SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Naslovnica

#15451 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

julisiz es grant wrote:
Naslovnica wrote:Gledao sam kada je frajera potkačio auto, bacio ga koji metar, rahmetlija ustade, potrča 10-15m, i pade. Kraj.
Prije kraja rečenice si nam reko kako se završilo :lol:

Sorry, moro sam... :oops: :D
Jbga, zaboravih napisati famozno 'spoiler'.
8-)
muha_sa

#15452 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by muha_sa »

Crvene_brigade wrote:Kako objavljuje režimski SDA bilten "Faktor" izvještaj o saobraćajnoj nesreći već "smrdi" na zataškavanje i relativizaciju odgovornosti ubice za volanom.

Završen uviđaj nesreće kod Ilijaša: Uzroci se još utvrđuju, vozač van životne opasnosti
Autor: M. M.
Završen je uviđaj stravične nesreće koja se danas popodne dogodila na autoputu A1 Sarajevo - Visoko, u mjestu Ljubinići kod Visokog, u kojoj je život izgubila jedna, a teže povrijeđena druga osoba.

Od siline udara vozilo se prepolovilo Od siline udara vozilo se prepolovilo
U ovoj nesreći, koja se dogodila u 16.10 sati, poginuo je 25-godišnji suvozač iz audija Amir A., dok je vozač Ferid H. (22) nakon nesreće zbrinut u Općoj bolnici "Prim. dr. Abdulah Nakaš" u Sarajevu. Njegove povrede, kako smo saznali nisu životno ugrožavajuće.

Prema prvim, preliminarnim rezultatima istrage, sve ukazuje na to da se radi o klasičnoj nesreći. Potvrdila nam je ovo i Azra Bavčić, glasnogovornica sarajevskog Tužilaštva, čiji tužilac je rukovodio uviđajem na mjestu nesreće.

Alkotestiranjem je utvrđeno da niti jedan od učesnika nesreće nije bio pod dejstvom alkohola, a vozilo se kretalo brzinom, koja, iako velika, dozvoljena je na autoputu.

- Naložena su sva potrebna vještačenja kojima će se definitivno utvrditi tačni uzroci koji su doveli do ove nesreće - kazala nam je Bavčić.

Detalji nesreće kod Ilijaša: Velikom brzinom udario u zid mosta, suvozač poginuo namjestu

Vozač je, iz zasad još neutvrđenih razloga, izgubio kontrolu nad vozilom, nakon čega je udario u betonski most na rijeci Bosni, a potom se odbio i "zakačio" drugo vozilo. Od siline udara vozilo se prepolovilo, a nesretni mladić koji je bio na mjestu suvozača je stradao na mjestu nesreće.

Kako saznajemo, istražitelji ne isključuju mogućnost da je svemu kumovao klizav kolovoz, usljed čega je vozilo pod velikom brzinom proklizalo van ceste.
:-) :-) :(
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#15453 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by bitanga_sa_otesa »

ing-ecc wrote: Takodjer sam htio uporediti ove dvije nesrece, i onda je 8-ica pukla na pola, cak cini mi se josh je vishe bila rasturena, ako se nije komplet most(OVI) radvojio od ostatka komada :) Ne znam tacno al mi se cini da je i tada neka djevojka poginula, cetvero ih bilo u A8. :roll:
udes na malti? mislim da ih je bilo troje ,jedna treba prezivjela,nesluzbeno ona vozila...
vauvau

#15454 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vauvau »

Zataskalo bi se tu dosta stvari da moze.....
julisiz es grant

#15455 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by julisiz es grant »

Ovi već uviđaj završili...bilesi znaju i kojom brzinom su vozili, i onom mrtvom već uradili nalaz na alkohol u krvi...cccc...si-es-aj, nema šta :-)
ing-ecc

#15456 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by ing-ecc »

bitanga_sa_otesa wrote:
ing-ecc wrote: Takodjer sam htio uporediti ove dvije nesrece, i onda je 8-ica pukla na pola, cak cini mi se josh je vishe bila rasturena, ako se nije komplet most(OVI) radvojio od ostatka komada :) Ne znam tacno al mi se cini da je i tada neka djevojka poginula, cetvero ih bilo u A8. :roll:
udes na malti? mislim da ih je bilo troje ,jedna treba prezivjela,nesluzbeno ona vozila...
Ma koliko se sjecam da je ON (sved) vozio :-) kamere kod Campusa ga zabiljezile na preko 150 km/h :roll:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#15457 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mali_milojica »

bitanga_sa_otesa wrote:
http://de.po.ba/clanak/12434/na-dolac-m ... je-osobe#2
kafanski_covjek

#15458 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by kafanski_covjek »

mali_milojica wrote:Cuj brzina bila dozvoljena.
Jel ja dobro vidim sta citam.
Na 120 km/h se A8 raspao kao kinder jaje :lol:
260 km/h
hrle1976

#15459 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by hrle1976 »

Matzan wrote:
hrle1976 wrote:
Matzan wrote:Polako, nije ni uviđaj gotov.
A, čim je smrtni ishod a vozač preživio teško da neće ići u zatvor.

Cisto sumnjam da ce, znas li ko mu ja majka?

Vjerovatno neka žena.

Jesam li pogodio?

blizu si
c_g

#15460 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by c_g »

Nešto ne vjerujem da je ovaj u crvenom vozač, prosto nemoguće, pa auto je letilo, morao je udarit makar glavom od nešto, nema u autu valjda one fiksatore za glavu ili kako se već zovu.
Gledajući profil ove dvojice, ovaj Ami Alić baš bjesna auta voza, čudno da on nije vozač.
vauvau

#15461 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vauvau »

Oni ne zele da vjerujes....
jao_situacije

#15462 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by jao_situacije »

ove audije ne treba kupovati
prepolovi se auto
hrle1976

#15463 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by hrle1976 »

mali_milojica wrote:
bitanga_sa_otesa wrote:
http://de.po.ba/clanak/12434/na-dolac-m ... je-osobe#2
Na Dolac Malti ako se ne varam prije 7 mozda cak i 8 godina. Tamo iza ponoci je bio jedan teski udes isto Audi mescini A8 zapucala se u parkirano auto kod bus stajalista i stanicu. Bio tu u blizini. To kad je roknulo isto da je kakv projektil eksplodiro. Kako je onaj u nekom starijem auto mislim da je Golf bio prezivio ja i dan danas ne kuzim. Znam da su oni u audiju izginuli vozac i suvozac.
Matzan

#15464 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Matzan »

jao_situacije wrote:ove audije ne treba kupovati
prepolovi se auto
:thumbup:

i to pri dozvoljenim brzinama na autoputu.
karanana

#15465 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by karanana »

Audi na malti ne mislim da je spuco u drugo auto nego ga je zanijela mala krivinica i prepolovila ga bandera ispred stometarke. Svedske table ako se sjecam
zateznistub

#15466 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by zateznistub »

Matzan wrote:
prepolovi se auto

... i bez kapi alkohola u krvi... :D
JThomas

#15467 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JThomas »

i sve se to već i javno zna.
Matzan

#15468 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Matzan »

zateznistub wrote:
Matzan wrote:
prepolovi se auto

... i bez kapi alkohola u krvi... :D

Njemački fušeraj. :-)
mali_balon

#15469 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mali_balon »

Crvene_brigade wrote:Kako objavljuje režimski SDA bilten "Faktor" izvještaj o saobraćajnoj nesreći već "smrdi" na zataškavanje i relativizaciju odgovornosti ubice za volanom.

Završen uviđaj nesreće kod Ilijaša: Uzroci se još utvrđuju, vozač van životne opasnosti
Autor: M. M.
Završen je uviđaj stravične nesreće koja se danas popodne dogodila na autoputu A1 Sarajevo - Visoko, u mjestu Ljubinići kod Visokog, u kojoj je život izgubila jedna, a teže povrijeđena druga osoba.

Od siline udara vozilo se prepolovilo Od siline udara vozilo se prepolovilo
U ovoj nesreći, koja se dogodila u 16.10 sati, poginuo je 25-godišnji suvozač iz audija Amir A., dok je vozač Ferid H. (22) nakon nesreće zbrinut u Općoj bolnici "Prim. dr. Abdulah Nakaš" u Sarajevu. Njegove povrede, kako smo saznali nisu životno ugrožavajuće.

Prema prvim, preliminarnim rezultatima istrage, sve ukazuje na to da se radi o klasičnoj nesreći. Potvrdila nam je ovo i Azra Bavčić, glasnogovornica sarajevskog Tužilaštva, čiji tužilac je rukovodio uviđajem na mjestu nesreće.

Alkotestiranjem je utvrđeno da niti jedan od učesnika nesreće nije bio pod dejstvom alkohola, a vozilo se kretalo brzinom, koja, iako velika, dozvoljena je na autoputu.

- Naložena su sva potrebna vještačenja kojima će se definitivno utvrditi tačni uzroci koji su doveli do ove nesreće - kazala nam je Bavčić.

Detalji nesreće kod Ilijaša: Velikom brzinom udario u zid mosta, suvozač poginuo namjestu

Vozač je, iz zasad još neutvrđenih razloga, izgubio kontrolu nad vozilom, nakon čega je udario u betonski most na rijeci Bosni, a potom se odbio i "zakačio" drugo vozilo. Od siline udara vozilo se prepolovilo, a nesretni mladić koji je bio na mjestu suvozača je stradao na mjestu nesreće.

Kako saznajemo, istražitelji ne isključuju mogućnost da je svemu kumovao klizav kolovoz, usljed čega je vozilo pod velikom brzinom proklizalo van ceste.
Zato ja i kontam da su konstatovane teze povrede, da se malo to sve ublazi.....jer velike su sanse da je to zlatna mladez mah...sto neko rece sreca pa nisu ubili jos nekog.....
jao_situacije

#15470 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by jao_situacije »

Matzan wrote:
prepolovi se auto

pucaju audiji kao da su od plastike

evo i na guglu slike

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

pun gugl slika prepolovljenih audija i poginulih osoba

ne valja audi, i to je to
insomnia78

#15471 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by insomnia78 »

Sve vareno
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#15472 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by bitanga_sa_otesa »

insomnia78 wrote:Sve vareno
drvenom elektrodom :lol:
insomnia78

#15473 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by insomnia78 »

:lol:
Dundjer majstori
Naslovnica

#15474 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

Weller i tinol žica, 100%!
zateznistub

#15475 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by zateznistub »

Naslovnica wrote:Weller i tinol žica, 100%!
Jeste, ali koliko procent olova u Tinol žici eee
Post Reply