Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
spree wrote:pa vugda se najvise obradovao penalu . u samom toku utakmice prekida adisa i ubjedjuje ga da je panal, pa kasnije i onog naseg "s'rucnjaka". to dovoljno govori da nije bilo penala ni pod razno.
Ovo je do sada najjaci argument da nije bio penal.
Vugda drugi Tito oca mi ne znam kako se onom Adisu da radit s njim.
Beno wrote:Ima li koga od ovih Bayernovih navijaca da mi odgovore na pitanje. Jedan se osjetio prozvanim ali nije smio odgovoriti
Nije bio.
https://www.eurosport.de/fussball/champ ... tory.shtml
ako ne znas njemacki nadji nekog da ti prevede. ovo inace svabe pisu, ne pise ni spanac ni navijac real madrida.
eto koliko si realan, i kako da vas covjek shvati ozbiljno.
ako ponovis laz poslije godinu, poslije dvije, poslije tri nece postati istina.
AmiĐa_Idriz wrote:sad bez zajebancije, imal kakvih vijesti jel živ Vaskez??
Eno ga na operacijskom stolu, karate kid potez Ninje Benatie mu je probio grudni kos a glava mu se okrenula naopako od siline guranja s leđa. Real spremio specijalne majice Je suis Vaskez za iducu utakmicu.
Treba kakav broj otvoriti makar 2 markice donirati.
vernes81 wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:Ja znam uglavnom od koga svi strahuju, i koga ne žele vidjeti, no razumljivo svakako.
Dobro je ba Amiđa strahujete i vi od Lovrena
Druže Lovren najbolji stoper 1/4 finalnih tekmi ovosezonskog drugog po snazi takmičenja u svijetu fudbala.
Al se nikad nezna kad ce mu doci trenutak inspiracije .
Beno wrote:Ima li koga od ovih Bayernovih navijaca da mi odgovore na pitanje. Jedan se osjetio prozvanim ali nije smio odgovoriti
Nije bio.
https://www.eurosport.de/fussball/champ ... tory.shtml
ako ne znas njemacki nadji nekog da ti prevede. ovo inace svabe pisu, ne pise ni spanac ni navijac real madrida.
eto koliko si realan, i kako da vas covjek shvati ozbiljno.
ako ponovis laz poslije godinu, poslije dvije, poslije tri nece postati istina.
Kad se u dilemi da li je ofsajd ili ne, uvijek se prednost daje napadaču. Sudija je tako i postupio i niko ga za to ne može kriviti.
spree wrote:pa vugda se najvise obradovao penalu . u samom toku utakmice prekida adisa i ubjedjuje ga da je panal, pa kasnije i onog naseg "s'rucnjaka". to dovoljno govori da nije bilo penala ni pod razno.
vugda predvodnik ovih madridista ovdje .
ne znam ni ja. jadan covjek samo presuti kad ovaj bubne nesto. ono par sekundi pauze i adis nastavi o utakmici.
Last edited by spree on 12/04/2018 00:11, edited 1 time in total.
Bosanski_kralj wrote:
Kad se u dilemi da li je ofsajd ili ne, uvijek se prednost daje napadaču. Sudija je tako i postupio i niko ga za to ne može kriviti.
A večeras to nije bio slučaj.
Isco je prije bio u liniji nego u ofsajdu, ali je svirao ofsajd.
Bosanski_kralj wrote:
Tomahawk11 wrote:
Kako nije, pa svi pričaju o tome?! Ne svira se, kao, jer je u 93. minuti.
Na prvu su svi rekli penal. Usporeni snimak, nažalost, ali penal.
Poslije ide seciranje i razlaganje na proste faktore.
Ma, polufinale, kad si tu, sve je moguće. Pusti ti plafon, Bayern je to.
Pa ti se u najmanju ruku ponašaš kao rođeni Katalonac tokom večerašnje utakmice i poslije, tako da nisi relevantan za tu priču o navijačkim naočalama
Svi pricaju o tome jer je to vazan ali ne jedini aspekt price. Drugo vecina je ovdje gledala utakmicu na OBN-u u kojoj za "strucnjaka" na komentatorskoj poziciji nije bilo spora. Tek smo kasnije culi misljenja strucnjaka i secirali situaciju iz svih mogucih uglova i bezbroj ponavljanja.
A mani me te price Katalonija, Kastilja, nema potrebe za tim. Nista gore od utakmice koju obiljeze sudije, to cemo se sloziti ja se nadam.
vugda predvodnik ovih madridista ovdje .
ne znam ni ja. jadan covjek samo presuti kad ovaj bubne nesto. ono par sekundi pauze i adis nastavi o utakmici.
Vugda borac za potlacene.
Ne znam Bgm opcenito su na komentatori odron ali Vugda pomjera granice.
Idemedosumom wrote:Je li ovoliko galame bilo kada su nas zakinuli protiv Nigerije?
Čuj jest penal, al' to se ne svira
Pa ja, Real, 93. minuta, gdje ćeš svirati.
Onaj grana o nekakvom Portugalu i dovi da Ronaldo slomi nogu na dva mjesta
Subjektivnost na nivou
I onda dođe Bata i proziva me da sam subjektivan jer navijam za Real
A oni svi objektivni
Bosanski_kralj wrote:
Bi li VAR tu pomogao?
Ne znam, možda. Opet, slobodno sudijsko uvjerenje, može mu se učiniti da je za bobu ipak bio. A možda i nije. Uglavnom, ovo što ti navede, nije ispoštovano. Dakle, ako tako gledamo, Real je tu oštećen.
Ko se za to počešao? Niko.
I znači, bezobrazni sudija svira penal nakon guranja i udaranja nogom u rebra, sada igraci juveta mogu raditi i govoriti sta hoce bez posljedica, jer jbg, to su emocije
Bosanski_kralj wrote:
kakva dilema, o cemu pricas. jesi li realan covjece. procitaj tu sta pise zasto je bio offside. ne postoji nikakva dilema. sudija pogrijesio. zasto si slijep pored ociju
uhvacen si u lazi i dalje imas obraza da se javljas. kakav je to karakter