Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- harisoni
#15451 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Šta kaže Varys, Nothing lasts. 
-
drogon2
#15452 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pa i to sto spominjes je bilo predvidivoferratilis wrote:Meni spojleri ne smetaju, pisi sta ti volja.drogon2 wrote:Sadrzanija? Pa da ne ulazim pun u to jer i ne mogu bas a da ljudima ne pokvarim dozivljaj ova epizoda nije imala sekunde fillera.Sve sto se desilo za ovih 55 min je na neki nacin relevantno.ferratilis wrote:Nisam ocekivao puno od prve epizode, ali s obzirom da sezona ima samo 6 epizoda, trebala je biti sadrzajnija. Cisto sumnjam da bi Bronn ikad ubio Tyriona. Tyrion mu je jednom rekao "koliko god ti ponude, ja cu ti ponuditi duplo vise"Ali, osim onog razgovora Jona i Sama, sve ostalo je bilo manje vise predvidivo. Night King ide na Winterfell, nista novo. Osim ako ne postoji nesto izmedju redova sto nisam upratio? Dio koji nisam razumio je ona skica oruzja koji Arya zeli da joj Gendry napravi
-
Kodi96
#15453 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jesam li ja jedina ovdje koja misli da bi jaime mogao biti onaj princ koji je obecan?
Last edited by Kodi96 on 15/04/2019 11:52, edited 1 time in total.
-
kakavdanakneiskustvu
#15454 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
i iduca epizoda je na hbo u 3 ujutro
-
Ramsey8
#15455 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
okkakavdanakneiskustvu wrote:i iduca epizoda je na hbo u 3 ujutro
- tuzlak1212
#15456 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Usao da vidim jel ko torrent okacio kad ljudi spojlaju

- harisoni
-
1Dante1
#15458 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Nisi. Vuce se ta teorija otkad, i ljudi imaju jake argumente.Kodi96 wrote:Jesam li ja jedina ovdje koja misli da bi jaime mogao biti onaj princ koji je obecan?
-
Kodi96
#15459 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Meni nikad prije nije palo na pamet, ali eto jutros gledam ep i upalila se neka lampica1Dante1 wrote:Nisi. Vuce se ta teorija otkad, i ljudi imaju jake argumente.Kodi96 wrote:Jesam li ja jedina ovdje koja misli da bi jaime mogao biti onaj princ koji je obecan?
-
drogon2
#15460 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jaime ne moze bit princ koji je obecan,jer frajer uopste nije princ
Daenerys u Clash of Kings ima vizije u House of Undying u kojima vidi brata Regara i Eliu Martel kako raspravljaju o tom obecanom princu i da ce njegova pjesma bit pjesma leda i vatre tako da prije da ce ipak taj princ/princeza bit Jon ili Daenerys.Jaime se vise uklapa u ono prorocanstvo da ce ubit Cersei vise nego ista drugo.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#15461 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ne vjerujem da je jaime taj princ al da ce neku kljucnu ulogu odigrat pogotovo sa cersei, njegova ruka zlatna mi bode oci i on je za nesta predodredjen, sad mozemo nagadjat... cersei znaci obadvojicu brace je prekrizila i smatra ih rahmetlijama, yara ubaci da mora preotet zeljezno otocje ako dany izgubi bitku i da ima gdje da se skloni, polako se nagovjestavaju sljedeci dogadjaji... za ove koji misle da su spojleri, gospodo draga i gospodicne, premijera je bila u 3h i prema tome nema spojlera to sto niste gledali je vasastvar i ne ulazite na temu jer ko je gledao ima pravo da raspravlja o onome sto je legalno odgledao u 3h ujutro po nasem vremenu.. hvala
- ferratilis
#15462 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ja mislim da je Bran kljuc svega, cak sam citao neke teorije da je on zapravo Night King. Cak i da nije, njegove vizije ce biti bitne.
btw neko je uporedio prvu epizodu ove sezone sa prvom iz prve sezone, sve se poklapa
https://i.redd.it/e0cy3atmkds21.jpg
btw neko je uporedio prvu epizodu ove sezone sa prvom iz prve sezone, sve se poklapa
https://i.redd.it/e0cy3atmkds21.jpg
- Altsa
#15463 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ne smetaju mi spoileri ali ti je preglupo opravdanje za spoilanje i ne gledanje epizode u 3 h ujutro.pici wrote:ne vjerujem da je jaime taj princ al da ce neku kljucnu ulogu odigrat pogotovo sa cersei, njegova ruka zlatna mi bode oci i on je za nesta predodredjen, sad mozemo nagadjat... cersei znaci obadvojicu brace je prekrizila i smatra ih rahmetlijama, yara ubaci da mora preotet zeljezno otocje ako dany izgubi bitku i da ima gdje da se skloni, polako se nagovjestavaju sljedeci dogadjaji... za ove koji misle da su spojleri, gospodo draga i gospodicne, premijera je bila u 3h i prema tome nema spojlera to sto niste gledali je vasastvar i ne ulazite na temu jer ko je gledao ima pravo da raspravlja o onome sto je legalno odgledao u 3h ujutro po nasem vremenu.. hvala
- pici
#15464 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Altsa wrote:Ne smetaju mi spoileri ali ti je preglupo opravdanje za spoolanje.pici wrote:ne vjerujem da je jaime taj princ al da ce neku kljucnu ulogu odigrat pogotovo sa cersei, njegova ruka zlatna mi bode oci i on je za nesta predodredjen, sad mozemo nagadjat... cersei znaci obadvojicu brace je prekrizila i smatra ih rahmetlijama, yara ubaci da mora preotet zeljezno otocje ako dany izgubi bitku i da ima gdje da se skloni, polako se nagovjestavaju sljedeci dogadjaji... za ove koji misle da su spojleri, gospodo draga i gospodicne, premijera je bila u 3h i prema tome nema spojlera to sto niste gledali je vasastvar i ne ulazite na temu jer ko je gledao ima pravo da raspravlja o onome sto je legalno odgledao u 3h ujutro po nasem vremenu.. hvala
po cemu... jel LEGALNO bila epizoda jutros u 3h... jest, o kakvom spojlanju vi govorite...
-
Kodi96
#15465 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Mozda ne mora da bude bukvalno princ, moze biti da je neko preneseno znacenje, nekako mi je ta njegova ulogaa, ne znam...drogon2 wrote:Jaime ne moze bit princ koji je obecan,jer frajer uopste nije princDaenerys u Clash of Kings ima vizije u House of Undying u kojima vidi brata Regara i Eliu Martel kako raspravljaju o tom obecanom princu i da ce njegova pjesma bit pjesma leda i vatre tako da prije da ce ipak taj princ/princeza bit Jon ili Daenerys.Jaime se vise uklapa u ono prorocanstvo da ce ubit Cersei vise nego ista drugo.
Od samog pocetka se prica o njemu kao velikom ratniku, mozda najvecem vitezu kojeg je kraljevstvo imalo, ali opet s druge strane on to uopste nije pokazao, mislim da mora da uradi nesto veliko kako bi opravdao to. I nekako mi ova serija nije bas toliko predvidiva, jer svi misle da je to jon ili deneris, i bas mislim da ce bit neko drugi
-
drogon2
#15466 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pa uradit ce on ovdje nesto fenomenalno to je definitivno.Al sto se samog prorocanstva tice to apsolutno upucuje na Jona i meni to vala ne smeta.Imali smo 6-7 sezona prevrtljivosti,izdaja,haosa,a zasigurno ne prizeljkujem da NK pobijedi kako to neki zazivaju samo zato jer hoce da kao serija bude drugacija od ostalih gdje dobrice pobjedjuju.Da kojim slucajem NK pobijedi bio bi to najgluplji kraj serije ikad.Ja mislim da ce Jaime odigrat ogromnu ulogu poslije ovog sa NK,kada eventualno budu morali krenut po Ceresi.Kodi96 wrote:Mozda ne mora da bude bukvalno princ, moze biti da je neko preneseno znacenje, nekako mi je ta njegova ulogaa, ne znam...drogon2 wrote:Jaime ne moze bit princ koji je obecan,jer frajer uopste nije princDaenerys u Clash of Kings ima vizije u House of Undying u kojima vidi brata Regara i Eliu Martel kako raspravljaju o tom obecanom princu i da ce njegova pjesma bit pjesma leda i vatre tako da prije da ce ipak taj princ/princeza bit Jon ili Daenerys.Jaime se vise uklapa u ono prorocanstvo da ce ubit Cersei vise nego ista drugo.
Od samog pocetka se prica o njemu kao velikom ratniku, mozda najvecem vitezu kojeg je kraljevstvo imalo, ali opet s druge strane on to uopste nije pokazao, mislim da mora da uradi nesto veliko kako bi opravdao to. I nekako mi ova serija nije bas toliko predvidiva, jer svi misle da je to jon ili deneris, i bas mislim da ce bit neko drugi
- pici
#15467 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
malo mi je sad jon u procjepu, sansa ga je vec brecnula i ayra malo a to je oko pitanja copora tj familije... jos sam na kraju ko slag na tortu da je targerijen... gloveri odbili doc, sjevernjaci ga kritikuju, bice tu pritisak ogroman na njega... tabla apaurina spremna tj makovog mlijeka 
-
drogon2
#15468 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ahahah ma nece bit vremena za to.Ovi pizde cisto iz razloga sto jos nisu vidjeli protiv cega ce se udarat.Kad u narednoj ili u trecoj ep vide,svi ce oni stat iza Jonapici wrote:malo mi je sad jon u procjepu, sansa ga je vec brecnula i ayra malo a to je oko pitanja copora tj familije... jos sam na kraju ko slag na tortu da je targerijen... gloveri odbili doc, sjevernjaci ga kritikuju, bice tu pritisak ogroman na njega... tabla apaurina spremna tj makovog mlijeka
- pici
#15469 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
drogon2 wrote:Ahahah ma nece bit vremena za to.Ovi pizde cisto iz razloga sto jos nisu vidjeli protiv cega ce se udarat.Kad u narednoj ili u trecoj ep vide,svi ce oni stat iza Jonapici wrote:malo mi je sad jon u procjepu, sansa ga je vec brecnula i ayra malo a to je oko pitanja copora tj familije... jos sam na kraju ko slag na tortu da je targerijen... gloveri odbili doc, sjevernjaci ga kritikuju, bice tu pritisak ogroman na njega... tabla apaurina spremna tj makovog mlijeka
-
kakavdanakneiskustvu
#15470 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
sta kaze thormud,uvijek su mi plave oči

- harisoni
#15471 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
A cold little bitch 
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#15472 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ova serija je postala cisto sr.anje i u rangu je sapunice. Knjige su bolje 30 puta
- pici
#15473 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
kakavdanakneiskustvu wrote:sta kaze thormud,uvijek su mi plave oči![]()
legenda... valjda ce ga ostaviti do kraja a i treba neko da vodi free folks... KING
- biggrin
#15474 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
pa ne nužno. to bi onda mogao biti uvod u spin off, gdje ce ljudi sa esosa se boriti protiv zombija sa vesterosadrogon2 wrote:
Pa uradit ce on ovdje nesto fenomenalno to je definitivno.Al sto se samog prorocanstva tice to apsolutno upucuje na Jona i meni to vala ne smeta.Imali smo 6-7 sezona prevrtljivosti,izdaja,haosa,a zasigurno ne prizeljkujem da NK pobijedi kako to neki zazivaju samo zato jer hoce da kao serija bude drugacija od ostalih gdje dobrice pobjedjuju.Da kojim slucajem NK pobijedi bio bi to najgluplji kraj serije ikad.Ja mislim da ce Jaime odigrat ogromnu ulogu poslije ovog sa NK,kada eventualno budu morali krenut po Ceresi.
-
kakavdanakneiskustvu
#15475 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
harisoni wrote:A cold little bitch