Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Za polufinalnu utakmicu Lige prvaka koja će biti igrana na Allianz areni (protivnika ćemo saznati u petak) Bayern je zaprimio 271.000 zahtjeva za ulaznice i to sve do ponedjeljka, znači prije sinoćnje utakmice. Svi zahtjevi koji su došli sinoć, danas, itd. neće biti uzeti u razmatranje. Kapacitet AA je inače 70.000 za utakmice Lige prvaka.
MOSALJOZE wrote:Za polufinalnu utakmicu Lige prvaka koja će biti igrana na Allianz areni (protivnika ćemo saznati u petak) Bayern je zaprimio 271.000 zahtjeva za ulaznice i to sve do ponedjeljka, znači prije sinoćnje utakmice. Svi zahtjevi koji su došli sinoć, danas, itd. neće biti uzeti u razmatranje. Kapacitet AA je inače 70.000 za utakmice Lige prvaka.
To ko kod nas kad se na konkurs za 2 radna mjesta prijavi 2000 ljudi
Jedino sto je napravio kako treba je to sto nije stavio onu brazilsku ublehu u prvu postavu, i da Alonso i Đeneral nisu igrali zajedno u prvoj postavi. Sve ostalo je se samo rijesilo protiv portugalske ekipe koja zbog nekog razloga nije nimalo licila na ekipu iz prve utakmice; totalno neprepoznatljiva i smijesna. Nidje otpora, volje za pobjedom, zalaganja...k'o da su vec gubili 10:0 iz prve utakmice.
ma nije svetinja.
na stranu je li ovaj njegov fudbal za bayerna ili ne. ja mislim da nije, bayernu bi bolje odgovarao jedan bielsa ili schaaf.
ali mora se priznati da je pep veliki strucnjak.
groove wrote:ma nije svetinja.
na stranu je li ovaj njegov fudbal za bayerna ili ne. ja mislim da nije, bayernu bi bolje odgovarao jedan bielsa ili schaaf.
Pa sta ja govorim cijelo vrijeme? Naravno da nije za Bayerna. Odatle je i krenula citava moja diskusija.
Ali nisam nigdje rek'o da nije strucnjak, jednostavno mi nije jasno kad mu pojedinci tako lahko pripisuju uspjehe jedne fantasticne ekipe koju mu je ostavio Heynckes.
groove wrote:ma nije svetinja.
Pa sta ja govorim cijelo vrijeme? Naravno da nije za Bayerna. Odatle je i krenula citava moja diskusija.
Ali nisam nigdje rek'o da nije strucnjak, jednostavno mi nije jasno kad mu pojedinci tako lahko pripisuju uspjehe jedne fantasticne ekipe koju mu je ostavio Heynckes.
Uprava Bayerna je kupovala igrace, Heynckes ih je dvije godine uigrav'o (on i djelimicno Van Gaal). Moja poenta je da to je Pep u Barceloni uradio daleko vise nego sto je u Bayernu (sto se tice ekipe, ne uspjeha).
Guardioli je pod moranje osvojiti LP ove sezone, ima širok kadar, doveli su mu igrače koje je on htio, sve što poželi, stvori mu se. Ja se bojim da u polufinalu se ne desi što i prošle godine, al bumo vidjeli.