Mama: Riža, sine, samo riža.
Pojeo Kinez rižu: A mama šta ima za desert?
Mama: Sutlije
HAHAHAHA, i nije nešto smiješno al' preplakao sam kad mi je kolega pričao jučer, onako u našem fazonu, al standardno za Kineze
Moderator: Chloe
miggy wrote:Hipi ulazi u autobus i ugleda prelijepu casnu sestru i sjede pored nje te je upita "Da li bi vodila ljubav sa mnom" ? "Ne", odgovara casna,"ja sam udata ua Boga", digne se i izadje na stanici.
Vozac autobusa koji je cuo razgovor progovori: "Znam kako mozes privoliti casnu sestru da vodi ljubav s tobom".
"Stvarno" ? "Kako" ?...veselo ce Hipi.
"Svakog utorka tacno u ponoc, ona odlazi na ocev grob i ti jedino treba da obuces neki dugi ogrtac sa kapuljacim, namazes bradu briljantinom i kazes da si Bog".
Hipi odluci i uradi tako, pojavi se tacno u ponoc na groblju i kad ugleda casnu sestru predstavi se: "To sam ja Bog, rece dubokim autoritativnim glasom, "vodi ljubav sa mnom " Casna pristane bez pogovora uz samo jednu molbu da se zadovolji analnim odnosom jer niposto ne zeli da izgubi nevinost.
Hipi pristane i tako su njih dvoje vodili ljubav a kada su zavrsili, on se ispravi, skine kapuljaci i rece: "Hahaha to sam ja Hipi"..... "Hahahaha" uzvrati casna, "To sam ja vozac autobusa" !!!
Oplakah na facebooku neki dan na nekakav post. Otprilike ovako ide:Not My Idea wrote:Proljece stiglo, a umjesto cvjetova prase se maloljetnice.
sto stariji, sve nekulturnijicrysis wrote:Najveći džentlmen je penis, Uvijek se digne djevojci da sjedne!!!
alternativni wrote:Dolazi djevojka kući s momkom i odu oni u njenu sobu. Ubrzo se iz sobe začuje:
-Baby, baby, baby ooh.
Otac bijesan uleti u sobu i pita:
-Šta to radite?
-Pa sexamo se.
-A dobro je, ja mislio da slušate biebera.
Rootboi wrote:Koja je razlika između glupih i pametnih muškaraca?
Glupi pričaju viceve o plavušama, a pametni spavaju s njima.
ne nego glupi pricaju viceve, gluplji spavaju sa njima ... a pametni ni oka ne sklopeRootboi wrote:Koja je razlika između glupih i pametnih muškaraca?
Glupi pričaju viceve o plavušama, a pametni spavaju s njima.
CVIKERASH wrote:Valjda istinita prica iz Beograda.
Sjedi neka baba u tramvaju i preko puta neko dvoje se fataju.
Baba se unervozila.Smeta joj to.
Ovo dvoje i dalje se fataju,Baba jos vise bjesi a nece nista da kaze.
Kaze njoj cura:
sta je baba pa i ti si nekad bila mlada.
baba:
jesam ceri jesam.samo je to bilo drugacije.ja hodam sa jedne strane ulice a momak sa druge .ja dignem jednu obrvu njemu se odmah digne.a ne ko ti. dr**s mu ku**c pola sata on nista.
hodža wrote:Kako se potpisivao rahmetli Himzo Polovina?
- H/2
hodža wrote:Kako se potpisivao rahmetli Himzo Polovina?
- H/2
U 2žulijan asanž wrote:1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d