Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
harisoni

#15451 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by harisoni »

Šta kaže Varys, Nothing lasts. :D
drogon2

#15452 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by drogon2 »

ferratilis wrote:
drogon2 wrote:
ferratilis wrote:Nisam ocekivao puno od prve epizode, ali s obzirom da sezona ima samo 6 epizoda, trebala je biti sadrzajnija. Cisto sumnjam da bi Bronn ikad ubio Tyriona. Tyrion mu je jednom rekao "koliko god ti ponude, ja cu ti ponuditi duplo vise"
Sadrzanija? Pa da ne ulazim pun u to jer i ne mogu bas a da ljudima ne pokvarim dozivljaj ova epizoda nije imala sekunde fillera.Sve sto se desilo za ovih 55 min je na neki nacin relevantno.
Meni spojleri ne smetaju, pisi sta ti volja. :D Ali, osim onog razgovora Jona i Sama, sve ostalo je bilo manje vise predvidivo. Night King ide na Winterfell, nista novo. Osim ako ne postoji nesto izmedju redova sto nisam upratio? Dio koji nisam razumio je ona skica oruzja koji Arya zeli da joj Gendry napravi :-)
Pa i to sto spominjes je bilo predvidivo :-D Hocu da kazem da je sve sto se desilo bilo u najavi 7 sezona i sada napokon gledamo da se to desava na ekranu.
Kodi96

#15453 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Kodi96 »

Jesam li ja jedina ovdje koja misli da bi jaime mogao biti onaj princ koji je obecan?
Last edited by Kodi96 on 15/04/2019 11:52, edited 1 time in total.
kakavdanakneiskustvu

#15454 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by kakavdanakneiskustvu »

i iduca epizoda je na hbo u 3 ujutro
Ramsey8

#15455 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Ramsey8 »

kakavdanakneiskustvu wrote:i iduca epizoda je na hbo u 3 ujutro
ok
tuzlak1212

#15456 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by tuzlak1212 »

Usao da vidim jel ko torrent okacio kad ljudi spojlaju :( :(
1Dante1

#15458 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by 1Dante1 »

Kodi96 wrote:Jesam li ja jedina ovdje koja misli da bi jaime mogao biti onaj princ koji je obecan?
Nisi. Vuce se ta teorija otkad, i ljudi imaju jake argumente. :D
Kodi96

#15459 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Kodi96 »

1Dante1 wrote:
Kodi96 wrote:Jesam li ja jedina ovdje koja misli da bi jaime mogao biti onaj princ koji je obecan?
Nisi. Vuce se ta teorija otkad, i ljudi imaju jake argumente. :D
Meni nikad prije nije palo na pamet, ali eto jutros gledam ep i upalila se neka lampica :lol:
drogon2

#15460 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by drogon2 »

Jaime ne moze bit princ koji je obecan,jer frajer uopste nije princ :D Daenerys u Clash of Kings ima vizije u House of Undying u kojima vidi brata Regara i Eliu Martel kako raspravljaju o tom obecanom princu i da ce njegova pjesma bit pjesma leda i vatre tako da prije da ce ipak taj princ/princeza bit Jon ili Daenerys.Jaime se vise uklapa u ono prorocanstvo da ce ubit Cersei vise nego ista drugo.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#15461 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

ne vjerujem da je jaime taj princ al da ce neku kljucnu ulogu odigrat pogotovo sa cersei, njegova ruka zlatna mi bode oci i on je za nesta predodredjen, sad mozemo nagadjat... cersei znaci obadvojicu brace je prekrizila i smatra ih rahmetlijama, yara ubaci da mora preotet zeljezno otocje ako dany izgubi bitku i da ima gdje da se skloni, polako se nagovjestavaju sljedeci dogadjaji... za ove koji misle da su spojleri, gospodo draga i gospodicne, premijera je bila u 3h i prema tome nema spojlera to sto niste gledali je vasastvar i ne ulazite na temu jer ko je gledao ima pravo da raspravlja o onome sto je legalno odgledao u 3h ujutro po nasem vremenu.. hvala
ferratilis

#15462 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by ferratilis »

Ja mislim da je Bran kljuc svega, cak sam citao neke teorije da je on zapravo Night King. Cak i da nije, njegove vizije ce biti bitne. :thumbup:

btw neko je uporedio prvu epizodu ove sezone sa prvom iz prve sezone, sve se poklapa
https://i.redd.it/e0cy3atmkds21.jpg
Altsa

#15463 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Altsa »

pici wrote:ne vjerujem da je jaime taj princ al da ce neku kljucnu ulogu odigrat pogotovo sa cersei, njegova ruka zlatna mi bode oci i on je za nesta predodredjen, sad mozemo nagadjat... cersei znaci obadvojicu brace je prekrizila i smatra ih rahmetlijama, yara ubaci da mora preotet zeljezno otocje ako dany izgubi bitku i da ima gdje da se skloni, polako se nagovjestavaju sljedeci dogadjaji... za ove koji misle da su spojleri, gospodo draga i gospodicne, premijera je bila u 3h i prema tome nema spojlera to sto niste gledali je vasastvar i ne ulazite na temu jer ko je gledao ima pravo da raspravlja o onome sto je legalno odgledao u 3h ujutro po nasem vremenu.. hvala
Ne smetaju mi spoileri ali ti je preglupo opravdanje za spoilanje i ne gledanje epizode u 3 h ujutro. :-)
pici

#15464 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

Altsa wrote:
pici wrote:ne vjerujem da je jaime taj princ al da ce neku kljucnu ulogu odigrat pogotovo sa cersei, njegova ruka zlatna mi bode oci i on je za nesta predodredjen, sad mozemo nagadjat... cersei znaci obadvojicu brace je prekrizila i smatra ih rahmetlijama, yara ubaci da mora preotet zeljezno otocje ako dany izgubi bitku i da ima gdje da se skloni, polako se nagovjestavaju sljedeci dogadjaji... za ove koji misle da su spojleri, gospodo draga i gospodicne, premijera je bila u 3h i prema tome nema spojlera to sto niste gledali je vasastvar i ne ulazite na temu jer ko je gledao ima pravo da raspravlja o onome sto je legalno odgledao u 3h ujutro po nasem vremenu.. hvala
Ne smetaju mi spoileri ali ti je preglupo opravdanje za spoolanje.

po cemu... jel LEGALNO bila epizoda jutros u 3h... jest, o kakvom spojlanju vi govorite...
Kodi96

#15465 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Kodi96 »

drogon2 wrote:Jaime ne moze bit princ koji je obecan,jer frajer uopste nije princ :D Daenerys u Clash of Kings ima vizije u House of Undying u kojima vidi brata Regara i Eliu Martel kako raspravljaju o tom obecanom princu i da ce njegova pjesma bit pjesma leda i vatre tako da prije da ce ipak taj princ/princeza bit Jon ili Daenerys.Jaime se vise uklapa u ono prorocanstvo da ce ubit Cersei vise nego ista drugo.
Mozda ne mora da bude bukvalno princ, moze biti da je neko preneseno znacenje, nekako mi je ta njegova ulogaa, ne znam...
Od samog pocetka se prica o njemu kao velikom ratniku, mozda najvecem vitezu kojeg je kraljevstvo imalo, ali opet s druge strane on to uopste nije pokazao, mislim da mora da uradi nesto veliko kako bi opravdao to. I nekako mi ova serija nije bas toliko predvidiva, jer svi misle da je to jon ili deneris, i bas mislim da ce bit neko drugi
drogon2

#15466 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by drogon2 »

Kodi96 wrote:
drogon2 wrote:Jaime ne moze bit princ koji je obecan,jer frajer uopste nije princ :D Daenerys u Clash of Kings ima vizije u House of Undying u kojima vidi brata Regara i Eliu Martel kako raspravljaju o tom obecanom princu i da ce njegova pjesma bit pjesma leda i vatre tako da prije da ce ipak taj princ/princeza bit Jon ili Daenerys.Jaime se vise uklapa u ono prorocanstvo da ce ubit Cersei vise nego ista drugo.
Mozda ne mora da bude bukvalno princ, moze biti da je neko preneseno znacenje, nekako mi je ta njegova ulogaa, ne znam...
Od samog pocetka se prica o njemu kao velikom ratniku, mozda najvecem vitezu kojeg je kraljevstvo imalo, ali opet s druge strane on to uopste nije pokazao, mislim da mora da uradi nesto veliko kako bi opravdao to. I nekako mi ova serija nije bas toliko predvidiva, jer svi misle da je to jon ili deneris, i bas mislim da ce bit neko drugi
Pa uradit ce on ovdje nesto fenomenalno to je definitivno.Al sto se samog prorocanstva tice to apsolutno upucuje na Jona i meni to vala ne smeta.Imali smo 6-7 sezona prevrtljivosti,izdaja,haosa,a zasigurno ne prizeljkujem da NK pobijedi kako to neki zazivaju samo zato jer hoce da kao serija bude drugacija od ostalih gdje dobrice pobjedjuju.Da kojim slucajem NK pobijedi bio bi to najgluplji kraj serije ikad.Ja mislim da ce Jaime odigrat ogromnu ulogu poslije ovog sa NK,kada eventualno budu morali krenut po Ceresi.
pici

#15467 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

malo mi je sad jon u procjepu, sansa ga je vec brecnula i ayra malo a to je oko pitanja copora tj familije... jos sam na kraju ko slag na tortu da je targerijen... gloveri odbili doc, sjevernjaci ga kritikuju, bice tu pritisak ogroman na njega... tabla apaurina spremna tj makovog mlijeka :mrgreen:
drogon2

#15468 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by drogon2 »

pici wrote:malo mi je sad jon u procjepu, sansa ga je vec brecnula i ayra malo a to je oko pitanja copora tj familije... jos sam na kraju ko slag na tortu da je targerijen... gloveri odbili doc, sjevernjaci ga kritikuju, bice tu pritisak ogroman na njega... tabla apaurina spremna tj makovog mlijeka :mrgreen:
Ahahah ma nece bit vremena za to.Ovi pizde cisto iz razloga sto jos nisu vidjeli protiv cega ce se udarat.Kad u narednoj ili u trecoj ep vide,svi ce oni stat iza Jona :D Sansa ko i obicno se pravi malo prepametna,kao i vecina ovih likova koji nemaju pojma sta ih ceka :D
pici

#15469 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

drogon2 wrote:
pici wrote:malo mi je sad jon u procjepu, sansa ga je vec brecnula i ayra malo a to je oko pitanja copora tj familije... jos sam na kraju ko slag na tortu da je targerijen... gloveri odbili doc, sjevernjaci ga kritikuju, bice tu pritisak ogroman na njega... tabla apaurina spremna tj makovog mlijeka :mrgreen:
Ahahah ma nece bit vremena za to.Ovi pizde cisto iz razloga sto jos nisu vidjeli protiv cega ce se udarat.Kad u narednoj ili u trecoj ep vide,svi ce oni stat iza Jona :D
:thumbup: :mrgreen: a to jest ka vide zombije bice bjezte noge usra vas gujca...
kakavdanakneiskustvu

#15470 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

sta kaze thormud,uvijek su mi plave oči :lol: :lol:
harisoni

#15471 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by harisoni »

A cold little bitch :lol:
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#15472 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Gerro »

Ova serija je postala cisto sr.anje i u rangu je sapunice. Knjige su bolje 30 puta
pici

#15473 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

kakavdanakneiskustvu wrote:sta kaze thormud,uvijek su mi plave oči :lol: :lol:

legenda... valjda ce ga ostaviti do kraja a i treba neko da vodi free folks... KING :mrgreen:
biggrin

#15474 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by biggrin »

drogon2 wrote:
Pa uradit ce on ovdje nesto fenomenalno to je definitivno.Al sto se samog prorocanstva tice to apsolutno upucuje na Jona i meni to vala ne smeta.Imali smo 6-7 sezona prevrtljivosti,izdaja,haosa,a zasigurno ne prizeljkujem da NK pobijedi kako to neki zazivaju samo zato jer hoce da kao serija bude drugacija od ostalih gdje dobrice pobjedjuju.Da kojim slucajem NK pobijedi bio bi to najgluplji kraj serije ikad.Ja mislim da ce Jaime odigrat ogromnu ulogu poslije ovog sa NK,kada eventualno budu morali krenut po Ceresi.
pa ne nužno. to bi onda mogao biti uvod u spin off, gdje ce ljudi sa esosa se boriti protiv zombija sa vesterosa
kakavdanakneiskustvu

#15475 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

harisoni wrote:A cold little bitch :lol:
:thumbup:
Post Reply