Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Neradnik

#15451 Re: Farma

Post by Neradnik »

ima memo prenosa al treba bit mangup pa odgovorit ovoj kuji koja misli da je najpametnija i da je niciji komentari ne diraju.samo je memis zna vrhunski upalit i svaka mu cast :lol:
Last edited by Neradnik on 04/07/2013 00:32, edited 1 time in total.
Opalaopa12

#15452 Re: Farma

Post by Opalaopa12 »

Ja sam njemu ucinieo fejver , uslugu :D
gnjev

#15453 Re: Farma

Post by gnjev »

Ja sam ovdje dosao da napravim dingl i nekima se dopao taj dingl. Sve je ovo jedam dingl i ja sam zasjao u tom dinglu .Farma je dinglovana i dinglacu nakon farme . Uzivao sa dinglajuci sa vama a onima koji nisu shvatili taj dingl mogu samo da kazem da su slijepi.Dingl.

Sent from my ST21i using Tapatalk 4 Beta
dječak sa šibicama

#15454 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Kemp wrote:Upoznao sam nekoliko ljudi koji su završili Likovnu akademiju ili druge slične "umjetničke" akademije/fakultete i svi imaju vokabular u pm, mogu pričati do ujutro samo Memiš govori k'o neki zanatlija ( bez namjere da ikoga uvrijedim ).
Jarane, sarajevska akademija likovnih umjetnosti, nju ne zavrsavaju kvalitetni umjetnici, vec oni koji imaju dovoljno jaku stelu da upadnu tamo.

Specificna je po tome...

Ne sljivim ja tu njegovu diplomu 1%, realno.

Ali to nije bitno, bitno je da Staniju urnisemo :D
ČičineBrčine

#15455 Re: Farma

Post by ČičineBrčine »

Memo ako ne bude prekidao kuju i ako joj dopusti mirno da odradi svoj performans ispast ce pizdurina ona prava.
Svi normala pricaju jedino ona se njemu utrpala, ako ne kontrira nije ni m od mahalca kakvim se predstavlja.
klavirdžija

#15456 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Radojka kao Oprah i Dr Phil u jednoj osobi, evo svašta nešto savjetuje...
trustm3

#15457 Re: Farma

Post by trustm3 »

Jooooj Meme levatine, pa kako ne zna da odgovori kurvi kad mu ga vazda spusta "da ju je htio rastaviti sa mutavim" :? razocarao me je definitivno, nijedna rijec mu nije bila na mjestu...nesto zmajevi, seher, sve u svemu :run:
Kemp

#15458 Re: Farma

Post by Kemp »

dječak sa šibicama wrote:Ali to nije bitno, bitno je da Staniju urnisemo :D
Jakako, ali ono ne kontam mu priču umjetnika kakav god da je, jednom sam sjedio blizu Hebiba, ubi frajer kako tambura...
dječak sa šibicama

#15459 Re: Farma

ČičineBrčine wrote:Memo ako ne bude prekidao kuju i ako joj dopusti mirno da odradi svoj performans ispast ce pizdurina ona prava.
Svi normala pricaju jedino ona se njemu utrpala, ako ne kontrira nije ni m od mahalca kakvim se predstavlja.
Ma slabo on to... nema on taj chok, definitivno. Reaguje ko dijete, cesto.

Znas kako bi se frajerski mogla Stanija urnisati, recimo kad Filip pocne o Danijelu koji pokusava poljubiti Staniju, tada se Memo treba dici i reci "molim da se ispravi netacan navod, nije Danijel pokusao poljubiti Staniju vec je to Memo pokusao da rasturi Staniju i Filipa".

I to hladno, sa smjeskom, i sjest nazad.

Memo se lozi bezveze. Samo joj pridaje paznju, to ona i hoce, svezala se njega zbog toga 1/1. Uperi prst u njega, on joj odmah daje besplatnu reklamu.
Neradnik

#15460 Re: Farma

Post by Neradnik »

trustm3 wrote:Jooooj Meme levatine, pa kako ne zna da odgovori kurvi kad mu ga vazda spusta "da ju je htio rastaviti sa mutavim" :? razocarao me je definitivno, nijedna rijec mu nije bila na mjestu...nesto zmajevi, seher, sve u svemu :run:
bice to na hajr inshalla,ne brini se :lol:
dječak sa šibicama

#15461 Re: Farma

Kemp wrote:
dječak sa šibicama wrote:Ali to nije bitno, bitno je da Staniju urnisemo :D
Jakako, ali ono ne kontam mu priču umjetnika kakav god da je, jednom sam sjedio blizu Hebiba, ubi frajer kako tambura...
Hebib je druga prica, on je klasicni boem, Memo fura neki stil mahalca, ne stoji to njemu jebiga. Ne moze se ni mahalac biti na silu, ne ide.

Uostalom, u sustini lose to radi :D ja sam rodjen u mahali, pa znam sta govorim. Taj neki chok koji fura Memo, to sto se nagledao Indirine drame i sto se naslusao Macinih monologa, to veze nema sa mahalom.
boris_nsa

#15462 Re: Farma

Post by boris_nsa »

Kako ja upisah i završih likovnu akademiju a nisam imao nikoga da me pogura .... svašta ljudi napamet lupaju.
Memo do super finala!
MLI

#15463 Re: Farma

Post by MLI »

klavirdžija wrote:Memo se opet sakriva iza Sarajeva i još jednom ispada glup.

Skratio bi on garant, ali ga Sranija prekida...u monolog ude u dialog i u bip....

Pita je Memo sta ima protiv njega i dalje...a ona govori za "makaze" i to da zeli biti prva...a njen hejt prema Memi je od Filipovog povratka, a ovo dvoje navedeno je staro 2 i 10 dana. Na igri istine joj je rekao za prvo mjesto, manekena...

Kakav god da je...ona ga se uhvatila k'o svrab guzice!
dječak sa šibicama

#15464 Re: Farma

boris_nsa wrote:Kako ja upisah i završih likovnu akademiju a nisam imao nikoga da me pogura .... svašta ljudi napamet lupaju.
Memo do super finala!
Aha :D

De ba...
MLI

#15465 Re: Farma

Post by MLI »

boris_nsa wrote:Kako ja upisah i završih likovnu akademiju a nisam imao nikoga da me pogura .... svašta ljudi napamet lupaju.
Memo do super finala!
:thumbup:

Zaista, ja ga nesto ne gotivim...ali kada pogledam u globalu, zaista nije bio los! Sugradjanin mi je pa ga ne mogu ni mrziti, a ne moram ga ni voljeti!

Kada grijesi, reci cu...pa da mi je neko najrodjeniji. Isto tako i pohvaliti! bilo koga...
thesting

#15466 Re: Farma

Post by thesting »

Ne znam sto se Memi cesto trazi dlaka u jajetu, a ja bih mu bas progledao kroz prste kad god mogu. Objektivno kad pokusam gledati kvalitetniji mi je covjek od minium 6 ili 7 preostalih takmicara. Sto znaci da je u top 5 od preko 20 koliko ih je ucestovalo. Uglavnom ne bih rekao da nas je obrukao tamo, barem u odnosu na ostatak farmera.
ghostwriter

#15467 Re: Farma

Post by ghostwriter »

Memo je roden i odrastao na M.Dvoru i svaki dan pije kafu na carsiji i druzi se sa mahalcima starim a danas ljudi smatraju da si mahalac ako pusis travu u svojoj mahali :D
P308

#15468 Re: Farma

Post by P308 »

dječak sa šibicama wrote:
Kemp wrote:Upoznao sam nekoliko ljudi koji su završili Likovnu akademiju ili druge slične "umjetničke" akademije/fakultete i svi imaju vokabular u pm, mogu pričati do ujutro samo Memiš govori k'o neki zanatlija ( bez namjere da ikoga uvrijedim ).
Jarane, sarajevska akademija likovnih umjetnosti, nju ne zavrsavaju kvalitetni umjetnici, vec oni koji imaju dovoljno jaku stelu da upadnu tamo.

Specificna je po tome...

Ne sljivim ja tu njegovu diplomu 1%, realno.

Ovu su sad vec licne uvrede :roll:
klavirdžija

#15469 Re: Farma

Post by klavirdžija »

MLI wrote:
klavirdžija wrote:Memo se opet sakriva iza Sarajeva i još jednom ispada glup.

Skratio bi on garant, ali ga Sranija prekida...u monolog ude u dialog i u bip....

Pita je Memo sta ima protiv njega i dalje...a ona govori za "makaze" i to da zeli biti prva...a njen hejt prema Memi je od Filipovog povratka, a ovo dvoje navedeno je staro 2 i 10 dana. Na igri istine joj je rekao za prvo mjesto, manekena...

Kakav god da je...ona ga se uhvatila k'o svrab guzice!

Jeste se njega uhvatila, ali je i istina da ih je pokušavao rastaviti. Umjesto da kaže "Jesam, mislio sam da niste jedno za drugo, sada vidim i da u stvari zaslužujete jedno drugo", on mlati u sopstvenim lažima, krije se iza Sarajeva, zmajeva, sutra Ćire, prekosutra Halida. Jadno.
MLI

#15470 Re: Farma

Post by MLI »

Zaboravih vas sve pozdraviti!

:vece:

:-D :-D

Rece Goca, gospodja Irvas pardon Rivas...hoce jezik pravo pa to ti je...
TheWatcher

#15471 Re: Farma

Post by TheWatcher »

goco nosi se u materinu dosadna si ko proliv jbt :lol: dajte zeni rakije nije svoja dok ne popije :lol:
gnjev

#15472 Re: Farma

Post by gnjev »

Ne proziva niko Memu da je nekvalitetan samo da mu je izrazavanje nula. Kad on zavrsi monolog ne moze covjek jednu smislenu recenicu izvuci .

Sent from my ST21i using Tapatalk 4 Beta
novosib

#15473 Re: Farma

Post by novosib »

Neradnik wrote:nema ova kuja stanija kuveta da se nosi sa cokovima :lol:
:thumbup: :lol:
Kemp

#15474 Re: Farma

Post by Kemp »

thesting wrote:Ne znam sto se Memi cesto trazi dlaka u jajetu, a ja bih mu bas progledao kroz prste kad god mogu. Objektivno kad pokusam gledati kvalitetniji mi je covjek od minium 6 ili 7 preostalih takmicara. Sto znaci da je u top 5 od preko 20 koliko ih je ucestovalo. Uglavnom ne bih rekao da nas je obrukao tamo, barem u odnosu na ostatak farmera.
Gdje vidje da sam ga upoređivao sa nekim, mene nije ni brukao a ni predstavljao, sebe je sam tamo odveo ...
ČičineBrčine

#15475 Re: Farma

Post by ČičineBrčine »

dječak sa šibicama wrote:
ČičineBrčine wrote:Memo ako ne bude prekidao kuju i ako joj dopusti mirno da odradi svoj performans ispast ce pizdurina ona prava.
Ma slabo on to... nema on taj chok, definitivno. Reaguje ko dijete, cesto.

Znas kako bi se frajerski mogla Stanija urnisati, recimo kad Filip pocne o Danijelu koji pokusava poljubiti Staniju, tada se Memo treba dici i reci "molim da se ispravi netacan navod, nije Danijel pokusao poljubiti Staniju vec je to Memo pokusao da rasturi Staniju i Filipa".

I to hladno, sa smjeskom, i sjest nazad.

Memo se lozi bezveze. Samo joj pridaje paznju, to ona i hoce, svezala se njega zbog toga 1/1. Uperi prst u njega, on joj odmah daje besplatnu reklamu.
A klasicni papucar sto bi se kod nas reklo, jbg nas je i zao mi gledat kako mu dronfulja spusta a on se pogubi.
Locked