Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LSD wrote:Izjeba ih Mulalić mentalno izazvao je histeriju u redovima jufkica, evo smaraju i sebe i druge o njemu vec drugi dan...sve je to postigao sa samo jednom izjavom u kojoj ih cak nije ni pomenuo
Kao sada ste vi cool, zadovoljni sa jučerašnjim press izlaganjem gdje vas je novi sponzor "posrao" po glavi izjavom da mu je čast da sarađuje sa FK Sarajevom i onda kao šlag na tortu dolazi one man show izlaganje o paprikama, paradajzu, oranju, zemljoradničkim zadrugama itd.
Totalno je nebitno jeli on nas spomenuo ili ne bitno je da je on pozvao našeg predsjednika i šefa stručnog štaba u posjet vašoj zemljoradničkoj zadruzi da vide kako on sadi paprike a bere paradajz.
Štrumpfovi
pa ja bi se bolan ranio u nogu kad bi dozvolio da se opterecavam izjavama Edisa Mulalića ko se na to još prima
Samo da ne bude 0:0 i gadjanja bakljama. Manijaci svaka cast za obilazak Vedranovog groba Sablja nadmasio Blekica, Gracica i kopaca nosa zajedno. Odron....
LSD wrote:Izjeba ih Mulalić mentalno izazvao je histeriju u redovima jufkica, evo smaraju i sebe i druge o njemu vec drugi dan...sve je to postigao sa samo jednom izjavom u kojoj ih cak nije ni pomenuo
Kao sada ste vi cool, zadovoljni sa jučerašnjim press izlaganjem gdje vas je novi sponzor "posrao" po glavi izjavom da mu je čast da sarađuje sa FK Sarajevom i onda kao šlag na tortu dolazi one man show izlaganje o paprikama, paradajzu, oranju, zemljoradničkim zadrugama itd.
Totalno je nebitno jeli on nas spomenuo ili ne bitno je da je on pozvao našeg predsjednika i šefa stručnog štaba u posjet vašoj zemljoradničkoj zadruzi da vide kako on sadi paprike a bere paradajz.
Štrumpfovi
pa ja bi se bolan ranio u nogu kad bi dozvolio da se opterecavam izjavama Edisa Mulalića ko se na to još prima
uzeo utoku i propucao sebi potkoljenicu za kaznu
Apsolutno se ne opterećivamo ali ćemo vas za vjeke vjekova opterećavati sa ovim video uradkom.
Ne mogu da vjerujem šta im je Sablja uradio od mentalnog sklopa. Tetris se nije poredao baš najbolje jutros, pa orgijaju sa komentarima. Svaka čast što ste upamtili svaku izrečenu riječ Željinog vojnika Sablje.
Ne mogu da vjerujem šta im je Sablja uradio od mentalnog sklopa. Tetris se nije poredao baš najbolje jutros, pa orgijaju sa komentarima. Svaka čast što ste upamtili svaku izrečenu riječ Željinog vojnika Sablje.
rastrojio ih je naprosto, rasklopio ko rubikovu kocku
evo ovaj kolega @ferrante071 ne vadi Sablju iz usta citav dan prijeti da ce nekoga zajebavati sa njegovim izjavama kakvi autogolovi , sve pod prečku
Last edited by LSD on 04/10/2015 12:28, edited 1 time in total.
Za svaki slučaj smo downloadovali ovaj video uradak da slučajno preko noći ne bi bio skinut sa interneta pod nerazjašnjenim okolnostima.
Danasnji sastav zemljoradnicke zadruge sve zeljina djeca(mozda ce ih 3 biti),nas su prozivali da nema ko da prouci kad pocne tekma,vidim kod njih jos gora situacija,al ima Mulac da uci za sve hahah
rastrojio ih je naprosto, raklopio ko rubikovu kocku
evo ovaj kolega @ferrante071 ne vadi Sablju iz usta citav dan prijeti da ce nekoga zajebavati sa njegovim izjavama kakvi autogolovi , sve pod prečku
Dječija posla.
Ali nevjerovatno je koliko pričaju o nama. Već 2-3 dana nas ne vade iz usta. Kakvo Sarajevo, samo o Želji pričaju. Ali neka, treba tako. Ipak dokazaju da im je glavna preokupacija polemisanje o najvećem klubu u BiH - Želji.
rastrojio ih je naprosto, raklopio ko rubikovu kocku
Dječija posla.
Ali nevjerovatno je koliko pričaju o nama. Već 2-3 dana nas ne vade iz usta. Kakvo Sarajevo, samo o Želji pričaju. Ali neka, treba tako. Ipak dokazaju da im je glavna preokupacija polemisanje o najvećem klubu u BiH - Želji.
Pa bi ste godinama pricali samo o nama,sad ste se povukli u misije rupe mitomani i politika guramo nasu djecu
Zadrugari ja idem popiti koju pivku, a moram svakako nešto ženi kupiti na čaršiji pa usput mi je da vam pošaljem nekoliko nadničara da vam pomognu sa branjem paprika a usput mogu vam i cigle složiti. Ja častim nemojte se ništa sekirati za plaćanje.
nKrkan wrote:Hladonoća
Ozbiljnost
Glava u više oblika
Nece se niko nama naguzit
40 %
Ništa nas ne može iznenadit
Glupi smo svi
Nek dođu nek vide
Igrači puni emocija
Liga igraš na terminu ?
Dobro pitanje
Nije ovo Bundesliga
Za naše lige dovoljno
Malo srce protiv Travnika
Veliko srce
Skauting protiv Drine i Krupe
Ogromno
Rat
Borba
Zemljoradnička zadruga
Oranje
Kopanje
Plugovi
Najjednostavniji posao na svijetu
NIsu glupi
Pametni su
200 sati
Maximum
nKrkan wrote:Hladonoća
Ozbiljnost
Glava u više oblika
Nece se niko nama naguzit
40 %
Ništa nas ne može iznenadit
Glupi smo svi
Nek dođu nek vide
Igrači puni emocija
Liga igraš na terminu ?
Dobro pitanje
Nije ovo Bundesliga
Za naše lige dovoljno
Malo srce protiv Travnika
Veliko srce
Skauting protiv Drine i Krupe
Ogromno
Rat
Borba
Zemljoradnička zadruga
Oranje
Kopanje
Plugovi
Najjednostavniji posao na svijetu
NIsu glupi
Pametni su
200 sati
Maximum
Ovo gorski vijenac. Novo obavezno stivo pluznih radnika
Meni je Uprava rekla da sam dugoročno rješenje, ali ja sam svjestan da me ovi mogu i nakon 3 dana napenaliti.
Edis Mulalić, ratnik & ratar, o korektnom odnosu Uprave prema ljudima koji su ponikli u radničkom & zemljoradničkom klubu Željezničar
Napenaliće ratar Ješu , a vi mahalaši i udbini ublehaši radićete u polju kod Edisa , ko nekad KUNTA KINTE ŠTO RADIO JE.
Ups kapslock osta upaljen pitarska neka tastatura šta ćemo više kad evo i Ješini navijaju za nas .....
Odok gledat smak jufkica