supercali wrote:
Kakve veze imaju godine ako ti ne kontas
Peglator na cesti je sa tvoje strane gledista
Ako vozi u okviru ogranicenja onda nije peglator nego je do tebe sto se upustas u rizicna preticanja i zelis da sam vozis koliko hoces
Sto se tice auta opet zasto si trazio auto za plin ako vec imas kao sto tvrdis
Ti sebe opravdavas a napadas druge iako ne znas njihovu situaciju
Ja nisam vidio tupljeg covjeka na ovom forumu. U stvari mozda ima jos jedan-dva.
Ne znam sta je tebi nejasno i nelogicno u cinjenici da mozes spojiti ugodno s korisnim? I ne zaboravi da to NIJE besplatno. Ugradnju plina i ateste sam platio skoro 1600 maraka jer je auto pod fabrickom garanacijom. To je INVESTICIJA. Za uzvrat dobio produzenu autonomiju vozila, nizi prosjek troskova po pređenom kilometru, nižu emisiju CO2, eliminaciju NOx i SOx iz izduva, produžen vijek trajanja motora, produžen servisni interval za zamjenu ulja, produžen vijek trajanja katalizatora, itd.
Od negativnih strana izgubio sam jednu petinu gepeka i umjesto 460 litara sad imam oko 380, što je i dalje odličan gepek.
Ne reče ti meni šta je po tvojoj logici neko ko uzme dizel da bi uštedio koju marku na gorivu, a pri tom potrovao sve nas? Šta je po tebi uopšte logično, eto na svom primjeru reci, da te pokušam shvatiti, da "nadođem"?