Ja sta, kazem ti ja, ponovo ti provjeri kako funkcinise sistem u SAD, pa ce ti mozda malo jasnije biti sta je FBI radio, a sta NTSB.Hajlac wrote:jefferson wrote:Ta tema je davno sazvakana. Imao si cak i na CNN-u neki dan film u kojem su intervjusali prvog covjeka koji je rekao da je vidio raketu, kao i covjeka koji je napisao knjigu (i obogatio se na njoj) o tome da je raketa srusila avion.
Nista novo ti nisi rekao.![]()
Prvo si tvrdio da je NTSB vodio istragu - ja ti dokazao da je FBI vodio.
Onda kako nema dokaza o vanjskoj eksploziji - ja ti podastro svjedočanstva samih istražitelja, koji 100x bolje znaju i od tebe i od mene, o dokazima vanjske eksplozije koje je FBI uništavao i odnosio.
I na kraju takođe o svjedočanstvima istih tih istražitelja-članova istražnog tima, o zataškavanju pronađenih indicija o prisustvu rezidua eksploziva.
Ništa od toga očito nisi znao(jer te ne interesuje, budimo realni), svi argumenti ti se svode na baljezganje o masonima, reptilima, CNN-u, Amazonu, poznavanju JFK aerodroma, bjelačkoj kući itd.![]()
Znači ono s podsmjehom, hihi hoho huhu na jedno uđe na drugo izađe.
Ali posto tebe ne interesuje nista sto ej zvanicno objavljeno, igramo se zmire u mraku.
I hajde da se vratimo na temu.
Covjek te upita, sta ti mislis ko obori MH17?