubs."

But Buffon said it wasn't a matter of having VAR or extra officials, but about the referees recognizing game situations.

"It's an issue of sensitivity," he said. "It means you don't know where you are, what teams are facing off, what players are involved. It means you've understood absolutely f--- all.

"It disappointed me to leave the boys with 10 men, but I said objectively Real Madrid deserved the victory, we shake their hands and move on."

Juventus will now focus on holding on to their slim lead over Napoli in Serie A, and Buffon issued a warning for the clubs remaining on their fixture list.

"We will be furious when stepping on to the pitch in Serie A this weekend," he said. "Furious."
luckylaka

#15485 Re: UEFA Champions League

Post by luckylaka »

Tomahawk11 wrote:
luckylaka wrote:
Tomahawk11 wrote:Naravno da je bio u padu prije, kad ga je ovaj gurnuo s leđa.
Ne vidite šumu od drveta.
Za sada je 99% strucnjaka reklo da nije bio penal 0.5 % sumnjicavi vsi ostali su sigurni u penal
Malo ti je to previše, ne bih se bavio procentima, ali imamo one koji su rekli da jeste, kojima je sumnjiv i koji su rekli da nije.
Glavni argument onima koji kažu da nije je momentum kad se desilo.
Bezveze razlog, jer penal je penal i u 1. i 91. minuti.
Ma kada ga sudija svira penal je ,samo sto se ovakvi penali realno u poslednjim trenutcima utakmice sviraju samo Realu,Barsi i slicnim.
B6Redhell

#15486 Re: UEFA Champions League

Post by B6Redhell »

@channel10 :lol: svaka cast za objektivnost. Nema sta. :thumbup:
rovac13

#15487 Re: UEFA Champions League

Post by rovac13 »

Ovdje se poprilicno vidi da je penal bio.
Zalosno jest zato sto je juve bio dobar cijelu tekmu.
Ali penapuhase pricu bezze.
Kakvih smo se penala nagledali za barcelonu i sve ostale klubove,ovo nije vrijedno tolike halabuke.

https://www.facebook.com/RealBalkanPage ... B8&fref=nf

Benatia je ispao glup.
Onaj mali uopce nebi dao gola,da ga nije dirao.
On mu iza ledja,gura ga objema rukama u ledja,i docekao ga nogom,zasto :?

Ja nisam mogao zamislit da se real moze izvuc iz ove situacije.
Juve sam sebe pobijedio.
bersK

#15488 Re: UEFA Champions League

Post by bersK »

Medhi Benatia (Juve): "Malo sam gurnuo i napravio sam kontakt s Vazquezom koji mi je bio okrenut leđima. Nadao sam se da neće pasti, i na kraju da se to isto desilo nekom našem igraču i mi bismo tražili penal. Nogomet je ponekad ovakav."

Frajer koji je napravio faul kaže da je faul, ali neeeeeeeeeeeeeee. Leklerk zvani baraž i ostala antimadrid bratija zna bolje.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#15489 Re: UEFA Champions League

Post by mali_milojica »

bersK wrote:Medhi Benatia (Juve): "Malo sam gurnuo i napravio sam kontakt s Vazquezom koji mi je bio okrenut leđima. Nadao sam se da neće pasti, i na kraju da se to isto desilo nekom našem igraču i mi bismo tražili penal. Nogomet je ponekad ovakav."

Frajer koji je napravio faul kaže da je faul, ali neeeeeeeeeeeeeee. Leklerk zvani baraž i ostala antimadrid bratija zna bolje.
Gdje kaže da je faul?
Možeš li boldirati taj dio.
Last edited by mali_milojica on 12/04/2018 00:40, edited 1 time in total.
Distortion

#15490 Re: UEFA Champions League

Post by Distortion »

channel10 wrote:
Distortion wrote:Ova slika koju je neko postavio par postova prije ovog govori da je Isco bio u ofsajdu. Sudiji je bilo tesko procijenit da li je ofsajd. Djeluje da jest...

Vidim da neki kolutaju ocima sto pitam bil ga Oliver svirao za Juve u istim okolnostima. Kao pitanje nije na mjestu. Dobro :mrgreen:
Zamisli Messija sinoć, 3:0 Roma vodi, odigraju onakvu akciju i recimo Kolarov onako ruši Messija sa leđa. Je li penal?

Isto ovako neka zamisli navijač Zelje u nedjelju protiv Sarajeva i obratno, navijač Slobode,Čelika itd.

Znaci stavite ekipu za koju navijate u ove uslove, ovu minutu, ovaj rezultat i ovaj potez odbrambenog igrača Juventusa.
Sinoc bi sudija svirao za Barcu vjerovatno. Zna se i zasto ali to ne znaci da bih ja rekao da je bio penal.
MarlboroGold

#15491 Re: UEFA Champions League

Post by MarlboroGold »

Beno wrote:
spree wrote:penal nije bio. real bi vjerovano bio bolji, ali nekada davno je i barselona bila bolja u produzetcima, pa se pojavio zalayeta.
Dao je i jednima i drugima.
bersK

#15492 Re: UEFA Champions League

Post by bersK »

mali_milojica wrote:
bersK wrote:Medhi Benatia (Juve): "Malo sam gurnuo i napravio sam kontakt s Vazquezom koji mi je bio okrenut leđima. Nadao sam se da neće pasti, i na kraju da se to isto desilo nekom našem igraču i mi bismo tražili penal. Nogomet je ponekad ovakav."

Gdje kaže da je faul?
Last edited by bersK on 12/04/2018 00:42, edited 1 time in total.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#15493 Re: UEFA Champions League

Post by _BataZiv_0809 »

mali_milojica wrote:

Gdje kaže da je faul?
:lol:
mali_milojica

#15494 Re: UEFA Champions League

Post by mali_milojica »

bersK wrote:
mali_milojica wrote:

Gdje kaže da je faul?
Pa vidim ovdje ubiše priču kako se Vaskez bacio, kako ga nije dohvatio, kako nije bilo kontakta itd. Čitaj opet šta kaže u drugoj rečenici.
Hajde još jednom da pokusam.
Gdje rekao da je napravio faul?
Beno

#15495 Re: UEFA Champions League

Post by Beno »

MarlboroGold wrote:
Beno wrote:
Dao je i jednima i drugima.
:thumbup: fakat jeste
R9..

#15496 Re: UEFA Champions League

Post by R9.. »

mali_milojica wrote:

Gdje kaže da je faul?
Lik kaze gurnuo sam ga malo... A na videu se vidi da ga je gurao s leđa. Guranje s leđa jest faul..
Mislim ne znam odakle ova izjava i da li je Benatia uopšte ovo izjavio..
bersK

#15497 Re: UEFA Champions League

Post by bersK »

Gurnuo i napravio kontakt. Pa ga poslije zaždio među pazuh. No faul bajo moj.
mali_milojica

#15498 Re: UEFA Champions League

Post by mali_milojica »

R9.. wrote:
mali_milojica wrote:

Gdje kaže da je faul?
Lik kaze gurnuo sam ga malo... A na videu se vidi da ga je gurao s leđa. Guranje s leđa jest faul..
Mislim ne znam odakle ova izjava i da li je Benatia uopšte ovo izjavio..
Nije svaki kontakt faul. Fudbal je,nije heklanje.
Kod svakog izvođenja kornera ima kontakta, mogao bi se svirati penal svaki put ili faul u napadu. Svjedoci smo da se to ne dešava.
Last edited by mali_milojica on 12/04/2018 00:46, edited 1 time in total.
channel10

#15499 Re: UEFA Champions League

Post by channel10 »

B6Redhell wrote:@channel10 :lol: svaka cast za objektivnost. Nema sta. :thumbup:
Jbg, volio bih da nije svirao :mrgreen:, ali sta se moze.

A jos kad čuješ ove sudije sa Balkana po ovim našim televizijama, shvatiš kakva je to mafija i sljam od ljudi kad te pored tvojih očiju uvjeravaju u nešto što nije.
channel10

#15500 Re: UEFA Champions League

Post by channel10 »

Distortion wrote:
channel10 wrote:

Sinoc bi sudija svirao za Barcu vjerovatno. Zna se i zasto ali to ne znaci da bih ja rekao da je bio penal.
Ma penal čist kao suza. Samo da nije ruke stavio na leđa, penal ne bi svirao jer nije penal svirao zbog noge, nego zbog ruke/ ruku. A plus onaj Indijanac ne bi gola dao i da su ga pustili, odnosno da ga nisu dirali. Jbg, džabe uvalise tri gola.
Post Reply