http://www.zonalmarking.net/2012/11/08/celtic-2-1-barcelona-a-famous-victory/
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Pa mislim da sam bio vise nego jasan.PrtiBeeGee wrote:Fanovi Barcelone!!!!! Od kad se utakmice dobivaju posjedom lopte, pasovima????? Ja od kako pratim fudbal znam da se samo golovi gledaju, a to sto je vama krivo... Ehhhh kako je sinoc bilo lijepo gledati kako Celtic slavi pobjedu
Sve ti stoji - osim ovoga ....PrtiBeeGee wrote:Barca ionako godinama, ako ne i decenijama igra na posjed lopte, a Celtic na skok igru i sta je sad tu nejasno?
Celtic bio bolji i pobijedio, iskoristio svoje minimalne sanse, pa nisu oni Barca i Real da imaju po 30 suteva na gol po utakmici.
Pa jednom City-ju (toliko uzvisenom) je Real uputio 30 suteva na gol i opet pobijedio 3:2 samo.
There's also something else that it's everywhere as well. This one is worse, claiming that Messi told Tito to kick Villa after the Granada game because he couldn't play with him anymore and Tito answered that he couldn't now and that he will take decisions later.They even said that one of the reasons why Pep left was because of his bad relationship with Messi. They say that when Pep told he was leaving, Villa asked him if he could take him "I can't, I'm not gonna be a coach next year", answered the coach, who was more on Villa's side.
Pa naravno da stoji... Jer kako bi pobjedio da je bio losiji???? ja koliko znam u svakom sportu bolji pobjedjuje, a ne losiji zar neveljaca wrote:Sve ti stoji - osim ovoga ....PrtiBeeGee wrote:Barca ionako godinama, ako ne i decenijama igra na posjed lopte, a Celtic na skok igru i sta je sad tu nejasno?
Celtic bio bolji i pobijedio, iskoristio svoje minimalne sanse, pa nisu oni Barca i Real da imaju po 30 suteva na gol po utakmici.
Pa jednom City-ju (toliko uzvisenom) je Real uputio 30 suteva na gol i opet pobijedio 3:2 samo.
Celtic je bio sretniji i spretniji tim - ali nikako bolji ....
Ti si ocegledno imao opasan napad inteligencije..kad ti se sljedeci put desi, javi nam se da vidimo u kakvom si stanju ..PrtiBeeGee wrote:Pa naravno da stoji... Jer kako bi pobjedio da je bio losiji???? ja koliko znam u svakom sportu bolji pobjedjuje, a ne losiji zar neveljaca wrote:Sve ti stoji - osim ovoga ....PrtiBeeGee wrote:Barca ionako godinama, ako ne i decenijama igra na posjed lopte, a Celtic na skok igru i sta je sad tu nejasno?
Celtic je bio sretniji i spretniji tim - ali nikako bolji ....???? a u ostalom:
Jos uvijek ne vjerujem da ljudi ne shvacaju sta znaci posjed lopte u slucaju Barcelone )))
Pokusat cu to objasnit iako ne vjerujem da ce to shvatit ako nisu dosad,to je nacin na koji se Barcelona brani !!!
Njihovo poimanje nogometa da je bolje imati loptu u svojim nogama i kruzit s njom izmedju igraca nego da ju ima protivnik i napada njen gol,ako protivnik nema loptu u nogama ne moze ni gol zabit i,zar je to toliko tesko za shvatit pobogu !?
Potpuno je nebitno da li ta dodavanja donose nesto i sto njih vecina nisu okomita,bitno je da je lopta u njihovim nogama sto onemogucuje protivnike da joj zabiju gol i tako donekle drzi konce igre u svojim nogama.
Kad se nogomet bude igrao sa dvije lopte vjerojatno Barcelona nece ici na toliki posjed lopte. I kad će Barcelona i njihovi fanovi shvatit da nije bit imat veći posjed lopte nego zabit više golova... a ko sam ja ovdje da pametujem jer ja sad više ne znam jel se nogomet igra radi posjeda lopte ili golova... i zasto sam rekao da stoji i da su bili bolji. pa ovako, 23 udarca prema golu i nijedan nezavrši u mreži. Cilj je dat gol, a ne dodavat se po terenu, zato sam i reko da je Celtic bio bolji. Celtic je imo 5 udaraca u okvir gola, a barca 14, znači manje od 3 puta manje, dok je barca imala 8 puta više loptu u nogama, što bi značilo da se barca samo dodavala, a Celtic kad god mogo dobro iskoristio svoje vrijeme sa loptom, nitko neželi gledat beskrajna dodavanja. Hvala na smetnji
I Montoya pozvan u reprezentaciju.............. Valjda ce ga natjerati da razmisli o svom ponasanju van terena. Od kada se razveo svakim danom je sve sporiji i sporiji. Cilj mu je mundijal 2014 u Brazilu. Ako ovako nastavi tesko da ce ga Brazil uvrstiti u prvih 11.Entropio wrote:Alves: "I'm not happy with my performances so far this season. The main thing is to get back at my best physically, the rest will follow. Competition with Montoya? When Barça signed me, they never promised me I'd always start. I can only work hard every day. Team attacks more via left wing this season? Because I'm not as good! When I'm again in my best form, things will be more balanced."
Ima igrati i posjed lopte.PrtiBeeGee wrote:Druze Tito (@drugtito2011) ti si ocigledno jedan od onih koji nije skontao nacin igre Barcelone, al dobro neces ni skontati... Al evo samo da te podsjetim... U prvoj utakmici Barcelone sa Celticom kakvim je jadima dosla Barcelona do pobjede i u kojoj minuti???? Celtic je tad pokazao da se moze nositi sa igrom dosadnih pasova a ti si bio sretan kao malo dijete poslije te pobjede... A sad ti kao krivo sto vas je Celtic pobjedio... Kad skontas sta sam gore objasnjavao mozemo da pricamo Druze Tito. A vi ostali nemojte misliti da ja imam sta protiv Barcelone mnogo su mi drazi od Reala, MAN.UTD, Chelsea i ostalih klubova i naravno da uz ove igrace igraj najbolji nogomet danasnjice... Ali nemoj te govoriti o tom posjedu lopte kao da je to cilj igre. Da je tako ne bi se kladilo na golove i ko ce pobjediti nego na posjed lopte
Kao navijacu mi je krivo, sto jepo meni normalna reakcija...ali reci da je Celtic bio bolji, je veoma upitno...a sto se tice pasova i kruzenja oko 16m, volio bih da se to ponekad moze promijeniti, medjutim kad svi koji igraju protiv Barcelone, bilo da se radi o ekipi od 600 mil. eur ili onoj od 50 mil,eur, nabiju 11 igraca na 20 metara od gola, pa jos 9 Barceloninih, i napravi se poprilicna guzva u tako malom prostoru... pa za prolaz lopte ostane vrlo malo mogucnosti...i pored toga Barcelona uglavnom zabija nemilice...ipak smo mi navijaci sretni, jer kod nas nema tuznih, zalizanih, neodgojenih, kostolomaca, itd...PrtiBeeGee wrote:Druze Tito (@drugtito2011) ti si ocigledno jedan od onih koji nije skontao nacin igre Barcelone, al dobro neces ni skontati... Al evo samo da te podsjetim... U prvoj utakmici Barcelone sa Celticom kakvim je jadima dosla Barcelona do pobjede i u kojoj minuti???? Celtic je tad pokazao da se moze nositi sa igrom dosadnih pasova a ti si bio sretan kao malo dijete poslije te pobjede... A sad ti kao krivo sto vas je Celtic pobjedio... Kad skontas sta sam gore objasnjavao mozemo da pricamo Druze Tito. A vi ostali nemojte misliti da ja imam sta protiv Barcelone mnogo su mi drazi od Reala, MAN.UTD, Chelsea i ostalih klubova i naravno da uz ove igrace igraj najbolji nogomet danasnjice... Ali nemoj te govoriti o tom posjedu lopte kao da je to cilj igre. Da je tako ne bi se kladilo na golove i ko ce pobjediti nego na posjed lopte
odbraMbenih...S4und wrote:Svaka cast kad su uspjeli utrpati i jedan gol kroz 9 odbranbenih igraca.
Zato vi imate patuljaste peškire, svaki drugi je nedonošce...glumci i varalicedrugtito2011 wrote:tuznih, zalizanih, neodgojenih, kostolomaca, itd...