Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
luckylaka wrote: ↑16/08/2022 12:33
Ono postrojavanje igraca radi se u cijelom svijetu naravno nije fer ali nismo mi to izmislili
Liverpool
Real
Barsa
Man Utd
Bayern
sve ih navijaci postroje
Zijani Real od Barse 5:0 pa ih niko ne postrojava
United zadnji nula bodova pa im niko ne ulijece na trening
toga je bilo po Serie C, ali to da rulja drzi govore ima samo u glavama BH Fanatikosa kojima se Sehic izvinjava i obecava da ce usi izvuci onome koga uhvati da dudla ono crijevo
luckylaka wrote: ↑16/08/2022 12:33
Ono postrojavanje igraca radi se u cijelom svijetu naravno nije fer ali nismo mi to izmislili
Liverpool
Real
Barsa
Man Utd
Bayern
sve ih navijaci postroje
Zijani Real od Barse 5:0 pa ih niko ne postrojava
United zadnji nula bodova pa im niko ne ulijece na trening
toga je bilo po Serie C, ali to da rulja drzi govore ima samo u glavama BH Fanatikosa kojima se Sehic izvinjava i obecava da ce usi izvuci onome koga uhvati da dudla ono crijevo
Najodvratniji mi je pojam kada neko za navijace kaze,,krezuba sirotinja,,,"Ti isti navijaci vjerovatno o svom trosku putuju od Mostaru,Trebinja B.Luke ,Konjica da prize podrsku svom klub po suncu,kisi snijegu.Ja Koji sam internet navijace nemam pravila da Tako nazivam vatrene navijace.Ono postrojavanje igraca radi se u cijelom svijetu naravno nije fer ali nismo mi to izmislili
A tko je izmislio, je li to postoji u ijednoj državi koja nije neka vukojebina a la istočna Europa?
Najodvratniji mi je pojam kada neko za navijace kaze,,krezuba sirotinja,,,"Ti isti navijaci vjerovatno o svom trosku putuju od Mostaru,Trebinja B.Luke ,Konjica da prize podrsku svom klub po suncu,kisi snijegu.Ja Koji sam internet navijace nemam pravila da Tako nazivam vatrene navijace.Ono postrojavanje igraca radi se u cijelom svijetu naravno nije fer ali nismo mi to izmislili
A tko je izmislio, je li to postoji u ijednoj državi koja nije neka vukojebina a la istočna Europa?
Ne poznajes dovoljno tematiku.Engleska,Francuska,Spanija,Brazil Portugal Meksiko...ako hoces jos tipkaj Google,hiljade slucajeva.Mi smo mala maca za njih
Kakvi su to sportaši, recite mi, koji ne mogu na početku sezone izdržati dvije utakmice tjedno? Momci u punom zdravlju, nije ni da se satraše nešto trčeći. Dvije bi stvari trebalo zabraniti odmah: odgode utakmica ako nije pola tima se otrovalo ili autobus se prevrnuo na cesti i postrojavanje igrača pred navijačima. I jedno i drugo treba kazniti s tri negativna boda
"blagi" sukob izmedju navijaca veleza i trenera amara osima nakon utakmice. ne znam ni koliko mogu da ga krivim, ali sigurno je da ce se na njega kola prevalit sa losim rezultatima.
da napravimo zamjenu pitari? jedan za jedan.
Tacno se vidi taj dnk zeljeznicara, gadjanja publike, utkan i u velemajstore poput dzenisa i ostalih igraca koji su svoje vjestine gadjanja publike pokazivali u Zenici svojevremeno.
Tacno ne prilici ovakav trener jednom fudbalskom klubu kao sto je Velez.
samo su budale u upravi mislile da ovo moze dobro zavrsit. prvo, nikakve sinergije, a drugo jos vaznije ekipa je za kurac, iz godine u godinu gubimo/prodajemo iole kvalitetne igrace a slabo sta kupujemo i dovodimo da valja. recept za propast bilo kojeg trenera a kad tome dodas ovu ne-sinergiju i fakt da amar nije niti za jednu ekipu osim mozda za zelju, a ni tu se bas nije posebno pokazo kad nema zaledje saveza i finansija....onda ne znam kud su gonili sa ovim, jedino da nije niti jednog boda prosuo i da smo prosli dalju u evropi. a vako vrlo brzo negativnost se pokrene.
Ne znam sta ste ocekivali od ekipe ove sezone. Ali iskreno, ne moze niko suditi ni ekipi ni treneru nakon 4 utakmice. Nakon 11 kola i prvog dijela trebali bi svi podvuci liniju i vidjeti gdje su. Da ne govorim da bi mozda trebalo vidjeti nakon jesenjeg dijela sampionata. Po meni realna vam je borba za 4 mjesto, koje eventualno vodi u evropu, sa jos 3-4 ekipe.
Pa sasvim sigurno da nisu ocekivali da im trener gadja flasom navijace. I to nakon sezone u kojoj su osvojili kup i imali fin izlet u evropi.
Borba za cetvrto mjesto je u svakom slucaju korak unazad.
sime_cipol wrote: ↑17/08/2022 22:52
Tako je, prosle godine su bili drugi ili treci
Bili su peti, sa tri oduzeta boda koja su imala utjecaja tih par kola na igrace. Ali su zato uzeli Kup. Sezonu prije zavrsili treci.
I normalno da kad su sada stabilan rezimski klub, bosnjacka verzija borca, i kad su doveli trenera koji ima rezultate iza sebe, da zele nesto vise. Ne nuzno titula, ali ne bas i borba za cetvrto mjesto.
Samo su se zajebali sto nisu i Brkovica u paketu doveli
@GandalfSivi bice da je bacio oko i na njihov pomocni stadion
Last edited by Plunkett on 17/08/2022 22:59, edited 1 time in total.
sime_cipol wrote: ↑17/08/2022 22:52
Tako je, prosle godine su bili drugi ili treci
Bili su peti, sa tri oduzeta boda koja su imala utjecaja tih par kola na igrace. Ali su zato uzeli Kup. Sezonu prije zavrsili treci.
I normalno da kad su sada stabilan rezimski klub, bosnjacka verzija borca, i kad su doveli trenera koji ima rezultate iza sebe, da zele nesto vise. Ne nuzno titula, ali ne bas i borba za cetvrto mjesto.
Samo su se zajebali sto nisu i Brkovica u paketu doveli
Zelje se jedno, mogucnosti drugo, realnost trece. Realno je da se bore za evropu kroz kup ili cetvrtom mjesto.